Lecseréli kétéves, hibátlan szolgálati autóját Tarlós István főpolgármester. Az új szolgálati luxusjárgány – ahogy az előző is – egy fekete Volkswagen Passat. Tarlós a Napi.hu kérdésére azt válaszolta: azért kellett neki új autó, hogy a régit odaadhassa helyettesének.

Automataváltós, klímás, napfénytetős, nagy képernyős navigációval és egyéb extrákkal felszerelt autóját Budapest főpolgármestere lecseréli egy automataváltós, klímás, napfénytetős, nagy képernyős navigációval és egyéb extrákkal felszerelt autóra – írta a hvg.hu.

A belső utasítás szerint a mintegy 9 millió forintba kerülő új gépkocsi beszerzését titokban kell tartani. A "fedőművelet" részeként az új Passat ugyanolyan színű lett, sőt a Tarlós által eddig használt rendszámot is az új kocsira szerelték (ezt elintézni külön pénzbe kerül).

Tarlós 2 éves, hibátlan autóját, lecseréltette egy újra

(Fotó: Bruzák Noém/MTI)

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A magyar a lengyel és a cseh átlagkeresetet (egyébként ezek a gazdaságok voltak ugyanis azok, akik 2004-ben nagyjából hasonló gazdasági színvonalon voltak, mint mi) és kiderítette, hogy míg ezekben az országokban a bérek az 1990-es évektől a gazdasági világválságig (2008-2009) a német bérek 10 százalék körüli szintjéről 30 százalékra emelkedtek, a válság után ez az arány visszaesett. Magyarországon különösen tragikus a helyzet. 2008-ban a németek átlagkeresetének közel 32 százalékát kerestük meg, 2010-ben ez már alig volt 30, az Orbán-kormány ötödik évében 2015-ben pedig már csak 25 százalék volt – a régió többi országa meg jól elhúzott mellettünk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ila51
úgyis a helyettese dolgozik helyette
Eladott Ország
A magyar a lengyel és a cseh átlagkeresetet (egyébként ezek a gazdaságok voltak ugyanis azok, akik 2004-ben nagyjából hasonló gazdasági színvonalon voltak, mint mi) és kiderítette, hogy míg ezekben az országokban a bérek az 1990-es évektől a gazdasági világválságig (2008-2009) a német bérek 10 százalék körüli szintjéről 30 százalékra emelkedtek, a válság után ez az arány visszaesett. Magyarországon különösen tragikus a helyzet. 2008-ban a németek átlagkeresetének közel 32 százalékát kerestük meg, 2010-ben ez már alig volt 30, az Orbán-kormány ötödik évében 2015-ben pedig már csak 25 százalék volt – a régió többi országa meg jól elhúzott mellettünk.
Eriksson
Mindig az az irigység. Azzal ti nem lesztek szegényebbek kedves Napi.hu, hogy a helyettesnek is lesz egy luxusjárgánya.
Vagy ez a ténymegállapítás csak egy egyszerű provokáció, mert már nincs mivel belekötni Tarlósba?
Cefi
Megteheti nem? Vagy nem ezért fizetünk annyi adót?
Egyébként meg bassza szájba az anyját. Meg aki tapsikol neki az is.
quadrocopter
Csak egyszer kell beülni a bársonyba és van tejjel-mézzel folyó Kánaán, "mi szem szájnak ingere" - közléből! Miért nem metróval jár ez a hintás helytartó?
Kookas
@quadrocopter: nem hintás eccerűen hibás!
Ludmilla
a rendszerváltás környékén szlovák iskolásokat táboroztattunk Pálkövén.Úgy tekintettek az akkori Magyarországra,a nálunk vásárolható cuccokra,mint mi nyugatra...na,most hol vagyunk mi és hol vannak ők?ezt az ilyen ostoba,tolvaj,úrhatnám gazemberek nek köszönhetjük,mint ez a tarhapista...
Equus
@Eriksson: hány fillérért írtad ezt a hsz-t? Nyaltad már a tarlós seggét vagy még csak a talpánál tartasz?
Manhattan
@quadrocopter: Például a hármassal! )
Cefi
@Manhattan: Annyira azért nem hülye, vagy stuicid.
nemkati
@Eladott Ország: A magyar átlagkereset valamivel havi 300000 alatt van (= KSH, szerintem kevesebb). Ott valami nagyfokú aránytalanságnak kell lenni, ahol egy átlagember majdnem három évi keresete fordítódik egy másik, közpénzből fizetett embernek csak a céges autójára.
justhpeter
Bár csak ez lenne Tarlós legnagyobb hibája.
Eriksson
@Equus: Nyaltad te már mindenkiét, ergó egy szavad se lehet ez ügyben.
Equus
@Eriksson: x :D ... ennyit értek habonnyal együtt... nincs több karakter... nem érsz annyit
papa.49
Lám,lám csak kibújik a szög a zsákból, gennyláda vagy sarlósisti!!!
Equus
@papa.49: 20.26 Mert mikor nem volt az? A III. ker. pogármestereként a Sziget-fesztivált egy kanál vízbe belefojtotta volna... a máltai szentfazekak helycsináljóként most is ügyködik a kis csutfasz... Pofája nagy, de egy fülestől egy hétig pörögne, ha vki nem lépne a szentlábszagú lábára...
nezelodo
Hát kérem, olyan pancser vezeti a fővárost, hogy még egy normális autót sem tud vetetni a sameszaival, mert két év alatt amortizálódik! Na most megint vesznek egy ugyanolyan szart. Csoda, hogy metrót sem tudnak a Putinkával normálisan összehozni? Bezzeg az ország esze, a Pénztáros Lenci, az zseni, az tud jó járgányt venni, mert takarékoskodik a tőlünk ellopott pénzzel! Hehehe...
Cefi
@nezelodo: Persze hogy szarrá megy az autó két év alatt. Amilyen állapotban vannak az utak mióta sarlós et a basa...
nezelodo
@Cefi: Nem veszik ezek a dakoták észre az utak állapotát, mert két méterrel a föld felett járnak a szerénységtől.
nemkati
@nezelodo: Na meg helikopterről nem is látszik.
papa.49
@Equus: Emlékszem rá minden évben ment a hirig a Szigetfesztivál ellen...
nezelodo
@nemkati: Nézd a jó oldalát, hagyományőrzésből őrizte meg a kockaköves utakat, meg a kő közül kiforduló villamossíneket. Lári-fári, hogy le föl jár a sín az ágyazatban? Rosszul látod, azt csak a rezgéscsillapítás miatt készítette így Rákosi pajtás az utókornak.
Eladott Ország
@nemkati: A havi 300.000, -be már beleszámolták a mészáros & orsós mutyikat is, mert különben csak a KSH-nál jön ki ez az összeg és Lúzer Jankónál !
Eladott Ország
Tarlós pontosan olyan, mint a kormány és az egész búbánatos NER. Rövidlátó, ostoba tapló
Ennyire ostoba ember kevés helyen tölthetne be akár csak portás posztot is, nemhogy egy egész fővárost vezessen, de Magyarország ilyen szempontból is nagyon különleges hely. Mi direkt a degeneráltakra szeretünk szavazni. Imádjuk, ha olyan miniszterelnökünk van, aki olyan béna, hogy annyi megtakarítást sem képes felhalmozni, amiből ki tudná cseréltetni az otthonában a kazánt, ha az tönkremegy. Olyan külügyminiszterünk van, aki negyvenéves korára is a szüleitől kuncsorog pénzt, luxusvillát vásárol a kölcsönpénzből, teli van adóssággal, saját erőből a családját sem képes eltartani, mégis feltűnően nagylábon él. De legalább most az apu pénzéből, közel 170 millió forintért vásárolt dunakeszi villát meg tudta mutatni Petike Szergej Lavrov külügyminiszternek, mivel tegnap a Szijjártó családnál vacsizott az orosz politikus.
Eladott Ország
@nezelodo: tegnap, 21:21 A dakoták nem veszik észre az utak állapotát, mert lóháton járnak.- Untatamunka - lusta indián lett, a csúti.
www.instagram.com/p/kUZGTaBcFe/
m.cdn.blog.hu/sz/szeka/image/dakota_viktor.jpg
F_Viktor
@Eriksson: Irod:
"Azzal ti nem lesztek szegényebbek kedves Napi.hu, hogy a helyettesnek is lesz egy luxusjárgánya."

Megint csak tevedsz!
Az egesz orszag "szegenyebb lett", mert egy olyan varos vezetoje szorja luxus dolgokra a penzt, amelynek nemreg az adofizetok fizettek ki adossagainak egy reszet, pontosan 217,7 milliard forintot!!!
Ebbol az axoforintokbol, amelyben a te penzed is ott van, 21.770 darab 10 millio forint erteku hazat lehetett volna felepiteni!
Vagyis egy nem kicsi varos (3 fo/csaladdal szamolva), azaz egy 65 ezer lakosu varos polgarainak lehetett volna lakasokat epiteni!
S azt se felejtsd el, hogy tarlos annak ellenere koltekezik tovabbra is, hogy meg igy is maradt 320 milliarnyi adossaga, amit majd szinten nektek kell majd kifizetnetek, ergo a luxus kiadasainak torleszteset te fogod kifizetni!
Vagyis szegenyebb te (is) leszel.
Eladott Ország
i.imgur.com/fIZKcdd.gif
Te sokkal nagyobb gáz vagy, barátom. 100 milliárdok tűnnek el nyomtalanul, vagy kerülnek be téglánként megalomán luxusingatlanokba, haszontalan stadionokba, sehova nem vezető projektekbe, kaszinókba, földekbe, közszolgálati propagandába, haverok, barátok, rokonok végtelen és feneketlen zsebeibe. Mégpedig az, hogy konzekvensen elfelejtik ezek az emberek: a pénz, ami felett rendelkeznek, nem az ő magánvagyonuk. Nem Tarlós István magánvagyona az, amit ad, vagy megvon a Fesztiválzenekartól. Nem Orbán Viktor magánvagyona az ország pénze, nem Matolcsy György magánvagyona a közpénz. Mégis úgy viselkednek, mintha az lenne. Hát nem! Ezek a pénzek a közösség tulajdonában vannak. Akkor is, ha a kormány, vagy éppen egy polgármester kerül olyan helyzetbe, hogy rendelkezzen felette. Ezeket a döntéseket mindig a közösség érdekében, a jó gazda gondosságával kell meghoznia minden erre kijelölt személynek. Ezért végtelenül bosszantó az, amikor az ilyen posztra került kiskirályok úgy osztják, költik mindannyiunk pénzét, mint a sajátjukat. Arról nem beszélve, hogy olykor egyesek olyannyira sajátjuknak érzik a dolgot, hogy bőven markolnak a kasszából aztán pedig nem is értik, miért a nagy felháborodás.
Kilóg a seggünk a lyukas gatyából, de ők ragaszkodnak a rongyrázáshoz, mert nekik zenélő kút és extrákkal felszerelt autót jár két évente.
Eriksson
@F_Viktor: Kedves F_Viktor: Engem aztán piszkosul nem érdekel, hogy kinek, hány autója van, éppen ezért írtam ezt a szösszenetet. Azt hiszem, a Napi.hu-nak sem ezzel a kicsinyes témával kellene foglalkoznia, mert ez csupán a pórnép bosszantása, semmi egyéb-
F_Viktor
@Eriksson: Annak a pornepnek bizony tudnia kell mire koltik az adopenzeit, tisztaban kell lennie , hogy az EU-ban szinte miert Magyarorszagon a legnagyobb a berekre rakodo elvonasok, a vilagon miert Magyarorszagon legnagyobb az AFA, stb.
Vagyis miert nem tud olyan eletszinvonalon elni, mint egy nyugat-europai ember, miert kell tobbet dolvoznia ha a gyereket normalisan szeretne felnevelni.
Ez nem kicsinyes tema, ez minden magyart eronto dolog!
Inkabb orulnod kellene, hogy vannak meg olyan kormanytol fuggetlen portalok akik megirjak az igazsagot, nem titkoljak el, nem ferditik el a tenyeket.
Borsodi
Harácsoljon még amíg teheti erről szól a fáma.Ki tudja mit hoz a jövő. Talán szebb jövőt.
Eriksson
@F_Viktor: És te ettől boldogabb vagy? Olcsóbb a kenyér ettől a tudástól?
Nem beszélve arról, hogy nem is vagy érintett az ügyben, s bármennyire is szeretnél, nem tudsz változtatni a tényeken.
quadrocopter
Nem adok 2 évet és fillérekért fogja valamelyik segnyaló megvenni a leadott gépet!
Ugyanez a helyzet a rendőrségi használt gépekkel is - nem járőr kocsira gondolok, hanem a szendvics bevásárlókra, melyeket fűtött garázsokban tartanak !
F_Viktor
@Eriksson: Nem akarod megerteni, hogy mekkora bunt kovetsz el, de neked kell majd elszamolnod a lelkiismereteddel mikor felmenuid megkerdezik toled, hogy mit tettel ertuk, hogy boldog, elbeto Magyarorszagon elbessek eletuket.

Az AFA miatt erintett vagyok en is, havonta egy hetvevet otthon vagyunk, s elkerulhetetlen, hogy beterjunk 1-1 boltba.
Eriksson
@F_Viktor: Elnézésedet kérem, de életem nagyobbik felében azt hallottam minden évértékeléskor, hogy: Elvtársak! Az elmúlt év nehéz volt! A következő még nehezebb lesz! De majd! Két év múlva érezhetően beérik az igyekezetünk!
S mivel a mai napig nem változott jobbá, sőt a rendszerváltás még nagyobb szegénységet hozott a fejünkre, én már immunis vagyok lelkiismeretileg. Nem én vagyok a hibás, s ezt a felmenőim tudják legjobban. Az utódaimnak meg csak bele kell gondolniuk a sorsukba.
F_Viktor
@Eriksson: Most azt mondjak minden evben, hogy hasit minden, a Zemberek minden evben jobban elnek. Ezzel azt sugaljak, hogy aki nem igy erzi, az magaban keresse a hibat, az annyit is er... Mert orban es a fityesz mindent megtesz a Zemberek joleteert...

Magyarorszag elott az EU csatlakozassal akkora lehetoseget kapott a felzarkozasra, amit tortenelme soran meg soha sem. A fityesz most ezt jatsza el, de felo, hogy ezt jatszotta el.
Koszonhetoen a rajuk szavazoknak es azoknak, akik a szavazas napjan otthonaikban maradtak.
Es nekik is vallalniuk kell majd a felelosseget, errol beszelek. Nem lehet olyan, hogy immunis vagyok...
1magyar
Megy a rongyrázás ott fent ezerrel míg itt lent havi 29 ezerből élünk.
Eladott Ország
@Equus: június 2., 16:52 Még csak az ánuszrózsánál tart, de fokozatosan halad felfele.
Eriksson
@F_Viktor: @Eladott Ország: Pedig Gyurcsány is megmondta: Nagy a jólét.
www.youtube.com/watch?v=k7K2pjPXvtk
Eladott Ország
@Eriksson: Én Gyurcsányt leszarom, nem vagyok párttag, „megszüntetve megőrizve” de a 4 millió koldus országa attól függetlenül megvan. Nem a szart kell kenegetni. Az én elvtársam jó elvtárs a te elvtársad...
Eriksson
@Eladott Ország: Sajnos, vagy nem, nekem nincs elvtársam. Tojok a politikára, messziről próbálom követni az eseményeket, mint senkivel szimpatizáns. Mert mint látható: Mind ugyanazt a mantrát ismételgeti, hátha a buta nép beveszi. S lám, bejön, mert Gyurcsány hazugságai nyilvánvalóvá lettek, mégis sokan az ő farvizét keresik. S Botka is ezt a módszert lovagolja.
Orbán is, de ez most nem ennek a cikknek a témája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.