Három százalékkal, 31 százalékra nőtt a Fidesz támogatottsága júniushoz képest a teljes felnőtt lakosság körében – derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából, amelynek eredményét szerdán közölték.

A Jobbik júniushoz képest egy százalékpontot rontva 12 százalékon áll. A baloldali pártokat – MSZP, DK, Együtt, PM – összesen a megkérdezettek 17 százaléka támogatja.

A szocialisták támogatottsága júniushoz képest nőtt két százalékkal, jelenleg 10 százalék, ugyanakkor a DK támogatottsága ezzel azonos arányban csökkent, 5 százalék.

A Nézőpont Intézet közleménye szerint mindez az MSZP tisztújítása miatti egyszeri hatásnak is betudható, hiszen a baloldali pártok együttes támogatottsága nem változott.

Az LMP tábora 5 százalék, az Együtt és a PM pedig változatlanul 1-1 százalékon áll.

Ilyen támogatottsági adatok mellett a legvalószínűbb listás eredmény: Fidesz-KDNP 44, Jobbik 21, MSZP 12, DK 8, LMP 7, Együtt 2, PM 1 százalék.

"Mindez aligha független a bevándorlás és a terrorizmus közti egyre világosabb összefüggéstől, mely Orbán Viktor miniszterelnököt igazolja" – áll a Nézőpont Intézet közleményében.

A telefonos közvélemény-kutatás július 15-e és 17-e között készült 1000 ember megkérdezésével. A minta reprezentatív a 18 évesnél idősebb lakosságra nem, kor, régió, településtípus és iskolai végzettség szerint. A maximális mintavételi hiba 3,2 százalék.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
A Fidesz abból él hogy 0-24-ig migránsokkal riogat, a norvégokkal, az EU-val, multikkal, Brüsszellel!...
Senki nem beszél a Quaestor-ról, MET-röl, Andy Vajnárol, földrablásról,devizásokról, egészségügyről, MAL zrt-ről, zéro elszámoltatásról, Rogánról, Mészárosról Tiborcról...stb..
Birkuc béget, migránsozik, tapsol...
Zabálják a kormánypropagandát kritikátlanul, anélkül, hogy csak egy pillanatig is utánagondolnának, hogy milyen szinten vannak kihasználva és hülyítve!
Orbán ráérzett, hogy a magyarnak kell bűnbak, mindegy ki az - Brüsszel-zsidók-cigányok-melegek-soros-migránsok-trianon - csak legyen valaki, akire az elcseszett életük miatt haragudhatnak," szabadság" harcolhatnak!Isszák minden szavat a lényeg a dakotaindián valamelyik testnyílásából jöjjön! Vakon hiszik: "nektek nem azért szar, mert ellopjuk a pénzeteket, hanem, mert Brüsszel, Gyurcsány, EU, Soros...!".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
Képet elnézve lehetne ez az 50 - es évek párt állami felvonulása nem?
A migráns helyzet úgy keltett a Fidesznek mint éhezőnek a falat kenyér.
eugen4402
Már 31 %???
Na akkor gratiszba egy kérdés: - Ön mit szeretne?
A-válasz: Minden este jóllakottan lefeküdni a kényelmes kis ágyacskámba.
B-válasz: Minden este rúgjanak tökön, és bikacsökkel verjék szarrá a felhámot a hátamon... A kormány garantálja Önnek az A-válasz megvalósulását, amíg a Gyurcsány a B-verziót akarja Önre is alkalmazni. Szavazzon ránk, és mi majd a 130%-os népszerűség birtokában holnapra elfelejtjük ezt az ígéretünket (is!)...
dr. prédikátor
Ez csak a nézőpont szerinti agymosás!!! Ezt sulykolják az emberekbe, pedig fele se igaz!!!
Perwool
A Fidesz abból él hogy 0-24-ig migránsokkal riogat, a norvégokkal, az EU-val, multikkal, Brüsszellel!...
Senki nem beszél a Quaestor-ról, MET-röl, Andy Vajnárol, földrablásról,devizásokról, egészségügyről, MAL zrt-ről, zéro elszámoltatásról, Rogánról, Mészárosról Tiborcról...stb..
Birkuc béget, migránsozik, tapsol...
Zabálják a kormánypropagandát kritikátlanul, anélkül, hogy csak egy pillanatig is utánagondolnának, hogy milyen szinten vannak kihasználva és hülyítve!
Orbán ráérzett, hogy a magyarnak kell bűnbak, mindegy ki az - Brüsszel-zsidók-cigányok-melegek-soros-migránsok-trianon - csak legyen valaki, akire az elcseszett életük miatt haragudhatnak," szabadság" harcolhatnak!Isszák minden szavat a lényeg a dakotaindián valamelyik testnyílásából jöjjön! Vakon hiszik: "nektek nem azért szar, mert ellopjuk a pénzeteket, hanem, mert Brüsszel, Gyurcsány, EU, Soros...!".
eszegfu
@magyarbakancs: Igazad van! Valami brutálisan gusztustalan a piros "szivecske" meg a "beleszerkesztett" fotók! Ha jól emlékszem hasonlóval leptek meg a gyerekeim kb. bölcsödés korukban...
Nil
Nem vígasztal a tudat hogy az egész világon sok a beprogramozott robot - itt is
Macskaszem
A látszat ellenére Orbánnak úgy kell a migráncsügy a saját aljas kis játékaihoz, mint egy falat kenyér.
banditapolitika.blog.hu/
Csizmás Kond
A migráncskérdésről sokan úgy vélekednek, hogy túl van értékelve a veszélyessége...kérdezem én kinek mit jelent a veszély ?...mert ha azt vesszük, hogy több ezer kilométerre tőlünk gyilkolásznak akkor tényleg fel sem fogjuk , de aki komolyan veszi és úgy áll mellé, hogy az unióban minden ember épsége és egészsége a fontos akkor gyilkospártoló az aki alábecsüli annak hatását. Ha egyetlen ember sérül meg az is valakinek veszteség és bánat azt leértékelni pedig nincs senkinek joga.
nevemnick
Hálózati telefonos közvélemény kutatás... napközben... na püff neki. Nyugdíjasok, gyesen lévő mamák, esetleg apukák akik otthon vannak. A ,,közvélemény" javarészt az elsőként említettek, mivel ők vannak többen otthon, és ők azok akik legjobban elhiszik ennek a kormánynak hazugságait.
Vegyük tudomásul, hogy Magyarországnak mindkenképp vége, ha így folytatja ez az illegitim kurmány.
RonaGyuri
Persze, hogy bejött ehhez az egyhez valóban értenek: a nép-hülyítéshez! =))
batukán
Imádom ezeket a közvélemény kutatásokat, baromi jól ellehet szórakoztatni vele az agyatlanokat. Na és akkor mennyien is vettek letelepedésit? Biztos hogy sokan nem a mi kultúránkból valók és mégis keblére öleli a kormány...mégis csak bejön nekik a multikulti...
vonotok
@RonaGyuri: Mert ebben a kurva médiában, még a sport közvetítés szünetében nyomják az agymosást.
Már Hitler is tudta : a propaganda amivel hatalomra kerülhet. Neki is bejött.Akkor ennek a kis törpének mért ne jönne be.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Szeretném, ha hjoznál gyorsan egy statisztikát, hogy hány nemi erőszak, gyilkosság, verekedéses sérülés történik az unió teljes területén (incl. Magyarország) egy hónap alatt. Aztán arról, hogy ebből hányat követnek el menekültek. Utána majd elcsveghetünk a demagóg orbániai kommunikációról. De adatok mentén és nem lózungok, és kósalkajos szellemiszinvonalán zajló fröcsögések alapján

Aztán arról, egy elvi állsáfoglalást, hogy hanyadik generációig migráns a migráns.
Aztán gyorsan vedd számba, hogy a dédnagymamád biológiai dédapja ki volt. Anyai és apai ágon is. Mert aztán kiderülhet, hogy Te is migráncs vagy.

Ócska egy demagóg törpemussolini a Te vezéred, az a helyzet. Csak mégannál is sokkal gyávább
Desischado
Majd meglátjuk 2018-ban, hogy mennyire hülyék a magyarok!
Csizmás Kond
@GeoCravker: Ne haragudj de nem statisztikusként vagyok itt...csak dumcsizunk.
Sérülés, verekedés rablás erőszak és hasonlók mindenütt történnek de aki azzal próbálja leértékelni a frissen bevándoroltak büncselekményeit az köztörvényes felbujtó. A bűnt nem illik és nem is szabad viszonyítani, vagy párosítani még a háborúba sem, nemhogy agy országos statisztikába belekalkulálni...ezt abnormális gondolkodás.
Migráncs az aki nem akar, nem volt ideje vagy nem tud illeszkedni. Nincs fajtiszta nemzet de egységes öntudatú igen.
A vezéresdumáid meg csak elavult dogmafofalmak, ócskák de amit még úgy látszik van aki megfizet.
wagabund
..."Bejött a Fidesznek a migránsos kampány, egyre népszerűbbek"...

tanácstalan vagyok a hír olvastán...lehet, hogy ehhez köze van a déli határon táborozó migráns tömegnek, akik ha törik, ha szakad erre szeretnének németország felé haladni...

...most mondta a tudósító a rádijóban, hog ez megszervezett gyülekezés...azt nem árulták el a migránsok, hogy ki szervezi, és mivel motiválják őket a várakozásra..ami később akár egy vezényszóra hadsereggé alakul...
nezelodo
@wagabund: Ezek akkor olyanok akarnak lenni mint a Kubatov politikafüggetlen futballhuligánjai, azok is vezényszóra párthadsereggé alakultak.
bencemacska
@wagabund: ma, 08:00
"ami később akár egy vezényszóra hadsereggé alakul.." vagy rablóbandává.
A baj ott kezdődik, hogy gazdagék házai várfalakkal vannak körülvéve, fegyveres őrökkel kiegészítve, mi meg megszenvedjük és még szegényebbek, kiszolgáltatottabbak leszünk.
Ők is a középosztályt és a szegényeket fosztogatják!!!
magyarbakancs
@eszegfu: Szia!

Minden mini diktátornak kell az imádat.
Az egójuk megköveteli.
Az a bosszantó, hogy ehhez találnak is kiszolgáló személyt és eszmét.
nezelodo
@nevemnick: A 2010-es választást megelőzően az elsöprőék közvélemény kutatója telefonon engem is megkeresett, de nem voltam elég jó, és más családtag sem felelt meg a politikai követelménynek, mert kicsivel több végzettségünk van a nyolc osztálynál... Akkor vajon kiket lehetett meggyőzni a fidesz nagyságáról?
szaboria1
Biztos már a romániai magyarokat kérdezik.
Strong
Nem gondolnám, hogy csupán kampányról lenne szó, és hogy riogatás. (többen írták, hogy riogatás)
Egyre több ország ismeri fel, (és el) hogy óriási probléma van a muszlim bevándorlókkal.
Hangsúlyoznám, a muszlimot.
Ezt ők is elismerik, hogy iszlám kontinens létrehozása a cél, és hogy aki ebben nem segít -az halott. Látjuk, hogy nem beszélnek mellé - hacsak az elmúlt hetek/napok eseményeire gondolunk.

meggyőződésem, hogy nincs vége a terrorhullámnak...
GeoCravker
@Csizmás Kond: A relativizáláshoz. Alkalmasint Lázár is mondott olyanokat, hogy nem baj, hogy lopnak csalnak és olykor hazudnak, mert bezzeg mások is ezt teszik.
Majd szólj, hogy mikor jelented fel a polgármesterből felnyalakodott minisztert felbujtásért.

Alkalmasint nem azt mondtam, hogy a menekültek, bevándorlók bármilyen bűncselekményét menti bárki másé. Hanem azt, hogy Orbán és bandájának a permanens pánikkeltését nem indokolja. Szerintem van némi különbség a kettő közt. De eléhiszem, hogy van annyi pénz, amennyiért nem látod.
kkalman
A fitymasz egyre népszerűbb? Hol, kinél? Lehet akármilyen statisztikát csinálni, hogy a fitymasz mennyire vezet a népszerűségben. A biztos eredményt majd csak 2018-ban tudjuk meg.
gru
Sajnálom, hogy nekem kell kimondani, de Kertész Ákosnak igaza van - ami minket illet.
Ami itt folyik...
És hogy ezt mi hagyjuk...
Csizmás Kond
@GeoCravker: Persze hogy nem a migráncs terrorizmusát véded csak azzal próbálod elbagatellizálni, hogy hasonlítgatsz és úgy sorolod be a többi mellé mintha helye volna ott vagy oda tartozna.
Hát nem és ha már a haeyieket említed azok egy sem tömeggyilkolt. Azok akik menekülnek pedig legyenek tűrelmesek és várják ki a sorukat ott ahová először érkeztek ne a világ másik felére akarjanak egyből elmenni és főleg ne úgy hogy letagadják a múltjukat. Az adjad uram de rögtön felfogás soha nem volt igaz. és miért lenne épp nekik az ? Előbb bizonyitsák be hogy nem terroristák és azután majd sokan elgondolkoznak azon hogy kellenek-e vagy nem.
pictor
..de csak mint műfa@ a kolostorban..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.