Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió 180 perc című műsorában beszélt a közelgő nagy csatákról.

Mint mondta, jól látható, "Brüsszel mely ügyekben fog a magyar érdekek ellen politizálni". Példaként említette a közös adópolitikát, majd hangsúlyozta: a kormány az adócsökkentést kívánja folytatni. Ilyen pontként hivatkozott a közüzemi díjakba való uniós beleszólásra is, mondván, ha ez megvalósul, akkor

"Magyarországon fuccs a rezsicsökkentésnek".

Ide sorolta a migrációval kapcsolatos kormányzati lépéseket, így a menekültügyi őrizet ismételt bevezetését, azt, hogy aki nem jogosult erre, azt nem engedjük az ország területére lépni, a menekültkérelmek benyújtóinak pedig a határon kell kivárniuk ügyük elbírálását.

A kormányzat költségvetéssel kapcsolatos álláspontja miatt Kósa Lajos szerint sok bírálatot fognak kapni, hiszen – mondta – az ellenzék által korábban már bírált intézkedéseket kívánnak továbbvinni, legyen szó a családtámogatások erősítéséről, a gazdaság és a foglalkoztatás növeléséről, a külső adósság csökkentéséről vagy a béremelésekről.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
gepnarancs.hu/2017/02/szigoritjak-az-otthoni-futes-szabalyait/

A vizsgálatok megállapították, hogy a lakossági fűtés a legnagyobb levegőszennyező.

Emlékezetes: az Európai Unió jelentős nagyságú vissza nem térítendő támogatási keretet nyújtott a magyar lakosság számára a lakások energiahatékonysági felújításához. Lázár János kancelláriaminiszter azonban 2015 őszén megtorpedózta a forrás kiosztását, s közölte, hogy a lakosság nem kaphat vissza nem térítendő támogatást, mert az erre szánt kilencvenmilliárd forint uniós keretet a kormány átirányítja a középületek rekonstrukciójához. Az EU még nem döntött a változtatás elfogadásáról.

Rezsicsökkentés ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Na vazzzze...akkor készülhetünk az áremelésre.
aremy
úgy tudtam hogy a közös adó politika nem az adó mértékéről szól hanem hogy mit kell meg adóztatni.lásd a pálinkát. ja és ha már kell akkor miért nem 5% mert abba nem tudna bele kötni az únyió.ugye!
Zeta
Igen a " rezsicsökkentés" nem a METnél csapódna le!
magyarbakancs
Egyet nem értek mikkor az EU-s pénzeket széjjelosztjátok a haverok, rokonok, és magatok közt akkor Brüsszel a Magyar érdekek ellen van?
Mikkor aláírtátok a szerződést vállaltunk valamit vele nem?
Mért nehéz a szerződést betartani?
Mért fontos az állandó harc?
Macskaszem
Méghogy kupaklala aggódik a rezsicsökkentés miatt...
Attól fosnak a rohadékok, hogy ha piaci árat kell alkalmazni, az jóval alacsonyabb lesz, mint a "rezsicsökkentett" ár, aztán így választás előtt igen szarul jönne az össznépi ébredés, nem beszélve az ellopható pénz mennyiségéről.
JAJMÁR
Akkor csökken a gáz ára! Az is valami.
Semmi újat nem tudnak kitalálni, hogy takargassák az ő valódi énjüket és célokat. Ez már unalmas. Főleg egy ilyen hideg tél után, amikor az ország fele átfagyott, és még így is nagy hátralékokat halmozott föl.
Ez már nem fog menni.

Az eu-nak pedig már - természetesen a hátunk mögött - mindent, de mindent megígértek. Mert különben egy fillér se!
Eladott Ország
Beszéljük meg ezt az adóemelést. Az előző kormány megemelte az ÁFA-­t 25 százalékra, ti pedig a 25 százalékot 27 százalékra. Nem csökkentettétek basszus, hanem emeltétek. Akkor
miről pofáztok? Megfeleztétek a személyi jövedelemadót. Oké. És? Jobb lett nekünk? Összességében több pénzünk marad? Ez egyébként a világhírű egykulcsos adó, amit a sok idióta olyan lelkesen bekajált, mint a szél. Holott azt csináltátok, amit szoktatok. Elvettétek a többségtől és szétosztottátok magatok között. Egyébként a megemelt ÁFA – ezt most a szektatagoktól kérdezem, mert a kormány pontosan tudja – kinek szívás? Szijjártó Petikéknek, akinek eleve is a nettó minimálbér dupláját hagyta a zsebében a jól teljesítés kormánya, vagy a minimálbéres házaspárnak, a közmunkásnak, a nyugdíjasnak? Na ugye! Szerintem amikor kiadjátok a napi hazugságokat, még röhögtök is rajta, hogy a sok idióta meg beszopja. Brüsszel ezekben a kérdésekben nem politizál a magyar érdekek ellen Termékdíjas Lala ? Csak a rezsicsökkentésbe szól bele ? B*sszátok meg csak itt közös adópolitika?Tudjátok mit? Igazatok is van. Ezen csak röhögni lehet.
human
A fidesz kis csapdákat állított az EU-nak. Olyan népszerű intézkedéseket hoztak Orbánék, amikről tudták EU-s szabályokba ütköznek. Tehát mikor az EU szól, hogy ezeket a szabálytalanságokat szüntessék meg azonnal lehet Brüsszelezni. Ügyes.
anka
@Macskaszem: - ez így van! - én egyáltalán nem vettem észre a rezsicsökkentést' a számláim kifizetésekor.
Az bosszant, hogy állandóan odaírják ennyit spórolt..., és mégis többet fizetek!
- jaaaa, és nem lehet a számlán kiigazodni..., minden xart ráírnak! - a gáznak például nincs fűtőértéke mert tuti, hogy levegővel nyomatják..., az óra meg pörög!
anka
@nyanya001: Nem is az baj, hogy okoskodik..., hanem, hogy baromságokat mond avval a xaros nyelvével!!!
img20.dreamies.de/img/599/b/c8duwz2m2fi.gif
nyanya001
gepnarancs.hu/2017/02/szigoritjak-az-otthoni-futes-szabalyait/

A vizsgálatok megállapították, hogy a lakossági fűtés a legnagyobb levegőszennyező.

Emlékezetes: az Európai Unió jelentős nagyságú vissza nem térítendő támogatási keretet nyújtott a magyar lakosság számára a lakások energiahatékonysági felújításához. Lázár János kancelláriaminiszter azonban 2015 őszén megtorpedózta a forrás kiosztását, s közölte, hogy a lakosság nem kaphat vissza nem térítendő támogatást, mert az erre szánt kilencvenmilliárd forint uniós keretet a kormány átirányítja a középületek rekonstrukciójához. Az EU még nem döntött a változtatás elfogadásáról.

Rezsicsökkentés ...
jancsipapa
Csak ha már nem lehet máshonnan lopni . De akkor nem " lehet " ,hanem biztos ...
Eladott Ország
A Fidesz polgárnak nevezi az embereket, de ostobának nézi őket. Kupakos Lala a történelem, osztályharcok története, de nem lesz már kicsit sok ez az osztályharc , közpénzlopások elfedésére? A világbajnoki 27 % ÁFA az egykulcsos adó nem képezi a közös adópolitikát ? Nem szúrja Brüsszel szemét? Meddig lehet hülyének nézni a polgárt, hogy Brüsszel a rezsicsökkentésbe akar beleszólni, a többi népnyomorító intézkedésbe meg nem.
szaboria1
Kósa Lala egy érdekes momentum amikor a havi átlagunk 12800,.ft volt egy havi gázunk akkor a szocik havi 3700,-ft kedvezményt adtak. Most 10836.-ft havi átlagot fizetek. Akkor ki is adta a több segítséget.
Ezzel a rezsi dumával csak a gazdagok jártak jól mert nekik tényleg nagy megtakarítás lett. Kíváncsi vagyok Zselés Petikének a melegített úszómedencéjével mennyi pénzt takarít meg.
grincss
@szaboria1: Miközben felére csökkent a világpiaci ára!
Yoda69
kupak, rezsicsokkentes nelkul fele ennyibe kerulne az energia. Loptok, csaltok, hazudtok!
szaboria1
@grincss: Lala tegnap is azt hangoztatta nálunk a legolcsóbb. A románoknál a legolcsóbb és még rajta kivűl 6 ország is olcsóbb az EU-ban. Hazudni azt tudnak.
quadrocopter
Az a gyanúm, hogy a rezsicoki nem jött be, szívnak a szolgáltatók, ezért a gennyqrmány kihátrálna belőle, de valahogy Brüsszelre kell kenni!
Jozefina
Nemcsak a rezsicsökkentés, hanem a fejed is!!!
simmering73
Amikor menet közben a palackos gáz ára 600ft-tal emelkedik ott nincs rezsicsöki, csak rezsiszopi van.
papa.49
@Jozefina: Csatlakozom üssük le a tökfejét a tartójáról!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.