Még 14 éves sem volt, amikor Körmend nemrég lemondott KDNP-s alpolgármesterének napközis csoportjába járt az a kislány, akit az 56 éves férfi zaklathatott – írja a Magyar Narancs, amely a gyermek édesanyját és a családjához közel állókat is megszólaltatta.

Kiderült: a tanár többször kettesben maradt a néhány faluval arrébb élő kislánnyal, mert az ő busza indult legkésőbb.

Feleségül akarhatta venni 15 éves szeretőjét Körmend KDNP-s alpolgármestere

Amikor a szülők először tudomást szereztek a zaklatásról, kivették a napköziből a nyolcadikos gyermeket. Azt remélték, nem tud többé találkozni az alpolgármesterrel, ám a tanár ezek után is üzenetekkel bombázta a kislányt.

A szülők az igazgatónak és a polgármesternek is szóltak, de nem történt semmi, ezután mentek a rendőrségre.

Azt állítják: az alpolgármester karácsonykor megjelent náluk, és közölte, hogy majd feleségül venné az akkor 15 éves kislányt.

Ezek után egy ügyvéd tanácsára bementek a rendőrségre, ahol távoltartást akartak kérni, amiből végül feljelentés lett – derül ki a cikkből.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Lehet ez a KDNP-s pedofil fasz alpolgiként valami földesúri rendszerbe képzelte magát ahol ez tök normális volt...álkeresztény pöcs.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Az illetékes hatóságok szartak az egészre !
wagabund
ezt a szitut kapuzárási pániknak híjják a tanult emberek.

itt a kocsmában? másnak neveztük...
Hellcat
Lehet ez a KDNP-s pedofil fasz alpolgiként valami földesúri rendszerbe képzelte magát ahol ez tök normális volt...álkeresztény pöcs.
wagabund
@Hellcat: na ezt a képzetet hívták első éjszaka jogának...ő biztosra ment...
Eladott Ország
Még az a szerencséje, hogy a fideszes haverok a régi "liliomtiprást" 14 évről 12-re leszállították. Lehet hogy az "új polgári-keresztényi körökben" ez dívik, ezért orvosolták a problémát. Most is lehetne idézni ,az örök életű Hofi mondását, hogy most már mi öblíti le a vécét.
coni
A média szerint Körmenden nagyon sokan tudtak a kapcsolatukról. Ez és az, hogy a szülők évekig küzdöttek mire "ügy" lett abból, hogy az alpolgármester egy kiskorú lányt üldöz, ez egy pontos látlelet az országról.
Eladott Ország
Az első éjszaka joga, azaz a ius primae noctis. A feudalizmus a múlté? A 21. századi jobbágy lány? Te szarházi kereszténytökű.
human
Mikor azt mondjuk hogy a sötét középkorban viszi Orbán az országot, ez a hír ezt csak megerősíti. Akkor lehetett feleségül venni gyerekeket. Amúgy ha az én lányommal csinálta volna ezt eltört volna valamije.
human
@Eladott Ország: Most látom mit írtál. Hát teljesen egyetértünk. Több száz év fejlődését dobja ki Orbán a kukába.
Borsodi
@Hellcat: KDNP nem lehet pedofil,csak türelmetlen.@human: Egyébként én nem eltörném, levágnám és megetetném vele.Az ilyen rohadékok jó keresztények,a mandátuma megvédi és a pátja.
terlasz
A körmendi lányok nincsenek biztonságban. 18 éve is meggyilkoltak egy kislányt, akit valószínűsíthetően egy helyi nagyon befolyásos pedofil ölhetett meg, de rányomták egy szerencsétlen kölyökre, Tánczosra.
Ludmilla
itt tartrunk...keresztény és demokrata...miközben a nemzeti geci a parlamentben felnőtt emberek nemi identitását kutatja...coki
Dr plágium
Ilyenkor hol van az egyház? Vagy az csak az öngyilkosokat veti ki magából?
nezelodo
Még a végén előáll pártunk és egyházaik, hogy tisztességesek voltak a szándékai, hiszen oltár elé akarta vezetni, csak kissé türelmetlen volt. És ahogy elnézem nem is csapja ki nagyon a biztosítékot a Tompikán, Jakab gazdán, Tökös egyházfin, vakkomondoron, Meggyes T-on stb edződött híveknél sem.
karma1
@nyanya001: Szerinted belealltak volna egy fidesz-kdnp-s politikusba? Kis falu, mindenki mindenkit ismer, hat csak nem vagjak el magukat a rendorok?
Alszent szemet pedofil bagazs...
Dr plágium
@nezelodo: Majd törvényt hoznak, hogy 10 éves gyereklányokat is férjhez lehet adni ...
namihami
Mi itt a probléma? Ez a ""becsületes, hazafias érzelmű, de kemény magyar gyerek) csak élni akart az ""első éjszaka jogával"".
A falu új földesura visszanézett, hiszen mindig azt hallja, hogy vissza kell állítani a régi dolgokat.
Na ő felállította a jogait.
nyanya001
@terlasz: 50 évre titkosították ...
Valami nagy kutya lehet az igazi elkövető.
Ki a francot érdekel 50 év után addigra a mocskos állat megdöglik.
gulyasgyula
MIÉRT NEM VETI EL HA KISZABADUL A PEDOFILIÁÉRT KAPOTT PÁR ÉV UTÁN ???::MÁR A LÁNY IS NAGYKORú LESZ ..ADDIG MEG JÁRHAT HOZZÁ BESZÉLŐRE ::..
nezelodo
@gulyasgyula: Nem fog ez kapni semmit, mert csúnya rágalom az egész, annyi mindent megúsztak már a hű szolgák, amiért a talajmenti kádereket grammra megmázsálta volna a bíróság.
karma1
18 eves kor alatt szuloi beleegyezessel lehet hazassagot kotni barkinek. (Legalabbis ez volt a csaladtorvneyben).
Hol van a lanyka? Es a csaladja? Egyedul ez a lany mondhatna, hogy "bocsi, en mindenki elleneben - meg a szuleim elleneben is- szerelmes vagyok ebbe a ferfiba es felesegul akarok hozza menni." Ilyenkor mi lenne a dontes vajon?
Mert csak a lany tudna elmondani, hogy eroszakkal volt-e a tanar iranyaban, vagy nem volt eroszak, hanem kozos egyetertes?
Valoszinu lanyos szulo letemre en is igencsak elajulnek attol, hogy mit akar ez a mukso, de en elsosorban a lanyommal ulnek le, es tovirol hegyire atbeszelnem vele, hogy mit akar?
A romai jog szerint mindket felet meg kellene hallgatni (valoszinu a rendorseg meg is fogja hallgatni a kislanyt is), a pali sem szimpatikus nekem, mert neki kellett volna tobb eszenek lenni, es belatni, hogy majdnem 40 ev korkulonbseg oriasi,, plane ebben az eletkorban.
Kutyuska
@nezelodo: Különben is feltehetően a szent gyökeret mutogatta a kislánynak, ez pedig nemes és keresztényi cselekedet. Persze csak akkor, ha Fidesz-KDNP-s csinálja.
evacica
Na itt egy álszent szemét, a KDNP funkcionáriusai közül! Ezeknek kéne előbb hittanra, meg etikára járni! Tipikus eset bort isznak és vizet prédikálnak! A KDNP tisztelt vezér kara most kussol egy szóval se ítéli el ezt a pedofil tanárt!
gulyasgyula
@nezelodo: ..Ha rágalom akkor a rágalmazót kell becsukni , ha nem tenni kell róla hogy ne lehessen megúszni ...Akik ezt hírt közzétették tegyenek róla hogy legyen folytatása ...
gulyasgyula
@gulyasgyula: ...SZÉL BERNADETT ÚGY IS MINDENHEZ ÉRT :..Ki kell utalni neki az ügyet ..Valami hasznosat is csináljon már ne CSAK ÖSSZE --VISSZA beszéljen ..
kulabombaafityiszre
Aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re.(KDNP,semjén 2005)

Aki azt szeretné, hogy a tizenéves gyereke első szexuális tapasztalatait egy KDNP-s bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan a KDNP-re.(semjén után szabadon 2017.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.