Többek között azért nem kellenek a migránsok, mert lehetetlen őket integrálni, még a pozitív példák is „ordas hazugságok" – állította Kövár László egy jászberényi fórumon – írja a NOL.hu.

Példaként a német futballválogatott világhírű játékosát, Mesut Özilt hozta fel, aki bár Németországban született, de a felmenői törökök voltak – vagyis migráns. Kövér azt mondta, hogy a meccsek elején Özil „tüntetőleg összeharapja az ajkát, hogy ne kelljen énekelni a német himnuszt", bár ő német állampolgár, de töröknek vallja magát. Szerinte Özil példája is bizonyítja, hogy csak látszólagos az integráció, a migránsok megőrzik a kultúrájukat.

A 168 Óra Online ezzel kapcsolatban megkereste a német labdarúgó-szövetséget, akik így reagáltak erre:

A labdarúgó-válogatott kiváló példája annak, miként lehet sikeres az integráció. A játékosok azonosulnak Németországgal és értékeivel, s a pályán mindent beleadnak az országért. 

A toleráns és nyílt társadalom jellemzője, hogy meghagyja minden embernek a szabad választást azzal kapcsolatban, hogy akarja-e énekelni a himnuszt, vagy sem. A himnusz éneklése önmagában nem fokmérője annak, hogy valaki milyen közel érzi magához a hazáját, és milyen erősen azonosul vele.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Vajdabajusz, azt a kórust is szívesen meghallgatnánk himnuszt énekelni akiknek pénzért árulták a magyar állampolgárságot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
De kellemetlen, már ez a hazugság sem jön be Bajusznak?!
Most kénytelen lesz szétnézni mondjuk a Francia válogatottnál?!
perfekt
"Minden pofon mellé nem lehet egy rendőrt állítani"
lampa laz
Vajdabajusz, azt a kórust is szívesen meghallgatnánk himnuszt énekelni akiknek pénzért árulták a magyar állampolgárságot.
Törölt felhasználó
Tenyeres talpas, tahó bajszos, suttyó! Ordas hazugság az ami komcsi karhatalmista pofádból jön ki.
Törölt felhasználó
@lampa laz: vajdabajusz, eheh:) Még régen az alkoholista lada nivás paraszt rendőröknek volt ilyen. ha már retrózunk, akkor megnézném Viktort ladás copfos cigánynak öltözve:)
Béla333
@Mirabilis: Elmonjam?
Kommunista, hozzá nem értő, rosszindulatú, mi minden szabályt betartunk, bezzeg...
Majd rájönnek, O.V. átvállalja a szövetség vezetését!
sokanvagyunk
Kampányoljon a parlamenti képviselőknél - főleg a kormánypártiaknál -, hogy menjenek már be fizetett munkahelyükre akkor is, ha éppen kényelmetlen kérdésekről van szó.
Mobil123
Áruld már el te agyhallott hogy miért is ne tartaná meg a kultúráját?? Mi köze a kultúra megtartásának az adott országhoz való hűséghez , törvényeinek betartásához stb???
joopapa
Ez a laca mekkora egy idióta, atya gatya! Abból hogy egy török focista nem énekli a német himnuszt, azt a a következtetést vonja le hogy a migránsokat nem lehet integrálni! Ennek a vadbaromnak szólhatna valaki hogy több millió muszlim, muzulmán él és dolgozik az Unióban!
Aki Én
Vagyis, egy égtelen nagy hazug suttyó fasz vagy, te átvedlett koszos exkomcsi. Még ahhoz is hülye vagy, hogy ésszel hazudj. Tegnap ha jól emlékszem, a norvégok basztak pofán az aljas hazugságod miatt. Még nincs vége te nenzetáruló hazug féreg.
Mobil123
@joopapa: Ő a vezéréből indul ki na ! :-D azt sem lehet integrálni :-D
joopapa
@Mobil123: Nem csak integrálni nem lehet a vezért, de jó modorra se lehet nevelni! Megmaradt nála az a vidéki suttyó mentalitás, szotyit köpköd zsebre vágja a kezét és keménykedik( ja és hazudik)! A kövér meg hozza azt a vidéki bunkó pártitkár mentalitást, okoskodik és mondja a baromságait! Látszik rajta hogy hátszéllel került be az egyetemre!
Csodálkozó
Kövér elvtárs, a feketeöves pszichopata jobb, ha befogja a szarhabzsoló mocskos szájszervét. Rég kényszerzubbonyban, bolond házban a helye!
Mobil123
@joopapa: Mert melyik nem hátszéllel került be ??
hetöndöe
"Többek között azért nem kellenek a migránsok, mert lehetetlen őket integrálni, még a pozitív példák is „ordas hazugságok" – állította Kövár László egy jászberényi fórumon"

Te sem leszel már idiótább büdöstalpú sötét paraszt.
justhpeter
@joopapa: Tökéletes diagnózist adtál, pont erről van szó.
joopapa
@Mobil123: Biztos sokan! De a kövérről olvastam egy cikkben hogy az apja és a nagyapja "cucialista"múltjára való tekintettel nem is kellett felvételiznie az egyetemre!
leszúrt rittberger
Szegény bolond vénember, el sem tudja képzelni, hogy más országokban a teljesítmény alapján ítélik meg egymást az emberek, nem aszerint, hogy mennyire teli torokból üvölti a himnuszt...

Ez neki még újdonság, ő még abba a büdösszájú TSZ-elnök + munkásőr kitüntetés + úttörőnyakkendő övezte szimbólumokra, jelvényekre épülő világba született, amiben - mivel mindenki egyformán tahó volt, és a tudástársadalomra se igény, se engedély nem volt - központilag osztott címekkel, jelzőkkel próbáltak meg egymáshoz képest kitűnni a tahók.
moareka
Itt pofázhat össze-vissza ez a bajuszhuszár, hülyítheti az embereket, de normális helyen ezt hülyének nézik...
papa.49
Köteles megint ,,házhoz mentél a pofonért,, te marha!!!
cikicakk55
@leszúrt rittberger: Már elnézést,de " abba a büdös szájú TSZ elnök+ munkásőr kitüntetés+ úttörőnyakkendő övezte szimbólumokra,jelvényekre épülő világban nem mindenki született tahónak.Nagyon sokan élünk még azok közül,akik akkor születtek.Az egy dolog,hogy bele voltunk kényszerítve egy olyan politikába,mely a mai időkben csak komcsi világként jelenik meg a fejekben,de azt a szerinted tahók építették 1989-re az országot olyanná,hogy az azóta az összes hatalmon lévő párt jól tele tömhette saját,rokonaik és barátaik bankszámláját.A tahók építette országot adták el szarért,húgyért.Mi a mostani nyuggerek rengeteget dolgoztunk azért,hogy a bennünket tahónak tituláló emberkék jól,vagy kevésbé jól,de élhetnek.
Desischado
@papa.49: Papa, ez annyira hülye, hogy ezt fel sem fogja. Ostoba, bunkó here volt, és az is maradt! Őket kéne már végre eltakarítani a fenébe!
vadsanca
" mert lehetetlen őket integrálni," Hányan vannak Magyarországon akiket nem lehet integrálni?
Erről nem szól a fáma?
papa.49
@Desischado: Az összes párttársával együtt!!!
bra048
Eszembe jutott a török-német Özil nevű aranylábúról a következő:
Tegyük fel egy magyar anyanyelvű erdélyi csodajátékos kerülne be a szerintem jó játékerőt
képviselő román nemzeti foci-csapatba... Milyen kedve lenne énekelni a román nemzet
himnuszát ? (Titokban - csak úgy az öltözőben milyen nyelven mondana imát ?.)
teuton
Erdekes... Mar csak azert is, mert ha valahova külföldre mennek azek a fideszesek, akkor igen büszken emlegetik azt, ha egy 2.-3- generacios magyar megtartotta a "magyarsagat", annak ellenere, hogy mar nem magyar allampolgar... Tehat ha a magyar külföldön nem INTEGRALODIK az jo, ha a külföldi nem ASSZIMILALODIK Magyarorszagon, az rossz... Na logikat ebben senki ne kerressen, de a birkaknak ez ugyis mindegy...
Mobil123
@joopapa: Hát sztem a többiről is hasonlót olvashatsz . Nem az eszük miatt lett "diplomájuk" .
Mobil123
@papa.49: 20:09 Ez csak az arra érdemelt egyéneknek jár ám . :-D
namihami
Laca, légyszives magyarázd el nekem is:
A német csapat nem minden tagja énekel himnuszt, de tud focizni. A magyar ""válogatott"" szépen, kórusban dalol, de a legtöbb ellenfél csak úgy szimplán leiskolázza, majdnem azt írtam, hogy sz@rrá veri.
Melyik a jobb?
Mi is ez a dolog? Énekkar vagy focicsapat?
Válaszodat várva, maradok nem igazán tisztelőd...
Hellcat
Ezzel mérjök a beilleszkedést, hogy énekli e himnuszt vagy sem? Szánalmas.
nezelodo
@Csodálkozó: Kővér elvtárs is megtartotta a családi hagyományait, már ami az együtt éneklést illeti. Az éneklés mindig fontos volt neki, csak fénykorában az Internacionálé, meg a Fel vörösök proletárok volt a slágerlistája élén, és ellentmondást nem tűrően énekeltette a pápai publikummal is..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.