A világ legsikeresebb nemzeti konzultációja szinte vidám hangulatú sorosos tévészpotot szült. A világ legbefolyásosabb milliárdosa mosolyog, és még egy kedves társasjáték nevét is megidézi a kormány a társadalmi célú hirdetésben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@1magyar: Te érted is amit leírsz? Jó neked.
Olvastad? propeller.hu/itthon/3292280-orban-magyarorszag-torokorszag-oldalan-all?all#c1900366
itt pedig a kommentem:
" Az EU-nak szüksége van Törökországra."
" A török uniós csatlakozási tárgyalások ügyét firtató kérdésre válaszolva azt mondta: ha elkezdünk egy tárgyalást, azt tisztességesen végig kell vinni.
Vitya!A Török lakosság 99,8%-a iszlám vallású a lakosság létszáma 76 millió!
Ha ezek 10% megindul Europa felé, és mindegyik hoz magával meg egy migránst (mindenki hozzon magával még egy embert) baszhatod a csirke hálódat.
Amúgy meg Orbánt unja a civilizált világ mint, vénlány a pártát, úgyhogy muszáj valami újat mutatni.
Visegrádi négyek helyett ankarai ötök..."
Soros: Európában csak pont minket akar tönkre tenni? Senki mást.Értem...
Multik: A magyar GDP több mint 50%-át német multik termelik ki. A maradékot a világ többi része, meg a dübörgő magyar gazdaság. Gondolom az összes autógyár alkalmazottja boldog lenne, ha a munkáltatója lelépne innét...
Ha kilépnénk az EU-ból, ebből maradna a magyar gazdaság. 10%? Talán... Lehet, hogy nem lenne jegyrendszer. Még pár hétig...
Orbánék azokra építenek, akiket ezerrel anyáznak. Merkelnek van egy rossz napja és visszaküld minket a kőkorszakba... Ha minden germán cég itt hagyna minket, hamarosan jegyre lenne a villanyáram is. (Amit a birkamenet állítana elő mókuskerékben.)
Egyetlen munkalehetőséged az lenne, hogy valamelyik Fideszes földbirtokoshoz elszegődsz cselédnek. (Esetleg a felcsúti szellemvasúthoz gyerekeket ijesztgetni.) Vonz ez a lehetőség? Gondolom nem.Az Unió hasznát-kárát latolgatóknak nem ártana azon is eltűnődni, hogy ne a befizetett összeget, illetve a kapott támogatást nézzék csak, (Ez ugye kb.1:3, 1:4 arány.)hanem mondjuk a vámmentességet! Melyik magyar cég lenne vámmal is versenyképes Európában? Mennyibe kerülnének a boltban az Unióból származó termékek? Melyik nyugati cég dolgoztatna nálunk?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Ez az igazság. Soros elegyíteni akarja a bolygó népeit, gondolom az embercsempészek tejelnek neki mi meg szívjuk a rosszabbik végét.
simmering73
Nem nézzük ezt a gyengeelméjűeknek fenngtartott tévét.
Perwool
@1magyar: Soros György jelen pillanatban 86 éves. Mikor Orbánt és bűntársait taníttatta , akkor volt közel 60. Nos a majdnem 60 éves Soros György a demokráciát, a szólásszabadságot a szegényeket támogatta, taníttatta világszerte, tengernyi pénzt áldozva erre. Erre megesküszik Orbán is, meg a többi tanítvány is. Aztán ez a derék ember majd 80 évesen hirtelen átcsapott Antikrisztusba, mindent tönkre akar tenni, mindent le akar igázni, stb... Ez a mindenkit tönkretenni akaró gonosztevő a nagy nulláról a világ egyik leggazdagabb emberévé vált. Gondolom bűnös hajlamait eltitkolta 80 éves koráig...
Soros ördögi tervet eszelt ki, hogy tönkretegye Európát. Tök jó cél 86 évesen, nem igaz?
Mindeme disznóság Sorosnak eszébe se jutott mondjuk 75 évesen. Addig biztos tervezett és 80 felett látott neki a megvalósításnak.
Soros, akinek a világ több mint 100 országában van komoly üzleti érdekeltsége, (és mindezt tönkre akarja teni? hihető logikus, mármint a narancsosoknak)jövedelme több, mint pár csóróbb országnak együtt, szavára a pápától az USA elnökéig mindenki odafigyel azzal tölti napjainak jó részét, hogy pár százezer, esetenként 1-2 millió forinttal támogasson olyan politikai erőket, mint
pl.a Kétfarkú Kutya Párt, a Momentum és hasonlók. Ühümm.. Tök logikus és hihető.
Soros a világ nagyobb részével egész jól elvan, kizárólag a gigantikus hatalmú Orbán királytól érzi magát fenyegetve, őt gyűlöli halálosan. És ezer milliárd dollárok birtokában töketlen magyar ellenzékieket töm aprópénzzel, hogy ártson neki. Jobb ötlete nincs...
Nessy
Igy kell ezt csinálni! A Fidesz nem költ kampány és politikai plakátokra! Kormány info címen minden 10 percben látható a királyi és Vajna csatornákon, aztán az utcán is.
Azért, ha lenne egy tanács adójuk, elmondhatná, hogy néha a kevesebb több. Vagy úgy vannak vele, hogy a hülyéknek kétszer, a komplett hülyéknek háromszor kell mindent elmondani, hogy megértsék?
papa.49
A kimondott magyar tévéket már régen nem nézem!!!
1magyar
@Perwool: Igen, mindenhol vannak megvehető emberek, erre építi az üzleteit. Éppen Orbánékat nem tudta megvenni - ennyi.
Kiszolgáltatott, ambícióval teli embereket, politikusokat, mint anno Orbán is volt még szegényen taníttatta, hogy egyszer majd kérjen tőle. Mi ez? Nem a maffia szokta így intézni a dolgait?
quadrocopter
"Ne haggyuk, hogy Soros nevessen a végén" Hadd nevesen már az elején a beszarásos erőlködésen!
eszegfu
@1magyar: "Igen, mindenhol vannak megvehető emberek, erre építi az üzleteit. Éppen Orbánékat nem tudta megvenni..." Kifejtenéd, hogy milyen "üzletről" van szó? Meg hogy miért is, milyen céllal kellett volna "megvennie" Orbánékat? Szeretném legalább megérteni az álláspontodat.
1magyar
@eszegfu: Leírtam: egyszer majd kérek valamit c. mondat. A vén f@sz felvetetné Európával még a kölcsönt is, hogy a migránsokat tartsuk el.
Csak éppen Orbánék -gondolom- ezt a szívességet a taníttatásért nem akarják megtenni. Túl nagy ára lenne.
kokopelli
@1magyar
Tisztázzuk először : mi az,hogy felvetetne Európával még kölcsönt is...?

Mesélj,hogy melyik Európával,melyik részével,melyik országokkal, melyik
intézményeivel stb..stb...stb...!Csak az üres demagóg duma nem elég ,
Írd le szépen!
Nem veszed észre,hogy az Orbán-mantrát szajkózod? Nagyon kevés vagy...!
Villants!
eszegfu
@1magyar: Ha jól sejtem, akkor a kb. 30 évvel ezelőtti tanittatás ára ellenértéke lenne ma az "egyszer majd kérek valamit" beváltása, hogy M.o. is segitse a menekülteket... legalábbis ilyesmit irsz. Szerintem ez nem igazán életszerü, hiszen, ha Soros bármit is kért volna, akkor már előbb is meg kellett volna tennie, hiszen ma már 86 éves és senki sem tudja, hogy meddig fog élni. Azt meg 1 percig se gondold, hogy "tejelnek neki az embercsempészek", hiszen neki a pénze nem a klasszikus vállalkozásaiból, vagy "maffia-jellegü" dolgaiból származott, hanem sikeres tőzsdei befektetéseiből. Tudod, ha O.V. képes arra, hogy "megvegye" Mészáros Lőrincet, akkor O.V. is megvehető... na persze nem menekültügyben, és nem is az "ára" miatt, hanem akkor nem tudná fenntartani a rettegést, a harcot, és esetleg elesne a hatalomtól. Tudom, hogy O.V. menekültpolitikájával Te egyetértesz, igy szerintem nem tudsz, ill. nem akarsz racionálisan, tárgyilagosan erről gondolkodni...érzelmeidre hagyatkozol.
1magyar
@eszegfu: Ha a racionális, tárgyilagos gondolkodás azt jelenti, hogy fogadjuk be az arabokat,mszlimokat, tartsuk el, akár kölcsönből is - ahogy soros mondá - adjunk nekik házakat,havi apanázst, többet mint egy 12 órát gürcölő embernek, cserébe terrorcselekményeket várhatunk és még a vallásukat is nekünk kell elfogadni és alkalmazkodni hozzájuk, akkor igen, érzelmi alapon döntök és támogatom Orbánt.
1magyar
@kokopelli: Ez nem szajkózás, soros mondta, hogy még olyan áron is támogatnunk kell a migránsokat ha ezért Európának akár kölcsönt is kell felvenni.
Ezt te nem láttad a tv-ben? Érdekes nagyon szelektív a hallásod,látásod és a véleményed.
Hihetetlen, hogy az idegenek oldalán állsz és magyarul beszélsz.
magyarbakancs
@1magyar:" Igen, mindenhol vannak megvehető emberek, erre építi az üzleteit. Éppen Orbánékat nem tudta megvenni - ennyi.
Kiszolgáltatott, ambícióval teli embereket, politikusokat, mint anno Orbán is volt még szegényen taníttatta, hogy egyszer majd kérjen tőle. Mi ez? Nem a maffia szokta így intézni a dolgait?"

Nem ismerlek ezért diplomatikusan fogalmazok.
Keresed fel Orvosodat,és Gyógyszerészedet.
Mert amit leírtál az maga a az elmebaj határát súrolja.
Mafia alapon a hazám működik.
Hol tűrik el azt ,hogy rokonok ,hozzátartozók a miniszterelnök úrnak EU-s pénzeket nyernek.
Ez maga a bűncselekmény.
Mondjál még egy Lajtán túli országot ahol ez büntetlen marad!
A Francia választáskor a konzervatív jelölt is belebukott,hogy évekig gyerekét,feleségét nevezte meg szak embernek maga mellett ,és felvette az EU-s pénzeket.
eszegfu
@1magyar: Te is tudod, hogy nem ezt jelenti... Azt jelentené pl., hogy papir és iróeszközzel kiszámolnád mi mennyibe kerülne. A vallással kapcsolatban: 26 egyházat jegyeztek be M.o-n, köztük a muszlimot is, tehát elfogadott vallási felekezet. De tényleg nem akarok Veled erről vitatkozni, elfogadom az álláspontodat még akkor is, ha nem értek vele egyet.
1magyar
@magyarbakancs: Ha belegondolsz a helyzetébe, te mit csinálnál, azt amit az ellenzék, inkább külföldre vitelében segédkeznél az eu-s pénzeknek?
Te nem inkább az országodban a támogatóidnak, "csókosaidnak" a kezébe adnád?
Itt csak az a bosszantó, hogy az embereknek is többet kellene adni és minden menne a maga medrében.
Perwool
@1magyar: Te érted is amit leírsz? Jó neked.
Olvastad? propeller.hu/itthon/3292280-orban-magyarorszag-torokorszag-oldalan-all?all#c1900366
itt pedig a kommentem:
" Az EU-nak szüksége van Törökországra."
" A török uniós csatlakozási tárgyalások ügyét firtató kérdésre válaszolva azt mondta: ha elkezdünk egy tárgyalást, azt tisztességesen végig kell vinni.
Vitya!A Török lakosság 99,8%-a iszlám vallású a lakosság létszáma 76 millió!
Ha ezek 10% megindul Europa felé, és mindegyik hoz magával meg egy migránst (mindenki hozzon magával még egy embert) baszhatod a csirke hálódat.
Amúgy meg Orbánt unja a civilizált világ mint, vénlány a pártát, úgyhogy muszáj valami újat mutatni.
Visegrádi négyek helyett ankarai ötök..."
Soros: Európában csak pont minket akar tönkre tenni? Senki mást.Értem...
Multik: A magyar GDP több mint 50%-át német multik termelik ki. A maradékot a világ többi része, meg a dübörgő magyar gazdaság. Gondolom az összes autógyár alkalmazottja boldog lenne, ha a munkáltatója lelépne innét...
Ha kilépnénk az EU-ból, ebből maradna a magyar gazdaság. 10%? Talán... Lehet, hogy nem lenne jegyrendszer. Még pár hétig...
Orbánék azokra építenek, akiket ezerrel anyáznak. Merkelnek van egy rossz napja és visszaküld minket a kőkorszakba... Ha minden germán cég itt hagyna minket, hamarosan jegyre lenne a villanyáram is. (Amit a birkamenet állítana elő mókuskerékben.)
Egyetlen munkalehetőséged az lenne, hogy valamelyik Fideszes földbirtokoshoz elszegődsz cselédnek. (Esetleg a felcsúti szellemvasúthoz gyerekeket ijesztgetni.) Vonz ez a lehetőség? Gondolom nem.Az Unió hasznát-kárát latolgatóknak nem ártana azon is eltűnődni, hogy ne a befizetett összeget, illetve a kapott támogatást nézzék csak, (Ez ugye kb.1:3, 1:4 arány.)hanem mondjuk a vámmentességet! Melyik magyar cég lenne vámmal is versenyképes Európában? Mennyibe kerülnének a boltban az Unióból származó termékek? Melyik nyugati cég dolgoztatna nálunk?
Perwool
@1magyar: A multi kiviszi a hasznot? Miért te dolgoznál ingyen?
A hazai vállalkozok semmi haszon fejében dolgoznak? Tudsz róla, hogy politikusaink külföldi bankokba tartják a pénzüket sőt még Csányi is. Tudod miért mert a MNB elvesztette közpénz jellegét.
Amúgy további jó rettegést. Én még nem hallottam, hogy a haldokló, rettegésben tartott nyugatról tömegesen menekülnének haza a magyarok, sőt tömegesen hagyják el az országot.
kokopelli
@Eriksson: (9.33)
..melyik intézménye venne fel?
..Melyik intézménye jogos azt felvenni?
..kik fizetnék azt vissza?
..melyik fórum döntené el?...kérdés kérdés hátán!
..a "papír" és a "net" minden marhaságot elvisel! :=)
Ördögvadász
@Perwool: különben mi értelme lett volna a határtalan Európának, te primitív paraszt?
Eriksson
@kokopelli: Ezt kérdezd meg Sorostól, mert ő az ötletgazda.
papa.49
Azért nem a Soros a patásördög, hanem a hezugovics, a ,,nagy nemzetmentés,, ürügyén jól megszedte magát a tetves cigány, és tt most mindegy, hogy mit hazudik a lölő, is ugyanúgy fajtárs, mint a flóri, csak ezt nem mindenki látja át!!!
kokopelli
@Eriksson: ...majd ha kamerák előtt mondja,és nem egy olyan orgánum
idézi,amelyik láthatóan a kormány szócsöve,akkor elhiszem!
Kerestem a lap kiadóit,de nem találtam! :=(
kokopelli
..ha ugyanazt a dolgot sokszorozva küldöd,de más lap-fajléc alatt,
az nem egy bizonyíték! Küldheted még 20-szor ugyanazt idézetet Sorostól,
akkor sem érv,mert a "forrás" ugyan az!..ergo nem lesz valós a tartalom!
A kormány szajkói is végtelenszer ugyanazt nyomják,de attól még nem lesz
az igaz! Azért fizetik őket,és legalább nem kell dolgozniok!
magyarbakancs
@1magyar: "Ha belegondolsz a helyzetébe, te mit csinálnál, azt amit az ellenzék, inkább külföldre vitelében segédkeznél az eu-s pénzeknek?
Te nem inkább az országodban a támogatóidnak, "csókosaidnak" a kezébe adnád?
Itt csak az a bosszantó, hogy az embereknek is többet kellene adni és minden menne a maga medrében."
Az EU-s pénzek nagy részét a nagy nemzetközi cégek viszik el.
A csókosoknak marad a kevesebb az ,az a haveroknak,rokonoknak.
De nem a tehetségnek a rátermettségnek.
Bele gondoltál abba ,hogy minden demokratikus kísérletünk miért torkollik diktatúrába?
Megmondom mert a tehetség elmegy nem marad itt, és nincs tehetségünk arra ,hogy megfelelő ipart teremtsünk ezért politikusaink a közöst lopkodják.
Majd amikkor rajta kapják mindjárt komcsizás,zsidózás,magyarkodás a vége.
Ami pont most van megint.
Csizmás Kond
@Perwool: Soros nem soha nem taníttatott senkit.Ő egy a zsidó menekülteknek kiállított okmányokból és hasonló dolgokból összeharácsolt pénzel kezdett spekulálni míg nem jött az az ötlete hogy olyan alapítványt hozzon létre ahol az ő globalizációs eszméit tanítják. tehát nem tanítptt hanem harácsból alapítnányt hozott létre, és azért alapítványt hogy más ok is pótolhassanak az ő fantáziajátékába.
Tehát az ott tanuló emberek közül egyiket sem Soros válogatta ki hanem az iskolai szabályzat egy bizonyos tanulmányi szintet elérteknek lehetőséget adott azokban az iskolákban szélsősége liberális eszmék megismerésére.
Perwool
@Csizmás Kond: Eddig is sejtettem, hogy tisztességes munkával a @va életben nem lehet valaki milliárdos.
Ezért levezethetnéd Soros milliomossá válása után, Andy Vajna,( Amerikába adó csaló volt itt nem kell adózni nehogy itthon is adó csaló legyen, sőt a cassinoiba nem fér be a pénztárgép ) Szijjártó szülők, (mert ugye ők vették a fiúk 130 millás lakását) Apró Klán, Orbán Győző, Orbán Ráhel, Mészáros Lőrinc, Tiborc család, a kiflitolvaj Selmeci művésznő több hektáros föld és 1000 m3 luxus lakás tulajdonos, Simicska, Lévai Anikó (aki mint tudjuk non-stop szült) Rogán, vagy a csoda mágus Lázár(aki többet spórolt mint amennyit keresett)Csányi, Habony, Garancsi
meggazdagodását...Orbánt nem említem,-:))) mert legutóbbi bevallása szerint 700 ezerje volt, de annak gondolom legalább a felének a seggére vert mert saját pénzből utazott a EB-re.-:))
Csizmás Kond
@Perwool: Soros vagyonosodási dolgait sem én vezettem le hanem épp ő adott valamikor a nyolcvanas években ha igaz egy interjút amiben elmagyarázza a vagyona eredetét...nem is magyarázza hanem kérkedik vele...
és most itt fölösleges volna elemezzem az általad kérdezettek sorsának alakulását, mert megtalálható a neten...szóval egyik sem közvetlen ismerősöm, hogy valami konkrét dolgot tudnék elárulni...
Azt viszont biztosra állítom, hogy a hatalom közelségétől nagyon sokat függ az anyagi gyarapodás...ez mindig is így volt...azért is harcol hazudozik mindegyik, hogy őket válasszák meg.
hetöndöe
Milyen szerencse,hogy 5 évvel ezelőtt a fityfaszos szavazók azt sem tudták,ki is az a Soros György.Most bezzeg a sok húgyagyú "első kézből" fújja,hogyan lett millárdos,hogyan támadja hazánkat és hasonló állatságok.Az agyzsibbasztó propaganda csodákra képes,főleg az agyhalott idiótáknál.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.