Szerinte másképp is lehet összefogást kovácsolni, ám a magyarok erre képtelenek. „Örüljünk a kétharmadnak, becsüljük meg, ennyi van. Ennél nagyobb összefogás Magyarországon nem lesz” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Vállalkozók és Munkáltatók Szövetségének csütörtöki nyilvános ülésén részt vevő vállalatvezetőknek. „Az én filozófiám szerint az összefogás erő kérdése: ha van erő, van összefogás” – mondta. Másképp is lehet összefogást kovácsolni – például a skandinávoknál –, ám a magyarok erre szerinte képtelenek. „Az ilyen félázsiai származékoknál, mint mi, csak így megy. Itt mindenki okos, mindenki tudja, mindenkinek van jobb ötlete” – mondta. Népszava 2007. július 27.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Orbánnak igaza van. Nála valóban okosabb mindenki. Szerencsére. Ha viszont fél ázsiai származéknak is érzi magát, nem zárkózom el az ellen, hogy a barátjánál, az azeri gauleiternél menedékjogot kérjen és végleg letelepedjen ott.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Orbánnak igaza van. Nála valóban okosabb mindenki. Szerencsére. Ha viszont fél ázsiai származéknak is érzi magát, nem zárkózom el az ellen, hogy a barátjánál, az azeri gauleiternél menedékjogot kérjen és végleg letelepedjen ott.
karma1
Hogy szalad az ido! 10 eve vagyunk le-felazsiaizva, kb. 5 eve pirospottyos a seggunk, hat mi johet meg ebben a szep ertekelesi rendben?
Kulonben meg orban, te csak ne hasonlitgasd a te fajtadat a magyarokeval - eddig nem voltam rasszista, de te igencsak hajazol egy nepcsoportra
qxy
félázsiai származékoknál, mint mi, tudod ki az aki elébed baszta a meleg krumplis lábot az azt ondta,.- Égyé bazdmeg. Az a félázsiai. Össze fogásról beszélsz amikor kilopod a Magyarok szemét? te abortusz maradék. össze fogás? fogd össze marokba a picsád azt takarodj a a Magyarok szeme elől. te jöttment senkiházi húúúú demérges vagyok gyere ide egy fülesért.
karma1
@Kookas: Talald ki. Tudod, hangszoro jar erte, vagy benezhetsz a fuggony moge...:o)) AHogy a kvizben is volt... :o))))
Kulonben meg ne kotozkoggye', nnnna,...:o)))
karma1
@Kookas: De kotozkodni azt tucc, ugye?...:o))))
qxy
Neveszekeggyetekme elveszem a kártyááááát.
Grafix69
Persze , hogy fél ázsiai , hiszen Indiából származik, én például Európából származom. Teljesen igaza van.
kokopelli
@Grafix69: ..csak meg ne kérdezze valaki az indusokat! Letagadják,és elő is
kapják a "gőzmozdonypiszkálókat".
Volt ez a retardált a kínaiknál akár már hun-rokon is,de nem tudta
a barom még azt sem,hogy kik ellen is épült a "Nagy Fal" !?
karma1
@qxy: Nem veszekszuuuunk,...:o)) Incselkeduuuuunk,...:o))) Ne felj, a veszekedes nem ilyen,...:o))))
Grafix69
@kokopelli: Persze nem tudta , mert azért ment oda hogyan néz ki a Kínai Nagy Ftal , mert ilyennel akarja körbe falazni Magyarországot a migránsok ellen , de valójában az elvándorlást akarja vele megakadályozni.:))))
qxy
@karma1: Tudod van egy két oldal ahol nagyon csúnyán egyik basztassa a másikat, szidalmaznak és utálatoskodnak. ez olyan rosz dolog és én nem szeretem. és olyan rosz olvasni hogy basztassák az emberek egymást. De a kis baszogatás az jóóóó . az,,, naggyon jóóó.
karma1
@Grafix69: Akkor miert nem Hegyeshalomnal epitkezik? Ja, hogy mar nincs arra sem ember, hogy megepitsek ott a falat? (Atszokdosnenek a nyavalyasok Burgenlandba, mi?)
Perwool
Magyarok jellemzése 1523-ból

"A magyarok általában a világ legrosszabb fajtája. Nem szeretnek és nem becsülnek egyetlen nemzetet sem a világon, és egymást sem szeretik. Mindenki a maga kényelmére gondol, lopják a közt, és kevesen törődnek vele. Egymás között olyan titkos gyűlöletet és ellenségeskedést táplálnak, hogy szinte hihetetlen. Ennek ellenére minden nap felváltva együtt esznek, és testvéreknek hinné őket az ember. Nincs semmi engedelmesség közöttük, büszkék és arrogánsak, s
nem tudnak sem uralkodni, sem kormányozni, és tanácsot sem fogadnak el olyantól, aki ért hozzá.
Mindig dicsekednek saját dolgaikkal, azonnal készek bármit megfogadni, de igen késedelmesek a végrehajtásban. Kevés dologgal foglalkoznak, kivéve a dőzsölést és a köz meglopását. Ebben nagyon serények."

/Francesco Massaro velencei titkár/
Eladott Ország
Te pofázol te nagyképű szarházi kleptokrata cigány.
Grafix69
@karma1: Azé , mert ott nem dolgoznak havi 100 ezer forintért:)))
Grafix69
@Eladott Ország: Na de agresszív lettél:) mondjuk nem csodálkozom.
Eladott Ország
Az ellenzéki pártoknak – akár a most ismerteknek, akár egy eddig ismeretlennek – az lenne a
feladata, hogy a senkire nem szavazó 4 millió emberből megszólítson annyit, amennyi meg tudja változtatni az erőviszonyokat. Ahhoz persze szükség lenne megfelelő politikusokra és
mondanivalóra. És persze rengeteg munkára, ugyanis ezekhez a potenciális szavazókhoz el kell jutni valahogy és annak kevés a valószínűsége, hogy a pártpropaganda gépezete állna a nép szolgálatára. Ideje lenne megérteni, hogy 1,7 millió szavazó nem többség. Ez csak az első lépés, mert megérteni kevés, mozdulni is kellene, hogy a többségi szunyókálást szavazatokra lehessen váltani. Pontosan ettől retteg Orbán és csapata. Fogy körülöttük a levegő és nem csak országon belül, hanem határokon kívül is. A remélt Trump-­Orbán barátság nem jött létre, az uniós országok többségének már régen teli van a hócipője a mi dicsőséges vezérünkkel, Merkelnek jelenleg fontosabb dolga van, de ez csak átmeneti állapot, Franciaország frissen megválasztott elnöke nem egyszer bírálta Orbán Uniót romboló ténykedését. Bizony, fogy a levegő és a mi kis háromnegyed ­diktatúránk nem fog szó nélkül maradni az európai közösségben. De leváltani csak mi tudjuk. Már persze, ha akarjuk. Ha nem akarjuk, akkor meg nincs miről beszélni, mert akkor úgy jó minden, ahogy van.
kokopelli
@Perwool: ..hogy repül az idő,de vannak olyan dolgok a világon,amikbe az idő
vasfoga is beletörik!...költői lettem!..ugyi? :=)
"Hajrá Magyarország,hajrá magyarok!"...idézet egy kis nem magyar
f@ßfejtől!
Perwool
@kokopelli: "Hajrá Magyarország,hajrá magyarok!"
Van újabb.Ugyan attól a dakotától!
"Magyarország erős és büszke!" pont mint 1523-ban.
kokopelli
@Perwool: ..büszke?...mire is?
Jó lenne megtudnunk,mert senki sem szeretne
hülyén meghalni!
Perwool
@kokopelli: Én úgy tudom, büszkék teljesítményre szoktunk lenni.
"Hááámánmink" magyarok Európa motorja vagyunk. Jobban teljesítünk! Már úgy plakátilag!
Nessy
Félázsiai származék Orbán és a kedves familiája!
Fogja a híveit, és irány a sztyeppe! Ott van hely stadionoknak, meg kisvasútnak, óriás plakátoknak.
Eladott Ország
@Perwool: A Báthory István nádor és Szapolyay erdélyi vajda között szűnni nem akaró torzsalkodásnak az lett a vége, hogy Lajos király még az 1523. évi országgyűlés előtt Báthoryt felmentette, vagy jobban mondva megfosztotta nádori méltóságától, de Szapolyayt, aki biztosan számított arra, hogy most már ő kerül a nádori székbe, azzal a nyilatkozattal játszotta ki, hogy a nádor hatáskörébe tartozó teendőket ezentúl ő maga fogja elvégezni, amit aztán az országgyűlés tudomásul is vett.
Pálinkás Pál
Orbán nem félázsiai,hanem teljesen,ősei Indiából vándoroltak be annak idején,minannyiunk vesztére!!
bakegya
NA KÉREM-KI VAGYUNK OSZTVA-ORSOS VICCTOR LESAJNÁLATÁVAL-a rosseb egye le azt a nárcisztikus jóltartásos gyökér neveltetésed végtermékét!!!-és ezek a VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK SZÖVETSÉGESEI SEMMIT SE SZÓLTAK,NYILVÁN TAPSOLTAK NEKI.
Megértette annó,most tudatosította vicctor velük szuverén nacionálé,a jelenlévők mindíg kivételek--- értünk lopnak!-de azért az általa garantált lelki nyugalommal üljenek fel vele közösbe a legközelebbi 50 személyes üzleti útra akár vissza a kommunizmusba is szuverén magyar nemzethy nacionalizmussal!-A MAGYAROK ÁLLAMHATALMASA FIZETI.
nevemnick
@Nessy: 20:27 de arra oda kell figyelni, hogy a suskánkat felejtse itt!
kokopelli
@Perwool (20:20)
.EU.motorja?
Még nagyon "kicsi" voltam amikor állandóan azt hallottam:
"Isten nem ver bottal,csak egy "Dongó" segédmotorral!"
Felcsúton megindul újra a gyártás exportra? :=)
solidedge
Rendben van hogy nálatok félázsiai embereknél ez így megy. De mi lesz az európai többséggel ebben az országban?
nevemnick
@kokopelli: három hete vettem két ,,Dongó"-t, mindegyik működőképes, csak a lehajtáson kellett javítani! A két régi Csepel női-férfi kerékpárhoz huszonötszörös áron jutottam. :))
Nessy
Európa motorja? Három ütemű motor. Szív, szuszog és b@szik menni!
qxy
@Perwool: Ez frappáns és igaz sajnos. De azért tegyük hozzá. Ha valamit fel találnak fel fedeznek valami ujj van bárhol a világban a Magyar keze benne van mert " TUDUNK" " HA AKARUNK.
solidedge
@qxy: Némileg árnyalja a dolgot, hogy a Nóbel-díjasaink és feltalálóink zöme zsidó származású.
magyarbakancs
"Orbán: Az ilyen félázsiai származékoknál, mint mi, csak így megy"
Fél ázsiai a gondolkodása,mentalitása ja meg a viselkedése.
Meg olyan ci***
dr. prédikátor
Te köcsög geci viktor szopkin!!!Hogy te egész Ázsiai vagy az biztos!!!Én Európai vagyok,az összes felmenőmmel együtt!!!VIKTOR SZOPKIN! T A K A R O D J!!!
kokopelli
@nevemnick: (8:32)
..akkor "Oldtimer" tulajdonos lettél!
..de komolyan! Gratula,mert én már süldőkorom óta nem láttam! :=)
kokopelli
@karma1: 11:55 tegnap!
..megépítenék a "zemberek",de az utolsó résen ők ugranának át,és
kivülről tennék a falat átjárhatatlanná! :=)
kokopelli
"...A MAGYAROK KÉPTELENEK ...! Meg ő is ...!
kokopelli
@qxy: (11:15 tegnap)
...pedig én veszekednék veletek,úgy frontál telibe.! :=(
Idén május 31.-én megint egyedül voltam a "Budapesti Állatkertben" a gólyákat
megdobálni! Cipeltem a kavicsokat,de megint nem jöttetek! :=(
qxy
@kokopelli: Oké oké. találkozunk és egy kis kerti parti, kis zabálás, kis buli és megbeszéljük hol szedjünk kavicsokat. Nem is tudtam hogy zorbánnak az a beceneve hogy gólya Megyünk dobálózni. de olyan kavics kellene amit " ki kell biztosítani" valami kis pöcök vagy mi és karika a végén.
kokopelli
...én nem voltam benne biztos,hogy a gólya hozta őt,de a szüleit
csak nem dobálhatom meg! Lehet,hogy ők is ott voltak utánam?
A faterjának akár még elég köve is van hozzá! :=)
Kookas
@karma1: az lesz a cudar világ ha már a közmunkások is ausztriában állnak sorba majd közmunkáért!
Perwool
@kokopelli: - Miért piros a gólya csőre?
- Mert égett a pofája amikor Orbánt hozta! (Indiából)
Perwool
@qxy: Annyit hozzátennék, szerte a Világban! Itthon nem támogatják a tudást!
Itthon csak a moslék zabáló CÖF-t, meg a zongorát, festmény vásárlást, saját lábra állást...
Pálinkafőző Rézüst
Anyád félázsiai! Ja nem, az zsidó. Apád meg román cigány. Akkor hogy is vagy te félázsiai? Minket meg hagyjál ki a családfádból bazmeg--...
Perwool
@durbincs: A haza az a hely, ahol az állam minden erejét arra fordítja, hogy a haza szülöttjeit itt letelepedőket, függetlenül politikai hovatartozásától. Ez az ország több éve már nagyon sokaknak nem a hazája! Csak egy hely ahol élnek, több millióan egyik napról a másikra.
Lehet statisztikázni, mellé beszélni, naponta ordítani, kiplakátolni, hogy hazánk" egy sikeres büszke ország" közben meg milliók hagyják el az országot.
Perwool
jav: "A haza az a hely, ahol az állam minden erejét arra fordítja, hogy a haza szülöttjeit itt letelepedőket, függetlenül politikai hovatartozásától" mindenben támogassa!
Perwool
@qxy: Oké, hogy onnét jöttünk, de annak már bő 1000 éve, nehogy már az vágja ezt az orcámba, akinek a népe csak a XV. század környékén keveredett errefelé!
Kár, hogy anno nem voltak ilyen "államfiúnk", mint Orbán, akik megakadályozták volna a gazdasági menekültek érkezését, akkor Őorbánsága most valahol Gudzsarát államban éldegélne.
qxy
@Perwool: Nagyon el van titkolva hogy honnan is jöttünk. Nagyon el szeretnék titkolni. De ez más téma. Csak annyi, hogy a Szerb piramis 2000 évvel régebbi mint az Egyiptomi és milyen írás jelek vannak benne? ??? Igen, és nem véletlen hogy azok tudják meg fejteni ezeket az üzeneteket akik értik a régi Magyar róvás írást. Igen, ez titok. meg sok más is.
nevemnick
@kokopelli: csak ez egyiken van kerékpár azonosító tábla, azt meg nem fogadják el... :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.