A magyar közélet ajtaját az olimpiai népszavazási kezdeményezéssel berúgó Momentum Mozgalom most inkább dobna egyet, és az aláírásgyűjtés után párttá alakul.

Orosz Anna, a Momentum elnökségi tagja az ATV reggeli műsorában beszélt arról, hogy feltett szándékuk elindítani a párttá alakulás jogi procedúráját.

Párttá alakul a Momentum Mozgalom

Orosz szerint erre azért is van szükség, mert úgy érzik, egyetlen jelenlegi pártra sem tudnának szavazni. Iránymutatásként pedig annyit mondott, hogy

a mi saját utunk egy olyan párt, egy olyan mozgalom, amelyben véget vetünk ennek a jobb és baloldali csatorozásnak, amelyben folyamatosan méricskéljük, hogy ki mennyire magyar vagy éppen ki mennyire hazaáruló, ahol ügyekért össze tudunk fogni, úgy, mint ebben az olimpiai akcióban.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JAJMÁR
Helyes! Egy szimpatizánsuk már biztosan van, én!
Pálinkafőző Rézüst
Megy a szecskázás rendesen... A kis pohos meg hátradől, és röhögve nyer '18-ban...
Béla333
Nagyon szeretném, ha nehéz helyzetbe hoznának: rájuk szavazzak 2018-ban, vagy az LMP-re?!
Pergető
Ugyan már! A magyar közélet ajtaját berúgó Momentum Mozgalom! Tündérkéim, ti legfeljebb egy romkocsmába rúgtok be a rumtól, de a közélet letojja a fejeteket!
Pár szerencsétlen liberális, aki féktelen gyűlöletében már azt sem tudja, mit tegyen! Elég erre a két szerencsétlenre ránézni, a belvárosi álértelmiség degenerált vonásait mutatják!
Szóval folytassátok csak, majd rájöttök, hogy ti sem kelletek a kutyának sem!
justhpeter
Remélem tovább jutnak, hiszen a programjuk máris több, mint sz, hogy "Folytatjuk".
Sanyi2015
Újabb 2-3 % mínusz az ellenzéknek, a Fidesz egyre jobban hátradölhet...
Béla333
@Sanyi2015: 13.48
Nem hiszem, hogy így lenne.
Észre kellene venni, hogy nagyon sokan vannak, akik nem akarják Orbánt, de nem akarják a szövetségesét, mutyipartnerét az MSZP/DK-t sem! Akiknek elegük van az ország folyamatos kifosztásából, abból hogy még a környező volt szocialista országokhoz képest is meredeken zuhanunk lefelé!
A hasonló elveket valló LMP-t sikerült kellő mértékben leamortizálni az elmúlt években, remélem a Momentumosokhoz már nincs annyi idő!
Én szurkolok nekik!
Hellcat
Nekem nagyon tetszik igazából amit képviselnek...a nyilatkozataik alapján. ha tényleg komolyra forul a dolog rám számíthatnak. A nagy kár az az, hogy a fidezs maffia már jópár éve kőkeményen beásta/betonozta magát mindenhova.
Köb Jani
Becsületes törekvésük kudarcba fúl a párttá alakításkor, az aláírás gyűjtés a párttá alakulásért történt? Minden párt tolvajlásba fullad, amikor hatalom van a kezében, mert ez a pártok természetéből fakad, addig a támogatók, csak bocíkám , párttá alakulás után:, talaki te, lesz. A párt fegyelem, az egyöntetűségé mint pártfegyelemé aljasul! Civilek akiknek a párttá alakulás a céljuk ugyanolyan alja néppé válnak mint a regnáló piaci politikusaink akiknek ára van, de becsület az nincs. A párt maga a politikusi magatartás kötelező gyűjtő helye: Minden szavuk az igazságtalanság gyűjteménye. Mi lenne mint új pártnak a cél kitűzése? majd az alakulás után, megy a hablatyolás! Kösz de ez egy nagy felelőtlenség bárki részéről aki pártban gondolkodik!
Béla333
@Köb Jani: 14.36
.."nagy felelőtlenség bárki részéről aki pártban gondolkodik! "

A szavazók (mi magunk!) mi másban gondolkodjunk, népvezérben? Etelközben? Félázsiai rendszerben?
Egyébként meg az, hogy az eddigi pártok, politikusok lopnak/loptak mint az állat, még nem jelenti azt, hogy minden politikus ilyen lenne!
Szerintem!
Köb Jani
@Béla333: Nos ez a baj, hogy mindannyian csak a pártok mindenhatóságát ismerjük, ezért nem tudunk, mást elképzelni mint ország vezetést, csak pártokat, akik játékszernek használnak bennünket,, azaz a népet: Miért vannak a tudományos akadémiák, értelmiség ként, az ország elitjeként, ha a néptől várják az ország vezetésének megoldását működését, hol ott ők azok akiknek a tudomány rendelkezésükre áll, akik ismerik és indokolni tudják, a miérteket, az okokat, okozatokat, tudományos alapossággal. Kezükben van minden kutatási ismeret, mely egy ország vezetését biztonságban érvekkel előállva indokolva tudnák elhatározásukat előadni. De könnyebb nekik a tudományos világukban bezárkózva kutatási indokkal semmitevésbe élve, zárt közegben. Engedve a pártok alamizsnáján élésnek, mint egy ország vezetésén való munkálkodásnak.
Pergető
A képet még nem is méltattam, de fantasztikus! Egy ugribugri ideggyenge aktivista és egy kurtizán! Szép páros!
Béla333
@Pergető: 18.01
Csak a kíváncsiság kedvéért: a fényképből hogy jön le neked az ideggyengeség és a kurtizánság?
Úgy érdekelne mit tanítanak a Habony műveknél fénykép elemzésből?
Pergető
@Béla333: Nézd meg azt a képen feszítő törpe uszkár aktivistát komoly szakállas pofával és a libát az ágyba invitáló kancsalságával!
Béla333
@Pergető: 18.11
Azért én megvárom, hogy milyen programmal jönnek elő, hátha a Fideszt ők fogják leváltani!
Volt már ilyenre példa pl. a spanyoloknál (ha jól emlékszem) hogy a választást egy olyan alakulat nyerte, amelyik nem sokkal a választások előtt alakult!
Pergető
@Béla333: Programmal? Ettől komolyabb csoportosulásoknak sincs programja! Az olimpia kapcsán lettek felkapva, ezt a szakállas srácot már több tudósításban is láttam. Liget, tüntetés. Nem jósolok nagy jövőt nekik! Egy LMP klón az egész!
Köb Jani
Hogyan viszik félre az igazi okot ami ezt az aláírást elindította, ,NÉPSZAVAZÁS
legyen az olimpiáról" nem pártalapítás. A pártok ezt az igényt nem tudták felismerni, saját hatalmuk növelésével vannak elfoglalva így került sor, hogy a pártok rászálltak a civil kezdeményezésre, mikor felismerték a tömegek támogatását az aláírások szükségességének
a népszavazás igényére . Gondolat szegény ellenzéki pártok sokasága fogja szerepét méltatni az aláírások gyűjtésébe, mutatni lázas tevékenységüket a nép akarat megvalósulásához:! Nos ez már vicc kategória, amit ezek a töketlen pártok megengednek maguknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.