A felcsúti polgármesterhez köthető Konzum Nyrt. egyik leányvállalata vette át az Allianz részvényeit az FHB Bankban. A Konzum Nyrt. tulajdonában levő KZF Vagyonkezelő vásárolta meg az FHB Jelzálogbank Nyrt. alaptőkéjének 5,96 százalékát kitevő részvénycsomagot az Allianz Hungária Biztosítótól – közölték a társaságok a Budapesti Értéktőzsdén. Az Allianz a tranzakció után gyakorlatilag kiszállt a bankból, szavazati aránya 0,02 százalékra esett vissza. A Hunguest lánc szállodáit megszerző Konzum egyik legnagyobb részvényese Mészáros Lőrinc, a polgármester az év elején vásárolt részvényeket a társaságban. Ezt követően a cég egyik leányvállalata szerezte meg a Balatontouristot, ezzel az ország legnagyobb turisztikai vállalkozásává lépett elő. Az amúgy is számtalan ágazatban jelen levő felcsúti polgármester a mostani lépéssel újabb szektorban vetette meg a lábát: a bankszakmában.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Irják már az egész országot Mészáros nevére, oszt jó napot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Eladott Ország: Az biztos,hogy Orbán minden ellopott milliárdját nagyon sok ember adóbevallásában kell keresni,bár kétlem,hogy sokan be is vallanák. Amiről nem tudunk,az nem is hiányozhat.Így vannak ezzel a bagósok is.Még rá nem szoktak a cigire,el sem tudták képzelni mi a fenéért szívja az a sok ember.Aztán mikor Ő is rá kap,már neki is nagyon hiányzik,ha nem gyújthat rá.A milliárdokkal is így vagyunk.Fogalmunk sincs,hogy hol kinél és mennyi van.Így aztán bár tudjuk,hogy túl nagy a hiány,de egyenlőre be van tömködve a lyuk hitelekkel.Mit és hol keressünk?
karma1
Es errol legalabb tud ez a f@szkalap? Azert valaki mindig leadhatna neki a fulest,... Ne alljon mar olyan vegtelenul hulyen a kerdest feltevo ujsagirok elott...:o))) Szerencsetlen stroman...
Eladott Ország
@nemkati: Azért "félvasalója", mert közben Petőfi Sándor: A helység kalapácsa, mind a négy énekét egyszerre olvasta és lemerült az aku.
Borsodi
Szép karriert futott be a vízvezeték szerelőből lett bankár aki volt már minden kicsit paraszt,is de főleg bábu.
namihami
Na végre, már itt volt az ideje. Hiszen ez még nem volt neki(k).
Ha egy kicsit korábban ébrednek, akkor a Fáraóbácsira nem is lett volna szükség. És akkor a százalék is a saját zsebükben maradt volna.
Lőrilőri, máskor előbb gondolkodjál, a tartótiszted fejével persze.
nemkati
@Eladott Ország: Én még mindig a földön fetrengek a röhögéstől ha elolvasom a félvasalóját. :DDDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.