Ellentüntetőket vettek célba az Oktogonon az Orbán-beszédről érkező. A szóváltást dulakodás követte.

"Mocskos Fidesz!" – dulakodássá fajult az október 23-ai megemlékezés

Az Index stábja is forgatott az Oktogonon, ahol sűrű anyázások közepette esett egymásnak előbb verbálisan az ellenzéki és kormánypárti tábor, majd némi ráncigálás, lökdösődés is kialakult, amíg a rendőrök közbe nem léptek.

A videóban jól hallatszik a "Mocskos Fidesz" rigmus, amit szórványos "Takarodjatok!" színez. Ezen kívül hallható még buzizás (ez vajon kinek szólhat?), illetve az, hogy számon kérik az Orbán-beszédet meghallgatókat, vajon most mennyit tettek zsebre a tapsolásért.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Már kezdtem aggódni, hogy nem lesz senki, aki hallgassa az emeletes előadást és még szükség lesz a Schmitt Máriára, hogy hozassa ki a kis diákokat. A képeken az látszik, hogy buszokkal hozták az embereket, köztük a Felcsút (Puskás Akadémia), valamint a dunaújvárosi kézilabdacsapat (Dunaújvárosi Kohász KA) klubbuszával., de ezt a foci csapatok is megtették és ők legalábbis sok pénzt kapnak a kiszállásért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Hol és mennyiért lehetett belépőjegyet venni a csúti potroh uszítására?!
division
A baloldal megint hozta a formáját. Alig várom már a pofára esésüket a választáson.
Manhattan
Már kezdtem aggódni, hogy nem lesz senki, aki hallgassa az emeletes előadást és még szükség lesz a Schmitt Máriára, hogy hozassa ki a kis diákokat. A képeken az látszik, hogy buszokkal hozták az embereket, köztük a Felcsút (Puskás Akadémia), valamint a dunaújvárosi kézilabdacsapat (Dunaújvárosi Kohász KA) klubbuszával., de ezt a foci csapatok is megtették és ők legalábbis sok pénzt kapnak a kiszállásért.
division
@Mirabilis: Odamentek belekötni az ünneplőkbe. Gondolom nem jól láttam.
Equus1
@division: te csak teszed a dolgod azért a kis aprópénzért, amit a habonyművektől kapsz. Nem töri a szádat a kenyér, amit ebből a kis pénzből veszel?

1ébként meg ímé a forradalom, amit a rétvári csicska-köcsög és a többi senkiházi vizionált...

Szánalmas :(
nemfideszes
@division: Most hagyjuk, hogy a fidesz hívek mit csináltak 2002 és 2010 között megrendezett állami ünnepségeken, és persze azon kívül, mint a TV székház szétverése, autók, üzletek gyújtogatása, rendőrökre támadás kővel, és persze a "békés" tüntetőnél mindig ott lévő Molotov-koktéllal. És persze hagyjuk azt is, hogy csak egy fidióta szerint mindenki baloldali aki a csuti patkányt kritizálja.
De nem gondolod, hogy undorító egyszersmind nevetséges, hogy a pártitkár csemete, az egykori spicli, és KISZ titkár, majd Soros ösztöndíjas, kiáll a birkák elé és ugyan olyan nyugat ellenes dumát nyom le, mint egykor a "kommunisták"... és te beszélsz még itt "baloldalról" ?!
Cicamama55
Az ünnepeken való rendbontást-legyen az bármelyik párt, csoport által szervezett-én elítélem. Örültem annak, hogy a tüntetés elmaradt, így nem lehetett az ellenzék számlájára írni a "mondva csinált" zavargásokat, melyeket előre vetítettek!
vitriol
@division: a pofára esés mindenkit el fog érni, azokat is, akik orbánra szavaznak, mert azok M.o. megsemmisülésére szavaznak! Nem menti a bűnösségüket az az egyszerű magyarázat, hogy ők ezt nem látták előre, az ostobaság nem lehet mentő körülmény!
division
@Equus1: Szeretnél te annyit keresni munkával havonta mint én, de gondolom ez meghaladja a képességeidet és csak annyira futja hogy ideugass és sértegesd a másikat. Ebből meg tudsz élni egyébként?
division
@nemfideszes: A TV székház sokkal összetettebb volt annál minthogy rá lehessen fogni egyértelműen a Fidesz hívekre.
nemfideszes
@division: A "jobboldal" pedig szintén hozta a formáját és fizikai erőszakkal válaszolt.
Egyenlőre még úgy tudom szólás szabadság van Magyarországon, azaz mindenkinek joga van elmondani a véleményét ott ahol akarja.Ez persze jól látható módon a fidesznyikeknek nem tetszik, de hát mint azt már múltkor írtam kezdjetek el hozzászokni... vagy...
division
@nemfideszes: Tőlem bárki elmondhatja, nem ez a gond, hanem ne a másik embert vegzálja csak mert az Fidesz szimpatizáns. Én sem szoktam beszólni annak aki DK - s hacsak nem ad rá okot.
Equus1
@division: hogy mennyit keresel és mennyit találsz? Egy dolog. Másik dolog, h szorgalmas ember lehetsz, ha fillérekért dolgozol a habonyműveknek. Mi a sértés az igazságban? Talán Júdás is megsértődhetne a 30 ezüstön, ha szemébe találja mondani vki? Persze te nem vagy Júdás... még az sem. Te csak egy pénzért vehető kommentelő vagy a sokból a habonyművektől.
nemfideszes
@division: Nyilván a demokratikus oldal szavazói voltak a kopasz foci ultrákkal , kubatov verőlegényeivel és toroczkai embereivel megtámogatva...
És mielőtt jönnél, hogy mért is volt ott kevés rendőr...
1. Tök mindegy, hogy hány rendőr volt ott, normális ember egy, azaz egy rendőrre sem támad husángokkal, kővel stb.
2. Olajszőke sanyához hű emberek, a rendszerváltás óta mindig is ott voltak a rendőrségen és a nemzetbiztonságiaknál... és tették a dolgukat... többet erről inkább nem is mondanék... majd ha egyszer nyilvánosak lesznek a fidesz által több évtizedre titkosított akták.
cs.n.
Az egyik főszereplő, a sípoló nő egyébként a 24.hu-nak is nyilatkozott korábban:
24.hu/belfold/2017/10/23/oktober-23-a-balhe-volt-az-oktogonnal/
kisrigó
Mi lett a magyar emberekből? Honnan veszik a bátorságot, hogy fizikailag bántalmazzák a más véleményen levőket? Sajnos ki kell mondani: Te tetted ezt orbán!! Elérted a célodat, magyarok támadnak magyarokra! Te meg ott vigyorogsz a páncélautódban!
Jozefina
Én úgy gondolom, hogy minden hazáját szerető magyar szíve fáj amikor ilyen képeket és skandálásokat hell ill. lát! Felháborító, hogy magyar magyar ellen képes hadakozni. Ez egyetlen ember felelőssége, akit orbán viktornak hívnak!!! Magyarnak magyarral kellene összefognia, hogy ilyen kártékony embereket kivessenek soraikból!!!
nemfideszes
@division: Pontosan mit értesz "vegzálás" alatt?
Fenyegette őket bárki is savazással?... mint a fidesz savazó
Verte meg őket, mint pl. az aláírás gyűjtőket?... mint a fidesz hívek
Fenyegette őket bárki is kirúgással?... mint ahogy azt teszik fideszes munkaadók...
Megdobálták őket tojással, paradicsommal vagy bármi mással?... mint ahogy ezt tették a fidesz hívek
division
@Equus1: Mosolygok csak rajtad már inkább:-)
Manhattan
@cs.n.: Több tüntetésen találkoztam Nikivel. Ő ligetvédő, de mindenhol ott van, ahol balhézni lehet.
division
@nemfideszes: Biztosan nem én voltam egyikük sem, így azt is elvárom hogy engem se sértegessenek az ilyen Equus1 féle annyitisér emberek.
Equus1
@division: szánalmas vagy... ti, fidesznyikek meg inkább röhögni szoktatok, mint mosolyogni. De dolgozz csak ekményen a pénzedért. Karakterenként vagy kommentenként fizetnek?
egyvandor
Működik a fidesz. Megalapozzuk a következő dicsőséges forradalom okait. Hogy mindenki úgy emlékezzen a véres megoldásra mint a magyarság hősi tettére. Ráadásul ahogy akar.
Gorbánnál mocskosabb politikus nem volt még a magyar történelemben.
division
@Equus1: Elhiheted, dolgozok érte. Arról nem én tehetek hogy semmire nem vitted és ezt itt vezeted le.
nemfideszes
@division: Azt már többször hangoztattad itt a fórumon, hogy mennyit keresel (7 számjegyű).
Azért engem érdekelne, mivel is lehet ennyi pénzt keresni úgy, hogy a hét 7 napján, napi 24 órában itt lógsz a neten. Az biztos, hogy nem szakadsz meg a munkában. Tudja ezt a külföldi üzlettársad is? Vagy őt is csak a profit érdekli, amit ezek szerint csak és kizárólag az alkalmazottak termelnek meg...
nemfideszes
@division: (19:42)
... hát ez olyan lézer janisra sikeredett...
division
@nemfideszes: Erről szívesen társalgok veled, de kizárólag priviben, kicsit meguntam ezt a sok kötözködni idejárót. Egyébként a propis tevékenységed neked sem éppen piskóta:-))
division
@nemfideszes: Tudod nagyon magyar az amikor a tehetetlen ember azért dühöng meg sérteget másokat mert tényleg tehetetlen.
peterkelemen
Ezek az Orbán-féle felszólalások az Európai Unióból való kivezetés lépései. Magyarul a magyarokra kemény diktatúra és a totális nyomor vár. Így jár az a nép aki hagyja, hogy aljas gazemberek kizsákmányolják és megvezessék.
peterkelemen
Orbán Brüsszel ellenes csatározásainak a vége a totális nyomor lesz és a kemény diktatúra, aki ezt akarja az szavazzon Orbánra én biztos nem és a környezetem sem fog erre az aljas, velejéig romlott Orbánra szavazni.
Equus1
@nemfideszes: ez az V. division csak egy szarevő apró kis fogaskerék a habonyművek gépezetében. Kár a klaviatúrát rongálni az ilyen Bach-huszárokért.
division
@Equus1: Gondold csak ezt és nyugtasd magad:-) Ha látnád a valóságot behúzott farokkal kullognál odébb.
nemfideszes
@division: Tudod a cinikus, önelégült, gyakran lenéző, minden alapot nélkülöző kijelentéseid is lehetnek sértőek azok számára akik veled ellentétben, nem kis mértékben megszenvedték, megszenvedik a csuti országlását... elvesztették házukat, megélhetésüket, kivándorolni kényszerültek stb. Egyébként nem a "megkeresett" pénz mértéke mutatja meg egy ember értékét... aki így gondolja az bizony morálisan súlyos problémákkal küzd... a te életedet, vagy szeretteid életét is megmentheti egy olyan "annyitisér" ember, aki a töredékét se keresi a te fizetésednek...
division
@nemfideszes: Nem voltam ilyen az elején amikor beregeltem ide. Normális hangnemben társalogtam mindenkivel, de amikor kiderült hogy Fidesz párti vagyok jöttek a támadások, anyázások, stb.
Ma sajnos ott tartunk hogy Fideszes és nem Fideszes, gazdag és szegény nem tud egymással normális hangnemben társalogni, és erről nem én tehetek.
nemfideszes
@division: "Tudod nagyon magyar az amikor a tehetetlen ember azért dühöng meg sérteget másokat mert tényleg tehetetlen."

Azért azt megnézném, hogy mit is tennél a hatalommal szemben ha elveszik a cégedet, trafikodat, földedet... főleg ha egy élet munkája fekszik benne...
Te még soha nem kerültél ilyen helyzetbe, és ahelyett hogy örülnél a jó "dolgodnak", ezeket, és a velük szolidáris embereket becsmérled...
Ha olyan "eszes" volnál, mint ahogy azt állítod magadról tudhatnád, hogy az IQ és az EQ kéz a kézben járnak, azaz ha az egyik magas akkor az esetek 99%-ban a másik mutató is az. Márpedig a te esetben az EQ igen alacsony... és ezt nem sértésként mondom (írom), sajnos ez tény...
nemfideszes
@division: Ebben látod igazad van, de mégis azok pártját fogod akik ide süllyesztették ezt az országot...
Ez még a 2002-es bukást követően indult el... de ebbe most nem mennék bele... és igen sajnos családok mennek szét... sőt hazudnék ha azt mondanám, hogy nem forr bennem is a indulat amikor olyanok kommunistáznak le akik, velem ellentétben, még kádár, szekerét tolták, vagy teljes meggyőződéssel, a másikat hazugnak titulálva, állítanak olyat egy "dologról" amiről defacto tudom, hogy nem igaz, mivel velük ellentétben én személyesen is érintett voltam, vagyok...
division
@nemfideszes: A Kádár rendszer engem is érintett, de azt hiszem én nem kommunistáztalak le egyszer sem. Az hogy baloldali szerintem nem sértő, ahogy a jobboldali sem. Lehet bennem van a hiba, de én nem érzem úgy hogy a Fidesz miatt van az hogy egyik ember gyűlöli a másik embert, az irigység mindig is a magyar emberek sajátja volt, és ha valaki nem volt képes arra hogy egy bizonyos egzisztenciát megteremtsen a családjának akkor jött az az elv hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is. Veled is társalgok látod, mert képes vagy emberi módon írni, ki tudja, egyszer lehet jó lenne személyesen is beszélgetnünk egyet:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.