A hvg.hu értesülése szerint nem kizárt, hogy kifejezetten azt a rendőrpárost vették vele célba, akik a szombat esti Teréz körúti robbanásban megsérültek.

A hvg cikke szerint a járőr a megszokott útvonalán haladt. Úgy tudják, a robbanást megelőzően a helyszín közvetlen közelében, egy kapubeállóban, egy kezében zacskót tartó alakot láttak, aki amikor a járőr elhaladt előtte, kivett valamit a zacskóból és utánuk dobta, majd azonnal visszabújt a beállóba. Két-három másodperccel később következett be a robbanás. Ezt követően az alak azonnal átment az út másik oldalára, de útközben végig a sebesült rendőröket nézte.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Az legalább biztos, hogy a Teréz körút, és Budapest?
Mert eddig úgy volt, hogy egy üzletben történt a robbanás. Most már az utcán dobták a két járőr után.
Na mindegy, hétfőn összeülnek a "Grimm testvérek", akkora megíródik a mese.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bra048
( Csak ki ne derüljön, hogy a zacskós alak is rendőr ! )
szép új világ
Látszik-e a térfigyelő felvételén, hogy milyen volt a zacskó? Sima vagy gyűrött? Ha sima, akkor csakis a Berki Krisztián lehetett.
Perwool
Az legalább biztos, hogy a Teréz körút, és Budapest?
Mert eddig úgy volt, hogy egy üzletben történt a robbanás. Most már az utcán dobták a két járőr után.
Na mindegy, hétfőn összeülnek a "Grimm testvérek", akkora megíródik a mese.
eugen4402
Befejeződött a helyszínelés, 18:30-kor lesz sajtótájékoztató.
christike
Ennyi kamera ,ami ott és arra van , hát nemigaz ,h nem lehet közzétenni egy felvételt, hogy mielőbb meglegyen ez a zacskós, v. nem zacskós !
GeoCravker
Igen, ez egy olyan, kiméletes szögeket tartalmazó, szöges csőbomba volt, amit az üzletben robbant, amikor utánadobták a járőrnek.
Zeta
Kint is, bent is robbant, hány robbanás volt? Valaki döntse már el,mi történt?
Hari
@Perwool: meg van az már írva ! Nem bízunk semmit a véletlenre .
Hari
Számomra nagy kérdés, honnan tudja a cikkíró ilyen precíz részletességgel az események történését ? Ha pedig valóban így történt, ami történt, akkor eléggé pancser volt a robbantó ! Jobb helyeken nem mutogatja magát hosszú ideig, pláne ott, ahol hemzsegnek a térfigyelő kamerák. Ha viszont ezt nem tudta, dettó pancser volt.
perfekt
Az M1TV jelenti ma reggel 8:00 -kor:Fővárosunkban, a Nyugati pályaudvar mellett Mercedes autókat osztogatnak. Délben ugyanitt: ...Nem osztogatnak-hanem fosztogatnak.A többi stimmel.
lampa laz
Lehet szűkiteni az elkövetők körét, ha volt zacskója egyértelmű, h fiú volt, azoknál átalában ott szokott lenni...
Cicamama55
Mit mutattak a kamerák?! Már régen bilincsben kellene lenni a szemétnek! Sajnálom a rendőröket, mielőbbi gyógyulást kívánok nekik.
Warlord
Egy zacskós alakot keres a rendőrség a robbanás miatt?

...tehát a gyanusított férfi...
christike
Miért nincs még egy fotó , ha ennyi kam. felvételt ánéztek ! ???
aremy
@lampa laz: hol volt a zacskó hát a fején ezért nem lehet meg találni.
szaboria1
Érdekes idő pontok. A BKK bejelenti nem fog közlekedni szombat vasárnap a 4 - 6 villamos munkálatok voltak e? A HVG már akkor leadta abban az időpontban 22,12-kor a robbantás hírét amikor állítólag robbant valami és rendőrök a sérültek. Mily érdekes a HVG már ott is volt a helyszínen. Hol vannak azok akik netán épp ott voltak? Mert csak egy átlagos személy leírást tud a rendőrség adni. Ma már terror támadásról beszélnek. Kik látták a sérült rendőröket? Mert máskor már a fotókkal lenne tele a facebook is.
bakegya
HOGY KI LEHETETT A ZACSKÓS ELKÖVETŐ???...de hogy nem éppen frissen bevándorolt terrorista tette az a helyi környezeti tényekből könnyen kikövetkeztethető..
namihami
@Warlord: Pont ezt akartam írni. Csak még annyit tennék hozzá, hogy sokkal könnyebb lett a rendőrség dolga, mert cirka 5 millió potenciális gyanúsított kiesett a gyanúsíthatók köréből.
kukac50
Nem fogják megtalálni,a Fidesz így akarja,hogy sokan menjenek szavazni, féljenek ez azért volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.