A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke szerint fájó, hogy az olimpiát politikai célokra használják fel azok a pártok, akik korábban támogatták a kezdeményezést.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Akkor talán a politikai "elit"-nek kellett volna megegyezni, hanem velünk, adófizetőkkel is meg kellett volna beszélni, hogy mit szólunk ahhoz, ha Olimpiát rendeznénk.
Mondjuk igen rossz belépő volt a Dagály építési költségének az ötszörösre emelkedése is...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Akkor talán a politikai "elit"-nek kellett volna megegyezni, hanem velünk, adófizetőkkel is meg kellett volna beszélni, hogy mit szólunk ahhoz, ha Olimpiát rendeznénk.
Mondjuk igen rossz belépő volt a Dagály építési költségének az ötszörösre emelkedése is...
szaboria1
@Béla333: Ráadásul az eredeti tervektől is eltértek és egy ronda monstrum lesz.
Ludmilla
Borkai,sajnos a magyar költségvetés is elszállt haverjaid jóvoltából száz évre...nem kellene ellopni mindent,akkor az ország tejjel-mézzel folyó kánaán lehetne...majd a geci elmegy a mi pénzünkön a párizsi olimpiára,ott szállás sem kell neki,vett a pénzünkből...lakást
elnyomott
... és az ország felzárkózása a jóléti államok közé...?
lusta
A tíz millióból egy millió magyarnak a lakás fűtésére sem futja, de ide olimpia kell. Borkai úr, Ön melyik dimenzióban él?
Hellcat
HA lett is volna komoly esélyünk...akkor sem bánom, hogy elszállt...több 10 év lesz a fidesz okozta károkat helyrehozni...addig nem kell Olimpia.
colibri
Olimpiarendezés esélye elszáll, de megmarad és jó hosszan tart Paks2 gondja-baja a csóró magyar népnek! Apropó! Paks ellen nem hozhatnánk hasonló hatékony döntést országosan?
kissé felnőttem
A főnőke egyszemélyes ötletéről semmi ??? tőkés haverok semmi perkálás
800-1000 milliárd ugyan meg sen kottyan 3 nap alatt letermeli a pénznyomda
vagy max 10 nap. Ennyi illuzionistát rég hordott a föld. Messze a valoságtól persze ott a leg élhetőbb a világ.
süketelni én is tudok pénzbe sem kerül
Kalákába repülő, különgép, olimpiára foci vb re meg mi nem kéne .Ez itt már a KÁNAÁN igy is.
Eladott Ország
Kedves Borkai! Kedves MOB elnöke!
"Nyámnyilarettenetesen születtem, itt élek ma is. Jó hely ez annak, aki szereti a történelmet.
Azon belül is a középkort. Igaz ugyan, hogy mostanában ide is betörtek a modern idők szelei,
mert a szomszéd már nem lóval szánt – nem is az asszony áll be az eke elé ­, hanem szerzett
valahol kéz alól egy Wartburgot, az húzza az ekét. Szóval nem középkor mégsem.
Nem tudom, kit kell keresni és mennyit kell visszaadni belőle. Falusi vagyok ugyan, de azért én is tudom, hogy mennek ezek a dolgok- lásd Woldemortéknál . Akartam én pályázni munkára. Egyszer volt a faluban egy nagy beruházás. Járdát építettek a főutca mellé. Na, akkor megpezsdült a falu, mert ekkora fejlesztést még soha nem láttak. Akkor is csak azért, mert felújították a templomtornyot valami állami pénzből és jött egy államtitkár, hogy felavassa. A tornyot. De akkora sár volt, hogy még a tehenekre is gumicsizmát kellett húzni, egy olyan nagy ember meg mégsem cuppoghat térdig a latyakban. Ezért gyorsan kellett egy járda. Kedves Borkai nem tudok másra gondolni, minthogy Orbán Viktor hiányzik már csak a nagy fellendülésemhez. Nem intéznéd el, hogy találkozhassak vele? Csak egy percre. Elég lenne, ha a fejemre tenné a kezét egy pillanatra, akkor talán rám is szállna valami abból a végtelen tehetségből, ami Lőrincnek is kijutott. Nagyon várom a válaszodat, addig is maradok nincstelen. A másik Lőrinc."
eugen4402
Régi filmeken volt egy szívszaggató jelenet, amikor a pozitív hős szétrántja mellén az inget, és megvetően kiáltja a fegyveresek felé: "Ide lőjetek!"
Most én helyettesítem a HŐST, és kijelentem, nálunk nem csak a cigányokat, hanem a sportból éldegélőket is túl-kényeztettük. Nem csak most, mindig. Pláne azóta, mióta a szponzorok mérik össze a (gazdasági) erejüket a küzdőtéren...
madlaci66
Elég sok város visszalépett, tehát már nem annyira kapós dolog olimpiát rendezni. Talán ezért is lehetett Bp versenyben. A NOB is olcsó olimpiákat szeretne. Talán nem véletlenül. Lehet, hogy köze van ennek a sok kenőpénzes lebukásoknak is a sport világában?
kissé felnőttem
@Hellcat: félő hogy 50 év is kevés lesz nemhogy 10,Mert ha ilyen létszám megy (Parl.képviselői fizuval nydijba ) simán viszi a postás hozzájuk a 2 millát +--- 50 000. + a kisnyugdijasok és és ? államkassza elreccsen simán csak a volt körre holdudvarostul
kissé felnőttem
Fájó ??? az nem fájó hogy beviszik az embereket az erdőbe,Mert csak két pénzes város mellé betukmáltattunk csórikámként, félreérthető mondatokkal, ja meg a más pénzén, az nekem is működne, számolni az már egy szintel feljebb ??? Látható volt a FIFA botrány medig elért a legfelsőkig.
majd jön az olimpiai azért mert kevesek akarnak nagy pénzeket, a többi ha döglödik és nyög az nem számit LÁSD Görög vagy Brazil a zsén majd a vezérkar osztozik, mert nekik 24-órás soförszolgáltatás meg 5 csillagos Hotel dukál, hát dugják fel, a királyok kiskirályok mad különgéppel ezért kell a vinnyogás.Zsebből rendezhető, kinek kinek nem ?
Béla333
Semmi pánik fiúk!
Mikor lesz egy normális országunk, szerintem elsöprő többséggel fogják/fogjuk támogatni az Olimpia megrendezését! Addig azonban...
Inkább ezen igyekezzetek!
namihami
@Béla333: Ha marad a Fidesz, akkor attól, hogy normális ország és ezáltal olimpia, a belátható 1.000 évben nem kell félnünk. Ebben igyekeznek már vagy 6 éve.
Béla333
@namihami: 18.08
Akkor egy jó darabig nem fogunk Olimpiát rendezni...
Perwool
1/ Az az ország ne akarjon olimpiát rendezni, ahol a lakosság harmada a kormány adatai szerint is a szegénységi küszöb alatt él és a kórházba vinni kell magaddal vécépapírt, ha ki szeretnéd törölni a valagad, mert még arra sincs pénz!
2/ Miből szeretnének olimpiát csinálni? A költségvetés minden évben hiánnyal számol, tehát több a kiadás, mint a bevétel. Nyilván kölcsönökből. Ki fogja azokat visszafizetni?
3/ Svájc vajon miért nem akar olimpiát? Nyilván lenne rá pénze. Mert kis ország nem tudna később mit kezdeni a létesítményekkel. Mi majd tudunk? A vajdád stadionjai is üresen konganak.
eugen4402
@Perwool: Még mindig bölcs vagy, minden szavad IGAZ...
Pedig de jó lenne, ha néha tévednél. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.