Burány Sándor elismerte, ő tehet arról, hogy a teljes MSZP-frakció megszavazta a társasági adókedvezmények (TAO) felhasználását titkosító törvénymódosítást – írja a Blikk.

Miatta szavazta meg az MSZP a tao-pénzek titkosítását

Kedden váratlanul az egész frakció megszavazta a kormánypárti javaslatot.

 Nagyon sajnálom, technikai tévedés történt

– mondta a lapnak Burány Sándor frakcióvezető-helyettes, akinek intésére szavaztak igennel a szocialisták.

 Az ülésteremben akkora volt a hangzavar, hogy nem értettem az elnök sza­vait, azt hittem, egy nemzetközi egyezményről szavazunk, mert eggyel továbblapoztam.

A politikus elárulta, hogy alapos fejmosást kapott a történtek után.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sziha
ha en nem vegzem felelossegteljesen a munkam, bizony kivagnak, mint a taknyot. Ha ok nem tudnak olvasni, haaaaat... Talan nem ott kene ucsorogni ennyi fizetesert...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
Azt hittem, na hinni, nem ide kell járni.
De ,a hülyeséget ,idétlen magyarázkodással nem lehet megoldani semmit. Valamit, már tenni kellene,nem csendesen ellavírozni
sziha
ha en nem vegzem felelossegteljesen a munkam, bizony kivagnak, mint a taknyot. Ha ok nem tudnak olvasni, haaaaat... Talan nem ott kene ucsorogni ennyi fizetesert...
papa.49
Ez a ,,szerecsen mosdatás,, végképp felesleges, ki kell állni és elmondani ,,elbasztuk nagyon,, és mindjárt azzal a lendülettel le is lehet mondani, alkalmatlanság okán!!!
egyvandor
Ha olyanok primítvek ülnek a parlamentben, akik intésre szavaznak, akkor elég lenne annyi gombnyomogató közmunkás, ahány párt bejut a parlamentbe. A gombnyomásuk mandátum számának megfelelő szavazatot ér és kész. Ehhez nem tudom minek kell az a cifra palota kövérrel, fogdmegjeivel, ...
Gorbán (vagy ha nincs hozzá gerince, valamelyik lakáján keresztül) reggel elküldi aznapi baromságait, a nyomogató brigád leadja a fidesz64%, jobbik22%, mszp gombokat, és mehet a trövényalkotás ner módra.
egyvandor
Nem kéne ennyire félvállról venni az emberek sorsát. Lgalább a lopások törvényesítéséhez ne adják a nevüket!!!
Gondolom nem minimálbérre vannak bejelentve. Ennyit azért elvárhatnánk az ellenzéktől!!!
karma1
En meg azt hittem, hogy a piros gombot kell megnyomni, bocsanat, hogy azt nyomtam meg, es ezzel kirobbantottam az elso es egyben utolso atomhaborut...
karma1
@egyvandor: Nem gondolod, hogy itt lenne az ideje vegre felallni abbol a kurva kepviseloi barsonyszekbol, es elhuzni, mint a DK tette???
Igen, mindenki mondhatja, hogy jaj, a valasztok nem azert tettek a bizalmukat ezekbe az emberekbe, hogy felalljanak es elhagyjak a Parlamentet... HAT AKKOR EZERT SZAVAZTAK RAJUK??? Hogy balf@sznal is hulyebbek legyenek? Mert akkor ez sem az igazi, nem?
Talan meg a nep koze menve, az utcan tudnanak csinalni, tenni valamit a nepert, akik rajuk szavaztak...
bakegya
Dobnak majd nektek is érte,valamit...korrumpálhatók vagytok ti is...tévedésből???-nem hinném!
amaramaistanna
@karma1: A DK nem húzott el - sajnos - közpénzen bojkottál, hogy könnyebb legyen Orbánnak a kétharmad. Az MSZP 19 a DK egy híján 20...
kamazuka
Kevesebbet kellett volna tütükélni a kantinban!
Még hogy elnézted!
A potya piáért mindíg valaki más fizet!
karma1
@amaramaistanna: Ne mondd, mert a fizetesuket nem veszik fel... Elen Gyurcsannyal... Nem tudom, honnan gondolod, hogy felveszik a fizujukat?
Hat az mszp az valoban nagy turos, de a tobbi nyomelem-szeru partocska se tul nagy ellenzek, az egesz ugy, ahogy van, mehet a lecsoba...
Azt a par igazan lelkes vezetot sajnalom, akiknek eddig nem sikerult megingatni orban szeket...
Bringás
Basszus!!! Kettőt lapozott, mert a szocik a gyors haladás hívei! :-)))))))))))))) Idióta banda!
nemkati
Az, hogy Burány nem hallotta, nem tudta, mit szavaz meg, az elég felháborító. De a többiek se hallottak, láttak semmit? Mind egyszerre lett süket?
nezelodo
Régóta gyanítom, hogy "társutasok" ezek a szocinak nevezett megélhetésiek, tisztelet a kivételnek.
papa.49
@nezelodo: ,,kivétel,, Nem sok van köztük, sajnos!!!
sokanvagyunk
A vezérürü meg a birkanyáj tipikus esete.
nemkati
Vajon hány törvényt szavazhattak meg, amit nem is akartak?
Bár, asszem tökmindegy, mit nyomkodnak, úgyis az van amit a Fidesz akar. Valóban csak dísznek vannak ott.
archive
Hányan is ülnek ott a szocik? Egyiknek sincs önálló véleménye? Miért a "bekiabáló megmondóember igenje vagy nemje szerint nyomkodnak??? Nem a választóikat kellene képviselni???
egyvandor
@karma1: Láttam a zsavazó doboz fotóját. Mindegyik gomb sötét-piros 4db ??? és még felirat sincs rajta.Vagy átvágtak? Nem tudom elhinni, hogy egy trilliárdokkal játszadozó közintézményben az a technikai szint. Persze ha ellopják a zsetont akkor még csoda hogy erre is telik.
egyvandor
@amaramaistanna: "A DK nem húzott el - sajnos - közpénzen bojkottál, hogy könnyebb legyen Orbánnak a kétharmad. Az MSZP 19 a DK egy híján 20..."
A DK megígérte hogy a kétharmados szavazásoknál jelen lesz. Valamint ez időre nem veszik fel a járandóságukat. Ezt majd akkor írd meg még egyszer, és emlékeztethetsz is, ha ezt nem tarják be. A többi meg parlamenti színjáték.
egyvandor
@nezelodo: Van egy olyan érzésem, az mszp-ben sokan gondolják úgy, jól jöhet még nekik az a mára már átláthatatlanná vált törvénykezés a végnélküli visszaélési lehetőséggel.
Béla333
@egyvandor: 19.36
Visszamenőleg nem érdekel a dolog? Ugyanis a DK ebben az ügyben már eljátszotta egyszer, hogy átlapozott valami könyvön vagy füzeten és ezért megszavazták a Fideszes mutyi egy állomását:

www.origo.hu/itthon/20151201-nem-kellett-24-ora-a-lex-tiborcz-elfogadasahoz.html#
"A törvény elfogadására igennel szavazott a parlamentben Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció is, de Fodor Gábor, a Liberális Párt képviselője is az igent nyomta meg. Fodor Gábor pártja később a 444.hu-nak jelezte, hogy elnökük véletlenül nyomott igent, .."
De aki akar, azért bízzon a DK-ban!
bencemacska
Nagyon könnyen mondtok ítéletet. Tévedni emberi dolog!
Amíg lehetett nézni a közvetítéseket, és sokszor néztem szavazást is. Az előírások azóta csak szigorodtak és zűrösebbek lettek!
A szavazás előtt nem mondanak a jegyzők szöveget, csak paragrafus számokat. Ezért kiabálják be az igent és s nemet, mert nem mindenki tudja követni, vagy nem érti meg a hangzavarban - (amit nem is véletlenül rendeznek!)
Nekem nagyon furcsa volt ez a rendszer, azért érdeklődtem, hogy mire jó ez!?
bencemacska
@karma1: Nem kell azon morfondírozni, hogy felveszik-e a fizetésüket, arról gondoskodik a köteles laca! Ha annyit hiányoznak, hogy éppen csak fenntartsák a mandátumukat - hogy ne legyen meg a Fidesznek a 2/3-a - akkor a tiszteletdíjuk legalább 98%-át levonja!. És ezzel számolnak is.
karma1
@Béla333: 19.43-ra: De most nem a DK-rol van szo, hanem az mszp-rol... Es ha ez megtortenhet, akkor talan nem kene szolni a nagybajszunak, hogy he, haver, szar a rendszer, ez a gombnyomogatosdi, nem kene valtoztatni rajta? Es nemcsak nekik, hanem az osszes ellenzekinek, egyszerre kene feltennie ezt a kerdest. De ha jo nekik igy, egyebkent???
Béla333
@karma1: 21.46
Nem a szavazó rendszer a rossz szerintem, hiszen mások nem tévesztenek el.
Pl. az LMP még egyszer sem tévesztett! Nem olyan komplikált az: 3 gomb van: NEM, IGEN, TARTÓZKODÁS.
Bár a jelek szerint ez is meghaladja egyesek képességét!
karma1
@Béla333: Nem en irtam, hogy a szavazorendszer rossz, hanem bencemacskusz irta, es nagy valoszinuseggel igaza van, mert O kulonben is jo megfigyelo, tehat ha nezte a parlamenti kozvetiteseket, akkor lehet tapasztalata ezugyben...

Volt mar olyan, hogy egy-egy kepviselo rosszul nyomott: ha ezt eszrevette, akkor kerte a javitast. De hogy egy egesz mszp frakcio szavazzon rosszul???
Azt latom, hogy a fideszben csak begeto birkak vannak, akik mennek a fokolompos kos utan, de akkor az ellenzekben, az mszp-ben is ez van? Akkor mi a franc koztuk a kulonbseg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.