Lefordítva ez azt jelenti, hogy a telekomos előfizetőknek ezentúl lesz Spíler TV, Chili TV, Kiwi TV és Humor+, nem lesz viszont: National Geographic Channel, National Geographic Wild, FOX, Baby TV, National Geographic Channel HD, National Geographic Wild HD, MTV Hits, FilmBox Premium, Viasat Nature/History HD, Sky News D1TV

Forrás: 444.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Eltakarodhattok az andyvajnás hörcsögös jó q***a nénikétekbe! A szerződés nem tilitoliról szól!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Törölt felhasználó
F@szom a telekomba és ebbe sz@rháziba is. Amúgy is a legszarabb kábeles szolgáltató, de nálunk csak ez van:( Szóval ezzel a kormány nyalással egy előfizetőt biztos, hogy buktak, mert akkor inkább műholdasat köttetek be, ha ezeket elveszik..

Nyilván a család nem Andy miatt néz vagy nem néz valamit, de ezeket a csatornákat nem adom az agymosott szarokért!
quadrocopter
Eltakarodhattok az andyvajnás hörcsögös jó q***a nénikétekbe! A szerződés nem tilitoliról szól!
RonaGyuri
@quadrocopter: Nem szokásom, de most csatlakozom az előttem szólóhoz!
simmering73
Akkor nem is megyünk többé vissza sose. Csak a Digi. Hisz semmi mást nem nézünk csak a természeti csatornákat. Sajnálom viszont azokat, akiknek nincs más szolgáltató.
Mézike
@ziziplanet: Azért vannak más országos hálózatok is. Nézz szét. Már épp írni akartam , hogy remélem ezek után sok előfizető váltani fog. Ezek nem gagyi csatornákat vesznek el, hanem gagyit adnak.
Törölt felhasználó
@quadrocopter: Sajnos attól félek ez kisbetűs rész, hogy változtathatják...Másrészről a Baby tv nálunk létkérdés..:) A nat geo stb, pedig a nekűk az:)
Törölt felhasználó
@Mézike: Ha kábelen nincs alernatíva, akkor is ott van bárkinek a műhold vagy már net-en is lehet előfizetni netlfix stb.

Ezzel szerintem erősen gazdaságtalanra nyalja magát a telekom...mivel amúgy is az a jellemző, hogy 100 hulladék csatornára jut 10 értelmes vagy minőségi, mármint ami nem ingyenes. Na most ebből a 10-ből most 2-3 mínusz, ami sok embert el fog riasztani.
Cefi
Hát akkor ezeket is törlöm a csatornalistából.
Törölt felhasználó
Ja és most jutott eszembe, hogy 1-2 hete apósomnál járt a telekomos üzletkötő, hogy írjanak alá még 2 évet olcsóbban. Após kérdezte, hogy ez hogy van. Válasz: mert új szolgáltató jön és ezért van az akciós kínálat...:)
Én már akkor csodálkoztam, mert egy frekventált kerületben lakik és tudom, hogy fel vannak osztva a kerületek és a belvárosban nem szoktak változni a kínálati lehetőségek.

Bennem több aggályt felvet a dolog ezekután, mivel nem hiszem el mostmár végleg el az új szolgáltatós kamut. Mivel már mindenhol digitális médibox-ok vannak nagyon egyszerű technikailag listázni az előfizetőket, hogy ki mennyi atv, hírtv, echo-t néz..:) Szóval kaptak egy ilyen listát az üzletkötők, hogy aki baloldali és vagy értelmes csatornákat néz annál kössenek 2 évet be:)

Szóval ma már naívitás azt hinni, hogy kubatov csinálja a listákat. Simán a telekom odaadja a havi statisztikákat névvel kubatovnak. Az origo-s storry után és most andy után nincsenek kétségeim, hogy mijen pacsi van a telekom és a diktatúra között
Clavigo
Jó...Telekom vissza,,,,,Jöhet a Digi..UPC...
aremy
én ebből már kimaradok mert éppen tegnap mondtam fel igaz upicis voltam ki próbálom tv nélkül mert a fizetős csatornák orrba szájba ismétlik magukat a nem fizetős meg propaganda egyszóval hülyítő csatorna.
Clavigo
@aremy: Legalább az A-planet-on nem a Zorbánt mutogatják...:) :) :)
eugen4402
A jó Q... nénikéjét a keményen dolgozó magyar Telekomnak és az új médiacézároknak, akik ellehetetlenítik a (B alfa SZ) nyugdíjas egyetlen szórakozását, a tévézést is. Nem tehetek róla, a Nat Geo volt az egyetlen csatorna, amit néztem is, nem csak hallgattam... Az összes többi csak hangkulissza a "csend ellen". Más megoldást kell találni, mert ezek már túl komolyan veszik a stratégiai partnerséget, és szarnak az előfizetőkre.
Cefi
Andy Vajna csatornái kerülnek be a Nat Geo és a Fox helyére a Telekomnál.

Nem csatorna, hanem kanális.
nyanya001
@Clavigo: A UPC sem különb, kérés nélkül betette az összes Vajna szart
és már egy ezressel megemelte a díjat-
Az az az érzésem, hogy előbb utóbb az összes szolgáltatónak kötelező
lesz a Vajna szarokat betenni a csomagba.
Mert itt demokrácia van a qrva édesanyjukat !
Eladott Ország
Jó tévézést kívánok a rozmárpofájú kormányzati strómannak. A kanálisát nem nézem.
Nessy
Lehet, hogy egyszerübb lesz készüléket cserélni, és a netről nézni filmet. A fiamnak már olyan van, irigylem is érte.
A XXI. században megszabják, hogy mit nézzek elérhető áron! Szakadjon rájuk a mennybolt! Arról nem is beszélve, hogy 10 perc film, 20 perc reklámnak becézett agymosás.
papa.49
A módosítást el kell fogadnia az előfizetőnek, ÉN NEM FOGADOM EL, oszt. jónapot!!!
papa.49
Sőt én kimondottan pontosan ezek a csatornák végett mentem át a telekomhoz, ha kiveszik őket per lesz, az biztos...
aremy
@Clavigo: de azért ott is ismételnek orrba szájba??
sokanvagyunk
Nem lehetne szétosztani az előfizetők között a tulajt? - dekára...
Nessy
@aremy: Ugyanazt a filmet, sorozatot láthatod legalább három csatornán egyszerre. legfeljebb a sorozat más évadját ismétlik.
A magyar sportcsatornán orrba szájba magyar foci meccsek vannak. Mármint focinak kinéző játékok.
aremy
@Nessy: ezért próbálom meg tv nélkül igaz hogy van 3-400 dvd és ugyan ennyi cd éc vagy 200 kabaré gyűjteményem csak el leszek valahogy.
Cefi
"Miközben Vajna Kaszinósné Tímea rajongói lélegzetvisszafojtva várják, hogy a tiszavirágéletű, az önkéntesen felajánlott pénzükből létrehozott, agyonreklámozott elit funkozó nyit, vagy nem nyit, vagy mikor nyit, ha egyáltalán még kinyit, apu teszi a dolgát. Amiért Ámerikából visszamenekült ide közénk, és azóta is a nyakunkon tipor. A haldokló demokrácia szivarfüstjébe burkolózva.

A legújabb jó hír: a Telekom IPTV és digitális kábeltévé közzétette 2017. január 1-jétől érvényes kínálatát, amit úgy lehetne összefoglalni, hogy Vajna András közpénz zabáló, közpénzből tévébirodalmat építő oligarcha és stróman valamennyi újonnan gründolt, kétségtelenül színvonalas csatornája elérhető lesz a Telekomnál, cserébe kibaszkodják a Fox International Channels csatornáit.

Vagyis a

National Geographic Channel,
National Geographic Wild,
FOX,
Baby TV,
National Geographic Channel HD,
National Geographic Wild HD,
MTV Hits,
FilmBox Premium,
Viasat Nature/History HD,
Sky News,
D1TV
helyét átveszik a népnemzetileg elhülyítő csatornák: Spíler TV, Chili TV, Kiwi TV és Humor+. Az Izaura TV-ről már nem is beszélve. Meg úgy általában arról, ami már eddig is elérhető volt: FEM3, Super TV2 és M3. Vagyis a hírhamisításban és karaktergyilkolásban élen járó, kereskedelmi csatornából kormánypropagandát sugárzó, nyolcadrangú bulvárszennytévéket megszégyenítő salakká átváltozott TV2 külföldön adózó tulajdonosának enyves keze rátette a lábát a piaci részesedés alapján a második legnagyobbnak számító szolgáltató műskorkínálatának alakítására."

kolozsvaros.com/2016/11/04/baszki-izaura/
Natsuki
Szinte csak a fenti csatornák miatt váltottam szolgáltatók, a k* anyját a kaszinótélapónak és a barnanyelvű bandának. Ne művelődj, ne tanulj, legyél népnemzetien hülye és alulművelt. Bravo, Telekom!
Natsuki
@Nessy: játék... A játék szórakoztat, ez meg röhejes.
Zeta
Igen, megértem.ezeknél elgondolkodtatóbb értelmesebb műsort nem érdemes nézni a nagyérdeműnek. Már nem csak az iskolákban folyik a szinvonal aPISA alatt , hanem a tv ben is
Edmond Dantes
Gondolom mindenki ismeri a régi viccet a szovjet média helyzetről.Három csatorna közül kettőn Brezsnyev beszélt,a harmadikon egy rosszarcú rendőr a gumibotját lengetve ismételgeti:unjuk az egyes és kettes csatornákat?
papa.49
Nem kerülnek, mert a telecom visszakozott!!!
human
@papa.49: Gondolom az ügyfelek jelezték, hogy keresnek új szolgáltatót. Már csak azt kellene elérni, hogy a lakosság ne csak az internetért és a tévé csatornákért emelje fel a hangját.
papa.49
@human: Többek között én is megírtam nekik, hogy nem járulok hozzá az egyoldalú módosításukhoz, nekem pont ezek a csatornák kellenek, a ,,télapó,, meg le van szarva a gagyi csatornáival együtt!!!
papa.49
@human: Pont kapóra jött, hogy küldtek emailban kérdőívet, hogyan vagyunk megelégedve a szolgáltatásukkal, én meg válaszoltam rá, kicsit keményen, hogy mit változtathat meg egyoldalúan erre később jött egy másik email , hogy nem változtatják meg a csatornákat...
nevemnick
Inkább azt trógerfószert kéne csatornázni
karma1
A Foxert sztem nem tul nagy kar, az errefele trump szocsove, de erdekes lenne tudni, mi az a "Kiwi TV" - merthogy az ujzelandiak a "kiwik", nalunk viszont ilyen csatorna nincs ...
Ha valakinek van "okos TV-je" (amit ossze tud kapcsolni a computerevel, ) , meg vegtelen GB felhasznalasu internetje, akkor egyszeruen minden TV musort le tud hivni a smart TV-jen, amit csak akar, es siman leszarhatja az osszes tobbi tv-t... Persze tudom, sajnos ez a legdragabb megoldas, nagyon sok ember keptelen megfizetni ezt, de mar csak ez az egy megoldas muxik ezek ellen a polipok ellen,...
Törölt felhasználó
@Mirabilis: Igen szoktam járni tüntetni. Szóval a helyes "és-ezős" visszakérdezés ezútán is kérdés. marad. Mert a tüntetések után is ez marad. Itt már nem segítenek ezek a dolgok. A falig kell hogy menjen a fidesz, túl kell hogy tolják, hogy jöhessen az undeground, alúlról szerveződött néphasrag..:) Ezeket már csak kirángatni lehet a parlamentből, demokratikus úton nem lehet velük mit csinálni. Nem voltam soha egy tetleges ember, nem is hiszek benne most sem, de a racionalítás mást mutat most. Szerintem vagy 50 év "kommunizmus" jön vagy nem...de a "nem" mögött úgyanolyan illiberalitás van mint az igen mögött. 22-es csapda..:) Persze ettől a kettő között mégis az igazság a különbség!!!
not me
Nem az a baj a zsidókkal, hogy zsidók (mint, ahogy a cigányokkal sem az a baj, hogy cigányok), hanem az a baj, hogy zsidóul (cigányul) viselkednek.

Ezért utálták, utálják, és mindig fogják utálni őket.
A zsidók a főtesók, a cigányok meg kistesók.
not me
Ja, és nem vagyok antiszemita.

Egy antiszemita mennyire gázosabb!?
Törölt felhasználó
@not me: De az vagy...,:), de jó helyen kezdesz kapizsgálni. Vagyis a romák problémája a szocializálódásból fakad vagyis nem genetikus kérdés, hanem kötnyezeti. Amúgy ez, hogy jött a témához, úgy hogy nem vagy antiszemita és rasszista gondolom homofób se vagy:) Mindegy mások se utálják az agyatlan kis nácikat..:)
not me
@ziziplanet: A romák az egész világon romául viselkednek, ahogy a zsidók is - környezettől függetlenül..
not me
@ziziplanet: A rasszizmus nálam mást jelent:

Minden néger, nigger.
Minden sárga, vietgong.
Minden rézbőrű, indián.
Minden albínó... albínó.
Törölt felhasználó
@not me: Akkor egyedűl az albínók nem érzik szarúl magukat a társaságodban? Nincs még abból, amit szívsz?:)
Eladott Ország
Nincs kétségem afelől, hogy Vajna Andrew számára pillanatnyilag Magyarország a legszabadabb ország a földgolyón. Ahol a kormány jóvoltából ajándékba kapott kaszinópiac, az állam tulajdonában lévő bank hiteléből megvásárolt médiabirodalom, az offshore cégeken keresztül kilapátolt milliárdos profit, és a magas adók elkerülése okán külföldön bejegyzett vállalkozások birtokában, a baráti kormány és kormányfő lábnyomát csókolgatva, kubai szivarral a szájában, a tehetséges kormánybiztos úrnak egyetlen feladata van: meghálálni azt a sok jót, amihez úgy jutott, hogy valójában a kisujját sem kellett mozdítania érte.
Őszinte hányingerem van ettől a kalandortól, aki fél évszázados távollét után hazalődörgött
Amerikából és azzal az összetéveszthetetlenül idegesítő akcentussal, de legalább melldöngetve és arrogánsan osztja az észt a nem remélt állami megbízások árnyékából. Ha jól sejtem, Amerikában legalább valamit le kellett tenni az asztalra, talán nem is volt mindig kolbászból a kerítés, miközben itt a puszta szervilizmusból meg lehet élni. Nagy lábon, mások lábára taposva. Tímeástól.
Vajna András mindenhez is értő szakember szerint a sajtószabadság egyenértékű azzal, hogy megjelenhetnek kormánykritikus írások. És mert ez így van, akkor nem számít, hogy közben a nem kormánypárti médiát ellehetetlenítik, lekarakter gyilkolják, felvásárolják. Vajna András a hanyatló Amerikából visszaszakadt hazafi elfelejtette szóvá tenni, hogy a kormánypárti média, amely totálisan uralja a közbeszédet, napi szinten tolja a hazug és harsány propagandát, miközben a haveri médiát pedig költségvetési forrásokból pofátlanul tömködik, hogy hazudjon, ferdítsen, elhallgasson, cenzúrázzon és önkényesen gyártsa a híreket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.