A Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) vezetőségének közlése szerint a két szervezet 2015-ben törvényesen és bizonyíthatóan 55 millió forintból gazdálkodott.

A CÖF-CÖKA vezetősége vasárnap ezt azzal kapcsolatban közölte az MTI-vel, hogy Hadházy Ákos, az LMP társelnöke szombaton azt mondta, a CÖF, "egy kormányzati álcivil szervezet" jelentéséből azt látni, mintha nem kapott volna semmi támogatást, ugyanakkor, "valójában több milliárd forintot költött el".

A CÖF-CÖKA vezetősége közleményben azt írta: a "hazudozó" LMP-vezetés kijelentésével szemben szervezeteik 2015-ben nem fordítottak plakátozásra és költekezésre több milliárd forintot.

Hozzátették: a bíróságra letett pénzügyi jelentésből és a CÖF-CÖKA honlapjáról kiderül, hogy 2015-ben 55 millió forintból gazdálkodtak.

Pártalapítványtól, ahogy a közhasznúsági jelentésben leírták, 40 millió forintban részesültek – jegyezték meg.

A parlament előtt lévő, a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényjavaslatról a CÖF-CÖKA azt írta, a szabályosan és törvényesen működő civil szervezeteknek nincs félnivalója, ugyanakkor a törvényjavaslat nagyon is megengedő, és szigorúbb feltételek megfogalmazása is meggondolandó.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/08/30/az-soha-nem-zokkenti-ki-a-szervilis-seggnyalasbol-csizmadia-laszlot/
Az lenne az igazi békemenet, ha az ország elnyomott polgárai melletti szolidaritásból trappolnának Brüsszelig, és ott elmesélnék, hogy mivé lett ez az ország az uniós támogatások dacára. Hogy a mélyen tisztelt Fidesz ­kormány milyen lelki közösségben alapozta meg a pereputtya jövőjét évtizedekre és közben milyen sorsra juttatta az összes többi nem pereputtyot. Lehet Soros pénzemberrel és patás ördöggel riogatni a híveket, de majd valamikor arról is beszélni kell, hogy Csizmadia László mennyi pénzért asszisztált egy megszállott, elmebeteg hatalom pusztításaihoz és hogyan váltotta – holmi aprópénzért cserébe – gyűlöletre a békét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/08/30/az-soha-nem-zokkenti-ki-a-szervilis-seggnyalasbol-csizmadia-laszlot/
Az lenne az igazi békemenet, ha az ország elnyomott polgárai melletti szolidaritásból trappolnának Brüsszelig, és ott elmesélnék, hogy mivé lett ez az ország az uniós támogatások dacára. Hogy a mélyen tisztelt Fidesz ­kormány milyen lelki közösségben alapozta meg a pereputtya jövőjét évtizedekre és közben milyen sorsra juttatta az összes többi nem pereputtyot. Lehet Soros pénzemberrel és patás ördöggel riogatni a híveket, de majd valamikor arról is beszélni kell, hogy Csizmadia László mennyi pénzért asszisztált egy megszállott, elmebeteg hatalom pusztításaihoz és hogyan váltotta – holmi aprópénzért cserébe – gyűlöletre a békét.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/04/08/a-mi-adonkbol-finanszirozzak-az-ellenunk-vivott-szabadsagharcot/
Csizmadia vezette szervezet 4,6 milliárd forintot oszthat szét a civil társadalom erősödésének
támogatása érdekében. A 2012 óta már kiosztott 17 milliárd forinton túl. Ebben az a nagyon tragikomikus, bár távolról sem újszerű, ezért aztán meglepődni sem lehet rajta, hogy Csizmadia Lászlóról elég sok minden elmondható, de az bizonyosan nem, hogy ne az
Orbán ­kormány feltétlen és elkötelezett híve lenne tűzön­vízen, árkon­bokron, tökön­babon
keresztül. Természetesen mindaddig, ameddig fel nem bukkan egy erősebb kutya.
Jelenleg azonban nincs ilyen eb a láthatáron, tehát viszonylag nagyobb kockázat nélkül lehet
nagyon szeretni a jelenlegi kormányt. És el lehet költeni a bőkezű apanázst a civil társadalom
szétbarmolására. Ugyanis – mint minden másban – a polgári és civil kezdeményezések esetében is csak az minősül polgárinak és civilnek, aki és/vagy ami csontig benyal a regnáló hatalomnak. Mindenki más álcivil, idegenszívű, külföldi ügynök, Soros­katona és általánosságban a magyar emberek és a magyar családok, valamint a magyar gyermekek ádáz ellensége. Ezeket az ellenségeket pedig irtani kell minden eszközzel. Mint például a Tanítanék Mozgalmat, amely mozgalom Csizmadia László és a CÖF véleménye szerint egyáltalán nem civil.
CÖF-CÖKA vezetősége által közölt adatotok valótlanok.
Béla333
"A CÖF szerint hazugság, hogy milliárdokból kampányolnak"

Énszerintem meg igaz! Talán ha egy független könyvvizsgáló cég megnézné a CÖF-RÖF gazdálkodását, tisztább képet kaphatnánk! Persze nem magyar, hanem mondjuk egy Uniós!
eszegfu
Az igaz, hogy a 2015. beszámolóban 55 milliós bevétel szerepel, melyből az 1 % SZJA támogatása 1,3 millió Ft, a többi "támogatás" és adomány. A "közhasznusági jelentés" pedig NEM tartalmazza, hogy honnan származik a támogatás... nem kellene hazudni, hiszen pár percen belül bárki megnézheti! Az sem derül ki, hogy a 2014-ben kapott 260 milliós bevételből, mennyit forditottak pl. a plakátok előállitására és mennyi maradt "raktáron". A közhasznusági jelentés mindössze 1 oldal és amelyben a "szolgáltatásaikat" irják le szinte tőmondatokban, ja meg hogy milyen "rutyi-futyi" szervezetekhez csatlakoztak.
advocat
És mennyi ami nem bizonyítható? Mert pl. zsebből megy. Esetleg.
RonaGyuri
ácsi! nem fejenként! =)) Hogy is voltak azok a nyugat-Európai kirándulások???
Nessy
Azért a nullákkal nem kellett volna spórolni T.CÖF-RÖF!
desiro
a röf szerint nem is civilek meg nincsenek is.
öcsi55
A jelentésben elfelejtették hozzá tenni,hogy havonta költöttek 55milliót! Ez a jelentés az UFOK-nak szól,ők még talán beveszik! Ha bele gondolunk a birka menetere a jószágok buszoztatása mennyibe került,nem beszélve az egyéb kiadásokat ,transzparensek,zászlók stb.
Klubtag
Az én szememben azzal a hat béke(a)menettel (2012-2014. között) leszerepeltek egyszer és mindenkorra, amit az Orbán-kormány támogatására szerveztek. Kíváncsiságból rákerestem, hogy milyen részletes, hiteles adatokat találhatnék a támogatásaik nagyságáról és a támogatók összetételéről.
Ilyet nem találtam. Tehát amit mondanak, írnak azt - hasonlóan a tartószervezetük hitelességéhez - hazugságnak tekintem.
A 2015-ös adatok azért nem relevánsak, mert az un. tétlen időre vonatkozott. Nem volt már szükség megfélemlítő vonulgatásra, a TEK eddigre már rutinosan működött.
namihami
És a fenti jelentés hitelességét igazolta a jereváni rádió.
quadrocopter
Ugye, nem kétséges, kinek lehet/kell hinni! Abban a csordában, ahol egy sümegi, milliókat érő régiségekkel, old timeres kirándulás aprópénzből is kijön, nyilván nem kell külön perselyezni!

Menjetek közmiunkára a q***a nénikéteket, a volt állambiztonságis csordavezér Csizmadia, meg mutassa be, miből él luxusban!
quadrocopter
"A CÖF ELNÖKE ÁLLÍTJA, NEM BESZÉLHET TÁMOGATÓIKRÓL, GAZDÁLKODÁSUKRÓL

A CÖF Soros György bábjának tartja Majtényi Lászlót. Csizmadia Lászlót, a Civil Összefogás Fórum elnökét az N1TV kérdezte arról, miből gazdálkodnak, kiktől kapnak támogatást. Arra sem kaptak választ mennyibe került nekik a politikai lejárató óriásplakát-kampány."
(alfahir.hu/2017/03/09/csizmadia_laszlo_cof)

A kvótanépszavazás idején nem volt pénze a CÖF-nek, bohóckampányra tízmillióik vannak - csak azt nem tudni, honnan
Forrás: kuruc.info/r/2/167078/

Persze vannak olyan szervezetek, amelyeket a "Soros-szervezetekkel" ellentétben bőszen támogat az Orbán-kormány. Ilyen a Civil Összefogás Fórum (CÖF), amelynek elnöke, Csizmadia László egyben a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) elnöke is, így javarészt ő határozza meg, mely civileket támogasson az állam. Ugyanakkor nem teljesen világos, milyen pénzekből gazdálkodik a Békemeneteket is szervező szervezet. A CÖF a honlapján közzétett beszámolók szerint három év alatt csaknem 620 millió forint bevételhez jutott. A Fidesz pártalapítványától érkezett tízmilliók azonban csak a bevétel kisebb hányadát teszik ki, egyszázalékos adófelajánlásként pedig tavaly 270 adófizetőtől mindössze 1,3 millió forint gyűlt össze.

A finanszírozással kapcsolatban több konkrétumról nem tudni, ám a szervezet honlapján feltüntették a támogató szervezeteket. Néhány hónapja a Népszabadság megkereste a listán szereplőket, ám többen nem is tudtak arról, hogy ők támogatnák a CÖF-öt.
(rotapress.us/v%C3%A9lem%C3%A9ny/145625-a-korm%C3%A1ny-t%C3%A1madja-a-civileket.html)

Ércsük - gecik?
Peller Anikó
Én nem gondolom, hogy a cöfögő röfögő gecik milliárdokból gazdálkodnak, nem olyan buták azok.

Mert százmilliárdokból gazdálkodnak.
nezelodo
Szóval akkor igaz, ha a kivénhedt munkásőrök és besúgók visítanak!
terlasz
@bakcsubakka: Kinek mi a nemsokára. Nyernek még egy választást...
aremy
és tényleg hazugság mert ez 55 millió a bajer és a csizmadia júdás pénze mit ne mondjak kurva sok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.