Mészáros Lőrinc ma egyetlen percben bebizonyította, hogy Rátonyi Róbert óta nem született nála nagyobb táncos-komikus e hazában. A Nemzet gázszerelője az elmúlt hónapokban már több remekbe szabott nyilatkozattal elkápráztatott minket, ám ezek nem nyerték el főnökei tetszését annyira, mint műértő közönségét.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@Cefi: - a csőd szélén volt..., most meg teszi az agyát ami nincs! - és van képe röhögni rajta...
alfahir.hu/sites/default/files/styles/szeles/public/indexfoto/meszaros_0.gif?itok=oFfqNhYO
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Szánalmas analfabéta csicska. Orbán vitézlése előtt a fakofferével járta a falut, és bőrözte a csöpögő csapokat. A gázhoz nem nyúlhatott.
lópicigáspár
Skandalum! És a mi emberminiszterünk az smafu!? :))))
anka
@Cefi: - a csőd szélén volt..., most meg teszi az agyát ami nincs! - és van képe röhögni rajta...
alfahir.hu/sites/default/files/styles/szeles/public/indexfoto/meszaros_0.gif?itok=oFfqNhYO
papa.49
Lölő te nem is vagy beképzelt KICSIT, CSAK NAGYON!!!
adrenalink
Nagyon gáz ez az emberszabású nemtudomka! Simicska sem volt egy széplélek, de ő legalább a háttérben, csendben tette a dolgát...
Jozefina
Kicsit bunkóbbnak tünik, mint a gazdija, azaz nagyon, de nagyon az!!!
karma1
Es a vegen nem kezdte el sorolni a veg nelkuli jotekonykodasait? Mert ha olyan kurvajo ember, akkor legalabb ad mondjuk a szivbetegeknek, vagy rakkutatasra, vagy esetleg valamilyen muemlek felepitesere...
De nem...
Tehat egy kalap loszart er - pont annyit, mint amikor lyukas melosgatyabol logott ki a segge Felcsuton meg a kornyeken...
eszegfu
@anka: Ehhez csak annyit teszek hozzá, hogy olvastam egy fidesz-hivő hsz-ét, mely szerint Mészáros onnantól lett gazdag, amikor is a széntüzelésről a legtöbb háztartás átállt a GÁZOLAJ tüzelésre...abban az időben nagyon sokat dolgozott!!! Az ilyen emberek még az egyszerü logikával sem rendelkeznek!:)
anka
@karma1: - most még xarabb ember mint volt!
karma1
@anka: Nekem az egy rakas szar, akinek a polgarmestersege alatt ehenhal egy egyedul elo neni nehany haznyira tole. Kurvajo lelke lehet...:o((((
Hellcat
nem tudom...nem tudom...kilóg a kapanyél is...és erre mondják, hogy van tudás a gazdagodás mögött.
karma1
@Hellcat: Persze... TUDTA, kitol kell kernie a "szerencsejet" ... Elvegre nyomszedok, nem??? (Najo, koztuk van a stadion, de megis...)
anka
@eszegfu: - mé'szarosnak a gazdagodása inkább akkortól számítható, mióta a dakota hatalmon van! Ő csinált belőle milliárdost! - az igaz, hogy csak pénztáros de az ő nevén van minden!
anka
@karma1: Az ilyen és hasonló emberekre mondják azt, "vágta volna az apja a tapéta alá"!
nezelodo
Vajon Orbánnak meg merték-e mutatni ezt az alakítását ennek a nagyon okos embernek, mert ha igen megint nagy üzlet van kilátásban az asztalosoknak...
eszegfu
@anka: Nekem ez világos! Csak a hivőknek nem... példaként irtam milyen agyatlanok!
nezelodo
Ja és Mácsai Pál ha ezt meglátja, sosem adja többé elő Örkény Ezt meséld el Pista c. összeállítását, mert az "Ezt meséld el Lőrike" új korszakot indított a magyar groteszk történetében. Valóban, ha élne szegény Örkény, nem csak az életművét vetné tűzre a Lőrikét hallgatva, de rögtön leugrana a mélybe, a felcsúti stadion tetejéről.
anka
@eszegfu: - a birkák mindent elhisznek a dakotának!
Ő sosem volt gazdag most sem az és nem is lesz..., az biztos, hogy nem lesz! - mert olyan meztelen p...val megy a másvilágra ahogyan jött!
Nessy
Ez a manusz a sámliról az IQ-jára esne, minden csontja eltörne, kivéve a gerincét, mert az már nincs.
Eladott Ország
disq.us/url?url=http%3A%2F%2Fhuppa.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F04%2FBrian-vomit-gif-1ZSg.gif%3Ad37e89JiqomaYFJncR9vU0E9FNA&cuid=4166236
Mészáros pedig kantáros játszóruhában gázt szerelne és lehet, hogy nem lenne ekkora bőrönd a szeme alatt. De ha valaki nem bukhat, az Mészáros. Már csak azért sem, mert olyan kedves, régi szomszéd. Megbízható. Becsületes. Vallásos. Szép. Okos. Őt nem engedi Orbán, már csak a régi emlékek miatt – közös libaőrzés – sem. Hányinger ez a Mariana árok mélységű IQ-val rendelkező, libaszaros gumicsizmás földbuta tajparaszt.
Aki Én
@anka: És valóban. 2010 előtti cégadatokból kiderül, hogy önerőből tényleg a csőd szélén állt ez a zseni, minden fidesz-szektatag példaképe. Ezekből egyébként az is kiderül, hogy az építőiparban, ahol napi 10-12 óra a minimum, vagy minimálbéren dolgoztat, vagy adócsaló.
És a legviccesebb az, hogy tényleg fogalma sincs mit vett meg, mi az övé, milyen tartozást rendezett az orbáni rokonságban. Ez a szánalmas félanalfabéta alak, ha akarna sem tudna válaszolni, mert ha elmondanák neki mi hogyan zajlik a neve alatt, akkor sem értené.
Nem gondolom, hogy van ember e hazában 20-as IQ felett, aki komolyan gondolja, hogy ezt a vagyont (és ez csak a publikus) ő hozta össze.
Megint csak azt mondom, hogy ha az emberek megértenék mi folyik itt, másnap korán reggel kitörne a forradalom.
nem tibi
Mészáros Lőrinc: én vagyok a legjobb lelkű ember Magyarországon.

Majd amikor el kell számolni hogy honnan van a pénz és kié kitől merre meddig hányóra ?
Na arra leszek kiváncsi mit mond .
Nessy
Mészáros Lőrinc: én vagyok a legjobb lelkű ember Magyarországon.
Ezen állítását erősen vitatják a csörgőkigyók!
anka
@Aki Én: Igen ezt jól látod! - de gondolj bele az ország kb. felének nincs internetje /van akinek TV-je sem/ ! - a másik fele meg / van az a réteg aki qrbán imádó és van az a réteg aki látja de nem tesz semmit! Mi sem! - csak itt írogatunk és szidjuk a rendszert!
A fiatalok egy rétege meg nem foglalkozik vele csak, hogy milyen képet töltsön fel a facebookra!
Az ellenzék meg olyan amilyen..., azok is csak ülnek a parlamentben a jó pénzért..., és annyi! - kevés politikus van aki ki áll az igazáért. - most jönnek a szép szólamok az ígérgetések és marad minden a régiben..., vagy még rosszabb lesz!
Nessy
@nem tibi: Mert azok intelligensebbek és humánusabbak, mint a fent említett egyed.
Egyébként ők jutottak hirtelen eszembe. Nem hiszem, hogy rosszabbak bármelyik politikusnál. Csak akkor támad, ha éhes, vagy ha őt is támadják. Előre jelzi, ha támadni készül, nem orvul, alaptalanul.
Eladott Ország
24.hu/fn/gazdasag/2017/05/26/meszaros-lorinc-hidat-is-epithet-hala-az-egnek/
Mészáros Lőrinc hidat is építhet, hála az égnek. Atommogul lesz Mészáros Lőrinc
Úgy tűnik, megkerülhetetlen szereplő szeretne lenni az atomerőmű bővítésénél is. Férjhez megy a lánya kell a pénz a lakodalomra. Szaros csizmás mekk mester.
anka
@Eladott Ország: - a vő is olyan hülyének néz ki mint az apósa...:) - majd hallgathatja a kertvégéből a kisvasút füttyét. :D
Eladott Ország
index.hu/gazdasag/2016/11/24/elegge_kihasznalja_az_embereit_meszaros_lorinc/
Eléggé kihasználja az embereit Mészáros Lőrinc. Amíg ugyanis az átlagbér havi bruttó 263 ezer forint volt tavaly, Mészáros embereinél csak 229 ezer forint volt, pedig Mészárosék rengeteg iparágban jelen vannak. A szarát etetném meg, ezzel a szarházi, mocskos tetűvel.
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/9exkdF3.jpg
A 21. századi Döbrögi. Csendélet jobbágyokkal, a földesúr zabál. Megszelídíteném baseball ütővel, vagy a viperával, azt a táskás szeme alját.
anka
@Eladott Ország: - áááááááááááá, nekem elég lenne egy csavarhúzó..., állítanék a szemén egy menetet! :D :D
qxy
Nem ő a hibás emberek a Magyar törvény, az alkotmány és az igazság szolgáltatás emberei. Ezekkel kellene kezdeni a csótány irtást. Ha nincs igazam, kérem jelezze tisztelt főügyész úr.( nak nevezném, de ?)
takaro marica
@anka: Elég kivenni belőle a tartós elemet, akkor leáll a távirányítója..
libellle
@karma1: Ohó, azokat a pénzeket nem lehet jótékonyságra elherdálni mert aapénz gazdija azt nem engedné mi maradna a sok száz lábon álló családnak késöbbre?
karma1
@qxy: Nincs alkotmany, csak alaptorveny - az alkotmanyt pedig jogszeruen nem szuntethette volna meg! A tobbivel egyetertek!
Na meg azert o is hibas, hiszen az alkotmanyt az o otletere, polt peter segitsegevel toroltek el. A trocsanyi meg inkabb csak egy szobadisz, esze is pont annyi...(Igazsagugyminiszter)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.