A Fidesz áprilishoz viszonyítva újabb négy százalékpontot erősödött, jelenleg a teljes népesség 37 százaléka támogatja, így több szavazója van, mint az összes többi pártnak együttvéve – derül ki a Medián HVG számára június közepén készített reprezentatív közvélemény-kutatásából.

Az újságban csütörtökön közölt írás szerint a nagyobbik kormánypárt támogatottsága legutóbb 2014 őszén volt ilyen magas.

A cikk mellett közölt grafikonon az látható, hogy a teljes lakosság körében a Jobbik támogatottsága 12 százalék, az MSZP kilenc, a Demokratikus Koalíció (DK) öt, a Lehet Más a Politika (LMP) négy, az Együtt kettő, a Magyar Liberális Párt (MLP) pedig egy százalékon áll. Huszonkilenc százalék mondta azt, hogy nincs preferált pártja.

Az emberek kétharmada szerint egy közeljövőbeli választást a Fidesz nyerné, még az ellenzéki pártok támogatóinak egyharmada is erre számít – olvasható a cikkben.

A vezető politikusok népszerűségi rangsorának első kilenc helyén kormánypárti politikusok találhatók, a tizedik helyen Vona Gábor, a Jobbik elnöke áll, az ellenzéki politikusok népszerűsége április óta számottevően csökkent – írták.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Bringás: Csak vigyázz, nehogy tényleg felébredjen a nemzet. Én egy békés átmenetnek jobban örülnék. Sajnos az alternatívára még várni kell, mert bukotték (és ebbe a fidesz is beletartozik, mert már buktak qrva nagyot) valóban szart sem érnek, ezért is bukotték.
Azt viszont nagyon nem szeretném, ha olyan szar lenne a helyzet, hogy még ti is felismerjétek. Abból már nem is lenne visszaút.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bringás
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Aki Én
@Bringás: Csak vigyázz, nehogy tényleg felébredjen a nemzet. Én egy békés átmenetnek jobban örülnék. Sajnos az alternatívára még várni kell, mert bukotték (és ebbe a fidesz is beletartozik, mert már buktak qrva nagyot) valóban szart sem érnek, ezért is bukotték.
Azt viszont nagyon nem szeretném, ha olyan szar lenne a helyzet, hogy még ti is felismerjétek. Abból már nem is lenne visszaút.
Törölt felhasználó
Működik a foci, ennyit ért a Myagyar a gazdasághoz, ezt ezt jelenti:) És azt, hogy sok a tájékozatlan ember az országban..
Bringás
@Aki Én: Bizony, olyan sz@r már a helyzet, csak épp liberáliséknak!
Törölt felhasználó
@Bringás: Eléggé leszoptad magad vagy van még a zacsiban?:)
Bringás
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Törölt felhasználó
@Bringás: mondanám, hogy anyád volt, de szerintem nincs anyád..:(
Bringás
@ziziplanet: Ki is kezdett el durvulni? Te kiscsillag! Így csak te lehettél!
Rosszul esett a leleplezés? :-))))))))))))))))))
Fradigege
@Bringás: Te izraelita vagy? Sokan szeretik a vajdát. Szép héber neveket adott a gyerekeinek. Én például ezért sem csippantom őt? Te miért szereted? Mert a libsi oldalról hirtelen bekönyökölt a nemzeti konzervatív légüres térbe '94-ben? Egy pindurkát két színű. Az elböfögte, hogy: Hajrá Magyarok! Ti meg belenedvesedtetek. A mutterja testvére a Vitézy Lászlónak a felesége volt. Vitézy László nem kell kirakni a sárga csillagot. Felesleges.
Sajnos, lop. Bénné ván á víríben.
Dr.Orbán.Viktor.sk
Konzekvens a fidesz nem úgy mint a széthúzó ellenzéke!
eszegfu
@Dr.Orbán.Viktor.sk: És a Jobbik Nálad minek számit?!
Aki Én
@Bringás: 12:30 Miért, a szekta más adórendszerben adózik, máshová jár vásárolni, nincsenek hitelesei, nincsenek Quaestorosai, nem járnak iskolába a gyerekeik, nem betegszenek meg, lesz nyugdíjuk, az ő termőföldjeiket nem nyúlták le fideszes haverok, nekik nem pénzük a hazahordott eu-s támogatások milliárdjai...???
Folytatnám de mennem kell.
Dr.Orbán.Viktor.sk
@eszegfu: Azt én csináltattam, hogy a szélsőségesek is nálam legyeknek, de burkoltan.
nevemnick
aki elhiszi a medián sz@rságait, az csak jó nagy lukú szivacsos agysorvadásban szenvedhet. Vona kissé túllőtt a célon a Jobblik választáson, és a cukiságprogramjával. Két év még nagy idő, ezalatt sok olyan dolog történhet, ami a tehén fara mögé űzi a két ,,nagy" pártot egy kis lepényevésre...
silber13
@Bringás: Kezded már megint a hazaárulózást te hibbant?
volvós
..." reprezentatív közvélemény-kutatásából. "...

EZEK SZERINT A BIRKANYÀJAT MEGKÈRDEZTÈK...
justhpeter
Tuggyátok az osztán úgy van, hogy minél nagyobb és gyakoribb a balhé - lásd: lopunk, csalunk, hazudozunk, annál jobban emelkedik a fideSS. És ezzel együtt esik az ilyen felmérők hitele.
volvós
@Dr.Orbán.Viktor.sk: 16:04

Azzal ugye tisztában vagy, hogy a Propeller szabályzatában tilos vezetö
politikusok nevét használni nick-ként ??? Föle, hogy " Dr." ...:-)))))
perfekt
Azt mondom,a felmérők,a labdarúgó EB eufórikus hangulatát, a tömegek önfeledt viselkedését Orbán stadion panamájának tulajdonítják, tehát azt helyeslik az emberek.Amennyiben én lennék az államfő(sic) azon gondolkodnék--hogy ha ez a tömeg egyszer megunja a banánt, és azt hogy az életben is, több mint negyven éve nyeretlen és közös nevezőre jut,s az öröm haraggá változik--lesz e egérút?Mert az egyenlőre nem foglalkoztatja pártját sem,hogy jobbá tegye az emberek életét!A foci mámor pedig véget ér egyszer, van rá esély sajnos ,hogy már a hét végén.(de ezt csak a realitás érzékem súgja)
papa.49
Ezt vajon a hazugovics reggeli vizeletéből állapították meg a nagytudásúak???
Törölt felhasználó
@Bringás: 12:52 Tehát a durvulás miatt voltam én és nem anyád?:) Ezt nem értem, de bóknak veszem:)

Mennyit fizetenek ezért? Havi bért kapsz vagy karakterekre fizetnek? Mond, hogy fizetnek érte és nem ilyen hülyenék születtél!:)
adrenalink
@papa.49: 20:34-re Á, dehogy, az már a mult! Inkább Alizka első pis-piséből:-)
kkalman
Nyugodjon le mindenki! Nem közvélemény kutatás(oka)t kell nyerni, hanem választást! Addig van még szűk két esztendő. A fitymasz ássa ugyan a saját sírját, de az ellenzéknek nagyon össze kellene szedni magát, hogy végül oda belökje. Ez, sajnos, egyelőre nem látszik.
kakaósbögre
ettől én még ugyanúgy megvetem az összes fideszes férget.
Desischado
Remélem, 2018-ban lesz nagy pofára esés!
eszegfu
@Dr.Orbán.Viktor.sk: tegnap 16:04 Ugy tünik bennem van a hiba...nem értem a válaszodat, de nem is ezt kérdeztem...azért kösz...
Dr.Orbán.Viktor.sk
@eszegfu: Sajnos néha én sem értem magam, pedig Grazbai igyekszenek ám!
papa.49
Majd most örömködjetek fütyiszek, ha elapad a nyugdíj, a szociális pénzek, családi, gyes, sztk, stb. hamar lemegy a napotok itt!!!
Vizual
Ez a szint amit itt is egyesek "szintje" képvisel. A gyülölet összehozza az emberek. A magyar embereket. Migránsok, foci, mind mind nagyivű szarozás, mert semmi nem az amit vizionál Orbán és a pártja. Igy a magyart nem érdekli az amit nem ért. Egészségügy, iskolák, gazdasági nihil, korrupció. De azért boldogan sihuhuznak. Lesz még sírás rívás.
eszegfu
@Dr.Orbán.Viktor.sk: Jaaaaa! Az mindjárt más! Igy már világos!:)))
bakegya
Már indulatból lopnak és naponta cserélik az orbánpereputty szennyesét,amin már a börtönkommandótokkal vonóval se vagytok képesek bevédeni ami nincs INÁTOKRA!!!
AL ÉS FELHÁZI AZ ORBÁNCSICSKÁK MŰSORA MÁR MINDEN TROMBITÁN,ÍGY AZTÁN MAGATOKNYAKA KÖRÉ TEKERITEK ELÉG ÜTEMESEN KÖTELES KÖTELET AMIT MINDENKI MÁSNAK SZÁNTATOK,VETETTETEK!
Jozefina
Ja a MEDIAN szerint!!! Kötelesek ilyen eredményeket produkálni!!!??
silber13
@Jozefina: Tudod, anno a rosszmájúak szerint Verescsagin, az egyébként remek csataképfestő a cári udvartól megrendelt csatajelenetekért az elesett ellenséges katonák darabszáma után kapta a fizetését. Ezért festett valóságos hullahegyeket. A pénz nagy úr ám!
nyanya001
Már olyan izmos mint a mocsári szunyog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.