Öveket bekötni, indul a bohócjárat. A tökéletesen értelmetlen és ostoba “nemzeti konzultációval” kezd országjárásba a Fidesz jövő kedden – jelentette be Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója. A következő három hétben valamennyi választókerületben, 120-130 helyszínen lesznek nyilvános fórumok, ahol szeretnék minél többekkel megvitatni a kormány álláspontját és támogatást kapni azokban – tudatta Hidvéghi, hozzátéve: a kormány tájékoztatása szerint eddig több mint félmillió válasz érkezett vissza a nemzeti konzultáción, ami azért különös szám, mert nyolc napja még csak 112 ezren voltak, akik hajlandók voltak visszaküldeni Orbán zár

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mekkelek
azt hittem 12 millióan küldték vissza...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
aki nem küldte vissza az büntiből személyes beszámolóra megy! =))
mekkelek
azt hittem 12 millióan küldték vissza...
lampa laz
Az arány azt mutatja, h még a saját híveik is ßarnak bele. Remélem a karaván túrájukra is ilyen kevesen lesznek kíváncsiak.
Azért a visszaküldött válaszokat szívesen megnézném, mert h hány db az egy dolog, de mennyi belőle a fidesz által elvárt egyetértés. Ismerek olyanokat akik visszaküldték, de olyan vélemény véstek rà, h azt nem teszik az ablakba. Gondolom sok ilyen lesz köztük.
rdos
A nyomda ördög lehet? A cikk szerint: "..jelentette be Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója"

Szerintem ezt akarhatták írni: "..jelentette be Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs izgatója" :-)

Minek hergölik már a népeket? Az elmút 7 év másról sem szólt. Hereglésről, izgatásról. :-(
papa.49
Érdekes mi meg se kaptuk, így nem is tudhatjuk hivatalosan, hogy mit is akart kérdezni arról amit már törvénybe is iktattak!!!
Peller Anikó
Ki fogja ezeket megszámolni?

Ja, hogy elolvasni? Ó, hát nem hülyék ezek, talán van valaki aki azt hitte?

Most hallottam a hírt, a jövő héten 980 000 lesz a visszaküldött levelek száma.
Nessy
@RonaGyuri: Bántottalak én? Az inkvizició ehhez képest babazsúr!
Megállj, Neked meg fel kell sorolni a "kérdéseket" a válaszokkal együtt. :-))
cs.n.
"szeretnék minél többekkel megvitatni a kormány álláspontját" :)
Kikkel, a helyi csókosokkal és párthívőkkel? Mert kb. csak ők mennek el, velük meg nincs mit megvitatni, nekik pont úgy jó minden, ahogy a narancsos agytröszt kitalálja.
solidedge
A kormány arról nem tájékoztatott, hogy a több mint félmillió visszaküldött levélből hányan küldték Orbánékat a jó anyjukba.
papa.49
@solidedge: Figyú. gondolom igénybe vették a kunbaszó minden listáját, és csak a kifogástalan, hithű(lye) fütyiszeknek küldtek levelet, így ki van küszöbölve a szülőanyjukkal kapcsolatos nemi cselekedetre felszólítás is!!!
Béla333
@lampa laz: 19.51
Mivel egy ellenzéki emberke sem láthatta az eddigi "konzultáció" visszaküldött leveleit, a Fidesz azt mond az egészről, amit nem szégyell! És annyian "küldik" vissza, amennyit a Habonyművek gondol!
Ezért nem idegesnek a visszaküldés miatt! Ha más nem lesz, a Fidelitas majd rászán egy hétvégét és kitölti, amit ki kell tölteni! Még néhány százmillió adóforintot kaphatnak is a fáradozásaikért és a titoktartásukért!
nemkati
@papa.49: Én már kezdem sejteni, hogy miért nem kaptam. 2014-ben kértem a helyi választási irodától a központi névjegyzékben a személyes adataim kiadására vonatkozó tiltás(ok) bejegyzését, és ezt az iroda elfogadta. Gondolom, hogy ez lehet az oka annak, hogy 0rbán már nem levelezik velem. Te is kérted?
simmering73
Félmillió? Két napja mégy százezer volt. Bohócok.
nemkati
@simmering73: Az a baj, hogy mi soha nem tudhatjuk meg, hogy ezeket a konzultációs leveleket valóban hányan küldik vissza, és mi a valódi eredményük. Egyet lehet biztosan tudni: folyékonyan hazudnak nekünk. :(
papa.49
@nemkati: Én nem kértem csak amikor voltak a 14 országgyűlési választások szóvá tettem, hogy mit keres a fütyiszes jelölt a szavazó helyiségben, erre kaptam azt a választ szó szerint ,,beugrott megnézni a bizottság tagjait,, na ettől kezdve mi ,,halottak,, vagyunk az önkorinál...
nemkati
@papa.49: Felkerültél a Kubaszov! listára, veled már nem érdemes levelezni. :)
lampa laz
@Béla333: Mindig csak az a biztos szám amennyit kiküldenek, az már elég bizonytalan amennyit vissza is küldenek, a többi fantázia kérdése. A fidesz által behazudott számokat pedig fentartással kell kezelni.
papa.49
@nemkati: Hát azóta nem kapunk ilyen leveleket, de segélyt se... 2014. februárban kaptunk, meg márciusban, aztán mondták a nejemnek ,,ne menjen mert úgyse adnak,, !!!
Ugye 2014. februárban vágták le a lábam fejét, de már áprilisban mennem kellett dolgozni ha megakartunk élni!!!
Na mindegy ,,költse patikára,, az önkori, meg a kormány is az összes pénzét!!!
nemkati
@papa.49: Micsoda?? Levágták? Ez borzasztó! :(
papa.49
@nemkati: Az 1/3 nál gyakorlatilag a jobb lábam 2/3 . lett, tudod nem szoktam senkinek rosszat kívánni de ezeknek a mai uraknak kívánom éljék át mindazt amit én átéltem az elmúlt 3 évben, és csak annyijuk legyen mint nekem volt!!! De gyűlölöm ezt a piszkos szemét mai rendszert!!!
eszegfu
@papa.49: 8:44 Téged is jól "visszavezettek" a munka világába a szégyentelenek!:( Arra viszont büszke lehetsz, hogy az elveidet "nem vették meg kilóra"... minden tiszteletem!
papa.49
@eszegfu: Lehetett választani élünk ,vagy felköthetjük magunkat, mert a kettőnk nyugdíja se tette ki egy ember havi megélhetési költségeit, én mint örök optimista az életet választottam...
Az elveimet a kádári rendőrség se tudta elvenni, mert maradtam az aki voltam...
nemkati
@papa.49: Azért jó, hogy vannak még ilyen emberek, mint te!
nemkati
@papa.49: Nem várok ezért köszönetet. :DD
magyarbakancs
Zombi háború amit a Fidesz csinál.
Azt bírom atom erőmű építési miniszter van.
De EÜ miniszter ,meg oktatási miniszter nincs.
Orbán saját magát kinevezte a Puskás Stadion építését felügyelőnek.
Ez a legfontosabb .
Grafix69
Be vannak szarva , ez az országjárás nem konzultáció hanem felmérés azért mert nem biztosak a saját hazugságaikba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.