A legutóbb hazugságon kapott Bencsik András Demokrata-főszerkesztő, orbánista-kommunista újabb Facebook-posztban igazította el rajongóit.

Ebben – amellett, hogy tényként kezeli az "orbáni diktatúrát" – az is meglepő, hogy egy korábban sokat szidott mondást vett elő, miszerint el lehet innen menni. Most Bencsik ajánlgat távozást a diktatúra ellenségeinek, mert biztos benne, hogy jönnek majd helyettük jobbak. Honnan? Hát a hanyatló nyugatról!

Bencsik András: el lehet innen menni

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Szerintem meg te takarodjál el az országból ! Elég sok féreg van köztetek !
Már gyómirtózni kéne !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Feraj49
Szerintem meg te takarodjál el az országból ! Elég sok féreg van köztetek !
Már gyómirtózni kéne !
leszúrt rittberger
Most akkor azok az ostoba, liberóta németek, akik éppen züllesztik le, verik szét Európát, azok a "jobbak"? Micsoda logikai bukfenc...
magyarbakancs
Mikkor indulsz Bencsik úr?
Segítek pakolni meg annak a sok nemzeti ganénak.
eugen4402
Bencsik biztos benne, hogy jönnek majd "helyettük" jobbak...
Kilóg a lóláb: évtizedeken át élt a vigasz, hogy kormányok jönnek-mennek, a nép marad! Hát majd ŐK megmutatják, hogy fordítva is lehet. A kormány örök, a népet meg lecserélik jobbra...
justhpeter
@magyarbakancs: Én is segítek neki. Mostanában ritkán találja el az igazságot és ennek hiányát rendszeresen érthetetlen bunkósággal pótolja.
Slade
Nem rettegünk köcsög, csak nem álljuk a hozzád hasonló koszos patkányokat.
Hellcat
Amikor gyuresz mondott hasonlót amit aztán kiforgattak abból mekkora lázongás volt...ez meg most csak így benyögi, hogy akinek nem tetszik a qrbáni diktatúra annak tipli? Na megyek és kiwaxolok egy lámpavasat ennek a köcsögnek külön.
wpym
El is mennek, legyél nyugodt, ombre.
Aztán majd ti el fogtok menni, persze nagy kérdés a hogyan.
Aki Én
Minden őt igazolja!!!
Mondta 600.000 magyar és előőrsként elindult nyugatra, többek közt Berlinbe, amely valóban Európa!
Aki Én
Éppen az a baj, hogy az ilyen köpönyegforgató nyaligátoroknak nem kell rettegni...
pbalage
@Aki Én: nem lehet hogy éppen retteg, mert rendszerváltás után szibériába kéne menekülnie?
coni
Minden nép megérdemli a választott kormányát. Több mint 8 Millió választóból 1,3M szavazott 2014-ben a Fidesz leváltására (az egyetlen váltóképes pártra). Ez az 1,3M jogosan panaszkodhat.
Fradigege
Figyelitek. 2025! Elismentek, de nem a "nagy, kemény faszú orbán-diktatúra" miatt. Hanem, mert jobb a lóvé Hegyeshalom után, bazmeg! Az izraelita Tasnádi haverjával még tart a kapcsika. Olyan szép volt mikor izraelita focicsapatot vettek. Vagy csak akartak venni? Mi történt anno kedves bencsik elvtárs?
Dr. Felipe
Bizony bencsik komcsi munkásőr elvtárs. El lehet menni. Arra van a zajtó.
kukac50
Bencsik vedd a kabátodat és takarodj. Vagy valamelyik kórházba menj ahol az agyilag sérült emberekre vigyáznak.
zöldszem
Na bameg, takarodjatok ti a cigány vajdáddal és a rettegő bandáddal együtt, ebből a terrorveszélyes országból!
Kutyuska
Ezért kár volt ennyi időre is kihúzni a nyelvét a jó melegből, hogy ezt leírja. Szerintem is el lehet menni neki és a röfögő cöfösöknek keletre. Rengeteg példaképük van ott. Azerbajdzsán, Törökország, Kazahsztán, Oroszország és lassan bekerül a példaképek közé Észak-Korea is.
silber13
Menjél nyugodtan András! Van repülő, meg vonat is, autó is akad a CÖFÖs társaid nak, őkszívesen elvisznek. Én mégis az Apostolok lovát ajánlanám neked, nyugis eszköz: Bandukolás közben nézelődhetnél, csodálhatnád, hogyan is rothad a kapitalizmus, hogyan fejlődünk mi! Bár van mégy egy közlekedési eszköz,ami éppen neked való lenne, de emberbaráti megfontolás alapján nem akarlak rábeszélni a Szent Mihály lovára!
kakaósbögre
ez a féreg világéletében egy köpönyegforgató senkiházi nímand volt.miért is változna?
Toby
Azért nem kommentelem, mert egy kupac szarnak nem szoktam üzenni !
világlátó
Az orbáni diktatúrától nem rettegni kell. Egyszerüen ki kell útálni innen ezt a fajta narcisztikus, autokrata allűrrel megátkozott magatartást. Ez - bár csak agyonkozmetikázott és ezerszer átfogalmazott korabeli tankönyvekből tudom - a magatartás a Rákosi, Gerő, Farkas időszak személyi kultusszal , erőszakkal, Marosán féle agresszív hangvételű hordószónokokkal teli időszak jelenségeire emlékeztet. Egy politikus lehet zseniális államférfi, de lehet olyan politikus, aki személyiségjegyeivel, /amiket hosszan lehetne sorolni /szinte magához vonzza azokat a politikai kalandorokat, azokat az auravámpírokat,azokat az alattomos számítókat, akik mindig készek belépni a vezér helyére, azokat a magukat, önbecsülésüket, feláldozó , szolgalelkű politikusokat, azokat a mindegy hogy milyen de vezéregyéniség legyen imádókat, azokat a szellemi lustákat, akik csak vezessen, mi megyünk embereket, végül a tök ostobákat, akiket elkábít a majd én megmondom szabadságharcos kiállás.
Nekem úgy tűnik a zseniális államférfi imázs hol Brüsszelben, hol Moszkvában esik az asztal alá. Nekünk magyaroknak kevésszer adatott meg a zseniális államférfi. Hunyadi Mátyás nem volt egy " piskóta " ő is számtalan és azok között több súlyos hibát vétett. Összességében mégis, Magyarország egyik legjobb időszakát élte meg. Igaz, apja és annak elkötelezett környezete megteremtette ehhez a bel- és külföldi feltételeket. Sem előtte, sem ő utána ez a dicső korszak már nem működött. Az állandó közösködés soha nem teremtette meg a lehetőségét egy egészséges magyar fejlődésnek. Ahogy vége lett a Szovjetuniónak, beléptünk a NATO.-ba, az EU.-ba, beléptünk mi mindenbe, mert az a jó ha szövetségesek vesznek körül bennünket.Most meg pávatáncolunk, kint is vagyok, bent is vagyok , mert én szabadságharcos vagyok.Majd én megmondom mi a jó nekünk, mit tanítsanak a tanárok,milyen legyen az új magyar földbirtokos arisztokrácia, milyen legyen a magyar kultúra és a művészetek no és a média...igaz? Habony Árpi és Lánczi kolléga?
világlátó
Szóval ezt az útálatos időszakát országunk életének nagyon nem tartom helyesnek. Ekkora államapparátussal Amerikát el lehet kormányozni. Mi mégis az európai rangsor legalján csapkodunk jobbra aztán balra. Ebben a kellemetlen környezetben van egy begőzölt közíró, aki azt mondja el lehet menni innen! Aki elmegy, helyettük jobbak jönnek? Ugyan kik azok? Mitől jobbak? Aki elmegy az rossz? Hogy nem szakad le az ég az ilyen utolsó csibészekre.
Hát ez a nyavalyás azt mondja, hogy aki nem gazsulál ennek a tévúton járó kormánynak az menjen innen ? Elképesztő pofátlanság méghozzá egy renegát újságírótól. Ha 26 év alatt nem voltak képesek olyan helyzetet teremteni ennek a népnek, hogy most a legjobbak ne akarjanak elmenni innen. 26 éve ők is mindannyian részesei voltak a hazai politikának, hol hatalmon, hol olyan ellenzékben amit most éppen nekik kívánnék, ha lenne.Ilyen országot kreáltak.Akinek ez nem tetszik menjen el innen? Titeket kellene száműzni valahová a távoli szigetvilágba nyavalyások.! Kedves olvasóközönség ! Ti pedig csak gyűjtsétek a lelketekbe ennek a képmutató, rágalmazó, hamis vádakkal másokat , akiknek a cipője sarkához sem ér fel , szemétkedő firkásznak az írásait. Mert ő egy igaz magyar vitéz.
Aki pedig menni akar mert fél az orbáni diktatúrától- hát menjen. Ma ez a divat. Aki fél, irány Németország. Mi kisnyugdíjasok, a NAV, az ügyészségek, a rendőrség, a TEK, a minisztériumok, és intézményeik, a CÖF.a KLIK . mi majd jól elleszünk itt rettegésünk közepette.
Kutyuska
@világlátó: Nagy sz@rban lesznek, ha még elmegy pár százezer ember, ugyanis ezek az emberek tartják el ezeket az élősködő, pökhendi trógereket. Dolgozni ki fog akkor?
Főlökött
András !

Az "Érzelmi kötődés" -cikke-agyamentsége, ön számára nem volt elég, rá kellett tenni egy lapáttal egy olyan Köztársasági Elnök minősítéssel, mely minősítés öntől szánalmas és felmerül a kérdés, hogy egy ilyen semmirekellő, melynek a gatyeszát is le kellett volna perelni, még mindíg szabadlábon flangál - sajnos! Már megbocsásson, de a nyomába sem érne, annak az embernek, akit ön lealegált, minősített, kényére - kedvére, gondolván ezzel ön a kemény 'tökös' gyerek, hogy meg merte tenni. Le kellett volna ülni egy sötét sarokba és elgondolkodni, ha van - lenne mivel...-de úgy tűnik nincs nagyon.
Tetszik tudni, nincs abban a pozícióban, hogy megmondja számomra, hogy húzzak el. Szerintem ön, fordítva ül a lovon! Azon kellene elgondolkodni, ezek után, ki is húzzon el és hova is végre !
interceptor
Bencsik: te sötétagyú csatornakotradék, arra sem vagy méltó, hogy a nyelveddel pucold ki az iskolai wécéket!!!
fütyi
Bencsik alias Féreg!
Van neked egy kis öcséd , a lábad között, akivel egy idős vagy. Tudod, azzal szórakozzál ne a magyarok tűrőképességével, mert egyszer csak rájössz, hogy nem a farok csóválja a kutyát. Be fogsz szarni a félelemtől.
nyanya001
te is elmehetsz oda, ahonnan kibújtál ... !!
nevemnick
András! Tisztelem és egyúttal sajnálom is az édesapádat, de neked is nyitva a kapu, de ha a szögesdrót kerítésen akarsz távozni, viszek drótvágót. Jobb lesz neked az országon kívül, hidd el.
Lepényleső
...,hogy itt mindig az alja mondja meg,mit tegyen a föle? (Mit enne a sok here,ha elmenne aki dolgozik,s csak az maradna,aki rajtuk élősködik?)
papa.49
Ez a csatrnaszökevény nem megy innen sehová amíg itt mindent megkap, adnék én is neki egy darab kötelet hogy használja fel)))))))))))))
human
Bencsik! Ha most szednéd a cókmókod akkor már holnap egy olyan országban lehetnél ahol otthon érezhetnéd magad. Az oroszt nem felejtetted még el ugye?
papa.49
@human: Csak ott nem kapna olyan ,,előjogokat,, mint itt a hazugovicstól...
human
@papa.49: Bencsik szorgalmas és elég aljas. Putyin hamar felfigyelne rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.