Demeter Mártát kizárták a nemzetbiztonsági bizottság üléséről, s Németh Szilárd nem felejtett el neki címezni egy szexista megjegyzést.

Nem vehetett részt az LMP egyik országgyűlési képviselője a parlament nemzetbiztonsági bizottságának mai zárt ülésén. Demeter Mártát, a testület korábbi tagját a fideszes többség indokolás nélkül zárta ki. A képviselőnő a miniszterelnökkel jó kapcsolatot ápoló Zaid Naffa ügyében szeretett volna kérdéseket feltenni a bizottság előtt. Jordánia tiszteletbeli konzulja állampolgárságot szeretett volna igényelni, de megbukott a terrorelhárítás átvilágításán. Továbbá Naffa volt az, aki Orbán Viktor és az év elején meghalt szaúdi milliárdos, Ghaith Pharaon kapcsolatát elősegítette – írta a HírTV.

Németh Szilárd durván beszólt az LMP-s politikusnak

Fotó és nyitókép: HírTV

„Zaid Naffa Magyarországon működő jordániai tiszteletbeli konzul ügye megbukott a nemzetbiztonsági átvilágításon, amikor ő állampolgárságot igényelt. Arról az emberről beszélünk, arról az üzletemberről, aki rendszeresen Orbán Viktor környezetében sertepertél. Arról az emberről beszélünk, aki Gaith Pharaonnak, a nemzetközileg körözött bűnözőnek egyébként jövedelemigazolást adott ki azért, hogy a magyar hatóságok ne vizsgálják az ő anyagi hátterét. Tehát azt gondolom, hogy úgy, hogy ez az ember nemzetbiztonsági kockázatot jelent, igenis tudnunk kellett volna” – mondta a képviselő.

Szexista megjegyzésekkel oktatta ki Demeter Mártát a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke, miután az ellenzéki politikus a bizottság nyílt ülésére, Simicskó István meghallgatására már bemehetett. Demeter a többi közt a honvédségi szállítóeszközökről és a gripen-balesetek jelentéséről kérdezte a tárcavezetőt.

Véleményem szerint egy liberális bulvársajtó szerkesztőségével vagy a fodrászszalonok pletykaközpontjával lett összetévesztve ez a bizottsági ülés. És egyértelmű volt ennek a felszólalásnak a motivációja is, tehát ez a fontoskodás, jólértesültség, a határtalan rosszindulat és a botránykeltésnek a csimborasszóját láttuk az előzőekben. Úgyhogy ne is csodálkozzon képviselő asszony, hogy ahhoz nem tudunk hozzájárulni, hogy zárt ülésen részt vegyen

- mondta Németh Szilárd.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Rendben van,Németh Sziládtól ez az elvárható színvonal.De melyik állítása nem igaz Demeter Mártának? Persze ugyanezt csinálja Orbán is a parlamentben,amikor konkrétumokat kérdeznek tőle.Ez a Németh-Orbán féle padödö,a gumicsizmás balett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Aki ilyen hangnemben szól egy Hölgyhöz, az csak egy
víztoronyfejű nőgyűlölő bu.i lehet...:-((
quadrocopter
Mocskos rezsibuzi, már csak a szebmatyizás megy - tükörből!
Edmond Dantes
Rendben van,Németh Sziládtól ez az elvárható színvonal.De melyik állítása nem igaz Demeter Mártának? Persze ugyanezt csinálja Orbán is a parlamentben,amikor konkrétumokat kérdeznek tőle.Ez a Németh-Orbán féle padödö,a gumicsizmás balett.
bencemacska
Nem kell csodálkozni, megszólalt a beszélő disznósajt, miután megevett másfél kiló főtt csülköt 15 kiflivel!
Rózsika Hatházi
@volvós: Víztoronyfejű? A víztoronyban legalább van víz, ami lételem. Ennek a fejében vákuum van, ami meg is látszik, mert az agysejtjei sem élnek meg ebben a közegben. :)))))
human
Vajon a köpőedényeket mikor vezeti be a fidesz a parlamentben? Lehet még lentebb? Lehet.
Hellcat
Mit meg nem engednek ezek maguknak bazdmeg...
quadrocopter
Ennek a dagadt agrárnak eke volt az ovis jele! Iskolázatlan primitív mocsok!
papa.49
@quadrocopter: Marógép volt a jele, meg a szerszáma is a forgácsoló üzemben ))))))))))))))))))
Ott se alkotott nagyot ezért is kötöttek útilaput a talpára miután szét esett a Vörös Csepel !!!
Az iskoláit meg ugyanott végezte ahol az ENYVESKEZŰ FLÓRI !!!
kulabombaafityiszre
Mi lehet várni egy olyan embertől,aki előző életében egy szaros disznó volt.
A mostani életében,meg egy buta disznó lett,akinek szar folyik a szájából.
(Hofi után szabadon.)
kisrigó
Édes istenem! Ez a buta papagáj ha megszólal, hát megállnak a gyerekek a növésben! Élvezi a hatalmát, hogy egy szép nőnek beszólhat. Amúgy, ilyen alpári módon nem beszélhetne senkivel! A kérdésre kellett volna válaszolni, de más utasítást kapott, mert titkolni kell az igazságot!
kisrigó
@Edmond Dantes: Nagyon szellemes ez a "gumicsizmás balett!" Vizuális alkat lévén, látom a piruettet gumicsizmában előadva!
a helység kalapácsa
Egyre inkább látom, te... te birkózó, hogy előbb-utóbb összeakadunk.
Én is tudok birkózni - is.

Be mertél szólni egy nőnek, akit jogtalanul zártatok ki, és innentől kezdve úgy szapuljátok, ahogy nektek tetszik?

Szerintem nekünk birkóznunk kell te "németh büdös magyar paraszt szilárd".
Én a kötött fogást javaslom.
Szerinted, te birkózóelnök, aki még birkózni sem tud, mi legyen?
Szerinted mi legyen, te hulladék, a korához képest Q rosszul kinéző szájkaratés?
Birkóztam egy évig.
Elég volt.
Ahhoz elég volt, hogy mindent tudjak a birkózásról.
Szóval, te birkózó elnök, szeretnél?
solidedge
A Rákosi rendszer módszereit most már nyíltan vállalja fel a Fidesz. Aki ezzel a mocsok, korrupt rendszerrel szembe száll azt elhallgattatják.
a helység kalapácsa
Beszólt keményen, az őstulok magyar paraszt, egy jogtalanul kizárt nőnek.
Tudod miért nincs már demokrácia Magyarországon?
Mert ez megtörténhetett.

Egy működő demokráciában németh szilárd (és az ő félék), már börtönben ülnének az életük hátralévő részében..
human
Most mi igazán annak vagyunk a tanúi, hogy a fidesz lecserélte a választói bázisát. Ha ezt tudjuk, akkor nem lepődünk meg, hogy egy Kósa Lajos, egy Rezsi Szilárd lehet a párt hangja. Őket értik meg a szavazóik, velük tudnak azonosulni. Nem kell, hogy kisebbségi érzésük legyen a választékos beszédük miatt.
Amire még kíváncsi lennék, ha úgy hozza a sors, hogy Orbán újra keblére ölelné a régi értelmiségieket, azok vajon könnybe lábadt szemekkel szaladnának vissza hozzá? Rögtön elfelejtenék, hogy a falu széli kocsma árkában fetrengő részegre cserélték le korábban őket?
nezelodo
@a helység kalapácsa: Ne nevezd magyar parasztnak, mert nem érdemlik meg azok a dolgos, sokszoros országépítők , hogy ezzel a senkivel hasonlítsd össze őket.
nezelodo
Ja, hogy Demeter Mártát kizárták? Egy fenét, körbehugyozta a vak komondor szegényt.
Zeta
Allítólag tanít, ahogy fent olvastam.
A nemzet napszámosa,
Azérz remélem gyerekek közé soha nem engedték!
Cicamama55
Demeter Mártát választók juttatták be a Parlamentbe.. Nem őt, hanem a választóit vette semmibe ez a kalória bomba! Hogy be vannak sértődve kormányunk tagjai, ha külföldről megkérdőjelezik, hogy a demokrácia meg lett minden oldalról nyirbálva kicsi hazánkban...Itt a bizonyíték, az élő példa, csak a vak nem látja!!!
Kookas
@Cicamama55: azért ez nagyon fájj hogy kalória bomba.
Kookas
@Cicamama55: mert a kalória bomba szerintem kedves jelző és ez a vágás érett minden csak nem kedves.
Lepényleső
Elsőre ki sem nézném belőle,olyan jovális úrnak látszik.
Cicamama55
@Kookas: A külső tulajdonságai miatt soha senkit nem szoktam bántani, nálam már ez már annak a jele, hogy haragszom rá! :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.