Nemcsak a lóláb lóg ki, a ló is. Gyurcsány Ferenc csúsztat, hangulatot kelt, hazudik. Nem kívánok "összefogósdival" szórakozni, üzengetéssel sem - mondja Botka László az atv.hu-nak kedden adott interjúban, azt állítva: a DK-s blogok alpáribb stílusban támadják a személyét, mint "a legalja Fidesz-média, a Pesti Srácok vagy a 888.hu". Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint '18-ban Gyurcsány közös listán nem, de egyéniben "akár indulhat is". Orbán rendszere kártyavárként omlik össze, ha az igazságszolgáltatásról 2018-ban lehullik a bilincs - állítja Botka László.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Kedves Botka! Ön mennyivel különb a jelenlegi politikusoknál? Nem fog összes senkivel, csak egy vélemény lehet,ami az öné,mindenki hazudik, mindenki ellenség és bántja őt, akinek esetleg más a véleménye.
Elég hamar eljutott a "nyomják Krahácsot" szintre!
Nem kötelező senkivel sem tárgyalni, de akkor ne tessen nyaff-nyaffolni, ha max. egy frakció lesz a parlamentben az MSZP. Igaz, a fizetés meglesz, a többi meg nem lényeges.
Tudja, nem én vagyok az egyetlen, aki azon töpreng, hogy van egyáltalán olyan valaki, akire szavazni lehetne? Aki nem szelektál,nem diszkriminál, nem kinyilatkoztat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ismerős történet, a DK-s fanatikusok a Fidesszel versenyeznek a ki tud alattomosabban, mocskos módon politizálni versenyszámban!:

"Azért azt érzékelni kell, hogy Gyurcsánynál nem azt kell nézni, hogy mit mond, hanem hogy mit csinál. Az ténykérdés, hogy a hétvégén szét akarta trollkodni a szocialista párt kongresszusát. Azért egy dolgot szeretnék megjegyezni: az elmúlt hetekben valami elképesztő volt, ahogy a DK-hoz kötődő internetes blogok hihetetlenül alpári stílusban kezdtek el engem személyemben is támadni. Olyan szinten támadtak, hogy a Nyugati Fény DK-s blogról vette át egy az egyben a Pesti Srácok és a 888.hu - a legalja Fidesz-média - az engem támadó cikkeket. Tehát ami Gyurcsány Ferencet illeti: nemcsak a lóláb lóg ki, hanem a ló is kilóg. "
magyarbakancs
Se DK,se MSZP,se Jobbik,se Fidesz nem kell .
Egy új kel aki nem szélsőséges,nem komcsi,és nem nemzeti kotyvalék.
Ilyen párt indul szavazok ,de ha nem nem érdekel az egész.
Nessy
Kedves Botka! Ön mennyivel különb a jelenlegi politikusoknál? Nem fog összes senkivel, csak egy vélemény lehet,ami az öné,mindenki hazudik, mindenki ellenség és bántja őt, akinek esetleg más a véleménye.
Elég hamar eljutott a "nyomják Krahácsot" szintre!
Nem kötelező senkivel sem tárgyalni, de akkor ne tessen nyaff-nyaffolni, ha max. egy frakció lesz a parlamentben az MSZP. Igaz, a fizetés meglesz, a többi meg nem lényeges.
Tudja, nem én vagyok az egyetlen, aki azon töpreng, hogy van egyáltalán olyan valaki, akire szavazni lehetne? Aki nem szelektál,nem diszkriminál, nem kinyilatkoztat.
eugen4402
@Béla333: Kedves Béla, az a meggyőződésem, hogy neked Gyurcsány a Sorosod... Gy. F. az "alpári"? ...nem emlékszem, hogy hazugnak nevezte Botkát...
Veleda
Mesterházi is ezen mesterkedett, de belebukott. Nem kicsit, nagyon. El is hallgatott, remélem örökre.
JAJMÁR
Nos, vagy le akarjátok váltani a kormányt, vagy jobb így, mint bárhogy máshogy.
Ugyanis nincs más. Botka van!
Nincs már idő, be kell állni mögé!
Egyébként pedig, bármily fájó is, egyetértek Botkával.
Tegnap már írtam, de kitöröltem, - mert annyira egyértelműen le volt írva - ,hogy Gyurcsány azt állítja, "Botka elutasítja az ellenzéki összefogást", de hiszen nem. Gyurcsány ajánlatát utasította el, de tudjuk-e, mi volt az?
Mert én nem tudom. Azt tudom, mi Botka feltétele, mert az nyilvános. Azt is tudom, hogy tárgyal azokkal, akik a 4 - egyébként jogos - feltétellel egyetértenek. Nem lehet kényeskedni, tárgyalgatni, egyéni ilyen-olyan kívánságokat benyújtani, vagyis lehet, de semmi értelme!
El kell valahogy mozdítani a jelenlegi kormányt. Bízni kell azokban, akik ezt most felvállalták, és segíteni kell neki, mert egyébként kudarcra van ítélve, és nem őmiatta, hanem miattunk.

Szóval hajrá Botka, és egész egyszerűen kukába dobálom a róla szóló lejárató véleményeket!
elnyomott
A kedves vezér gondoskodik róla, hogy ellenfelei összevesszenek a szimpatizánsokkal együtt.
Szavazással őt már elmozdítani nem lehet.
Én el is fordulok ettől az egész cirkusztól.
papa.49
,,Nem szórakozok,, mondta a Botka, nem hát téged megvett kilóra a hazugovics, így biztosítja a 18. választások sikerét...
Béla333
@eugen4402: 08.48
Te összekeversz engem egy újságíróval!
Beidéztem egy cikket, nem én írtam.
Így azt sem, amit nekem tulajdonítasz, miszerint alpári lenne Gyurcsány stílusa.
Egyébként meg nem olvasod az ide írogató DK-s fanatikusok beírását Botkáról? Elképesztő, hogy milyen stílusban írnak róla. Az, hogy ez alattomos és hogy mocskos támadás, azt a véleményemet tartom.
JAJMÁR
@elnyomott: Akkor, ha "elfordulsz", nálad célt is ért a "kormánypropaganda".
JAJMÁR
@papa.49: Vagy igen, vagy nem! Egy módon tudhatjuk meg, ha most támogatjuk Botkát! Aztán vagy sikerül az ország sorsán fordítani, vagy nem. De, ha meg se próbáljuk?
karma1
@Béla333: Belam, latom, a Gyurcsany-fobiad megint elojott, lehet, hogy erre mar valamilyen porokat kene szedned, mert hosszu tavon megarthat.
Ugyanis botka most olyan szep es hosszu nyilatkozatban dicserte onmagat, hogy attol fizikailag rosszul lettem.
Ez egy nagyobb meretu hitler-utanzat lesz, mint a jelenlegi bonsai cezar, merthogy mar most diktatori hajlamai vannak.
Kozben pedig igy valaszol a riporter kerdeseire:
"Van felelős költségvetési stratégiája? A 13. havi nyugdíjnak meglenne a fedezete?" (riporter kerdi)
Igen. A szakembereim kiszámolták, hogy amiket én vállalásként megfogalmaztam, az a költségvetés 6-7 százaléka. Vagyis: mar most leszarja a partjat, mert csak o van, senki mas.
A szakembereim kiszámolták," Semmi olyan, hogy "az MSZP szakertoi"
Ezutan a riporter feltesz meg nehany kerdest, pl. konkretan azt, hogy botka alairta-e Bajnai egy kereset, ami az 1500 milliard forint felhasznalasarol szolt. A kovetkezo komplett bekezdesben egyetlen "igen" vagy "nem" valasz sem olvashato ezzel a kerdessel kapcsolatban.
botka eljatsza a riport soran az amnezias nagyjelenete't, hogy pfuj, a Gyurcsany milyen mocskos, mert elarulta a partjat, es komoly embereket elcsabitott a DK-ba 6 evvel ezelott, mikor azt megalakitotta... Szepen elsunnyad afolott a teny folott, hogy Gyurcsanyt pont az mszp arulta el. Lehet, hogy most botkat 96 %-kal valasztottak meg az mszp-ben miniszterelnok jeloltnek, de az a pillanatnyi allapot volt. Ha sokaig eroskodik, es ennyire erobol akar mindent csinalni, akkor omogule is szepen ki fognak hatralni az mszp-sek, ugy, hogy majd csak az utolso pillanatban veszi magat eszre, amikor mar keso lesz.
Azzal a kurva nagy nyitottsagaval meg ne dicsekedjen, mert az sem veletlen, hogy meg a kicsi partok sem kernek belole - az LMP-d sem, ok tudjak, miert.
A hosszu interjuban EGYETLEN konkretum sem hangzott el a programjarol, hanem kizarolag csak az orszagjarasarol, a sok mindenkivel valo kezfogasairol beszelt.
karma1
@JAJMÁR: 10.00-re: Nem, botka nem Gyurcsany PROGRAMJAT, hanem a SZEMELYET utasitja el. Tehat botka megsem olyan nagyon nyitott, viszont nem is Isten, aki mar most diktatumszeruen oszthatna az iget...
Kookas
@JAJMÁR: mert a botka mondta hogy be kell állni mögé na ez nem összefogás! de legalább lesz még egy bukott tótum fasz az mszp élén!!!
papa.49
@JAJMÁR: Régebben én is úgy éreztem tudnám támogatni, de mára már ,,kinőttem,, ezt az érzést, én úgy gondolom ez pontosan a fütyisz forgatókönyve amiből a Botka játszik!!!
JAJMÁR
@karma1: Nem Botka utasítja el Gyurcsány személyét, hanem a választók, Gyurcsány megosztó ember. Botka pedig jól látja ezt, nem a személyekről szól most a történet, sokkal nagyobb a tét.
Senki nem Isten, ez egyértelmű! Ember pedig csak akkor érhet el célt, ha támogatókat tud maga mögött. Vagy támogatjuk Botkát,vagy fogadjuk el Orbánt Viktort. Akkor viszont el kell fogadni!
JAJMÁR
@papa.49: Nem, nem az. Ez csak a "látszat", amit bedobtak.
elnyomott
@JAJMÁR: Az már akkor célt ért, amikor a választásokat manipulálta. És fogja is.
Teljesen mindegy, hogy ki mit mond.
JAJMÁR
Egyébként meg tökmindegy, hogy a jelenleg sziklaszilárd kormány mitől inog meg.
De tuti, hogy nem "hülye" saját magát megingatnia.
papa.49
@karma1: Azt se feled el a Gyurcsányt is hasonló arányba választották meg 2006. ME. jelöltnek, és mi lett a vége??? Ez most pontosan kinéz a Botkának is, csak ő még ezt nem hiszi, pedig ugyanúgy fog járni, mint a Gyurcsány járt!!!
Eladott Ország
nepszava.us/botka-laszlo-amokfutasa-a-barati-tuz/
A kérdés csupán az: vajon Botka László kikkel képzeli el a 2018-as megmérettetést, ha a jelenlegi képviselőkből szinte mindenkit kihajítana az ablakon úgy, hogy közben bojkottál minden vele nem barátságos sajtót. Nem elég, hogy baráti tűz alatt tartja a sajátjait, de meg sem kísérli megszólítani a vele nem rokonszenvezőket. Meggyőzni pedig pláne nem.
Kósa Lajos most kér egy kávét, Habony Árpád pedig nyugodtan elmehet szabadságra.”
Béla333
@karma1: 10.28
Semmivel nem támasztottad alá hogy nekem fóbiám lenne a Gyurcsánytól (mint ahogy nincs is!), csak az elején elküldtél orvoshoz, aztán meg csak a cikkről írtál!
Nekem őszintén szólva sem Botka, sem Gyurcsány nem kellene hogy újra hatalomba kerüljön!
De azért abban igaza van Botkának, hogy csinálja csak a Dk a saját politikáját, de ne mocskolja Botkát csak azért, mert nem kér Gyurcsányból! Ez még nem olyan nagy baj!
Ezt a véleményét illik tiszteletben tartani, nem toporzékolni a miatt, mert valamit nem úgy lát, mint Gyurcsány. Majd kiderül, hogy igaza van-e!?
papa.49
@JAJMÁR: Ebben nem értünk egyet!!!
Mindketten tegyünk a saját meggyőződésünk szerint, az lesz a legjobb...
JAJMÁR
Hát, ha rajtatok múlna, nem lenne kormányváltás 2018-ban se! Csak nagyon remélem, hogy nem rajtatok múlik.
Emberek, többet vártok el másoktól, mint amire képesek vagytok. Mert ugye ti, nem vagytok képesek kormányt váltani egyedül?Ahogy senki!
eugen4402
@Béla333: Elnézésedet kérem, tényleg összetévesztettelek, nem is akárkivel, a Népszabi után az ATV főmunkatársával (Csuha Ildikóval) :-)))... Csak remélem, hogy nem sértettelek meg mocskos, parlagi állításokkal. El kell árulnom egy titkot: a lokális sajtót szoktam olvasni, ide kedvtelésből nézek be naponta többször, viszont a latrina-blogokat egyáltalán nem olvasom (a kuruc info óta)...
papa.49
@JAJMÁR: Ebben egyet értünk, de az összefogás nem alapulhat DIKTÁTUMOKON, mert akkor semmi nem lesz belőle...
karma1
@JAJMÁR: Tegnap megneztem a youtube-on az ominozus 2006. aprilis 5-i Gyurcsany-orban parbajt, es mar megertem tokeletesen, hogy miert megoszto Gyurcsany.
A magyar emberek a vegletekig hajszolva vannak a munkaban, megsem tudnak megelni a sokadik mellekallasbol sem, mert mindenhol gombbal fizetik ki oket, nem tisztesseges dijazassal.
Akkor jon egy tulmozgasos Gyurcsany, es ugyanezt a reteget - a szeles dolgozo reteget az orszagnak, beleertve a szinten agyonhasznalt maradek ertelmiseget is - , hogy jo, akkor "csinaljuk meg, gyerunk, fogjuk meg, es VIGYUK, CSINALJUK" (nem ugy, mint a viccben, hogy fogjuk meg es vigyetek).
Sajnos, az emberek ebbol nem a kezzelfoghato eredmenyt latjak, hogy a vegen nekik jobb lesz, hanem azt, hogy MOST ezert nekik tenni is kell valamit.
Agyonhajszolt, stresszes, faradt, beteg oreg emberekbol semmi mas erzest nem nagyon tud kivaltani. EZ a megoszto benne...
Magyarorszagon mindenki a sultgalambot varja, azt, hogy mas fogja leloni a galambot, elkesziteni es meg fel is talalni neki, ugyhogy neki csak annyi legyen a dolga, hogy megeszi azt a sultgalambot.
Erre az emberi tulajdonsagra - a termeszetes lustasagra - jatszott ra orban, amikor azt adta a kedves nepenek, mint rakosi apank tette: leveszi a nepe vallarol a gondokat, a magyaroknak mar nem kell sem gondolkodniuk, sem cselekedniuk, sot, majd orban papa megvedi oket a keritesevel, az aldasos kozmunkajaval, sot, meg a nehezen osszesporolt nyugdijtakarekukat is inkabb a sajat fiokjaba teszi, mert a magyarok olyan hulyek, hogy esetleg nem tudnanak mit kezdeni majd nyugdijas eveikben azzal a rengeteg penzzel.
EZT a populizmust varta az elfaradt magyar, - ezt megkapta orbantol, egy tulmozgasos, normalis szakember csak ne akarjon ugraltatni 10 millio embert.
Nem veszik eszre az emberek, hogy botka mar most ugy diktal, mikor meg hatalmon sincs, ahogy orban csak kozel 20 ev utan mert elkezdeni.
Tenyleg ennyire kene tamogatni botkat?
Béla333
@JAJMÁR: 10.42
A DK-nál az a vezérlő elv, hogy minden úgy van jó, ahogy Gyurcsány mondja.
Ha Gyurcsány az első lépésével kivágja a Liberálisokat az együttműködésből, akkor az úgy volt helyes.
Ha bejelenti, hogy aki őt meg az elmúlt években mutatott politikáját kritizálni merészeli, az mind-mind Orbán szekerét tolja.
Ha azt várja el másoktól, hogy adja fel az elképzeléseit azért, hogy Orbánt le lehessen váltani, de ő maga erre nem hajlandó, akkor is!
Nekik sajnos egy vélemény létezik, amit gondolkodás és kritika nélkül követnek, a Gyurcsányé.
Észre sem veszik, hogy pont olyanok, mint a Fideszes fanatikusok, csak ők éppen Gyurcsányt istenítik.
Nem fogod tudni őket meggyőzni olyan indokokkal, mint hogy ez lenne az ország érdeke!
glorianna
@JAJMÁR: Az a baj, h Botka sem alkalmasabb Gyurcsánynál, csak hangosabb. Ha ez a két ember azt az energiát, amit egymás lenyomására fecsérel, megfelelő irányba csatornázná, már sokkal beljebb lennénk. De ők jobb ügyhöz méltó buzgalommal gyepálják - no, nem a születésnapos pocakot, hanem egymást. (Néha komolyan fontolóra veszem a lehetőséget: a jelenlegi kormánypártok finanszírozzák az előadást.)
karma1
@papa.49: Igen, kb. errol irtam JAJMAR-nak,... Most jobb erre nem emlekeznie botkanak, mert ettol o meg siman ugyanugy jarhat. Es ugy is fog
Béla333
@eugen4402: 10.45
Semmi gond, örülök, hogy van valaki, aki ugyan DK-s, de lehet vele értelmesen is szót érteni!
JAJMÁR
@papa.49: Csakhogy pont azon alapulhat! Egy diktátort nem lehet hosszantartó ilyen olyan tárgyalásokkal leváltani, mert a másik fél "bedarálja"!
Példa rá 2014.
Csakis erős, egyakaratú azonos céllal és véleménnyel lehet, és igenis meg kell ehhez jelölni azt az egy "vezért", aki elől megy, és aki sokszor elmondja, hogy hatalmas tömeg követi!
(Ha a tömegből ez is, az is kinyilvánítja, hogy nem, meg nem is úgy, meg ő mást akar, borul az egész!
karma1
@Béla333: Hol mocskolja Gyurcsany botkat? Csak kerdezem, mert akkor botkanak - mint jogasznak - tudnia kellene, hogy azonnal birosagra kell vinni Gyurcsanyt, becsuletsertesert, hitelrontasert.
A GYurcsany -fobiadat abbol lehet kivaloan felismerni, hogy Te kuldesz be minden olyan cikket, ahol valamilyen formaban Gyurcsanyt lehet gyalazni...:o)))

Es igen, Te nem tamogatnad sem Gyurcsanyt, sem botkat - tuggyuk me'r -, ez viszont a Te meggyozodesed, amit maximalisan tiszteletben tartok.
Es ha eszrevetted, nagyon sok olyan cikket meg en kuldok be, ahol Hadhazyt vagy epp Szel Bernit DICSERIK - mert valoban megerdemlik, nagyon jo politikusok, nagyon jo oldalon.
Ez viszont az en velemenyem, amit Neked tessen szives elfogadni, ha nem is szeretni,...:o)))
JAJMÁR
@glorianna: Botka jóval elfogadottabb, mint Gyurcsány. A Botka nyert, vagy vele, vagy senkivel nem lesz kormányváltás.
Ez a tét!
karma1
@Béla333: Volna valahonnan egy idezeted, amiben Gyurcsany KOTELEZTE, hogy az emberek alljanak be moge?
Ezt ugyanis par eve oktober 23-an orban mar megtette a Hosok Teren (csak az a magyar, aki beall moge es a politikaja moge)
most meg botka jon ugyanezzel.
Ha botka ilyen piszok buszke a 96 %-os megvalasztasara, akkor Gyurcsanyt meg 98 %-kal valasztottak meg, na es???
Ha en barmilyen partnak a tagja lennek, engem nem kene felszolitgatni hetente mindenfele buzdito beszedben, hogy alljak be a vezer moge, MERT MAR OTT LENNEK. Kulonben mi a turonak mentem volna abba a partba, amivel nem ertek egyet?
Itt minden politikus retardalt?
papa.49
@JAJMÁR: Értem én hogy mit javasolsz csak a NYOMÁT SE LÁTOM A BOTKA NYILATKOZATÁBAN, csak a zsigeri elutasítást!!!
Ami a másik legnagyobb baj szintén NYOMA SINCS ANNAK A VEZETŐNEK AKI KÖVETNE A NÉP!!!
Így sehová nem jutunk az már látható a hazugovics szépen behúzza a választásokat, és utána törölgethetjük magunkat mert abban a 2 évben amíg még uralkodni fog teljesen tönkreteszi a gazdaságot, és a maradék lakosságot is!!!
2020. ha elapad az Uniós támogatás szedik a sátorfájukat, és eltűnnek olyan országokba ahonnan nincs kiadatás!!!
karma1
@JAJMÁR: Valahonnan kiderulhetne, hogy konkretan miben hazudott Gyurcsany? mert amit en a 2006-os parbajban lattam, ott Gyurcsany cafolhatatlan szamadatokkal jott, hogy az o regnalasa alatt mekkorat nott a gazdasag, es tobbszor is figyelmeztetten orbant,. hogy neki, orbannak a szamok nem nagyon a baratai ( soha nem is volt, most sem az)
JAJMÁR
@karma1: Akkor hát szakadjunk el a populizmustól. Gondolkodjunk reálisan. Én soha nem egy politikust támogattam, hanem azt, amit tesz! Vagy nem értek egyet azzal, amerre az ország megy, vagy igen.
Nem érdekel a politikus személye, hiszen a kép, amit mutat magáról, úgysem valós. (A fészbuk világában ez nem kérdés, hiszen olyan képet mutat magáról még a magánember is, amilyet akar)

Fölösleges azon vitázni, hogy a Botka, vagy a Gyurcsány ... - ezt nem is értem, hiszen a történet nem róluk szól, hanem rólunk, a magyar népről - ők egy vezérfigura, mondjuk a sakkban. Botka egy vezéráldozat! A Gyurcsány nincs nyerő pozícióban, ha vissza is került a táblára. A Botkával még nyerhetünk. A Botka nem, ő biztos, hogy áldozat! Amit egyébként önként vállalt, de engedjük már meg neki, hogy ehhez a feltételeit ő maga szabja meg.
Ezt kellene valahogy megérteni.
Az ország sorsán akarunk fordítani, vagy nem? Tényleg azon kell vitatkozni, hogy melyik embert ki mennyire...?
Béla333
@karma1: 10.58
Miért Gréczi Zsolt és Vágó István akik a Nyugatifény blogot szerkesztik, szerinted nem azt a véleményt írják meg, ami a DK/Gyurcsány véleménye?
Hát olyan szennyirodalmat, szitokáradatot mint amit a Nyugatifény blog kibocsájt magából, valóban csak a szélsőséges jelzővel lehet illetni!
Hogy Gyurcsány produkcióiról szóló cikket küldök be, annak az az oka, hogy Gyurcsány produkálja magát! Amikor nem ezt teszi, akkor nincs is hír róla!
Véleményed és így a DK szimpátiádat természetesen tiszteletben tartom, ezért még soha nem írtam rólad, hogy ne lehetne veled megtárgyalni valamit.
Bár Gyurcsány bizonyítékait még mindig csak várhatjuk, erről a jelek szerint te sem szeretsz véleményt mondani.
Nem is lehet ezt védeni, szerintem!
karma1
@JAJMÁR: Tokeletesen egyetertek Veled, mert valoban csak a kepviselt politika a lenyeg, es annak az iranyvonala.
A baj ott kezdodik, hogy ezek a politikai celok muszaj, hogy egy-egy vezetoben manifesztalodjanak, szemelyhez kotodjenek.
Az Atv-s riport vegen van nehany gondolata botkanak, amivel viszont maximalisan egyetertek, azt kell tenni, amit o is gondol.
Itt mar csak a "milyen eszkozokkel, hogyan?", es "kicsoda?"
Béla333
@karma1: 11.02
"Volna valahonnan egy idezeted, amiben Gyurcsany KOTELEZTE, hogy az emberek alljanak be moge?"
Kötelezni nem tud, legfeljebb kikiáltja ellenségnek, ha vitatja az ő véleményét!:

"TGM: Nem, kedves ellenzék, erről szó se lehet!
Az október 23-ai ellenzéki tüntetésen több szónok is kifejtette, hogy egységre van szükség. Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök maga mondta – ő csak tudja –, hogy aki „gyurcsányozik” meg „elmúltnyolcévezik”, az „Orbánnal van”. Bokros Lajos volt pénzügyminiszter fölszólította a magyarországi független vagy ellenzéki sajtót, hogy „ne fanyalogjon”, álljon be a sorba. Ők is, mások is úgy vélték, hogy a bírálatból és vitából elég volt, a politikai elveket pedig vigye el az ördög. Egyetlen cél van: Orbánt, az Orbán-rezsimet elkergetni, egyéb nem számít."
"...tűrhetetlen, hogy a „demokrácia” (értsd itt: a liberális, alkotmányos jogállam) nevében föllépő államférfiak be szeretnék fogni reménybeli szövetségeseiknek s a még megmaradt, gettóba szorított nyilvánosság képviselőinek a száját."
kettosmerce.blog.hu/2016/10/24/tgm_nem_kedves_ellenzek_errol_szo_se_lehet
dodóka
Egyszer már a Gorbán kiröhögte az ellenzéket 2014-ben, amikor is a Mesterházy, meg a Bajnaí nem tudta eldönteni, hogy ki legyen a főnök, de mindegyik kibaszott módon azt képzelte magáról ,hogy csak ő tudja megverni a kis g...cit. Látom újra ez fog bekövetkezni Botka úr esetében is. Addíg gondolja azt, hogy csak ő oszthatja az észt az ellenzéknél , ameddig jön az újbóli nagy pofára esés 2018-ban. Impotens lúzer faszok ezek ott a baloldalon ( szerintem a Gyurcsány kivételével ) 2018-ban újra jön a fideszmaffia kétharmaddal és végérvényesen szét fogják lopni ezt a csóró országot. Minden fiatalnak azt javaslom, hogy húzzon el innen nyugatra, amíg erre van lehetősége...Ne várjon holnapig...
karma1
@Béla333: Mar elmondtam a bizonyitekokkal valo Gyurcsany velemenyt. Minden ki van szamolva, centire, hogy akkor robbanjon a bomba, amikor nem lehet az eredmenyt elmismasolni, amikor keves lesz az egesz magyar propaganda miniszterium es polt peter ofelsege osszes protekcioja.
A lanyom vezeti egy hotelben az ettermet es a sorozot. Tobbek kozott az o felelossege a penzzel valo elszamolas. Egyik reggel eszrevette, hogy 70 dollar hianyzik a bevetelbol, amit este o tett a szefbe. Ket het mulva megismetlodott ugyanez, akkor 60 dollar hianyzott. Ekkor mar - a belso szabalyok szerint - kellett szolnia a nagyfonoknek, aki mondta, hogy megoldja a kerdest. Valoban, a belso kamerat egy kicsit atallitotta, es igy egyszerre egy kamera mutatta a szefet, es aki elotte van. A lenyeg, hogy megtudtak, hogy ki emelte el a penzt, mert a kovetkezo heten megint 70 dolcsi hianyzott. Ekkor mondta a lanyom a fonokenek, hogy akkor mar 3 alkalommal tortent lopas, meg kellene tenni a lepeseket a rendorseg fele. Mire a nagyfonok azt mondta, hogy o meg egy esetet akar kamerafelvetelen, mert egy kamerafelvetel nem igazolja a sorozatossagot. (Egyebkent az ejszakai portas volt, aki mar akkor bent lehet az irodaban, amikor a szefre nincs rateve a biztonsagi kod, mert az etterem es a sorozo penzet meg varjak.)
Ezt csak azert mondtam el, mert Gyurcsany NEM hibazhat, eppen a botka-felek miatt, akik csak tamadni tudjak ot. (Ez a valasza kulonben Gyurcsanynak mindenki reszere, aki legszivesebben a politikan kivul latna ot).
Gyurcsanynak nem lesz eleg egyetlen kis bizonyitekot felmutatni orban ellen, hanem olyat fog bemutatni, ami ellen egyszeruen nem lehet semmit sem tenni. Ennek az az ara, hogy varni kell, MINDEN papir a kezeben van, hogy cafolhatatlan legyen a hazaarulas vadja, elvegre ez nem egy piti kerdes!
Béla333
@karma1: 11.29
Nem hiszek abban, amit írsz, DE azt kívánom, sikerüljön neki.
Ez mindenkinek az érdeke! Ha meg így lesz, akkor nem lesz gond a DK-nak a Parlamentbe kerülése önállóan sem!
De ha nem lesz bizonyíték, akkor meg magával ránthatja azt is, aki vele szövetkezik!
karma1
@Béla333: Ahaaaaa!? Hat akkor EZERT nem akar vele kozoskodni botka!!!
De tudod, mivel Gyurcsany nem egy ongyilkos tipus (sem elso jelenteseben, sem politikailag nem), igy nem hiszem, hogy lenullazna magat, mert az az altala vezetett part veget is jelentene. O pedig egy felelos ember, aki megtartja a szavat.
glorianna
@JAJMÁR: Bocs, de ha kikapcsolod az érzelmeket, és semmi mást nem veszel figyeelmbe, csak az eddigi teljesítményt, magad is látni fogod: Gyurcsány teljesítőképessége jobb, Botka még életében nem dolgozott máshol, mint a politikában, amitől a látásmódja nem kevéssé torzít. Gyurcsány emberi habitusa miatt alkalmatlan, Botka a politikai teljesítménye alapján (mást ne mondjak: nagyon erős uniós támogatás dacára sem tudta elérni, hogy OV-ék ne állítsák le a lézerprogramot - amíg a program másik két résztvevője, azaz Bukarest és Prága, be nem jelentette, hogy boldogan átveszik a magyar részt is, addig sz@rtak a fejére OV-ék, ezért indult idén májusban a program, 2015 márciusa helyett. Ha egyetlen nem túl nagy város egyetlen programját nemzetközi segítséggel sem tudta sikerre vinni, akkor mit kezd egy eléggé tönkrevágott országgal?)
JAJMÁR
@glorianna: De nem kapcsoltad ki az "érzelmeket"!
Mert akkor beismernéd, hogy Gyurcsány egyszer már megbukott.
Akkor látnád, hogy Botka támogatottsága jóval nagyobb. Azt is látnád, hogy nincs más alternatíva!
Persze, mindig lehet jobbat várni, vágyni, álmodozni, de ez már az érzelmek színtere.

Bármi is történjen, nem art a sorsot irányítani időnként, legalább annyira, mint a macska farka a zuhanását. Ha már esik, legalább talpra!
glorianna
@JAJMÁR: Alghanem félreérthetően fogalmaztam. Nem alkalmas Gyurcsány sem (elsősorban nem azért, mert korábban megbukott), Botka sem (megbukni neki is "sikerült" a pártjában is, a városában is - mi lesz országos szinten? - de ő sem emiatt alkalmatlan). És nem gondolom, hogy OV-t egy más színű OV-re kell lecserélni. Azt gondolom, hogy ezt az egész urambátyám-rokonok-úrimuri rendszert kell teljesítményalapú, meritokrata, szociálisan érzékeny országirányításra váltani. No, azt Botka nem tudja. Igaz, a szabad szemmel látható aspiránsok közül más sem tudja :S
Katalina62
@karma1: Gyurcsánynak nagy valószínűséggel igaza van,és ezt szerintem sokan tudják! Viszont, (ne legyen igazam,) de az igazát nem fogja tudni bizonyítani! Belebukhat, a hazardírozásba, bármennyire is igaza lehet! Ettől még ahogy most Botka viselkedik nem szimpatikus nekem!
karma1
@Katalina62: De mivel Gyurcsany egyszer mar megegette magat - azota se birta teljesen kiheverni az oszodi beszedet - , meg egyszer nem fogja.
Hidd el, tudja mit csinal, botka meg mar most erobol politizal, az mszp elnok Molnar Gyula meg a hirek legvegen sincs, nem hogy vezeto beosztasban. Szep lassan az o szerepet is atveszi botka. Mar most ranott sajat partja fejere, diktatumai vannak, feltetelei, kikotesei: hat igy nem lehet politizalni...
Ne felj, Gyurcsany tudja, mit csinal...:o)))
Eladott Ország
@karma1:kolozsvaros.com/2017/04/25/gyurcsany-nem-hulye/
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/04/orbangyurcsany.jpg
Mindenki nyugodjon le, és várja ki a végét. Az a gigantikus országrablás, amit Orbán levezényelt az elmúlt években, akkor sem maradhatott bizonyítékok nélkül, ha a kormánypárt természetesen legalizálta és legfőbb politikájává tette a korrupciót. Még egyszer: akinek az elmúlt hét év semmire nem volt bizonyíték, azt Gyurcsány (potenciálisan létező) dokumentumai sem fogják elbizonytalanítani. Szerencsére nem is ez itt a kérdés: hanem az, hogy amennyiben a hazaárulózásból, megbélyegzésből, rágalmazásokból politikai tőkét kovácsoló, öndefiníció szerint soha nem hazudó, szabadságharcos nemzetmentővel kapcsolatban dokumentálható, hogy bizony hagyta magát zsarolni és idegen érdekeknek szolgáltatta ki az országot (ne adj’isten, pénzért), az talán felrázza a még mindig passzív, apatikus tömegeket.
nevemnick
Kell még egy diktátor ,,jellegű" humorzsák nekünk?
Nem.
Nessy
@Eladott Ország: A "szeretünk Viktor" szintű tömeget kizárt dolog ráébreszteni a valóságra! Ha most azt nyilatkozza Orbán, hogy kint - 25 fok van, izibe előszedik a télikabátot, meg a sapkát-sálat!
Eladott Ország
@Nessy: Azt a hallgató 40 %-ot kell megszólítani, akik szarnak a politikusokra, hovatartozástól függetlenül. A "szeretünk Viktor" csak 1,5-2 millió, mely lassan ugyan de, olvad mint a hófagyi.
Kookas
@JAJMÁR: hát az mszp sem fog múlni a kormány váltás és mintha a botka is részvevője lett volna a gyurcsány kormánynak.
Béla333
"Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje közleményt adott ki, amiben elmondta, mit mondott Gyurcsány Ferencnek, mikor felhívta őt a DK fejével.
"Az álláspontom változatlan: a kormányváltás alapfeltétele a közös program, a közös lista, a közös egyéni jelöltek és a közös miniszterelnök-jelölt. Olyan szövetséget kell létrehozni a kormányváltást akaró demokratákkal, amely a legnagyobb esélyt teremti az Orbán-kormány leváltására. Az eredményjelző nem hazudik. Őszintén ki kell mondanom: Gyurcsány Ferenc személye gátja a kormányváltásnak. A fenti feltételek mentén nyitott vagyok minden demokratikus szervezettel tárgyalni. Ezt mondtam Gyurcsány Ferencnek, amikor felhívott." - állt a közleményben."
www.blikk.hu/aktualis/politika/kiderult-ezt-mondta-botka-gyurcsanynak-telefonon/ndkcccz

Mi ezzel a gond? Egyet lehet érteni Botkával szerintem.
A DK-soknak egyetlen gondjuk lehet az egész Botka elképzeléssel, mégpedig az, hogy Gyurcsányt le akarja hagyni a közös listáról. Ebben is egyet lehet érteni, hiszen Gyurcsány sokakat taszít!
Most mi a fontosabb: Orbánék eltakarítása vagy az, hogy Gyurcsánynak milyen helye lesz a listán?!
Mindenki nézzen már egy kicsit magába!
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 11:10
Te el szoktad olvasni a pártlistát? Megvallom, én soha.
Azon úgyis a ME jelölt és barátai vannak, akik minden körülmények között bejutnak és elüldögélnek a langyos vízben!
Ha lenne a lista valamelyik helyén egy nem barát, ki venné észre?
Ez a szakítás nagyon korai volt, és végzetes hiba.
Még azt is el tudom képzelni, hogy nem Botka találta ki, ennél okosabbnak tartottam!
Ha 4-nél több ellenzéki párt indul, biztos OV 2/3-a.
Számoljál!
JAJMÁR
@bencemacska: Ezért fontos, amit Botka mond:
"Közös ellenzéki listát akar,
azt, hogy az egyéni jelöltek kiválasztásánál ne a párthoz tartozás, hanem a szavazatszerzési képesség számítson,
és szerinte megállapodást kell kötni az új baloldali politikáról is."

Helyeslem!

Egyébként többet nyilatkozik Gyurcsány Botkáról, mint fordítva. És bizony csúnyán, sumák, aljas módon. Pedig ha demokrata, akkor most saját magától lépne hátra. Nagyot nőne a szememben. Túl kevés a támogatottsága, még ha itt a blogon más is a látszat!
Nem lehet vele kormányt váltani.

A "szakítást" nem értem. Soha meg se egyeztek, Gyurcsány tudja, hogy vele Botka nem is akar, hiszen előre megmondta, és meg is indokolta. De a Gyurcsány mégis mindig odaódalog, majd újra és újra elmondja, hogy na ugye, és ezért nincs összefogás... , de ennek az összefogáshoz semmi köze!

Nem az a demokrácia, ha minden résztvevő szajkózza a maga érdekét és kívánságait, és csak a magáét, majd hergeli a támogatóit a másik ellen! Megegyezés csak kompromisszumok árán születhet, ahol a magasabb cél a fontos. A többségnek Gyurcsány nem kell, és az ő neve nem fog szerepelni azon a bizonyos listán! Nos, én meg benne csalódtam. Direkt szítja a feszültséget.
Ettől még szeretheti aki szereti.
anka
Botka nagyon biztos a dolgában..., és ez lesz a veszte!
- ilyen hozzá állással nem lesz kormányváltás!
- az egész ellenzéknek össze kell fogni ahhoz.
bencemacska
@JAJMÁR: ma,21:49
A legnagyobb baj a Választási Törvénnyel és a matematikával van!
Másik a politika a kompromisszumok művészete. Mosolyogni, amikor gyilkolni tudnál!
Én pl. nem lehetnék politikus. Ezt úgy szoktam kifejezni: Nekem a kétszer kettő mindig négy, és nem annyi, amennyit a helyzet kíván!
surdilloFUJT
@Béla333: Te is Béla!Dobszóval nem lehet verebet fogni!!!
verőce21
Jó olvasni, hogy a lipsik egymás torkának ugrottak.
Én már nem is teszek hozzá, csak kérek egy kávét!
Ma délután már akkorát aludtam a nagy diófa árnyékában a kertben, mint aratók csépléskor a szalmaboglya árnyékában.
terlasz
@JAJMÁR: Szerintem meg Botka nagyot fog koppanni, ha nem változtat a hozzáállásán. Komolyan azt hiszed, hogy az MSZP egyedül leválthatja Orbánt? Valószínűleg nem is ez a célja. Legutóbb a Mesterházy vezette szocik jól elkúrták, mert azt hitték, hogy diktálhatnak. Most is ugyanez a helyzet. Így aztán marad nekünk Orbán.
terlasz
@verőce21: Na, ennek örülök, hogy jót szunyáltál. Máskor is nyugodtan hagyjál magunkra minket, mert igaz, hogy nehezen tudjuk nélkülözni elmés megjegyzéseidet, de fontos nekünk, hogy jól érezd magad. Sok-sok kellemes kábulatot kívánok a nagy diófa hűsítő árnyékában!
a helység kalapácsa
Magyarországnak ANNYI!
orbán úgy szétcseszett mindent, hogy Magyarországon már sosem lesz jó a BECSÜLETES embereknek.
Miért?
Mert, ha le is győznék a fideszt, azok a kretének ellenzékből is 8ahogy korábban is tették) olyan szinten megnehezítik a JOBBÁ TÉTELT, hogy szite lehetetlen vállalkozás.
orbán ÖRÖKRE tette Magyarországot.
És, ahogy elvándorolnak az emberek, egyre nehezebb lesz - már szinte lehetetlen.
orbán viktor ÖRÖKRE tönkretett egy egész országot!

Én ide születtem véletlenül, de már soha többé nem tartozom ide.
Már nem bírom idegileg a magyarkodást.
Elég volt belőletek!
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/05/31/level-botka-laszlonak/
Levél Botka Lászlónak. Nézzük meg a 2014-ben, az Ön pártjának is kiosztott, oltári nagy zakót. Ha nem tűnt volna fel, akkor pontosan ugyanezt a stratégiát követték. Megalkották Bajnai-Mesterházy páros által vezetett kétfejű vezérkart. Program helyett utálati listát kommunikáltak. A választások előtt alig fél évvel még mindig inkább voltak elfoglalva Gyurcsány Ferenc személyével, mintsem a DK programjavaslataival. Vagy bárki máséival. Olyan felvezető stratégiát követve, ami akkor sem lehetett volna hatékonyabb a Fidesz számára, ha egyenesen Orbán tanácsadói diktálják le a forgatókönyvet. Sikerült a végletekig vinni az ellenzék atomizálását, majd kerek szemekkel rácsodálkozni a gondosan előkészített eredményre. Na, mármost! Kedves Botka úr! Ön lehet egy antidemokratikus törtető, aki bármi áron a hatalomba akarja játszani magát. Ön lehet a múlt hibáiból tanulni képtelen ostoba fajankó. Ön lehet egy olyan álellenzéki, aki megkötötte a maga háttéralkuját a regnáló hatalommal. De ezek akármelyike áll fenn, egyiktől sem szavaznék Önre szívesen. S ez akkor sem változik, ha a fentiek egyike sem igaz, és csak egy duzzogó, politikai suttyó.
bencemacska
@a helység kalapácsa: ma, 01:09
Nagyon szomorú, de sajnos igazad van!
Épeszű ember itt nem is akar békés kormányváltás után miniszterelnök lenni!
Eladott Ország
@Eladott Ország: ma 06:28 és ami kimaradt. Botka egy nagyra nőtt óvodás.
bencemacska
@terlasz: ma, 00:34
Az a baj, hogy a szocik még a saját hibájukból sem tanulnak!
Pedig ugye az okos saját hibájából ...
Az én véleményem szerint Botka Mesterházynál is meredekebb!
JAJMÁR
@terlasz: Igen marad Orbán, ahogy olvasom a hozzászólásokat!

dehogy Botka koppan! Nem is a szocik! Haggyuk!
JAJMÁR
Nyilvánvaló, hogy nem akarjátok megváltoztatni a jelenlegi rendszert. Nem struktúrában gondolkoztok, hanem csak a személyeskedés, a másik megtaposása adja az örömet. Tökmindegy, hogy kiről, és mit, és hogy jogos-e? Az élőfába is bele lehet kötni, ha az a cél!
Ehhez nem kell kormányt váltani, itt a Kánaán hozzá!

Ezt a "jó" szokásotokat simán kihasználja a regnáló hatalom, és észre sem veszitek. Tapossátok azokat, akik előre állnak! Rendszeresen és mindig. Elég hozzá egy-két újságcikk!

Jó taposást!
JAJMÁR
Nehogy megértsétek, hogy nem az arénában és nem a nézőtéren ültök, hanem ott, bent az arénában vagytok, rajtatok múlik minden! Nem Botkán, nem a Gyurcsányon - pláne -
Rajtatok múlik, hogy milyen a kormány, mert az olyan, amennyit megengedtek nekik, és az is rajtatok múlik, hogy új utakat, és lehetőségeket nyissatok magatok előtt. Ha nem teszitek, ne sírjatok!

Olyanok vagytok, mint az összedőlni készülő ház lakói, akiknek a mentőkötél nem elég szép, meg túl sok a bütyök, meg nem is elég erős... meg úgysem fog sikerülni hiszen el fog szakadni, és jól ráesik a mentő fejére. Na, de hát úgy kell neki :-D
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 09:59
Igazságtalan vagy!
Én a gengszter váltás óta mindig elmentem szavazni, amikor kellett. Ebből legalább öt alkalommal - befogott orral - szocikra szavaztam az éppen regnáló hatalom , vagy annak megtestesítője leváltása érdekében. Sőt még ajánló cédulákat, ill. később aláírásokat is gyűjtöttem nekik!
2014-ben sikerült is leváltani az akkori egyéni országgyűlési képviselőt!
verőce21
@terlasz: (00:19) azzal egyetértek, hogy "Botka nagyot fog koppanni". Legyen úgy!
Eladott Ország
@Cefi: Szép nyugdíjas kora lesz Botkának. Nem kell a fogához vernie a garast.
JAJMÁR
@bencemacska: Az ellenzéki oldal egyénjeit ,"cseppjeit" vegyük most egésznek, nem veszhetünk el mindig a személyes, piti kis részletekben.
A szándékosan bedobott koncra ráharapó, destruktív szemlélet szétzúzza ezt az "egészet", én itt látom a kudarc fő okát. Még ha egy-egy ezek után szavaz is. az egész szétesik.

"Aki azt mondja, lehetetlen megcsinálni, legalább ne zavarja azt, aki csinálja."

kínai közmondás

(Nem haragból - bár felmérgesedtem -, hanem ébresztésnek írtam! Személyében senkit sem akarok megbántani, mert tudom, hogy mindenki a saját útját tartja helyesnek.)
terlasz
@karma1: tegnap, 10:50
Nagyon jól látod! A megfáradt magyar az esetek többségében inkább lusta.
karma1
@terlasz: A lustasag emberi gyarlosag, mindenkiben benne van, es kell is, mert ez az embernek az igenye arra, hogy a szervezetenek legyen ideje regeneralodni... Es megertek en mindenkit, aki hetente hat es fel napot dolgozik, megis alig tudja magat eltartani, akkor mar nincs arra ereje, hogy potrohos ingyenelo politikusok marhasagaira figyeljen.
Kozben mar ugy latom, hogy orban azert csinalja ilyen nyiltan a korrupciot, lopast, meszaros helyzetbehozasat, hogy megmutassa, "latjatok, ennyi, en ezt megtehetem mert en talaltam ki ezt a modot, torvenyt hoztam rola, nem tudtok velem mit kezdeni. Az emberek ertelmesek, minek mennenek fejjel a falnak, ha ennyire eluraltak mindent? Ha nem lesz osszefogas, es legalabb az utolso pillanatban nem tudjak ezt a tespedo reteget megszolitani az ellenzekiek, akkor kesz lesz Magyarorszag, 2020-ban biztos... Amit nagyon sajnalnek, ha igy lenne,...:o(((
terlasz
@karma1: Egyetértek Veled csak a lustaság fogalmát másképp definiálnám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.