Ha nincs az Európai Néppárt (EPP), akkor nincs vége a kommunizmusnak Európában, a Szovjetunió még létezik és csapatai bent állomásoznak többek között Magyarországon, amely nem lenne tagja az Európai Uniónak – jelentette ki Orbán Viktor hétfő este Luxembourgban, az EPP megalakulásának negyvenedik évfordulója alkalmából tartott ünnepségen.

A magyar miniszterelnök arra az álláspontra helyezkedett, hogy az EPP az elmúlt évtizedekben a legfontosabb történelmi kérdésekben jó döntéseket hozott, jó ügyekért állt ki, és végigvitte az akaratát.

Orbán szerint ha nincs az Európai Néppárt, Magyarország ma nem tagja az EU-nak

Orbán Viktor ugyanakkor hangsúlyozta, az Európai Uniónak és az Európai Néppártnak bátrabban, nagyívűbben kell gondolkoznia, ha megfelelő válaszokat akar adni a jelen kor problémáira.

A kormányfő elmondta, az évfordulós ünnepség alkalmából több kétoldalú találkozót folytatott. "Ezek a találkozók is abban a véleményemben erősítettek meg, hogy van egy 20. századból itt maradt Európai Unió és van egy 21. századi probléma" – tette hozzá.

Az EPP-nek nem egyszerűen folytatnia kell a munkát, hanem be kell látnia, hogy szakaszhatárhoz érkeztünk. Hogy megfelelő válaszok szülessenek migrációs ügyben, a terrorizmus és az egyre lassuló európai gazdaság problémájával kapcsolatban, ahhoz bátrabban, nagyívűen és megújító módon kell gondolkozni a jövőről – mondta Orbán.

Orbán szerint ha nincs az Európai Néppárt, Magyarország ma nem tagja az EU-nak

A jobbközép pártokat összefogó EPP ünnepségén mások mellett felszólalt Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság és Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke, Angela Merkel német kancellár, Joseph Daul, az EPP elnöke, Manfred Weber, a néppárt európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője, Antonio López-Isturiz, a párt főtitkára és Herman Van Rompuy, az Európai Tanács előző elnöke is.

Az Európai Néppárt a kontinens legnagyobb és legbefolyásosabb pártcsaládja: a szervezetnek 40 országból 75 párt (köztük a Fidesz) a tagja, ők adják az Európai Bizottság és az Európai Tanács elnökét, hét uniós és öt unión kívüli ország állam- vagy kormányfője néppárti, akárcsak az Európai Bizottság 14 tagja. Az Európai Parlament legnagyobb frakcióját is az EPP adja.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@justhpeter: Lehet jobban is jártunk volna!!!
Mondjuk kurvára dehonesztálja a hazugovicsot, hogy ő kimaradt a ,,kerekasztal,, társaságából, de ugye nem volt partiképes!!!Aztán csak az Antall hülyesége volt hogy bevette a Tiszti Kaszinós bizniszbe, ami után az apja pénzén, meg a Lajos eszével kivakarodzott a szarból, oszt mindjárt meg is világosodott a Torgyán vállán állva, akit utána gondolkozás nélkül dobott!!! 2002. ben nagyot esett pofára, na annak isszuk most levét, mert a dádé bosszúálló fajta, de azért ennek is vége lesz 2020. ban mikor már nem lesz EU. suska, na akkor fogja átadni a hatalmat, de az aki kapja mihez fog kezdeni azt el se tudom képzelni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Csatornatakarítónak jobb lettél volna...
volvós
Meg lenne vasfüggöny Hegyeshalomnál, a nagyanyámnak
meg áramszedöje, és Ö lenne a 76-os troli !! AZ a sok HA !
justhpeter
Tegyük hozzá, hogy belőle sem lett volna csak egy ostoba naplopó.
papa.49
@justhpeter: Lehet jobban is jártunk volna!!!
Mondjuk kurvára dehonesztálja a hazugovicsot, hogy ő kimaradt a ,,kerekasztal,, társaságából, de ugye nem volt partiképes!!!Aztán csak az Antall hülyesége volt hogy bevette a Tiszti Kaszinós bizniszbe, ami után az apja pénzén, meg a Lajos eszével kivakarodzott a szarból, oszt mindjárt meg is világosodott a Torgyán vállán állva, akit utána gondolkozás nélkül dobott!!! 2002. ben nagyot esett pofára, na annak isszuk most levét, mert a dádé bosszúálló fajta, de azért ennek is vége lesz 2020. ban mikor már nem lesz EU. suska, na akkor fogja átadni a hatalmat, de az aki kapja mihez fog kezdeni azt el se tudom képzelni!!!
Toby
A Föld forgása is régen megállt volna, csak a magyar működő(?) reformok hajcsák!
zöldszem
Kéz a zsebbe!Áááá semmi semmi csak a szokásos!
nevemnick
Egy mondatban:
,,Azokban kell hinni, akik keresik az igazságot, és nem azokban, akik állítólag már megtalálták."
Clavigo
Vazzze,,,ha nincs Soros György,,Te még mindig sártéglát gyártasz a felsőcsutkai Vályog Quaerterben...Látom ,nem bírsz leszokni a "zsebberázásról "..Nem fejlődött ki hozzá az agyad.
bakegya
@papa.49: igaz,sajnálatos de bedőlt a magyartarkafajta-a bringás, számíts rá át fog ezért hajtani rajtad is(újra formában:enteró)
bakegya
Al-és felcsutkai teknősönk lediktálta a frankót Európának!-ezzel az erővel VONÁT is bemutathatta volna néppártos nemzeti kutyafaxálkodás kibővítve!!!D
nyanya001
De nem is tudnál a haverjaiddal együtt ennyit bezsebelni az EU-s támogatásokból !
Hofipisti
Hánynivaló ez az ember, ahogy pörög, mint a szélkakas, s közben ötcsillagos minőségű "nem csinálok semmit, s közben teljes erőbedobással harcolok a (magam) jobblétért, a haza és a kereszténység(azok közül azokért, akik nekem hódolnak) jövőjéért. Az, hogy közben "mogyorózok", azt szerető népem már megszokta, sokan szívesen tennék helyettem is, de én magam szeretem!
verőce21
Hollande és Merkel a verduni csata helyszínéről üzent Magyarországnak
"Nyitottnak kell lennünk egymás iránt ... számomra ettől sikeres Európa. Ha kizárólag nemzeti szinten gondolkodunk, nem tudunk előrelépni. Ez ugyanúgy érvényes az európai adósságválságra, mint a menekültek befogadására" – mondta Merkel.
human
Orbán után szabadon: A néppárt miatt jutottunk be az EU-ba, úgyhogy viseljék ennek a következményeit.
Natsuki
@justhpeter: Az a baj, hogy nem ostoba a rohadék.
lampa laz
Azért találkozott az orosz külügyminiszterrel, hogy a néppárti dzsemborin előadott szovjet megszállós dumáját egyeztesse vele, hogy az akkori hűtlenség meg a mai randi között micsoda különbség van.
Sikerüt neki megint ellejteni a szokásos pávatáncát úgy, hogy mindkét oldal felállva tapsol neki... hányok tőle.
Clavigo
Ha maradt volna az átkos rendszer,,,nincs EU.,,stb...ebből az obsitos Társadalmi Kapcsolatból kiváló III / III-as cc@rházi válhatott volna..A szülők pedigréje rendben,,az előképzés a seregben meg volt,,,,,csak hát közbe jött az a fránya rendszerváltás...Úgy is ez a legnagyobb baja a Zsírmorénak..
bakegya
@Natsuki: ja,hanem egy furmányos ócska...mindennap rasszístábbbbbb lehetek,de csakkk és csakkk is a nemzetem ellenére kiötlött hordalék szövegelései következtében.DE HÁT MÉG MINDÍG KELL EZ A BIRKA MAGYAROKNAK...
justhpeter
@Natsuki: Dehogynem. Ha nem az lenne, akkor tudná, hogy a mindenétől megfosztott többség egyetlen lehetősége a forradalom, ahol a szabályok közötti forradalom eredményeként rá életfogytiglani fegyház vár, az anarchiával kísért forradalom eredményeként pedig a lincs.
Jozefina
Ez az ember egyre hülyébb!!! Ma is van Néppárt az EU-ban, de ha Magyarország ma kérné a felvételét nem vennék fel, mert orbán mindent szét rombolt, elcsalt, hazudik, kétszínű, megbízhatatlan, ingatag élőlény!!!
papa.49
Egy biztos ha nincs a néppárti frakció, meg a dádé nem annak a tagja már átverték volna atöbbiek, hogy nekünk kívül tágasabb!!! Ezt a taknyot, meg a brancsát sokszor pont a frakció mentette meg!!!
magyarbakancs
Ha nem lenne Orbán jobb ország lenne Magyarország.
Ha most lenne alkalmam többit nem írom.
Hellcat
@papa.49: (20:49) Tökéletes leírás.
Clavigo
53 éves ??? és még mindig "zsebberáz " ???
Clavigo
@Clavigo: Bocs...ezt a kommentet másik cikk alá szántam.
Kutyuska
@Clavigo: Épp ezen vagyok kiakadva, ahogy nézem a fotót. Mikor jön el az a nap, amikor nem zsebre dugott kézzel tárgyal. Testbeszéd: a zsebre dugott kéz - az illemhibán túl - a túlzott önbizalmat, a saját nagyság érzetét, egyben a másik lekicsinylését fejezi ki, "zsebre váglak, mert én megtehetem". - zsebre tett kéztartás önbizalmatlanságot sugall egy férfi részéről, de kivagyiságot is sugall.
Van itt olyan kommentelő, aki szerint igazi államférfi Orbán Viktor. Szerinte.
Szerintem egy sumák, pökhendi, manipulatív, öntelt, gőgös alak, akinek fogalma sincs a jó modorról és arról, hogyan kellene viselkedni egy olyan embernek, aki sajnos egy ország miniszterelnöke
Clavigo
@Kutyuska: Sajnos az országot is minősíti ez az "überFurkó"...
Kutyuska
@Clavigo: Igen, lassan ott tartok, ha tehetem, letagadom, hogy magyar vagyok Külföldön ég az ember a sok szolgalelkű, tudatlan, fanatizált fidesz birka miatt.
Natsuki
@justhpeter: áááááááááááá, tudja a FőG*ci, hogy hogyan vezesse meg a nyájat... És a 2002-es bukta, + a 2006-os megintbukta után most MINDENT megtesz majd, hogy a hatalmat csak a rigor mortisba dermedt ragadós ujjacskái közül lehessen kiszaggatni. Ő a mi Nmezeti Gollamunk. A hatalom meg az ő "drágaszága" - és k*ra nem érdekli, ha az ország beledöglik. Hiszen megérdemeljük: többször is nem kellett nekünk. És még mindig van egy csomó birka, akik engedelmesen mennek a másik segge után... www.kepfeltoltes.hu/160531/1368865777111_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
namihami
Mint ahogy Soros nélkül Ő se lenne ma miniszterelnök. Na, ez a Soros igazi bűne a magyarok ellen.
papa.49
@namihami: Olyan volt ez mint a tojás nem tudhatta a Soros mi kell ki belőle KÍGYÓ, vagy FŐNIX MADÁR)))))))))))))))))))))Sajna ez bizony kígyó lett)))))))))))))))))))))))))))))))))
hox
Aki ma újra ránk húzza/hozza az oroszokat, az, hogy mondhat ilyet?
Ma mitől jobbak az oroszok, mint 10 vagy 20 éve?
Most már haverok?
Paks kettőt oroszok építik, oroszok pénzelik, orosz katonák fogják védeni...

Ez beteg!
fekete
Milyen Europai Neppartrol beszel Orban?
Hogy 40-orszagbol 75 part vesz reszt. Meg is latszik! En is tenferegnek havi 10-ezerert. Senkihazi
koponyegforgatok.Bizom benne,hogy Anglia 3-het mulva beint az EU-
Nep partjanak.es lehett majd makogni. Ti es a nep part! AZ EU semire sem valo,csak haszonlesessre . Kiknek? Deutshande'knak!
Szomjankórász
Szerintem meg ha nincs a mocsok hazug tolvaj orbánc, már rég euróval fizetnénk.
Szókrakész
@Kutyuska: "ha tehetem, letagadom, hogy magyar vagyok Külföldön"

Tagadd is le!!!
Ne égesd a magyarokat!
Szókrakész
@papa.49: "azért ennek is vége lesz 2020. ban mikor már nem lesz EU. suska,"

Előbb szűnik meg az EU.
silber13
@Szókrakész: Az égetést megteszi helyettünk ez a hájas csúti szélhámos! Mert hogy viselkedni nem tud, az biztos!
Szókrakész
@silber13: Miért a Feri tud?
Befingik a tévébe.
silber13
@Szókrakész: Ott voltál? Szagoltad? Vagy csak valamilyen sutka lenne ez?
papa.49
@Szókrakész: Azért az közel se biztos hogy megszűnik, leválasztják a ballasztokat (mint mink is) és mehetünk a vasporospicsába))))))))))))))
orange
@fekete: Anglia nem int be az EU-nak!
Kutyuska
@Szókrakész: Bálványimádók tanácsára nincs szükségem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.