Meglepő fordulat történt a Ligetben, ahol nekiálltak kivágni a fákat: Illyés Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője is a tiltakozók mellé állt és végül elzavarták a favágókat a területről.

"Olyan kormány kell, és olyan társadalmi viszonyok, ahol az elesettekkel is törődnek, a természettel is törődnek és nem néhány ember zsebéről szól az egész ország sorsa, hogy ők hogyan gazdagodjanak a 2-300 milliárdjuk mellé"

– fakadt ki Illés Zoltán, egykori Fideszes országgyűlési képviselő, aki jelenleg is a Fidesz tagja, amikor meglátta a Liget fáinak kivágását. A Párbeszéd Magyarországért politikusai mellé állt és polgári engedetlenségre szólított fel – olvasható a NOL.hu videója alatt.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Kínában ezért halálos ítélet jár!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Az bizony...gyalázat...de nem csak a fakivágás hanem minden amit a fidesz csinál.
1magyar
Itt is mint minden másban jó lenne az arany középút! Vannak fák amiket igenis ki kell vágni.Veszélyesek stb. elöregedtek, daganatosak.
Mi is ültetünk fákat, de van amit kivágunk mert beteg vagy öreg.
Aki Én
Valóban gyalázat ami ebben az országban történik. Gyalázat, hogy egy maréknyi csoport saját haszna érdekében BÁRMIRE képes. Az egy ocsmány társadalom, amelyik ezt elköveti és amelyik ezt hagyja elkövetni.
Örömmel és reménnyel tölt el, hogy már fideszes politikusok is egyre gyakrabban nyitják ki a szájukat a zsarnokság, a korrupció és a napi maffia módszerű törvénysértések ellen. Ezt látom az egyetlen és célravezető útnak. A beletörődés, a félelem, a némaság egyenlő az öngyilkosságunkkal.
nyanya001
Barbár állatok uralják az országot !
A József Nádor téri fakivágások is ezt bizonyítják,
de a a Kossuth téri fák kiirtása is bicskanyitogató volt !
TASzSz
Kínában ezért halálos ítélet jár!!!
xray
Emberek, embereljük meg magunkat, és 2018-ban menjen el mindenki (így is, meg úgy is), de legfőképp szavazni.
Most más eljutottunk oda, hogy orbánéknál MINDENKI jobb!
És mindenki hozzon magával legalább két embert, mert egy kevés.
A romániában élő magyar 'testvéreink' miatt, akik csak a nacionalizmusból értenek, miközben csesznek ide jönni lakni (mert szerintük is szar itt), és inkább románnak vallják magukat, meg ők is inkább a 'bukott' nyugatra mennek dolgozni.
sentinel216
Akik kicsit kezdenek józanodni a vezér által terjesztett forradalmi lázból, már kívül vannak a karámon, vagy nagyon a kapu közelében. Menekülnének, de rajtuk tartjuk a szemünket!
Rés a pajzson:
1. Orbán Viktor mentorának tartott Stump István egy esszében emlékezik meg a Fidesz tagjainak távolabbi és közelebbi múltjáról, óvatos kritikákat megfogalmazva.
Stumpf István szerint sokakat a haszonszerzés vezetett a Fideszbe

2.Illés Zoltán volt fideszes:
"Olyan kormány kell, és olyan társadalmi viszonyok, ahol az elesettekkel is törődnek, a természettel is törődnek és nem néhány ember zsebéről szól az egész ország sorsa, hogy ők hogyan gazdagodjanak a 2-300 milliárdjuk mellé"
human
Az országgal is ezt csinálja Orbán. Minden élhetőt kiírt belőle, hogy bebetonozza magát és hordáját. Aztán csodálkozik hogy kihalt és sivár lesz az ország. Hosszú távon ez neki sem jó, mert ha a paraszt nem termel, akkor a király éhen hal.
Toby
Látod, Illéske, te is csak azután világososdtál meg, hogy kispadra tettek !
human
@Toby: Két dolog lehet, amit nem tudok eldönteni
1, Ennyire naiv és buta volt
2. Azt hitte majd csurran cseppen, de ahhoz nem volt eléggé a körön belül, sőt aztán ki is tették
vadnarancs
Zoli, amikor ott voltál, akkor mondd miért toltad ezeknek a szekerét??? Jóvá szeretnéd tenni? Lenne mit!!!
wagabund
mennyi mindent meg akartunk védeni...aztán megúntuk, és hazamentünk.
...a hatalomnak van ideje, pénze, ereje...

most a ligeten a sor...itt játszanak a kifárasztásra...illés ide, illés oda.
JAJMÁR
Nincsenek jóban a fákkal. Kizsigerelik, ahogy a földet, az erdők vadjait, a hegyek gyomrát... élősködnek a "nemzet" testén.
Illés? Hm, no de hát Orbán nevét ugye szánkra se, meg egyáltalán, szép lehetek, de okos? - viszont a memóriámmal semmi baj sincs.
nyanya001
Csak halkan jegyzem meg, a fák kiirtása tovább növeli a klímaváltozást.
Párizsi klímacsúcs – Áder János a civilizációt veszélyeztető hatások megelőzésére szólított fel
www.szon.hu/parizsi-klimacsucs-ader-janos-a-civilizaciot-veszelyezteto-hatasok-megelozesere-szolitott-fel/2963706

Ilyenkor hol van a köztársasági elnök ?
Ja,tudom, nincs köztársaság... csak Áder van !
vukkocska
Láttam egy videót, amikor a rendőr elveszítette a türelmét, és ráüvöltött Illés Zoltánra. Ő meg visszaüvöltött, s a rendőr ettől úgy megijedt, hogy még a sapkája is leesett. Jót röhögtem. A fészen láttam.
nyanya001
@vukkocska: Ez most kipakolt de alaposan.
Csak nehogy öngyilkos legyen...
vukkocska
@nyanya001: vagy elüsse egy autó. :) Sajnos mire mentem a csatornára,már éppen vége lett. De megnézem videón az ATV honlapján. :)
világlátó
Láttam a képeket, hallottam a volt államtitkárt. Korábban nem kedveltem túlzott okoskodása miatt, de úgy látszik megtalálta önmagát és a hivatását. Most megkövetem korábbi elmarasztalásaim miatt. Legyen csak természet és környezetvédő, a bunkó rendőr meg gondolkodjon el mi is a feladata. Szolgálunk és védünk ! nem pedig leüvöltünk bárkit is, aki a törvénytelenség miatt fellép.A rendőr nem más mint a mi pénzünkből fenntartott szolga aki értünk van és nem mi ő érte. Hogy merészel ő leordítani bárkit is? Persze értem én, a hatalom kiszolgálása a legfőbb feladat. De hát honnan is tudná a szerencsétlen, hogy most ki is áll a törvényesség oldalán, amikor " rongálás miatt hívták ki a helyszínre. Egy fekete fóliát bontott le a volt államtitkár, éppen azért, hogy láthassa mindenki, hogy egészséges, több tíz éves fákat vágnak ki engedély nélkül. Ki itt a rongáló? az ész megáll ennyi gazember láttán.
wagabund
@vukkocska: 19.52...én a tv-ben láttam, de eddig azt hittem ez egy vicces videó...aztán kiderült, hogy nem...

...asszem ez nem marad következmények nélkül...arra azért kiváncsi lennék, hogy az ordítozó ijedős rendőr milyen sajtót fog kapni?...mert ez még nem fordult elő...pláne egy fa miatt...
papa.49
Még sok ilyen és ennél komolyabb akciókkal bizonyítani az Illés elvtársnak, hogy már nem vakhűlye fütyiszes, mert ennyire még nem hiszek neki!!!
Jó itt ,,megvédett,, 35 fát néhány napra, de mi a helyzet a ,,vörös iszap katasztrófával,, ahol ő is bőven sáros volt???
wagabund
most méztem a videót, ahol a rendőr napszemüvegben áll a versenyzővel szemben...ezt nem szabad, nem látni a szemét...nem a strandon van.
interceptor
Régebben egy majomnak tartottam Illés Zoltánt, de megváltozott a véleményem pozitívan róla! Csak igy tovább!
human
Ezt nézzétek meg. Illést majdnem lefejelte a rendőr, de Illés visszatámadt úgy, hogy a rendőrnek még a kalapja is leesett :)
propeller.hu/itthon/3201491-maga-suket-ilyen-jelenetet-meg-nem-lattal-rendor?all#c1565948
bundi
@papa.49: van egy mozgalom...népszerü... Nem tudod leállítani...mit tennél...annak idején MDF nél volt almàsy...most a tanároknál a kerekasztal...mi van ha illés megvilágosodása semi véletlen?...
Desischado
Szerintem is örvendetes, hogy végre a fideszeseknél is kinyílik már a bicska. Illés nekem őszintének tűnt, és ha tovább megy ezen az úton, akkor hajrá, és üsse kavics, elnéző leszek. Ami a fák legyilkolását illeti, - fészkelő időszakban!!! - akkora aljasság, hogy szavam sincs rá. Ahogy nézem, végre kezd betelni az a bizonyos pohár, hála az égnek!
desert
@Desischado: Ő lesz a következő, aki kilép a fütyiszből, garantálom. Amióta olyan vehemensen kiállt az Illatos úti vegyi-szennyezés felszámolása mellett, azóta egyre erősebb bennem a gyanú, hogy vagy kirakják, vagy méltósággal fog távozni, mint Hadházy Ákos.
eugen4402
Várható volt, hogy először azoknak nyílik ki a szeme (és a szája), akikben még van némi "emberség", és a szakmájukból is meg tudnak élni. Ők nincsenek rászorulva a bankszámlájukon mérhető politikai babérokra, megélnek a szakmájukból is. Jó az irány, urak... Reméljük. folyt. köv.
papa.49
@bundi: Éppen ezért nem hiszek neki, szerintem csupán ő játsza a ,,JÓ FÜTYISZES,, figuráját))))
JAJMÁR
@világlátó: 21:04 Nem kiábrándítani akarlak, hiszen jó látni, hogy a kormány oldalán is vannak értékes emberek, még akkor is, ha csak színjáték.
Nem változott meg ez ember, csak most ezt játssza! Népszerűbb, mint szürke egérként megbújni a saját térfelén, másrészt pedig hagyják, mert nem sok vizet zavar, és így legalább láthatja a nép, hogy "szabad" ország ez!
human
@papa.49: @JAJMÁR: Illés elég zavaros figura. 1-2 éve még ő nevezte az LMP-s Szél Bernadettet szépnek, de butának. És kérte, hogy a miniszter elnök úrt ne vegye a szájára. :/
Aztán később az ATV-ben azt nyilatkozta, hogy gyakorlatilag olyan megfelelési kényszer van a fideszben, annyira védeni kell Orbán Viktort, hogy ezért reagált így.
papa.49
@human: Hát pl. pont ezért nem hiszem el a ,,pálfordulását,, ezek csak szerepek, amit eljátszanak a birkanyájnak!!!
human
@papa.49: Szerintem a sértettség dolgozik benne. Fáj neki, hogy így becsapták. De ha a gazdi tovább dobálta volna neki a csontot, akkor bizony ő továbbra is balra ugatna ahogy jó kutyához illik.
human
Amúgy azt nem értem, hogy az eredetinél több zöld területről beszéltek a tervezők. De ha ezeket a fákat kivágják és helyére beton kerül akkor valahol még nagyobb területen kell elbontani valamit, hogy bezöldítsék. Matematikailag nem lehet másképp. De most annyit látni csak, hogy kivágnak és majd betonoznak. Legfeljebb a végén azt mondják, hogy mégsem annyi az annyi, így sikerült, sorry.
papa.49
@human: Én már úgy vagyok ezzel fütyiszesnek akkor hiszek ha már a ló legelt a sírján, addig nem...
Mézike
@papa.49: Lovat, kutyát temetőbe bevinni tilos!
Liba neked nem jó? pl. bajnai libái legeljenek rajta...:-)
papa.49
@Mézike: Én nem mondtam, hogy temetőbe temessék))))))))
papa.49
@human: A fiúk találékonyak ,,befestik zöldre a betont,, oszt. jónapot))))))))))
Bár ezen inkább sírni kéne, de kínomban nevetek csak!!!
papa.49
@Mirabilis: Onnan tudnak majd jó nagyot esni a fiúk, hogy a nyakuk se maradjon egybe))))))))))
Tádé
Jól képzett, felkészült rendőrök továbbra is képtelenek jogszerű rendőri intézkedést végrehajtani.
Ennek alapvetően az az oka, hogy parancsnokaik képtelenek szakszerű feladatszabásra!
Illés képviselő úr többek között ezért is háborodott fel.
Tádé
@wagabund: és még mennyi mindent nem lenne szabad csinálni a rend őrének.
A baj ott kezdődik, hogy azt sem tudja, hogy mit kellene és hogyan csinálnia.
Ez a rendőrség már nagyon régóta nem teljesíti szolgálati kötelességét.
A hal a fejétől ...k!
Tádé
@wagabund: és még mennyi mindent nem lenne szabad csinálni a rend őrének.
A baj ott kezdődik, hogy azt sem tudja, hogy mit kellene és hogyan csinálnia.
Ez a rendőrség már nagyon régóta nem teljesíti szolgálati kötelességét.
A hal a fejétől ...k!
human
Illés azzal érdemelné ki a figyelmem, ha utána járna hogy áll Orbán vejének embereinek falopási ügye. Egyszerű dolga lenne hisz fényképes bizonyítékok vannak, tárgyi bizonyíték több képen, a tettenérés is megvolt. Csak az a fránya rendőrség leállította a nyomozást.
Na ha ezt felgöngyölítené, akkor elhinném, hogy hiteles a felháborodása.
kkalman
Én azért ettől az akciótóól még nem hiszek Illés Zoltán pálfordulásában. Sokat kell még bizonyítania, hogy fitymaszos létére széllel szembe pisál.
coni
@kkalman: Jogos. Ugyanakkor az ellenzék gyengesége miatt az országon csak az segíthet ha minél többen lesznek akik fideszes létükre vállalhatatlannak tartják a jelenlegi politikát.
Illésnek nem az első ilyen akciója amikor a testével védi a környezetet, bár legjobban törvényi úton lehetne, ha például nem szavazza meg.

(a neve el lett írva, nem Illyésnek hívják).
Pestilence
@kkalman: Az biztos, hogy egy nagy barom volt, amikor még számitott a fideszben, de ha most ennyire szenvedélyesen védi a környezetet, akkor talán megmozdult benne valami.
Pestilence
Annyi lerobbant része van Bp-nek, ahol ezt az egész projektet fel lehetne épiteni, még fel is lendithetne egy egész kerületet.
A tervek nem rosszak, de ne a Ligetbe épitsék. Az úgy van jól, ahogy van.
Ezek a nagy magyarok, akik lerombolják az értékeinket?
Amit a József Nádor téren tettek, az is gyalázat.
papa.49
@Pestilence: Ebben is hűen követi a csutifélkegyelmű a nagy elődje (Rákosi) példáját az a Nemzeti Színházat rombolta le, ami sokak számára a nemzet kultúráját is jelentette...Ez a majom is mindent megtesz hogy a még meglevő, a nemzetet jelképező épületeket, helyeket megsemmisítse, tönkretegye, eltüntesse, mintha szántszándékkal rombolná a nemzet, a város örökségeit, jelképeit...
Csizmás Kond
Kivágták a fákat...vazze dunát terelnek, tengert töltenek fel hegyeket hordanak el ha éppen az áll útjába a korszerűsítésnek és a fejlődésnek.
...
Pestilence
@papa.49: Szerintem szántszándékkal teszi. Bennfentes körökben azt rebesgetik, hogy a József Nádor téri mélygarázs fölé a saját lábán álló Ráhelke fog szállodát épittetni.
papa.49
@Pestilence: Más országokban megpróbálják megőrizni a múlt emlékeit épületeit, itt viszont mint a dúvad, mindent a saját képére akar formálni, a csutifélkegyelmű!!!
papa.49
@Pestilence: Remélem arra már nem lesz idő,hogy a rühelke szállodát építsen!!!
kukac50
Lehet egy két normálisan gondolkodó ember a Fideszben is! Igaz csak elvétve!
wagabund
Ma délután 16-és 17 óra között Illés Zoltán volt a klubrádió vendége...

...magára is rántotta a bilit az egész tartalmával együtt...elképzelni sem tudom, ezután a fidesz mit tesz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.