Három napos konferenciát tartott Mészáros Lőrinc alapítványa, a Mészáros Alapítvány Mészáros Lőrinc hoteljében, mint arról Mészáros Lőrinc csatornája, az Echo TV hírt adott.

A 126 Vál-völgyi fiatalt havi 50 ezer forinttal támogató szervezet kuratóriumának elnöke, Mészárosné Kelemen Beatrix kijelentette, hogy

olyan dologért tehetünk mi együtt, ami a mi térségünkért van. (..) Én azt gondolom, hogy nem csak mi álmainkról van szó, hanem a ti álmaitokról is. (..) Hiszen azon a helyen tanulni, és később élni is, azt gondolom, hogy az a világ legjobb dolga.

Az alapítvány a jövőben nem csak tanulmányi támogatással, hanem a friss diplomások esetében munkalehetőséggel is segítené a fiatalokat: az EchoTV szerint a marketing, kereskedelem és média területén kínálnának nekik lehetőséget.

A célunk az, hogy sikeres felnőtté váljanak ezek a gyerekek. Azt gondoljuk, hogy hosszú-hosszú éveken keresztül tudjuk őket támogatni, és reméljük, hogy nagyon sikeres emberek lesznek

- jelentette ki Mészáros Lőrinc.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Igy kezdödik a cikk : ( 100% pénzmosoda )

" Három napos konferenciát tartott Mészáros Lőrinc alapítványa, a Mészáros Alapítvány Mészáros Lőrinc hoteljében, mint arról Mészáros Lőrinc csatornája, az Echo TV hírt adott. "

Szerkesztök !!! Mijaf@szért kell 1 mondatban 4x(!) leirni ennek a sertésnek a nevét ??
Gondolom, ki is ny@ltátok fényesre a seg.ét, és ki is sz@pt@tok a fonnyadtját !!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Atyaisten! A masodik osztalyos Pistike sokkal jobban osszeszedi es kifejezi a gondolatait, mint ez a nagyranott oriascsecsemo!
Sotetseg delben...
Csak nem egy egyetemet alapitanak a sajatlabu recsolkenek? Merthogy eppen Tukrospusztan lakik az ifju par a tronorokossel, tehat nem lenne neki gond minden nap atjarni 10 km-re Felcsutra...
Erdekes azonban, hogy a magasztos celjairol makogott valami feledhetot, eppen csak a love' nagysagarol nem beszelt...
Vagy csak a labdaszedo kepzes indul be Csuton?
volvós
Igy kezdödik a cikk : ( 100% pénzmosoda )

" Három napos konferenciát tartott Mészáros Lőrinc alapítványa, a Mészáros Alapítvány Mészáros Lőrinc hoteljében, mint arról Mészáros Lőrinc csatornája, az Echo TV hírt adott. "

Szerkesztök !!! Mijaf@szért kell 1 mondatban 4x(!) leirni ennek a sertésnek a nevét ??
Gondolom, ki is ny@ltátok fényesre a seg.ét, és ki is sz@pt@tok a fonnyadtját !!
karma1
@volvós: Mert hatha meszaros nem fogna az adast, hogy minden az ove...:o))) Az echo tv, a hotelja, meg az alapitvanya is... Szerencsetlen hulyejenek mar csak azt kell nyilvantartania, hogy mikor mennyit kell utalnia a vizidisznonak...:o)))
szaboria1
Különbség van segít és segítene között. A terv meg van csak kérdés teljesül e? Vagy csak ez is egy kis reklám fogás.
volvós
@szaboria1: 12:46
Szeretném látni azt a névsort, akiken " segitene "
Farkas Flórián ( a ROKON ) pulyái ???
volvós
"...az EchoTV szerint a marketing, kereskedelem és média területén kínálnának nekik lehetőséget..."
Mint elöbb irtam, mi ez, ha nem illegális pénzmosoda ??
Ha ellenzék feljelentést tenne, landolna a Pol-pot fiókjában...évtizedekig
iluminati
@volvós: Igen megvan a másadik "Soros" aki támogat..A tőrténelem szokta ismételni magát legalább is bízom benne, és nem a jövő nemzedékét készítik fel a tovább uralkodásra. Az is olyan lenne mint a Echo Tv
Eladott Ország
@volvós:ma, 12:56; Bizony Polt(pot), az egyik legnagyobb büdösbogár a hordában.
szendro.blogin.hu/files/2015/06/POLTSTAT.png
human
Nekem ez nagyon strómanképzőnek hangzik.
qxy
Magyarra le fordítva.- Na skacok. ezt a sok marhaságot azért mondom el nektek, mert a kasszából, a ti pénzetekből ezért én akkora támogatást kapok a kis roma spanomtól, hogy ennyi pénzről nem is mertek álmodni. Azt hogy mit kaptok ti? Látjátok azt a lovat az úton? és ami a hasa alatt van? Na az a tietek nem a ló. mert az én vagyok.
Eladott Ország
www.napi.hu/ingatlan/ennyit_keresnek_a_meszaros-cegek_dolgozoi.639961.html
Elég lenne, ha a dolgozóit fizetné ki rendesen a szarevő Mészáros Lölö.
"A 2016-os év egészét tekintve a KSH intézményi munkaügy-statisztikai jelentései alapján a bruttó átlagkereset 263 200 forint volt" - ismertette Váradi Rita, a KSH életmód-foglalkoztatási és oktatásstatisztikai főosztályának osztályvezetője. A Mészáros és Mészáros Kft.-nél viszont a fizikai dolgozók ennél tízezer forinttal kevesebbet kaptak, átlagosan 252 ezer forintot.
Cefi
"Fiatalokat segítene Mészáros Lőrinc"
Még pedofil is ez az analfabéta kreténzseni.
quadrocopter
Már csak azt a 126 Vál-völgyi fiatalt kell körbeszaglászni, hogy ki-kinek a seggevége!
Desischado
@Eladott Ország: Segít a fenét. Én pajzsmirigy műtéthez kértem tőle segítséget, egy barátnőm tanácsára. Ajánlottan küldtem el a levelet, és nem jött vissza, tehát célba ért, csak nyilván kidobták. Egy sor választ sem kaptam, nemhogy segítséget! Hazug szemét! Nem segít ez másnak, csak az orbán bandának!
Eladott Ország
@Desischado: Az ilyen fidesz szarházi patkányoktól várhatjuk az európai bérfelzárkóztatást. Már a volt szocialista tábortól is lemaradtunk. Elment a bukaresti nem a gyors, hanem a személyvonat is.
KisGenyo2
@volvós: Te aztán értesz az iróniához! ;-)
evacica
Hogy oda ne piszkítsak! Ezt nem a Mészáros bagázs pénze, ha nem az országtól,lenyúlt pénz! Ergo nem kell hasra esni ettől a kis morzsától amit visszaadnak!
kukac50
Nem értek még meg a vagyonkezelő vezető dolgozói az akasztófára?
Az állami vagyont ilyen Mészáros Lőrinc félék kezébe adja kevés pénzért.
Ennyire rosszul áll a az ország üres a kincstár?
Miért? Ez hazaárulás!
Eladott Ország
@kukac50: Ezért választanak megvehető, szarházi, korrupt embereket az MNV Zrt. ( Magyar Nemzeti Vagyonkezelő) élére. Nevezetesen Szivek Norbert, aki a csúti cigány vejével is üzletel, többek között, egy kleptokrata gennyláda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.