Kövér László sem tudott mit kezdeni Mészáros Lőrinc hirtelen gazdagodásával, mikor felmerült egy lakossági fórumon. Békemenetre meg igény volna.

Lakossági fórumot tartott Budatétényen Kövér László házelnök, aki a 444 cikke szerint derekasan válaszolt a fórum közben írásban feltett kérdésekre is. 

A legtöbbet panelből sikerült elintéznie, azonban akadt egy-kettő, amelyre nem volt kész válasza. 

Egy kérdés arra vonatkozott, hogy lesz-e Békemenet, mire az Országgyűlés házelnöke úgy felelt, hogy célszerű lenne és lehet, hogy lesz is rá alkalom.

Egy másik kérdés Mészáros Lőrinc hirtelen gazdagodását firtatta, arra kihegyezve, hogy nem túlzás-e ennyit nyerni az állami pályázatokon. 

Kövér László a cikk szerint válaszát azzal kezdte, hogy megérti, ha sokakat idegesítenek a rendszerváltozás óta történt gyors vagyongyarapodások, és ő ezekkel az érzésekkel nem tud mit kezdeni, "nem az én felelősségem".

Nem én vagyok Mészáros Lőrinc, és nem is én bírálom el ezeket a pályázatokat

- mondta Kövér, és hozzátette: ő a maga részéről annyit vár el, hogy minden jogszerűen történjen. Egyébként sem lesznek ők örökké hatalmon, és ha majd egyszer más kerül kormányra, az eldönti, hogy történt-e törvénytelenség, vagy sem.

"Végül pedig azzal a tanáccsal látta el azokat, akiket idegesít ez a meggazdagodás, hogy gondolják végig, mi az igazán fontos az életükben, Mészáros Lőrinc, vagy amit ez a kormány értük tett" – olvasható a cikkben.

(Címlapi fotó: MTI/Máthé Zoltán)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hmmm,... Mar kezdi mosni kezeit: o ott sem volt, azt sem tudja, ki az a meszi lolo, es kulonben is, nem o intezi a palyazatokat. Ez kb. olyan valasz, mint amikor orban elkuldte az ujsagirot a lakcimnyilvantartoba, hogy ott erdeklodjon habony felol.
Mindketto cinikus, mint allat,...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dodóka
Ti vagytok a fontosak László ! Hogy mikor húztok el a ...csába !
karma1
Hmmm,... Mar kezdi mosni kezeit: o ott sem volt, azt sem tudja, ki az a meszi lolo, es kulonben is, nem o intezi a palyazatokat. Ez kb. olyan valasz, mint amikor orban elkuldte az ujsagirot a lakcimnyilvantartoba, hogy ott erdeklodjon habony felol.
Mindketto cinikus, mint allat,...
elnyomott
Nem a meggazdagodás háborít fel, hanem annak a módja! Hogy a néptől lett elvéve, elrabolva a sok pénz!
Talán ha az emésztése a bélcsatornáján és nem a száján keresztül történne, inkább hallgatna, semmint a hazugságait és bicskanyitogató szövegét lökné.
1magyar
Mert ez a fajta gazdagodás védhetetlen. Lehet, hogy törvényes de igazságtalan.
RonaGyuri
@1magyar: tööööörvééééééééééényes? Ne már, ezt még Laca sem merte állítani! =))
human
Mi megadjuk nektek amit akartok cserébe hagyjatok minket, családunkat, haverjainkat meggazdagodni. A törvényeket pedig mi hozzuk, tehát minden törvényes.
Peller Anikó
"Egyébként sem lesznek ők örökké hatalmon, és ha majd egyszer más kerül kormányra, az eldönti, hogy történt-e törvénytelenség"

Ahha, természetesen a hazug lopós kormánynak most már bevallottan is esze ágában nincs megfékezni a törvényesített lopást.

Hozok törvényt, hogy mindent el lehet lopni. És kész, le vagytok szarva, minden törvényes.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/12/23/ott-ul-megint-a-fel-orszag-a-kurva-kisszeken-es-az-utott-kopott-labasbol-kanalazza-a-kegyelmesek-maradekat/
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/12/ott.jpg
Kövér:..."amit ez a kormány értük tett". Hogy a büdös, tetves francban jutottunk ide megint? József Attila régen halott édesanyjának lábaskájáig. Ott ül megint a fél ország a kurva kisszéken és az ütött ­kopott lábasból kanalazza a kegyelmesék vacsorájának maradékát. És nem vágjuk a falhoz a kislábast, nem rúgjuk fel a széket, nem fogjuk meg kegyelmesék fejét és verjük bele a terített asztal sarkába. Mert ők egész fazékkal esznek. Mert nekik jár. Édes istenem! Hol járunk mi a törött gerincünkkel, a lehajtott fejünkkel? Nem, baromira nem azt mondom, hogy mindenkinek ugyanannyi jár. Nem. De a kurva életbe! Észrevesszük, hogy már természetes mindez? Az urak és a nyomorultak. A hétszázezer forintos táska és a 22 800 forintból haldokló nyomorult. A helikopterezés, amit mindenki megengedhet magának és a fűtetlen lakás, vagy a fűtött lakás, a kétkeresős család, a minden hónapban szükségszerűen eszelős számolgatás, hogy most melyik számlát nem fogják tudni befizetni.
A semmihez nem értő, de az iszapos földig pofátlan, pökhendi élősködők a szolgálati autóikkal, közpénzből fizetett lakásaikban, az ilyen ­olyan jogcímen a közösből húzott millióikkal. A zsírosbödön mellé bevitt rokonaikkal, kurváikkal. Mert nekik jár. Pusztuljon a többi, aki nem olyan ügyes, aki nem nyalta be magát a hatalomba. Elfogadjuk, hogy urak vannak, kegyelmesék vannak és előfordul, hogy mások éhendöglenek. Ilyen az élet.
vladimir putin
Kar, hogy nem ez lett a koztarsasagi elnok Timagyarokisztanban.
Pedig meg bajsza is van.
Nem is ertem.
bakegya
Kövér volt az orbán esze--ÍRÁSBA FOGLALTA KENDE PÉTER-de mivel a magyarok értő olvasásával bajok vannak@1magyar: honnan is tudhatnád,KI AZ AKI TÖRVÉNYESÍTETTE a gombnyomogatóit szigorral tartva a TÖRVÉNYTELENSÉGEKET...az ORSZÁGGYŰLÉS GENNYE PEDID FERTŐZI A MAGYAR NÉPET AZ Ő IQ NÉPPÁRTJÁNAK TÖMÉNY LOPÁSAINAK LEHETŐSÉGÉVEL!
@1magyar: törvényesen igazságtalan @1magyar: állampolgárságod van ???
Tudok kettősről,de ...hát ez csúcs...@RonaGyuri: @RonaGyuri: pedig elég hosszú nyelve van és elég vörös...
nezelodo
Ja kérem, amikor a Simicska gazdagodott imigyen, "még azt sem tudták", hogy véletlenül hozzájutott két állami gazdasághoz, (Orbán strómanjai mennyit fialtatnak a gazdájuknak), nem tudták, hogyan nyerhette agyonra magát a közbeszerzéseken, és azt sem hogy a nemzet apukája volt a kőbeszállító az útépítésekhez. Most hogy a Simicska patás ördög lett, kerülik még említeni is, mint tyúk a piros kukoricát. A Lőrike, pedig csak a zsenialitásának köszönheti a hatalmas sikereit. Hogy feszülhet a melle a volt tanítóinak, hogy ki tudták bontani a szerény kis agyából ezt a világra szóló zsenialitást. Nemzetközi szabadalmi oltalmat kellene bejegyeztetni arra az oktatási módszerre, amivel naggyá tették a felcsúti géniusz gázszerelőt.
Perwool
Csak azok a fránya mondatok ne hangzottak volna el...vagy ne lennének megtalálhatóak...

"A FIDESZ fennállása óta küzd a piacgazdaság minél szélesebb körű térhódításáért. Ahhoz azonban, a legnagyobb sajnálatunkra, nem vagyunk hajlandók asszisztálni, hogy néhány, a kormánypárt »húsosfazekához« közel álló hazai nagyvállalkozó az adófizetők pénzéből tollasodjon meg.”
(O.V. 1991. 11. 05.)
Perwool
Vagy 2010!
Mit mondott 2010-ben? "Magyarország a mai napon megerősítette a demokrácia melletti elkötelezettségét, helyét Európában és az Európai Unióban. " " A magyar emberek a mai napon megbuktatták a hatalommal visszaélő oligarchák rendszerét, és helyette megalapítottak egy új rendszert: a nemzeti együttműködés rendszerét" " A magáncélokat, a magánérdekeket szolgáló, a magánhatalmat építő politika napjai ma leáldoztak, és nem fogjuk hagyni, hogy még egyszer visszatérjenek." Csak néhány mondat a múltból,amely ma kissé hamiskásnak tűnik...Mondhatnám orbitális hazugság!
elnyomott
Képzeljétek, ma hallottam, hogy Mészáros Lőrinc meg akart venni valamit és azt közölék: nem lehet, mert már az övé! :-D
Béla333
"„Van egy szisztéma, amit kritizálhatnak, hogy korrupció, de én azt állítom, hogy ez egy politikai elképzelés végrehajtása” – állítja a Corvinus új rektora a korrupcióról."
hvg.hu/gazdasag/20160513_Lehet_maffiaallamozni_de_akkor_ki_fog_nyilni_a_privatizacios_doboz_is

Ennek a maffia csapatnak nem is volt más elgondolása az országgal kapcsolatban, mint hogy jól le akarják rabolni!
human
@szaboria1: Hát ez az. Széttárta a két kezét és kijelentette, hogy ugyan neki ehhez semmi köze, egyébként meg minden rendben van, mert le van papírozva.
Perwool
"Egy kérdés arra vonatkozott, hogy lesz-e Békemenet, mire az Országgyűlés házelnöke úgy felelt, hogy célszerű lenne és lehet, hogy lesz is rá alkalom."

Természetesen a vajda falujában. 2500 lakosú faluban 6000 fős stadion.Ha ott tartanátok a birkamenetet, akkor se lenne tele! De azért fűtik a gyepet...
Tacepaók, Jelszavak, aláírásgyűjtés, menetelés.
Kiköpött, mint Mao Kulturális Forradalma. :))
Az 10 évig tartott. Mi most 7-nél tartunk, de jó eséllyel felülmúljuk a Nagy Kormányost.
kokopelli
@szaboria1: .Bizony nemá..!.
A nyugati demokráciákban általában a Kövér posztja a hierarchiában a második!
Akár még a miniszterelnök előtt van.
1...a köztársasági elnök
2..a parlament elnöke
3..a miniszterelnök...(kancellár),
úgyhogy,ha nem tud olyan dolgokról amiről akár "népe" is tud,ugy menjen az
édesanyjába oda vissza,ahonnan kiesett vagy fogóval kisegítettékl!
Aki Én
"nem az én felelősségem"
Nem, a lófaszt nem. Felesküdtetek, hogy a társadalom érdekeit képviselitek, véditek. Ráadásul ezt a fajta lopást ti törvényesítettétek.

,,gondolják végig, mi az igazán fontos az életükben, Mészáros Lőrinc, vagy amit ez a kormány értük tett"
Amit ez a kormány Mészárosért tesz, az mind a társadalom ellen teszi baszdmeg!!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/05/25/hat-kosz-te-szoptato-nok-vedoszentje/
Kövér és társai abban bíznak, hogy ez örökre így marad, mert az ő egyéni érdekeik ezt kívánják. Márpedig nem fog így maradni és amikor elkövetkezik a változás, akkor nem úszhatja meg senki az eddigi működését. A saját fejünkben, a társadalom működésében kell rendet rakni. Meg kell erősíteni a civileket, a civil szervezeteket, a civil kurázsit. Megfelelő szakmai és társadalmi ellenőrzőrendszereket kell kiépíteni. Mégpedig azért, hogy soha többé ne lehessen teljhatalma egyetlen egy pártnak, kormánynak sem. Hogy amikor egy kormány a saját polgárai ellen fordul, akkor seggbe lehessen rúgni még idejében. És hogy ne mondhassa soha, egyetlen egy Kövér László sem, hogy nem az ő felelőssége a korrupció, az ország kirablása. Mert de. Az ő felelőssége. Az meg a mi felelősségünk, hogy többé ilyen nyomoroncokat ne engedjünk a kormány közelébe sem és hogy idejében fejbe verjük, aki
közpénzből élve azt meri mondani bármire, hogy nem az ő felelőssége.
Eladott Ország
Hát kösz, te szoptató nők védőszentje! Máris sokkal jobb mindenkinek. Biztosan ezzel nyugtatja magát mindenki, aki évtizedek óta közpénzből éldegél átlag fölötti színvonalon, átlag alatti teljesítménnyel. És ebben az a tragikus, hogy Kövér és társai az uralkodásban, fosztogatásban és pofátlanságban kölcsönhatásban állnak a nem túl művelt, nem éppen fiatal és nem is feltűnően okos szavazóikkal. Konkrétan azt gondolják és azt sugallják, hogy mindenki ilyen, az egész ország könnyen becsapható és fanatizálható. Közben meg nem, bár tudom, hogy nagyon sokszor elhangzik kommentekben, beszélgetésekben, hogy de, pont ilyen hülyék vagyunk, pont ezt választottuk és pont ezt érdemeljük
human
@Eladott Ország: A többség valóban nem a fideszre szavazna, de hiába, ha 43%-al már 2/3-os többséget is tudnak nyerni maguknak. Ezt a törvényt is ők hozták persze.
Desischado
A jó édes... a többit meg gondoljátok hozzá. Mit tett értünk ez a tetves rablóbanda?! Azt, hogy zsigerig kirabol minket, mindenki menekül innen, aki csak tud, a demokrácia, az emberi jogok a fasorban sincsenek! És rendben van a törvényesített lopás?! Meg nem a te felelősséged, köteles?! Akkor mi a felelősséged?! Az, hogy te is épp olyan parazita vagy, mint a többi cimborád, hogy szakadna rá arra a hazug, fekáliás fejedre a mennyezet, te aljas féreg!
bence
Kövér ! Erre már te sem tudsz mit hebegni igaz ?! Még , hogy törvényes legyen ! Mert a lopás , mióta törvényes ?! Áruld már el kérlek , hogy ez a kormány mi a lóf...t tett értünk ?! Megengedte , hogy egy ilyen mészáros lőrincek kilopják a szemünket ?! Gyalázat amit műveltek ! Veled az élen ! Tulajdonképpen mi is a te feladatod ?!
kukac50
Minden Fideszes-KDNP- s felelőssége! Meg a NAV és az igazságszolgáltatás alkalmatlansága.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.