Felkerült az Európai Bizottság honlapjára a határozat, mely szerint a konvergencia-célkitűzés keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alapból a Magyarországon megvalósuló „Társadalmi infrastruktúra” operatív program számára nyújtott időközi kifizetéseket felfüggesztették – írja a 444

A lap már korábban is írt az úgynevezett TIOP-programok kifizetéseinek esetleges felfüggesztéséről, úgy tudni, a bizottságnak a pályázatok irányítási és ellenőrzési rendszerével is problémája volt. Hogy pontosan mekkora EU-s támogatást tartanak vissza, nem tudni, két összeg is kering, vagy 37,5 milliárd forintot vagy 67,6 milliárd forintot kell ennek hiányában a magyar költségvetésből finanszírozni.

Hogy a kifizetés újra meginduljon, az kell, hogy Magyarország eleget tegyen az EB által megfogalmazott kritikáknak, és alakítson a pályáztatási rendszeren. Addig is marad a hitel, hogy ez hogyan hathat hosszabb távon a költségvetésre és hogy milyen más EU-s forrásokat függesztett fel még a Bizottság az elmúlt időszakban, arról itt olvashat.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Erre számítani lehetett. Most majd tele ordibálják a médiát, hogy a gonosz EU a hibás, vagy kussolnak róla, mi meg szívunk, mint a torkos borz! Mert ezt rajtunk húzzák meg, az halál tuti!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
na ezt is mi szívjuk meg! Ha Merkelék kirakták volna Orbánék szűrét a pártcsaládból igazságosabb lenne!
papa.49
No bumburnyákok most mi a helyzet, bedugul a pénzcsap, oszt. nézhetünk mint a ,,lukinyúl,,!!!
HellBrain
@HellBrain: Ott volt a lehetőség... elbasztátok azt is ...
Bercifiu
Megúnták a sok síbolást. Na most mit léptek? Majd jön a megszorítás?
papa.49
@Bercifiu: Nem megszorítás ,,kiigazítás,, tudod mint a II. vh. a ,,rugalmas elszakadás,, !!!
Macskaszem
Vonják meg az összes pénzt, úgyis hülyeségekre költik, stadionokra, csúti kisvasútra, a mészáros és vajna nevű orbánbuxa tömésére, no meg a hűbérurak hűbérére. A keményen dolgozó kisembernek lófütty jut belőle.
F_Viktor
Olvassátok el a cikk végén lévő linken lévő írást is:
A 2007-2013-ra Magyarországnak járó támogatásokat az ország teljes mértékben ELKÖLTÖTTE (szétosztotta a haverok között!), közel 10 százaléka a szabálytalanságok következményeként nem lettek kifizetve Brüsszelben. Ezt az összeget a kormány HITELEKBŐL pótolta.

"Csak 2015-ben 560 milliárd forint hitelt vett fel az ország az át nem utalt EU-s pénz pótlására, mondta Barcza György, az Államadósság Kezelő Központ vezérigazgatója egy február végi interjúban a Portfoliónak. Ez nagyjából annyi pénz, mint amennyiből a 4-es metró épült."

A cikk szerint pl. Tiborc vejkó lámpái sem kerültek kifizetésre! A kormánynak. A saját lábon álló család zsebében régen ott a pénz.
papa.49
@Horizont: Hát komoly ,,kiigazítások,, következnek, nyugdíj, gyes, táppénz, kórházi, eszközök, a sulikba kréta, izzó, egyebek fel se lehet mindet sorolni, de kemény világ jön, de ja a szadionok azok épülnek tovább!!! A kérdés már csak az meddig tűrjük még ezt a ,,bolond háziasszonyt,, az ország élén???
lampa laz
Várható volt, mert ezeknek csak a zsebéig jut el minden, az agyáig semmi.
papa.49
@lampa laz: A ,,pénz,, szívesen eljutna odáig csak nem tudja hol is keresse, mert a ,,kalaptartójában,, az ürességtől fütyül a szél))))))))))
wagabund
csak azt nem értem, miért kell ennek örülni?

Nem a felső tízezer fog szopni, hanem én, az alja...

na, most lehet örülni.
Szókrakész
"hogy ez hogyan hathat hosszabb távon a költségvetésre "

Hogy hathat, hogy hathat?

mega-giga lyukak, toldozunk, foltozunk.
Átcsoportosítunk.
Új adók.

Mert ez csak a kezdet.
Szókrakész
Azért tök ciki Orbánéknak, hogy nem tudják átdózerolni azt a számukra annyira oly fontos tenortörvényt és emiatt nem tudnak home made tenorhelyzetet létrehozni, amiben aztán letudnák tiltani a netet, újságokat, médiát, ...
És az ilyen hírek kiderülnek azonnal.
vonotok
Nincs ebben az országban egy olyan ember aki szitává lőne ezt az elmebeteg állatot???
És mi, BIRKÁK meddig tűrjük, hogy a sírgödrünket is ellopják ezek a tetvek.
Legyen már elég belőlük. és ki az utcára, 1000 10000 -en és söpörjük el őket de végleg..
bencemacska
Még tovább fogják emelni az ÁFA-t, mert az biztos bevétel, és nem az OV hívek fizetik, mivel ők Bécsben vásárolnak!!!
Toby
Birkák ! Lehet imát bégetni a genyóért és a csicskásaiért, idevezet az önfejű idiótizmus !
Lehet "Brüsszelezni" meg "rohadó nyugatozni" a "cici" boldogabbik vége azért ott van !
F_Viktor
@Szókrakész: Írod:
"hogy ez hogyan hathat hosszabb távon a költségvetésre "

Hitelekkel pótolták, tehát az államadósságra van negatív hatással. A hitelhez pedig kamat is társul...
Szókrakész
@F_Viktor: Nem én írtam.
A cikkből ollóztam.
Szókrakész
Azért remélem, hogy a fideszes tompornyaloncok megkapják akkor is ezt az összeget és mi majd inkább adóforintokból pótoljuk, mint hogy a fidesz pénzkombájn gépezetbe homokszem kerüljön.
human
@Bercifiu: Orbánék már az elején beleírták az alaptörvénybe, hogy ha az EU büntet, akkor akár adót is vethet ki a lakosságra.
human
@human: Szóval előrelátótan már az alaptörvényt is felhasználták a lopások fedezéséhez.
Nil
köszönöm hogy nem küldenek több pénzt a fidesznek é pribékeinek
Clavigo
:) A Zsírmore ezért akarja ellenőrizni a mezei polgár,, privát bankszámláját ?? Esetleg meg is akarja védeni,,,mint a privát m.ny.p. megtakaritásokat ???
Clavigo
Szerencsére már megépült a Kalandpark a Zsírmorénak...Rakkkhel már önálló..Kevesebb .is elég az EU-s lóvéból...oszt jó napot.
Desischado
Erre számítani lehetett. Most majd tele ordibálják a médiát, hogy a gonosz EU a hibás, vagy kussolnak róla, mi meg szívunk, mint a torkos borz! Mert ezt rajtunk húzzák meg, az halál tuti!
cs.n.
youtube.com/watch?v=ppmaYMVDVdE
Hihetetlen, mennyi mai dologhoz passzol egy nem mai punk-rock szám.
Toby
A rafinált Soros-Gyurcsány-Bajnai-György ezt is elintézte, de nincs vész, majd ad Putyin, vagy Kim Jong un...vagy mészéros & mangalicza...esetleg andy-adómentes vajna. Mert a reformok működnek, egyébként is "itt az idő" hogy erről meggyőződhessünk !
bakegya
@Clavigo: tiborc-rühelke a nagypapival és a mészároszsírdiszpinttyékkel egybekötve kalandparkoltatva,röhögve kivárja a következő lehívásig,de mi lesz az egészségtelen egészség-és oktatásüggyel , az államosított MAGYAR ENERGIA -szektorral?
MÁR AZ ŐSTERMELŐK IS KIVONULTAK...
simmering73
@Yoda69: A stadionok tovább épülnek és mellé kapunk néhány új adót.
KERKA
"Hogy a kifizetés újra meginduljon, az kell, hogy Magyarország eleget tegyen az EB által megfogalmazott kritikáknak, és alakítson a pályáztatási rendszeren. "

Érted? Világos, persze. Mészáros_Tiborcz-Matolcsy elégedjenek meg azzal, amit eddig kaptak.
Yoda69
@simmering73: Akkor utcara magyar. Csatlakozzunk a tanarokhoz.
bakegya
Egy -RENDSZERT,csakkk egy ember alkotott-SIMICSKA LAJOS...és vele nem véletlenül BÉKÜLNI AKAR ÉS AKAR AZ ORBÁNTEKNŐS!
Kettő-orbán mindíg beszereztette magának az ÖNIGAZOLÁSOKAT,mert pontosan tudta mennyit akar lopni-csalni-és HAZUGSÁGOKKAL ELTAKARNI.
Három-magányos őrült a pali-mindíg a saját maga által ásott gödörbe bukik bele.
Négy -ki fogják nyírni-és megérdemli,mert hazaáruló bűnbandát telepített a nyakunkra.
ÖT-A TIBORCOT,MÉSZÁROSMANGALICÁVAL EGYÜTT-ÜSSE EL EGY LÉTRÁKKAL ÉS PÉNZZEL MEGRAKOTT AUTÓ A LEDFÉNYES ORSZÁGUNK BÁRMELYIK FALUJA ÉS VÁROSA HATÁRÁBAN...és ezt nagyon megérdemelt sűrűséggel kívánom.
Dr. Felipe
Ezzel már elkéstek, mert már a "kalandpark" is felépült, bár még a zűrállomásra kéne egy kis lé a zunióból.
Na nem baj, kihirdetjük a terrorveszélyt és betekintünk a kedves lakosság bankszámláiba. Hátha van egy kis mellékes, amit még el lehet lopni.
mariaberta
@Yoda69: Dehogynem, majd a fideszimádók összedobják a szükséges pénzt, nehogy már stadion nélkül maradjunk.
Cicamama55
Pedig gyorsított módszerrel hívtuk le a pénzeket, amiket 2020-ig lehet befektetni...Nyilván túlteljesítettük ezt is, tovább toltuk a biciklit. :)
nyanya001
444.hu/2016/03/28/nepszopast-mondott-nepszokas-helyett-az-m1-bemondojaAki vállalja azt a fájdalmat, ami egy M1 híradó megnézésével jár, azt megjutalmazza az élet, legalábbis ezen a húsvét vasárnapon így történt ez. Én mondjuk nem néztem, ezért csak most értesültem róla, hogy ez történt a tegnap este nyolcas adásban:

Hallgasd meg a videót :-)
kukac50
Addig nem is kellene, hogy adjanak ameddig a kormány a 6 év alatt kapott pénzekkel az utolsó forinttal is el nem számolt!
nezelodo
Nagy kópék lehetnek azok a brüsszeli bürokraták, és egy ilyen "csavarral" akarják feldobni az osztrák egészségügy egyik kiemelt ágazatát, és azt is velünk fizettetik ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.