Vesztes politikusnak nevezte és lemondásra szólította fel a Jobbik elnöke Orbán Viktort hétfőn a parlamentben. Vona Gábor szerint Brüsszel a kormányfő felelőtlenségét és hibáját ki fogja használni.

Vona elmondta: a Jobbik tavasszal javaslatot tett az alaptörvény módosítására.

Nem szégyelli magát a miniszterelnök, hogy fél év és 15 milliárd forint elköltése, egy sikertelen népszavazás után előáll ugyanezzel a javaslattal?

- kérdezte.

Vona Gábor azt mondta, Orbán Viktor hitelessége, tekintélye, ereje az európai szintéren végletesen megcsappant, nem fogják komolyan venni a brüsszeli bürokraták a kvóta elleni harcban.

A Jobbik elnöke közölte, azok az emberek, akik elutasítják a kvótákat, mégis otthon maradtak, Orbán Viktornak üzentek. Az üzenték: elég volt a durva kampányból, a közpénzek pazarlásából – mondta, majd lemondásra szólította fel a miniszterelnököt.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@Hellcat: - a dakota a bitófa alatt:
- nem én vagyok a bűnös a habony ötlete volt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Ejj de szép is volna ha a vállalná a felelősséget...de ez eddig sem fordult elő soha ezután sem fog...kötéllel a nyakán is másra fog mutogatni.
bakegya
Orbán (annya nagyot hibázott)monnyon le!!!-igaza van a fityiSS JOBBIK FELÉNEK.
anka
@Hellcat: - a dakota a bitófa alatt:
- nem én vagyok a bűnös a habony ötlete volt!
Nessy
Talán a kevesebb több lett volna! Egy hangyafülnyit "túl tolták" a migráncsozást!
vagy úgy voltak vele, hogy a hülyének kétszer, a komplett hülyének háromszor kell mindent elmondani.Habony ehhez még hozzá tett pár nullát! Nem kellett volna!
human
@Nessy: Volt ahor 4 (NÉGY) óriásplakát volt egymás mellett UGYANAZZAL a felirattal. Erre most mit lehet mondani? Ennyire hülyének nézik az embereket, vagy Rogán szomszédját valamiért nagyon tömni kell pénzzel.
Egyébként ha Orbán az egész menekültválsághoz nem uszító módon áll hozzá és konzultál a pártokkal, szervezetekkel, akkor valóban nem ez lett volna a szavazás eredménye.
lópicigáspár
Ha ez a Vona gyerek így nekimegy a királynak, még a végén rá szavazok 2018-ban! A többi balfék hangját valahogy nem hallani! Talán elég a konc, amit elébük vetnek, vagy megvették az egészet kilóra?! Töketlen baloldal!!
bakegya
HAZABAXTAM ÉN ENNÉL MÁR SOKKAL TÖBBET IS AZT SEM VETTÉTEK KOMOLYAN...PEDIG MÉG RÁ IS HAZUDTAM-orbán hallgat és el-halgat mint a sír...aztán nekimegy mint éji bogár a falnak!BORUL A DOPAMIN RENDSZER.
nezelodo
Orbán a neveltetése okán (maga nyilatkozta) csak az erőszakból ért, hát ezt tette az országgal is. Fenyegette a közalkalmazottakat, közmunkásokat, köztisztviselőket, az egyházi barátain keresztül az intézményeik dolgozóit, a települések vezetőit, és a pártapáratusának tisztségviselőit. A hiszékeny esendő embereket meg a migránsok áradatával sokkolta, rémhírt terjesztett. Az országban tovább folytatta a viszályszítást. Aztán majd pár kupica kozmás után elénekli, "Szeressük egymást gyerekek"!
quadrocopter
Van igaza Vonának, túlszerepelte magát a zakós gengszter és hordája. Túl sok és tl hiteltelen volt a riogatás, fenyegetés, no és a KDNP-nek is kuss volt a pápai kinyilatkoztatás után.
Mészáros már számolja a zsák pénzt, ami kifizet, vagy befizet Orbán helyett a közösbe?
sziha
@anka: "de ki az a habo nyarpi? "
"Hat, aztat en nem toom, csookolom kezseit, soha nem is talalkoztam vele, csokolom."
sziha
@lópicigáspár: osztom. Bar akkor sem szavaznek rajuk, ha barmit megadnanak erte... Teny, hogy Fleto tultolta a hulyeseget, a tobbi meg csak pusmogott a pad alatt, mint valami rossz kisdiak. Vonanak ezert egy nagy nagy kalapemeles. Szavazat azert nem.
lópicigáspár
@sziha: Szíved joga. Mondjuk, nekem már mindegy lenne, csak ezek menjenek!
sziha
@lópicigáspár: sz@rt a fosr@ azert nem cserelunk. Kiuriteni a mákba az egesz parlamentet egy kiados cecilia4-essel (kar, hogy olyan szep az az epulet), es behozni egy uj elitet, akik latjak mi tortenik, ha hulyeseget csinalnak. Utopikus, de idealis.
lópicigáspár
@sziha: Ha rajtam állna, összeszednék egy tucat közgazdász, ha lehet fiatalokat - természetesen az azonnali visszahívás lehetőségével és rájuk bíznám a gazdaságot, persze miután ezektől az összes elsíbolt lóvét visszavettem!
sziha
@lópicigáspár: en szakertoi kormanyt ajanlanek. Kb ugyanaz.
Elsibolt lovet? Ruhellke meg tiz labon is pofara esne, nemhogy EGY sajat labon acsorog...
nezelodo
A Vona Orbán csörtében a megvett párt vádja tetszett Orbánnak. Most nagyon fáj neki, hogy már nem a fidesz a megvett párt, hiszen az általuk kitömött pénzeszsák (Állami gazdaságok KÖZGÉP-es túlárazott megrendelések, minden rendű és rendű tolvajlással gazdagítva) korábban a fideszt és Orbánt emelte be a hatalomba. Most veszélyben Orbán hatalma és Vona lehet az új kegyelt. Szar érzés lehet egy hatalommániás betegnek a tudat, hogy elhagyták!
kisrigó
@human: Szerintem is tömni kellett a szomszédot meg ki tudja, hogy még kit. Nyomda, posta, hirdetés a médiában (a helyi újság egész oldalas, színes reklámja még szombaton is!), a plakátok kihelyezése jó vastagon árazva. Tényleg, közbeszerzés?! Vagy elég volt egy párttagkönyv, esetleg egy megfelelő lakcimkártya?!
Desischado
@lópicigáspár: Ez a legnagyobb hiba, amit csak elkövethetsz, mert vona sem különb! Játssza a jófiút, mert a hatalom kell neki. De emlékezz rám: A jobbik még a fidesznél is rosszabb lesz. Én nem szeretnék egy embertelen, fasisztoid, radikális pártot hatalmon látni. Inkább szavazz majd az Együtt-re a PM-re, aDK-ra, akárkire, csak a fidesz - jobbik kombót kerüldel! Majd meglátod, orbán ha kell, koalícióra fog velük lépni, ha szüksége lesz rá!
orbán jellemtelen, és gerinctelen, hazudik, és nem fog lemondani!
lópicigáspár
@Desischado: A baloldalnak most kellene teljes erővel támadni együtt! Erre halk kutyalárma van csak, a szélrózsa minden irányából. Talán a Gyurcsány, de annak annyira jól sikerült a karaktergyilkossága, hogy esélytelen. Még a legyengült bivalyt se tudja egy oroszlán leteríteni, csak a csapat, az meg ugye nincs!
Kovács Gizella
Orbán soha nem fog lemondani !
Ahhoz gerinc is kellene !
huKKK
@lópicigáspár: Úgy nehéz lesz nyerni, hogy egy nemzeti ügy mellett sem akarnak kiállni.
huKKK
Vona Orbán segítségével tudott feljönni, saját maga alatt vágja a fát ilyen beszólásokkal.
Amikor majd kéne a szavazat, eszükbe fog jutni a választóknak, hogy viselkedik egykori támogatóival.
huKKK
Gábor ezt nagyon bebukta.
Nem a nézettséget meg az ellenzéket kell megnyerni, hanem a választókat.
X-ray
Ahogy a közmondás mondja: Kibicnek semmi nem drága!
dr. prédikátor
@lópicigáspár: ellenzék??? baloldal? miről beszélsz??? Egy rakás szerencsétlenség az egész nem ellenzék!!!Ezek csak a saját pecsenyéjüket sütögetik!!! Szarnak ezek az egészre!!!
panellproli
Ha valóban ez a véleménye, akkor nem kellene összefogni az alkotmánymódosítás miatt , csak hogy meg legyen a többsége G nagyúrnak. Vagy már ő is másolja a kettős kommunikációt? Sajnos ez pont azt a schizoid elmeállapotot fogja eredményezni, amit most hol bírál, hol meg benyal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.