A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint az alaptörvény keddi módosításakor egy felelős kormányszövetség és egy felelőtlen ellenzék döntött.

Harrach Péter, a kisebbik kormánypárt frakcióvezetője keddi sajtótájékoztatóján azt mondta, a Jobbik cselekedete politikai öngyilkosságként is értékelhető, a saját szavazóikkal mentek szembe, hiszen a kvótanépszavazáson a 3,3 millió nemmel voksoló között nem csak fideszesek, KDNP-sek, hanem Jobbik szavazók is voltak.

Az alaptörvény módosítása fontos, bár nem az egyetlen és legerősebb eszköze a szuverenitás védelmének, míg a letelepedési kötvény finanszírozási kérdés – húzta alá. Szerinte a kufárkodás méltatlan egy ilyen módosításhoz, s nem tudtak különbséget tenni a fontos és a jelentéktelen kérdések között.

Harrach Péter kérdésre azt mondta, hogy az alaptörvény módosítása és a letelepedési kötvény visszavonása között az ő szemükben nincs összefüggés.

"A letelepedési kötvényt nem ezért fogjuk visszavonni, (...), az ettől függetlenül lesz"

- közölte.

Hozzátette: ha ezek után a Jobbik úgy dönt, hogy mégis szívesen megszavazná az alaptörvény módosítását, akkor új helyzet adódik, most nehéz megmondani, hogy mi következik.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Pöcs harrach...takarodjak a jó anyátokba...nagy a pofátok induljatok külön pártként 18 ban meglátjuk mire juttok...arrogáns kis szarfolt vagytok a fidesz valagán...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Pöcs harrach...takarodjak a jó anyátokba...nagy a pofátok induljatok külön pártként 18 ban meglátjuk mire juttok...arrogáns kis szarfolt vagytok a fidesz valagán...
Pálinkafőző Rézüst
Mondja ezt egy nem létező párt... Ez biza Hungarikum! :))
Új Magyarország!
Perwool
" a kvótanépszavazáson a 3,3 millió nemmel voksoló között nem csak fideszesek, KDNP-sek, hanem Jobbik szavazók is voltak."

Hééé csuhás! Ti csak nyájban tudtok gondolkodni? Képzeld vannak olyanok is akik tudnak létezni, gondolkodni nyáj nélkül is!!Miből tudod, hogy csak Fideszesek, KDNP-sek, Jobbik szavazók voltak??? Akkor verd a nyáladat, ha csak a 3,3 millió szavazótól kapjátok a fizetéseteket!
eugen4402
Soha nem hittem volna, hogy egyszer ez lesz a véleményem:
Le a kalappal a Jobbik előtt! Nincs elfelejtve a múlt, de a mai parlamenti szavazás az ő sikerüket jelzi. Nem "tévesztette" össze egyikük sem a gombokat, pedig kaptak a Fidesztől fenyegetést és mézesmadzagot az elmúlt két hétben...
Senkit nem akarok befolyásolni, de - úgy tűnik - változnak az idők.
Jozefina
Harrach jobb ha kussol és csendben marad. Akkor tépje a szájár, ha nem orbán seggéből lóg ki!!! Egy mikk tagságuk nincs, mire veri a nyálát???
Eladott Ország
A 3,3 millió nemmel voksoló , a szavazásra jogosult 8 272 625 fő - ből hol "új többség". Szavazat nélküli párt meg ne fenyegessen. A letelepedési kötvénynek valóban nincs összefüggése a szemmel, csak a zsebbel. Az ilyen keresztények inkább a vadászpuska távcsövének keresztjével foglalkozzanak.
Jozefina
Harrach jobb ha kussol és csendben marad. Akkor tépje a szájár, ha nem orbán seggéből lóg ki!!! Egy mikk tagságuk nincs, mire veri a nyálát??? A jobbik taretotta a szavát és igazuk volt!!!
Yoda69
Mondja ezt a KDNP amely mar 8 eve halott.
eugen4402
@Yoda69: Dehogy halott, csak kómában van...
Tudod, a klasszikus görög-római kultúra jegyében komolyan veszik az ősi szlogent:
"Minden út kómába vezet."
lampa laz
Oké, ma a Jobbik volt a nap "hőse", de tartok tőle ez csak egy átmeneti állapot, mert mihelyt zorbán a nemzeti visszavonatja a letelepedési kötvény forgalmazására vonatkozó passzust újból nekifuthat a tákolmánya fércelésének. Akkor viszont a Jobbik boldog vigyorral igennel fog szavazni.
quadrocopter
Nézd má' hogy hazudik a vén kereszténydemagóg! A Jobbik most rátok zárta a pöcegödör fedelét, szaglásszátok egymást!
Szókrakész
"a saját szavazóikkal mentek szembe, hiszen a kvótanépszavazáson a 3,3 millió nemmel voksoló között nem csak fideszesek, KDNP-sek, hanem Jobbik szavazók is voltak."

De a népszavazási kérdés nem tartalmazta apró betűsen az alkotmánymódosítás!!!
Nem erről szólt!!!
Ez csak egy csapda volt a fidesz jövőbeni terveinek legalizálásához.
moiszikf
„Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”

A népszavazáson ezt kérdezték és nem azt, hogy akarunk-e alkotmánymódosítást. Amúgy meg nem is kellene foglalkozni egy érvénytelen népszavazással, ami lényegében olyan, mintha meg sem történt volna.
Fradigege
Jókat derülök, amikor egy káderenpé, mint erkölcsi hulladék kinyilatkoztat. Igazi paraziták. Egy pörsenés a társadalom testén.
Borsodi
@Fradigege: Valóban paraziták jól kiegészítik a fideszt,nem véletlenül találtak egymásra, mind kettőtől hányni lehet az biztos.
Tavryni őrnagy
Vagy ha még bizonytalan lehet érte tenni...
bakegya
@moiszikf: érdekes,ha engem kirabolnak-úgy kell tennem mintha meg sem történt volna...MERT UGYI EZ TÖRTÉNIK MEG NAPONTA TÖBBSZÖR QUAEST-ORBÁNIÁBAN,MÉGSEM TÖRTÉNIK SEMMI-de az orsos pereputtyostul nem csakkk a TEK-kel védve van MAGYAR NEMZETBIZTONSÁGOSAN(a jobbik fele mondjuk hadonászhat egy kicsinykét a fegyverével-amíg öngyilkoló nem lesz)egyébként IGAZAD VAN,de hát ez a büdös banda éppen arra játszik,hogy mindenki aki nem velük van az ELLENÜK!
bakegya
A vén buldog már megint morog-kivette a vona a szájából a csontot!
Jozefina
A jobbik ez egyszer tartotta az ígéretét. Szó sincs semmiféle öngyilkosságról!!! Öngyilkosságot a fidesz-kdnp (gyűjtőnevén: orbán) követte el, amikor módosítani akarta a sziklaszilárd alaptörvényt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.