Miközben a felfüggesztett Népszabadság dolgozói jogi lépésekre készülnek a kiadóval szemben, a Kétfarkú Kutya Párt aktivistái megtervezték az újság friss címlapját.

Íme:

Itt az új Népszabadság – vicces címlapot terveztek a Kétfarkúak

Itt az új Népszabadság – vicces címlapot terveztek a Kétfarkúak

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@feco fero: Hasonló kérdések merültek fel bennem a Quaestorral kapcsolatban. Hogy tudott a cég fiktív részvényeket kibocsátani, hogy tudott tízmilliárdos adósságokat felhalmozni? Tarsoly tette mindezt úgy, hogy fideszes vezető politikusokkal jelent meg sorra rendezvényeken.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
feco fero
Kérem szépen, tessék nekem meg mondani, hogy ha egy cég csinál 5 milliárd Ft veszteséget, azt hogyan tudta meg csinálni hatalmi segítség nélkül?
Most meg amikor szólt valaki, hogy ezt ne csináld, vagy ha így folytatod ...
Azonnal beszünteti a veszteség termelését!
Szerintetek azt a 5 milliárdot kinek a zsebéből fogják be tenni, ha újra indítanák.
Másképpen: Hová lett az az 5 milliárd? Ki a felelős azért, hogy ezt ilyen nagyságig engedték?
Milyen újságírók, mennyit értenek a szakmájukhoz, milyen jogon mernek bárkit is kritizálni, ha közben milliárdokat basznak el? Nem tudnak meg keresni?!
Ezek után kérdem én naivan, hogy miért is kellene ezeket újra indítani?
Nem e BÖRTÖNBEN LENNE A HELYE AZ ÖSSZESNEK, még a portásnak is!
human
@feco fero: Hasonló kérdések merültek fel bennem a Quaestorral kapcsolatban. Hogy tudott a cég fiktív részvényeket kibocsátani, hogy tudott tízmilliárdos adósságokat felhalmozni? Tarsoly tette mindezt úgy, hogy fideszes vezető politikusokkal jelent meg sorra rendezvényeken.
Törölt felhasználó
Most még ez vicces, de majd amikor Mészáros kiadja az első számát nem lesz ennyire vicces ugyanez a címlap..:)
Nessy
Végre egy jót nevettem!
A Mediaworks küldött egy cím és aláírás nélküli nyomtatott lapot, amiben leírja a dajka mesét, majd biztosít róla, hogy "nagyra becsül" ( mi lenne, ha csak kicsire becsülne?) és majd felajánl más előfizetést.Miután csak a hó végéig tartott volna, költség patikára, úgyis állítólag beteg a vezérkar, már aki még nem mondott le.
Ilyen cím nélküli boritékot a lomtalanítás dátumával szoktak küldeni! Ja, meg a kormány.
koszpeko
@feco fero: Rendben.
Folytatnád a sort?
MNB alapítványok.
Paks 2.
Vizes V.B.
Hármas metro.
Magán nyugdíj pénztár.
Stb.
Itt nem 5 milliárdokról beszélgetünk hanem pl. Manyup. 3000 milliárd.

Utóirat: media.mandiner.hu/cikk/20161008_nyereseges_volt_a_nepszabadsag

Nyereséges volt a Népszabadság

Habár a kiadó Mediaworks gazdasági okokkal indokolta a lap felfüggesztését, a tavalyi évet 134 millió forintos nyereséggel zárta a Népszabadság. Korábban arról írtak, hogy az osztrák tulajdonostól, aki Spéder Zoltán embere lehet, kormányközeli érdekeltségbe kerülhet a kiadó. Egyelőre még nem tudni részleteket a feltételezett tulajdonosváltásról.

A Mediaworks azzal indokolta a Népszabadság felfüggesztését, hogy a lap 5 milliárd forint veszteséget halmozott fel 2007 óta, ugyanakkor tavaly már nyereséges volt az újság: 134 millió forintos eredménnyel zárta az évet – írta meg az Index.

A lap korábban valóban veszteséges volt, de miután 2013-ban az MSZP pártalapítvány és a svájci Ringier kiadó eladta a lapot az osztrák Heinrich Pecina nevéhez köthető Vienna Capital Partners-nek, az újság és a kiadója jobban kezdett teljesíteni. Pecina-t a 444 szerint a médiapiacon Spéder Zoltán embereként tartották számon.

Spéder Zoltántól került Mészáros Lőrinchez a lap?

A Népszabadság megvásárlásáról már augusztus óta találgatnak. Ekkor kezdte felvásárolni ugyanis a Mediaworks a Pannon Lapok Társaságát, ezzel óriási médiabirodalmat létrehozva. Felmerültek olyan hírek, miszerint a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc akarta megszerezni a Népszabadságot kiadó Mediaworksöt, de a Szíjj Lászlóhoz köthető Duna Aszfalt és a brókerbotrány során elhíresült Buda Cash ernyőcégét, az Opimus Press Zrt-t is a lehetséges vevők között említették.

Az Index népszabadságos forrásokra hivatkozva azt írja, Kubatov Gábor augusztusban azt mondta, hogy megszerezték a lapot. A portál szerint több fideszes politikus is ezt terjesztette, csak a kvótanépszavazást után akarták a...
koszpeko
@feco fero: Folyt.

Ha volt is tulajdonosváltás, az még nem látszik a cégjegyzékben. A Mediaworks az osztrák nyilvántartás szerint egyelőre még a Vienna Capital Partners tulajdonában áll.

Milyen 5 milliárdos veszteségről szól a blabla?
gulyasgyula
Megint kimaradt a lényeg , egy ukrán csokigyár , az orosz focicsapat , meg a Dalai láma is meg akarták venni a lapot ..A tiszai horgászegyesület meg média múzeumot akart csinálni belőlle ...Az államilag nem támogatott politikai lapoknak lejárt , a lap havi árán internetet fizetek be és már este olvasom a újságba másnap megjelenő híreket ..Akkor minek vegyem meg másnap ..
kkalman
A kétfarkúakat lassan illik komolyan venni, mert viccelni csak komolyan lehet!
Desischado
Egyre jobban tetszik nekem a Kétfarkú. Ha tényleg indulnak a választáson, azt hiszem, hogy rájuk fogok szavazni. Gratu a címlaphoz, nagyon király, jót nevettem!
karma1
@kkalman: En mar nagyon regen konmolyan veszem oket - foleg a becsuletesseguk nyert meg, amikor tavaly az elso ellen-plakat akciojuk volt, ...
A futyisz ki akarta kezdeni oket rendesen, hogy honnan szereztek a penzt, mire koltottek, es ok voltak a legjobban meglepodve, amikor egy alapos es teteles elszamolast tett kozze a Kutyapart... Nem is talaltak rajtuk fogast...
Tegnap meg a Kuria is elkaszalta a feljelentest, miszerint a Ketfarkuak mobil app-je veszelyes volt a szavazasra. Most megfellebbezik majd a 832 000-es buntetest is, sztem azt is elengedik nekik...
A futyisz kezd leszokni roluk, mert a becsuletesseguk miatt nem talal fogast rajtuk... Ez a ket tenyezo: becsuletesseg es humor - a veget jelentheti a fidesznek... Megerettek ra...
eugen4402
@karma1: Ez annyira tetszik, hogy csak annyit tudok hozzátenni: ÁMEN!!!
magyarbakancs
@human: A feltett kérdések jogosak.
A Fidesz beleegyezésével történik itt minden.
Na meg Orbán akarata szerint.
Lepényleső
...és ezt nem egy kormányapparátus szülte milliárdokért,hónapok alatt?
Aki Én
@feco fero: 19:13 Először is javaslom nézz utána annak, melyik újság mennyi állami megrendeléshez, reklámhoz jut.
Hamar rájöhetsz, hogy az olvasatlan kormányközeli lapok milliárdos állami (közpénz) megrendeléseivel nem lehet versenyezni, ennek ellenére a Népszabadság már nem is volt veszteséges. A veszteséget nem az újságírók és a portás termelte, hanem a kiéheztetés, az elmaradt reklámbevételek.
Az előző kormányok az akkor ellenzéki lapokat, még ha lényegesen kisebbek is voltak, támogatták a reklámokkal.
Ez a történet nem a szakmájukhoz nem értő újságírókról szól. Pont, hogy ahhoz értő, hiszen a megjelent leleplezések nem tetszettek a kormánynak.
eugen4402
@Aki Én: Megnézném, hogy hány szerkesztőség maradna életben kormányreklámok nélkül... Egy kezemen megszámolhatnám. Hülyíteni csak a hülyéket lehet...és Orbán ebben mesterfokú képzettséggel rendelkezik...:-(((
moareka
@karma1: A próféta szóljon belőled...
Bringás
Primitív, szellemtelen idióták próbálnak feltűnni! Szánalmas kis életüknek ez az egyetlen öröme!
Just look my avatar
@Bringás: Korrekt jellemrajz rólad és a bandádról!
Bringás
@Just look my avatar: A fajtádat írtam le kiskancsó libsi!
kiscsillag66
Remek ez a 2farkú párt. Tele vannak ötlettel, egyik jobb, mint a másik.
Just look my avatar
@Bringás: Ők a kedves szüleid? Apád a kiskancsó, anyád a libsi, Téged kis idiótájuknak becézgetnek?!
Bringás
@Just look my avatar: Hiába erőlködsz libsike, már a süllyesztőben vagytok és ott is maradtok! 2018-ban a parlamentbe se juttok be! :-))))))))))))))))
Just look my avatar
@Bringás: "2018-ban a parlamentbe se juttok be!"

Mi vagy Te, hogy ilyen pontosan tudod? A szövegedből kiderült, hogy jövendőmondó biztosan nem vagy, akkor csakis portás lehetsz!
Bringás
Ami a farkatlan bandát illeti, libsi pénzen próbálnak zavart kelteni, nagy fájdalmukra eredménytelenül! :-))))))))))
Na Kovács Gergely! Most jópofizz!
Bringás
@Just look my avatar: Erőlködj csak libsi!Gyakorlatilag nulla támogatottsága van a hazaáruló ballibsi formációnak!
Köhögjetek, erőlködjetek csak! :-))))))))))))))
Just look my avatar
@Bringás: Agyhalott ídióták fejében lévö üresség tartja a felszínen ezt a rakás szart, ami neked annyira ízlik!
justhpeter
Gratulálok a kétfarkúak passzivistáinak. Így tovább.
justhpeter
@karma1: Igazad van. A fideszból és a vezetőikből két dolog hiányzik, hogy emberszabású párt legyenek: a becsület és a humor. Ennek hiányában csak sok-sok tolvaj zombiOrbán kerül ki a soraikból.
justhpeter
@feco fero: Akárhogy is van, régen láttam ily alapossággal lenullázni valakit, mint ahogy Téged ma lenulláztak a többiek. Mondjuk, rá is szolgáltál.
Bringás
Na akkor farkatlanék vért izzadva "humorizálnak"! Erőlködés és izzadtság az ára, ha szellem nélkül, támogatás hiányában akarjuk eladni a saját primitív hülyeséget!
Just look my avatar
@Bringás: Nagyobb lenne rá a kereslet, mint a Magyar Idióták, a 888888 és a többi közpénzen kitartott "kerékpárosok lapjának" összesen!
grincss
Nem a szívem csücske a "Magyar Nemzet" címen megjelenő napilap, de ez kifejezetten jóleső, baráti gesztus irányukból!
mno.hu/velemeny/szerkesztosegi-kozlemeny-1365893
moareka
@Bringás: ...én a te helyedben nem nagyon libsiznék, mert éppen most olvastam Rogántóni előéletéről írott cikket amelyből kiderült, hogy ez is KISZ titkár volt, mint az egyélőisten és társai...akkor most miről beszélsz?
Bringás
@moareka: A takony libsit mindig leleplezem! És Rogán nem az!
sziha
@moareka: ha a vezir a szajaba szarna, azt is adomanykent venne ez az egybites. Hagyjad. Ne etesd a trollt. Ja, es nem mondjal semmi rosszat a Viktatorrol, mert idehivja a Bayert is. Meg a miniszter haverjat, o egy ilyen "nagy formatumu" vegleny.
Veleda
Valakik nagyon pozitívan látják a jövőt. Ma megkaptuk az előfizetési csekket a Népszabira. Hogy kik fognak ott dolgozni, az egyenlőre rejtély, de a csekk már ittt van a kézben:))
moareka
@Bringás: ...hát ha valaki takony, ez jócskán az, libsi csak volt, mit valahányan a "baráti társaságból"-----...
volvós
@koszpeko: 19:05

Mármint állatorvosnál ???
koszpeko
@volvós: Én elmeorvosra gondolok.
Van neki vagy 4 nickje.
Ez a tudathasadásnak súlyos fajtája.
Nem kettős személyiség,hanem legalább 4-5.
Amennyi nickje van.
Csak ez rosszabbodni fog nála,ha elmegy dokihoz talán a mostani szinten tudják tartani.
Gondolj bele mi lesz ha romlik az állapota ennek a szerencsétlennek.
Bringás
@koszpeko: A bandádnak és neked kell orvos pubika, mert nem tudjátok felfogni, hogy elzavartak benneteket! :-)))))))))))
koszpeko
@Bringás: Hidd el!
Egy jó orvos elnémítja a hangokat a fejedben.

Látom erős a késztetésed van arra,hogy beszólj másoknak.
Ez meg perverzió, a mazochizmus egy formája.
Ha valaki elküld te arra élvezel.

Hangulat változásaid is vannak?
A mániás depresszió is látszik a hozzászólásaidon nem csak a tudathasadás és a perverzió.
Rossz lehet neked.
Bringás
@koszpeko: Feltétlenül rá kell mutatni arra a minoritásra, amelyik erőszakosan a többség nyakára akar telepedni erőszakosan és fenyeget! Meg kell mutatni, hol a helyük!
pbalage
@Bringás: figyi van egy kupac fám, össze kéne vágni, ugye a favágáshoz értesz?
Ráfestem az egész kupacra, hogy "LIBSIBOLSI", ugye összevágod?
Fizetni nem tudok, így hát ingyé' gondoltam.
Ugye vállalod?
Bringás
@pbalage: Az idióták a te haverjaid között vannak. Keress ott egyet, van bőven!
Edmond Dantes
A humor öl.A Fidesz fanok jobban rettegnek a kutyapárttól,mint Gyurcsánytól.Ezt is megértük.
verőce21
"Íme a megdönthetetlen bizonyíték arra, hogy a magyar sajtó szabad!" :)
Bringás
Humor? Ezek a szerencsétlen nyomorék patkányok a degenerált szülők felelőtlen lenyomatai a magyar történelem lapjain! Ki fognak halványodni és a történelem annyit nem fog tudni róluk, mint egy helyi kocsmai verekedésről!
Szánalmas nyomorék banda, akik idegen pénzen hazát akartak árulni! Nem jött be. A kutyának sem kellenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.