A kormány megítélése szerint soha indokoltabb nem volt a kényszerbetelepítésről szóló népszavazás, mint most – állította Rogán Antal, Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter.

A miniszter a kormányülés szünetében tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: a kormány arra az álláspontra jutott, hogy nagy veszély fenyeget és soha indokoltabb nem volt a népszavazás, mint most, ugyanis a bizottság javaslata teljes egészében elvenne minden jogkört menekültügyekben és bevándorlási kérdésekben a tagállamoktól.

Hozzátette: az brüsszeli bizottság javaslat nem csak arról rendelkezik, hogy az Európába érkezett és valamilyen formában befogadott bevándorlókat kötelező formában osszák szét a tagállamok között, hanem arról is, hogy még a menekültkérelmek elbírásra vonatkozó jogkört is elvonnák a tagállamoktól.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Ha ők adják rá a pénzt, akkor joguk is van beleszólni! Tudom, hogy fáj nektek, hogy nem tehetitek zsebre, Tónyó, de higgyétek el, nyugaton ha valamire pénzt adnak, ott arra is költik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vadnarancs
Ha ők adják rá a pénzt, akkor joguk is van beleszólni! Tudom, hogy fáj nektek, hogy nem tehetitek zsebre, Tónyó, de higgyétek el, nyugaton ha valamire pénzt adnak, ott arra is költik!
Hellcat
Még mindig nem értem...akkor kamu volt hogy nem küldenek ide senkit? Csak mert akkor ha az EU nem küld ide senkit a barátságtalan körülmények miatt akkor minek népszavazni?
karma1
@Hellcat: Tobb sebbol verzik ez... Eloszor is eu-s torveny ellen nem lehet nepszavazast tartani, mert az igy se, ugy se lenne ervenyes.
Csak elvi kvotarol lett volna szo, nem konkret hatarozat volt ez.
Es adtak volna minden LEELLENORZOTT, mar szemelyazonossaggal, papirokkal ideengedett emberenkent fejpenzt, az ellatasukra, nem is keveset.

Igy viszont, ha a kopcos ugral, es az EU tobbi 27 tagallama elfogadja a felajanlott kvotakat, de mi nem, akkor fejenkent 270 ezer eurot fizethetunk buntikent.
Gazdag a magyar, mert igy mulat egy magyar ur - ma.
karma1
Ugy kulonben azzal a Portik-uggyel hogy is van? Elszamolt mar a letelepedesi kotvenyes jutalekkal az offshore cegeinel?
toni, azt hiszed, a te nyakad megussza a kotelet?
papa.49
@csa-csa: Totálisan belőve, a pacák egész valója itt most látható))))))))))))))
dr. prédikátor
Ahogy a képen látom kurvára be van állva a geci arrogáns tonyó!!!
nemkati
@Szeparepa2: Az mikor lesz? Tudsz valamit?
barckmagdi
Csau is csak közvetlenül előtte tudta meg, hogy akkor most mi következik!
egyvandor
Rogánantilop egyetlen esélye hogy ne végezze bűntársaival egy cellában, ha a "népszavazásra" (amit Gorbán rendez) tudja terelni a figyelmet.
rackabajusz
@barckmagdi: Azt azert el kell ismerni, a romanok ma is mernek lepni. (lasd korrupcioellenesseg)
A magyarok meg akkor sem, ha mar mindket szemgodrukben kisvasutak, meg stadionok tornyosulnak, es persze van meg par kihazasitando gyerek, majd idovel unoka is a csaladban.
Persze, ha Matolcsyek szeme fenye nem villamlik luxuskerokra, vagy megvasarolhato bankokra gyorsabban.
Desischado
Hazaáruló, élősdi g...i! Hogy néz ki, bekokózott, vagy seggrészegre itta magát ez a rühes, mocskos patkány?
karma1
@Desischado: Nem "vagy" - mindketto... Bar nemelyik szerre nem szabadna inni, mert ez lesz a vegeredmeny...:o))
rackabajusz
... pedig a migransokkal lenne meg elerheto szavazobazis orszagon belul is,
nem kellene hataron tulra nyujtozkodni...
karma1
@rackabajusz: A menekultek NEM szavazhatnak, mert nem allampolgarok. Csak teljesjogu allampolgarnak van szavazati joga.
rackabajusz
@karma1: mennyibol all visszamenolegesen tv.-t modositani ebben az orszagban?
karma1
@rackabajusz: valoban semennyibe se, viszont akkor mit kezdjenek azzal az egymillio nyugaton dolgozo magyarral, akiknek van bejelentett ma.o.-i cimuk, viszont a kormany megnehezitette a kinti szavazasukat. (Nana, mert tudjak, hogy nem a futyiszre szavaznanak...:o(((
rackabajusz
@karma1: nem akarlak elkeseriteni: aranyaiban elenyeszo az a bazis.
Igy is narancsliget orszagban elunk.
karma1
@rackabajusz: AZ az angliai kb. 300 000 szavazat tudna semlegesiteni a romaniai levelszavazatokat. Bar, ha orban sleppje szamolja ossze a mindket iranybol jovo szavazatokat, akkor teljesen mindegy, ki kire szavaz...
rackabajusz
@karma1: ki mas szamolna ossze?
Egy etikus hacker csapat?

Tartok tole, hogy a romanbazis erosebb, foleg, ha az "anyaorszagrol" van szo.
Sem gazdasagilag, sem tarsadalmilag nem ertek egyet azzal, hogy egyenerteku szavazokent tartjuk oket szamon azokkal, akik Mo.-n szulettek, de az elet, megelhetes kenyszeriti oket arra, hogy eltavozzanak pl. akar Angliaba
karma1
@rackabajusz: En nem otthon elek, de a legnagyobb szemetsegnek tartom mashol elok szavazatat ervenyesnek tekinteni, mert csak az szavazzon, aki otthon fizeti az adot, aki otthon el, ennek a kormanynak a sz@r donteseinek issza a levet...
Igy is tobbet kapnak a kulfoldiek, mert nyugdijat es ingyenes orvosi ellatast kapnak, amit egy hajlektalantol, munkanelkulitol otthon siman elvonnak.

Mondjuk, ez a szavazatszedo politika tutira finkelstein talalmanya, aki agyafurt zsido letere mindenhol a helyi adottsagokhoz alkalmazkodik, igy orbannak ezt a taktikat javasolta. (Ment o meg a sajat fajtajaval is szembe , csak jol meg kell erte fizetni. Pont olyan artany, mint akiknek a tanacsait adja.)

A kisbetus szemelynevek nem a veletlen muvei. Ennyire sem becsulom oket,
rackabajusz
@karma1: Megertelek, es kozgazdasagilag veled ertek egyet. Arnyalatnyi kulonbseget erzek akozott, hogy valaki megelhetesi kenyszerbol megy el kulf.-re Mo.-rol, vagy
(az elviekben jobb megelhetest biztosito, ezesetben Mo.-ra) komfortzona, vagy mas kifogasok miatt nem jon Mo.-ra, sosem elt itt, de beleszolast biztositunk a kozugyekbe.
A masodik esetet kifejezetten a mas izejevel a csalant peldajanak erzem.
Nalatok ellenben ott van a hazaert tenni akaras, az, hogy bant az orszag gazdasagi/tarsadalmi szetzilalasa, az a kenyszerhelyzet, ami a kivandorlasra sarkallt benneteket. Es annak az akar elvi eselye, hogy ha egy valoban elheto orszag lennenk,
- nem csupan eghajlatilag - bizonyara lennenek, akik visszajonnenek, ha itt is meg tudnak teremteni, es orizni azt, amit kint elernek.

A kisbetuseket en is igy ertem, es olvasom ;)
Bringás
Nem menekültek, hanem migráns potenciális terrorista élősködő erőszakolók!!!
rackabajusz
@Bringás: van az ittelo, ide szuletett, vagy mashonnan idetelepult kozott is.
kukac50
Tonyó titeket kellene egy lakatlan szigetre telepíteni,hogy soha többé ne tudjatok közpénzt ellopni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.