Nem sikerül az újabb nagykoalíció megalakítása Németországban, ezért előrehozott választást kell kiírni, amelyen a Kereszténydemokrata Unió (CDU) már nem Angela Merkel vezetésével vesz részt – véli a Bild című lap szerdai értesülése szerint a CDU egyik tekintélyes vezetője, Norbert Lammert.

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Aki a címet adta az megint nincs tisztába a dolgokkal!!! Egyenlőre szó sincs újraválasztásról és Merkel lemondásáról sem!!! Meg fognak egyezni ha tetszik a cikk írójának, ha nem!!! Valószínűleg ez is putyin hiradó lehet!!!???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ha ezt Merkel meglepne', akkor abban oroszlanresze van orbannak.
Ha viszont az eddig jol tartott gyeplo beesik a lovak koze,- akkor megismetlodhet a II> VH elotti forgatokonyv , es a nacik kerulnek tulsulyba.
Akkor meg Isten irgalmazzon a vilagnak
Peller Anikó
@karma1: teljesen félreérted a világot.

Ezt a mekkergült idióta banya csakis kizárólag saját magának köszönheti. Elárasztotta arabokkal Európát, emiatt törhettek előre a nacionalista pártocskák, emiatt szakad szét Európa és egyedül őmiatta fogják újranyitni a táborokat amint a németek megúnják az arabok randalírozását.

És ráadásul ők pénzelik a gecit Eu támogatás címén, amit aztán mind egy szálig ellopnak.

Ideje már, hogy eltűnjön. Ő okozta a bajt.
cs.n.
Érdekes, hogy a magyar sajtóban nagyobb hír ez, mint a németben. Ott leszarják, itt meg lehozza minden portál, mert megírtajaz MTI.
cs.n.
Módosítok, azért foglalkoznak vele. Pl.:
"Interessant dabei ist, dass er diese Prognose gegenüber der Zeitung erst gar nicht bestätigen wollte. Und auch im Gespräch mit N24, dem Nachrichtensender der WELT, findet Lammert deutliche Worte: „Dieses mir angedichtete Zitat ist frei erfunden.“
Ezt a Die Welt írja, cikk és videó:
www.welt.de/politik/deutschland/article171760743/2018-Was-Norbert-Lammert-ueber-Angela-Merkels-nahe-Zukunft-denkt-und-was-nicht.html
Csak erről meg az MTI nem ír, haha. Vagyis Lammert elutasítja, hogy ilyet mondott volna. Először csak nem erősítette meg, aztán mikor felhívta az N24, kitalációnak nevezte.
verőce21
Háááááá...Hááááá...Hááááááá!
Ez hamarabb bekövetkezik, mint gondoltuk(tam-tam)! Még akkor is, ha a Bild értesülése "úgy véli".

A sok analfabéta muszlim gazember megszeppent gondolom, hogy Újévben már lángszóróval pörkölik ki nekik a segélyt a No-Go zónákba.
karma1
@Peller Anikó: Azert ne tegy ugy, mintha nem tudnad, hogy 2015-ben orban mestersegesen akkumulalta a tomeget a Keletinel, es ha akkor Merkel nem nyitja meg Nemetorszag kapuit , akkor valoban akar baj is lehetett volna, mert olyan mertekig ment el orban a hergelesben.
Merkel pedig akkor sem hivott mast, KIZAROLAG szir haborus menekulteket, es NEM migransokat...
Azert lasd be, hogy ugyanannyi magyar gazdasagi bevandorlot IS szo nelkul befogadott Merkel , ahany menekulttel kell most foglalkoznia.
Szoval azert ha hir, akkor legyen kicsit pontosabb a kep...
Peller Anikó
@karma1: Kedves Kati (hogy szólíthatlak?). Az orbán a saját céljaira hegyezi ki az arab inváziót és ezzel nyeri is a jövő évi választásokat. Ennek az Európát ellepő arab hordához semmi köze, jó, elenyésző köze van.

Kettő: hogyan jut eszedbe a magyar kivándorló bevándorlókat egy lapon említeni az iszlámagyú, buta, primitív arab hordával?

Még a törökök sem olyanok mint ez a szemét népség aki vaslemezekkel és sínekkel telerakott teherautóval tapossa a fehér embert, mert őket azért küldte a pópa vagy kiarosseb Európába, hogy ölj meg annyi gyaur kutyát amennyit csak bírsz.

Azért mert Te úgy érzed Te is bevándorló vagy az nem jelenti azt, hogy most már minden bevándorlót válogatás nélkül támogass.

Nekem semmi kifogásom pl a vietnámiak vagy a kínaiak bevándorlásával, dolgos, értelmes népek és nem azért jönnek ide, hogy (vallási okok miatt) eltapossanak.

De aki ezt a rohadék bandát védi az a hazája, Európa és a fehér ember ellensége.
karma1
@Peller Anikó: Hidd el, en sem orulnek annak, ha Magyarorszag egyszer csak muszlimokkal lenne tele, mert egyszeruen ilyen gyorsan sem megerteni, sem kezelni nem lehet egy ekkora problemat. Mindenkinek az lenne a legjobb, ha ezek a menekultek otthon tudnanak maradni, ha el sem indultak volna.
Valahol jol kapiskalsz: ket vallasos idiota valahol a messzi Tavol_Keleten osszeugrik, amihez nagyon szepen asszisztal a nyeresegvagyo orosz es amerikai fel is, mert hat a fegyvereladas igencsak jo buli. A haboru utan meg fel lehet epiteni majd az orszagot, jo penzert, amugy "panamasan"...
Es akkor ennek a ket vad torzsnek a kepviseloi Europaig kergetik egymast, es kozben mellekesen nagyon sokan kozuluk valodi terroristak, De nem mindannyian...

Oke, ezt a reszet elfogadom, mert ez igy irto nagy teher a magyaroknak altalaban. (De az Unio minden befogadott, leellenorzott menekult utan busas lovet adott volna Magyarorszagnak, de ezzel persze el kellett volna szamolni, illetve tenyleg arra mkolteni, amire adtak.)
De akkor konyorgom valaki mondja mar meg, hogy mennyivel jobb, ha az orban ellenorizetlen letelepedesi kotvenyesei szabadultak ra az orszagra, kizarolag a konnyen megszerezheto utazasi papirokert, es persze a kamatert, +hozamert, amit 5 ev utan zsebkenzkent kaphatnak a magyar adofizetok penzebol.
Valamint azt is valahogy meg kellene ertenem, hogy orban elment Afrikaba munkasokat toborozni - az mennyivel elfogadhatobb egy otthon elo magyarnak, mint akiket Merkel javasolt volna ide? (Most hirtelen nem talalom a cikket, de fent van a neten.)
Nem akarok senkit sem meggyozni, csak latom, hogy maskepp is lehet, sajat boron tapasztalva. Ennyike.
Veled sem vitatkozom, mert Te elsz otthon, Neked kell elviselni orbancot is meg - ha TENYLEG jonnenek , de nem fognak jonni - a menekulteket.
Kulonben nem Kati vagyok,...:o)) Nem is a "nemkati"..:o))))
verőce21
Nem gondoltam volna, hogy a németeknél kezdődik meg a kormányozhatatlansági korszak. Jövőre vártam ezt a svédeknél. Vissza kellene már terelni ezt a migránskérdést a régi, jól bevált mederbe. Amíg ezt nem teszik, addig érthetően nem fog semmi sem sikerülni.
(Arányában a svédek tartják el a legtöbbet, számban meg a németek.)
Ausztriában is két kör kellett a változáshoz.
Jozefina
Aki a címet adta az megint nincs tisztába a dolgokkal!!! Egyenlőre szó sincs újraválasztásról és Merkel lemondásáról sem!!! Meg fognak egyezni ha tetszik a cikk írójának, ha nem!!! Valószínűleg ez is putyin hiradó lehet!!!???
libellle
@karma1: Merkel, Faymann és nyomorek orbán két nappal, mielött elinditotta orbán a tömeget egyeztettek telefonkonferenzen. A megbeszélés tárgya az volt, hogy az osztrakok és mi befigadjuk azokat a menekülteket akiket orbán belpolitikai okbol fogva tart. Ugyanis Merkel megállapitotta, hogy embertelen modon vannak ott fogva tartva. ( én akkor voltam hivatalosan ott Magyarországon és egy segélyszervezethez vittek el a kollegak. Azok pedig a palyaudvarra engem is és láttam azt ami ott. volt.) Rajtam kivül még ott volt rengeteg nemzetközi reporter is. orbán nem azokat küldte ki hanem + még 450 ezret. Ezert nyilatkozott ugy Merkel, hogy egy szavahitetlen politikához nem értö szelhamos Magyarország miniszterelnöke. De ahelyett, hogy örülnenek azok a magyarok akik állandóan a menekültek ellen ordibálnak inkább még heccelik a nepet ott. Örülni kellene annak, hogy a Nemet kormány nem küldte mind a 450 ezer regisztralatlant vissza Magyarországra.
kokopelli
@Jozefina: ...legalábbis a német hírportálokon szó sincs róla!! Egy hír sem !;-)
Különben is a "tartományok" leß@rják Berlint,mert képesek évekig a jelenlegi tör-
vényeikkel és kormányaikkal élni!A legfontosabbak úgyis tartományi kézben van-
nak! Ezért van meg még sok-sok évtized után is az "észak-déli lejtés"! Legalább
csend lesz egy pár hónapig!!!
kokopelli
..U.i.: "Aki a Bild Zeitung-ra hivatkozik,az más aljasságokra is képes! ;-)
libellle
@Peller Anikó: "Ezt a mekkergült idióta banya csakis kizárólag saját magának köszönheti." sötét vagy mint a csillagtalan éjszaka. Annyi hülyeséget összehordasz, hogy még a Magyarország kormánya sem beszélt ennyi esztelenséget. de... milyen észröl irok itt nállad. Abszolut nincs fogalmad a nyugati életröl és, hogy mennyi arab és stb. élt és élt mar itt több evtizede. orbán volt aki ránkküldte az összes bevandorlót.na de neked egyß´bként sincs foaglamad semmiröl Egyébként amit Lammert mondott már régen okaveszett, hiszen Januarban megkezdi a két part az egyeztetést.
libellle
@cs.n.: Pontosan. Ezenkivül nagy a lehetösége a nagykoalitoinak, ugyanis januarban egyeztet a ét part és nagyon gyorsan vagy pozitiv vagy negativ eredményre jutnak.
Pálinkás Pál
@karma1: Kicsit tévedésben vagy..a magyar az uniós állampolgár...hogy hasonlíthatod a teveszaros sivatagból idevetődött félanalfabéta majmokhoz??És amikor annak idején írtam hogy miattatok fog előretörni a szélsőjobb,lehülyéztetek..Pedig várható hogy előbb -utóbb kicsap a biztosíték!!!
Aki Én
@Pálinkás Pál: @Peller Anikó: Amikor a mindenre elszánt arabokról beszéltek (többnyire jogosan), akkor óhatatlanul eszembe jutnak a keresztes hadjáratok. Tényleg, az milyen emberbaráti és meghitt volt.
@Pálinkás Pál: A szélsőjobb napjainkban pont úgy tör előre, mint a balliberális. Attól függ hol. Nagyjából azonos a térnyerésük az utóbbi időben, mint ahogy a történelem során bármikor. Ha majd a szélsőjobb erősödik, akkor majd reagál a ballib és fordítva. És így tovább örök körforgásban.
Meg hát ugye mi az, hogy szélsőjobb. Meg egyáltalán mi az, hogy jobb meg bal?
orbánékra is azt mondják, hogy jobbosok, tele ex-szocikkal, ifjú komcsikkal, mszmp tagokkal, titkárokkal..., miközben szépen épül a neoszoc.
Pálinkás Pál
@Aki Én: A keresztes hadjáratok óta eltelt vagy 1000 év...az emberiség fejlődött kivéve az afrikaiakat,ők inkább ahhoz képest is visszafelé...
glorianna
@Jozefina: Sőt, nem is az eredeti forrást idézik. Lammert, aki parlamenti elnök volt szeptemberig, most a Kohl Alapítvány vezetője lesz/lett - Merkel mást szánt az alapítványhoz, ezért Lammert és Merkel között elég hangos viszály van. Lammert egy interjúban megemlítette, hogy nem tartja kizártnak, hogy nem sikerül a koalíciót összehozni, akkor viszont új választásokat kell kiírni, amikoris Merkel nem lehet első számú vezető a CDU-ban. Háttérinfóként közölte a die Welt, hogy Lammert rész vesz a CSU évvégi nagy összeröffenésén, ahová meghívták Kurzot és Orbánt is - a CSU "erős emberei" szívesen kipiszkálnák Merkelt a CDU éléről.
Aki Én
@Pálinkás Pál: Az idősíkon az is egy pont, meg a ma is. Lesz még ezer év múlva is. Ezt mi és most éljük meg, ezért fáj jobban. Ezer év múlva leszarják majd ezt is.
Peller Anikó
@karma1: Az orbánt ne keverd ide bele lógjon ki az országból akármennyi arab.

Az orbán egy bűnöző, mindent a saját hasznára tesz, harácsol, még a nyuggerek pénzén is csak kampányol (10 ezer forintos Erzsébet utalvány Karácsonyra) és tényleg milliárdokat költ a saját fényezésére, tele vannak az újságok egész oldalas hirdetésekkel, 5 percenként mennek a tévé összes csatornáján a kampány reklámblokkok már évek óta. Mindent ellop amit meglát, ehhez jó szeme van.

A bevándorlás kérdést jól oldotta meg, függetlenül a hátsó szándéktól (ami egy nyerő kampány), de megállította az áradatot. A kerítés működik és az idióta banya szándéka ellenére megállította őket. Néhány tízen esetenként százan csorognak át rajta, a nagyját visszadobálják a rendőrök. Ez a segghülye liba hiába magyaráz, őt valószínűleg egy arab dugja, azért védelmezi őket. Buta mint a tök.

Különben egy napi adagot adtak el, mert a főszezonban napi 15 ezren jöttek. El is lopták nyilván. De ez egy külön mese. Nem keverendő az arabok millióinak behívogatásával.
kokopelli
@cs.n.: (23:48) a csicskáknak nem a kell fordítás,amiben Lammert kijelentette:
"Ez a nekem tulajdonított idézet szabad kitaláció" !... Rövid és velős! ;-)
kokopelli
@Pálinkás Pál: ...és az utolsó évszázadok Afrikát kifosztó európai országok?
Franciao.,a britt Birodalom,Spanyolo.,Olaszország stb?Még a II.VH is jelen
volt Afrikában! Felejtsük el és most van a "0. óra"? Ne erölködj! A "vérgyémán-
tok tonnáit", a majdnem kiírtott "nagyvadak"-at,a millió számra eladott ill. átha-
józott és a demokratikus Amerikában megvett afrikai "niggerek"-t is el kell felejteni!?
Mi elfelejthetjük,de ha ők nem az az ő dolguk!? Felejtsük el az un. emberi kultúra
bölcsőjét stb...stb, ill. az evolúció nagy részét,de legalább az afrikai "homo sapiens"-t!?
Orbán azt is el tudja intézni a Bild-el és a Ripost-tal!
kereső
@Peller Anikó: ki kell ábránditsalak.Sehogy sem oldotta meg. Rátolta az osztrákokra, a szlovénokra,a németekre.Tényleg ennyire nem érted?
Peller Anikó
@kereső: Miről beszélsz te? A németekre (az éljenző osztrákokon keresztül) természetesen azt tolta amit a sebtében megépített kerítés ELŐTT érted balfék ELŐTT jöttek, mert le kellett volna lőni őket már a határon, 15 ezren jöttek naponta bazmeg.

A júgók meg vessenek magukra ha nem képesek megvédeni a határaikat.

Mit nem értek baszki?
Equus
@Jozefina: miért nem olvasod figyelmesen? Egyelőre ez csak ennyi: "véli a Bild című lap szerdai értesülése szerint a CDU egyik tekintélyes vezetője, Norbert Lammert." Nem tényközlés, csak vélemény...
Equus
@Jozefina: A cím az nyilván megtévesztő... de ez a mai magyar sajtó: következmények nélkül hülyeségeket írogatni. Lényeg, h legyen egy "katt".
relatív
Sajnos manapság a magyar sajtó ( ilyen nincs IS, mert amit annak hívnak az egy ..., na ezt mindenki tudja ! ) a legalja annak amit sajtónak neveznek. Gondoljunk csak a neves elődökre !

Amiket írnak az egy kutya halálát jelentené, ha megenné, de a ' túlképzett ' magyar olvasó ' hozsannáját váltja ki !

Vagy - hol vannak a régi viccek (?!) - a röhögést, amikor arról tudósítanak, hogy ' felmérés ' alapján a regnálót Isteníti a magyar nép !!!

Ez a mostani cikk IS egy vágyálomból (... ha igaz, hogy egy mellőzött ember siráma megjelent ) kreál valóságnak tűnő esetet...
karma1
@Peller Anikó: 20.34-re: Amiota a kerites megerkezett, mar maga a bevandorlasi hullam is lecsengett, legalabbis az, ami Magyarorszagon keresztul folyt,...
Nem tart mar vissza a kerites, csak heti 15-30 embert maximum, ez pedig aranyaiban nevetseges...
Agyuval lodozni a verebre...
Ahogy @kereső: irta meg, csak attolta a balhet a szerbekre, szlovakokra, osztrakokra, BARKIRE, csak ne rajtunk keresztul ne menjenek a menekultek. Megprobalta meg ez a csuti toporonc a lengyeleket is felhergelni menekult ugyben, dehat Lengyelorszag meg a csehek nincsenek a vandorlok utjaban, mert az kitero nekik,...
Sem Merkel, sem senki mas nem HIVTA be az orszagaba a menekulteket, o csak KEZELTE az orban altal felduzzasztott problemat.
AMikor Merkel eloszor osszehivta ezugyben az elso valsagstabot, akkor MINDENKI elment a kozos megbeszelesre - kiveve orbant.
Merkel is targyalt volna egyfajta Unios KOZOS hatarvedelemrol, de ha KOZOS, ugyebar, akkor azt orban nem tudja adoptalni a sajat hostettekent, mert akkor 28 orszag tett volna kozosen valamit az EGESZ unioert... Igy abban az alsagos szerepben tud tetszelegni, hogy egesz Europat meg az Uniot o vedte meg a szart sem ero keritesevel.
verőce21
Ezek a felemelt babás GDP robbantók naponta már 15 ezren jöttek, amikor elterjedt, hogy a magyarok '15 szeptemberében lezárják kerítéssel a határt. Akkorra nem lecsengett a bevándorlási hullám, hanem felerősödött!
Mert a horvátokat, szlovéneket nagyon érdekelte ám, hogy Magyarországon keresztül áramlik a konda. @karma1:
Peller Anikó
@karma1: Bocs de, hogy mondhatsz ekkora marhaságot, hogy az orbán duzzasztotta fel a problémát? Hiszen most írtad le, hogy azért csengett le az áradat mert a kerítés megállította őket. A júgók ettől kezdve nem vonatoztatták őket a határra mert itt nem tudtak átjönni és náluk szaporodott fel a tömeg, perszehogy észbekaptak a júgók.

A júgók elkezdték Szlovénia felé terelni őket és ideig óráig ez ment is amíg aztán az osztrákok is elkezdtek szárnyas kapukat felállítani.

Az áradat azért fulladt ki mert egyre nagyobb tömegek gyűltek a határ jugó oldalán és látták, hogy egyre nehezebb átjutni.

Nem tart vissza a kerítés csak heti 30 embert? Ezt teljesen félreérted, pont fordítva van.

Milliókat tart vissza !

És csak heti 30-300 jut át rajta. De ezekből is visszadobálják a többséget akiket elkapnak és nincs megfelelő embercsempésze. Ha kinyitnánk a kerítést akkor 2 eset lehetséges,

1. azonnal milliósra duzzadna az áramlat amennyiben az osztrákok és a németek is engednék
2. de természetesen nem engednék, mert változnak az idők. Mégegyszer nem engednék az idióta mekkergültnek, hogy milliós arab hordákat eresszen rá Európára.

És megint idekevered az orbán disznóságait. Ő mindent önös érdekből csinál, mondtam már neked.
karma1
@Peller Anikó: NEM ezt irtam! Ha nem epitette volna meg a keritest, az elso nagy lokes mar magatol is leallt volna.
Tudta ezt orban is, azert epitette meg olyan eroltetett menetben, hogy ugy nezzen ki, mintha o allitotta volna meg az aradatot! Pedig dehogy! Viszont a hatarido csuszasba belebukott a Hende!
Ha ugy lenne, ahogy mondod, akkor azok a milliok most Szerbiaban toporognanak, es a kerites masik oldalan okoznak a szerbeknek a balhet. DE NEM EZ TORTENIK!
F_Viktor
@karma1: Írod:
"Amiota a kerites megerkezett, mar maga a bevandorlasi hullam is lecsengett, legalabbis az, ami Magyarorszagon keresztul folyt,..."

@verőce21: Írod:
"Akkorra nem lecsengett a bevándorlási hullám, hanem felerősödött!"

Nos, akkor maradjunk a dátum szerinti tényeknél, hogy senki ne gondolja, hogy a 40-50 milliárd adó-forintba kerítés állította meg a menekülthullámot:

2015 augusztus 29-én készült el az ideiglenes kerítés (only gyorstelepítésű drótakadály!!!) a magyar-szerb határon!
Mindeközben, 2015 szeptemberében állapodott meg az EU és Törökország az úgynevezett "uniós Akcióterv"-ről, miszerint a török hatóságok vegyék elejét az EU területére igyekvő illegális migrációnak!
Vagyis a törökök állították meg a Magyarország felé áramló menekülteket, nem pedig a feleslegesen, közpénzből, orbán könyörtelen harcát szimbolizáló kerítés!
karma1
@F_Viktor: Ezt a rendelkezest nem ismertem, de ezek szerint letezik...
De akarhogy is nezzuk, Merkel felajanlotta a segitseget a magyaroknak is - nem kellett, orban meg sem hallgatta, el sem ment az ezzel kapcsolatban osszehivott ulesre -, a torokok viszont elfogadtak ezt a tamogatast, valoszinu ezert is apadt le nalunk a bevandorolni akarok szama. Mert azert az nevetseges, hogy mar evek ota 15-20 ember akar rajta atjonni hetente...Mondom, ha meg mindig ennek a keritesnek kellene felfognia a menekultaradatot, akkor azoknak a menekulteknek Szerbiaban 10 meterre a hatartol kellene akkumulalodniuk, es balhet csinalniuk a tovabbjutasert.
Mekkora balhe volt akkor, amikor 15 fos csapat megindult Szerbiabol a magyar hatar fele, nagyon duhosen? A magyarok ugy allitottak be, hogy "tomegek" indultak meg a kerites fele...
Akkor sem volt igaz es azota sem...
F_Viktor
@karma1: Nem tudom konkrétan mire gondolsz, amire orbán nem ment el.
Az tény, hogy az EU részéről többször felajánlották Magyarországnak segítségüket a regisztráció, a menekültkérelem elbírálására.
Az is tény, amit nem reklámoz a fityeszes média, de vakondi elvtárs sem, hogy a 2015 szeptemberében, orbán 6 pontjából, amit az EU elé tárt, még abban az évben megvalósult a Görögországban felállított EU-őrség, a görög-macedon határon az ellenőrzés. Ezen felül még létrejött a megállapodás Törökországgal.
Nos, ezek vezettek a menekült áradat megszűnéséhez, ezért vált feleslegessé a magyar-szerb határszakon felhúzott kerítés.
karma1
@F_Viktor: 2015-ben , amikor a legelso nagy hullam elerte Magyarorszagot - ill. lathato lett, hogy mekkora tomegek indultak el Europa fele, - Merkel osszehivott egy 28 tagallami gyulest, amire egyedul orban nem ment el. Sajnos, nem emlekszem a datumra, de akkor nagyon pipas voltam ezert az undorito lepeseert (marmint orban undorito tavolmaradasaert).
karma1
@F_Viktor: Majd ha lesz egy kis idom, valahonnan elobanyaszom a cikket...:o))))
F_Viktor
@durbincs: Figyelj köcsög! Ketten is jelezték, hogy ma többször írtál nekem. Feleslegesen tetted, már régóta rajta vagy a szűrőmön, ami azt jelenti a te ostoba barom, hogy nem látom az értelmetlen, karakterekért fizetett firkálmányaidat.
Számomra még 3 sec.-ot sem érsz!
verőce21
@F_Viktor: Is-is! A magyar kerítésnek legalább akkora hatása van az arab illegális migráció megállításában, mint a német Euromilliárdoknak, a törökök részére!
Talán nagyobb is.
Pálinkás Pál
@kokopelli: Te miről hablatyolsz...??? Meg is látszik Afrikán hogy kivonult a fehér ember...lásd volt gyarmati országok...Dél -Afrikai köztársaságot is Afrika Svájcjának hívták...meddig is???és hol is vannak a világ gennyes gócpontjai??? Ez is biztos csak véletlen hogy Afrikában!!!Semmi bajom azzal aki jól érzi magát ezek között,csak ne Európában tegye...lehet összepakolni és kiköltözni..az"emberiség bölcsőjébe"!!!
papa.49
A német lap színvonala, megfelel a magyar időknek !!!
Peller Anikó
@karma1: 21:40, Szerinted az arabok teljesen idióták és amikor tudják, hogy senki nem tud átjutni a magyar határon (de már az osztrákon se) akkor indulnak millióan?

Nézzük a másik példát, az olaszokat. Tízezrével tódultak a négerek amikor csak egy telefonba került, hogy: Gyertek gyorsan értünk mert süllyedünk, mentsetek ki. És az idióta olaszok rohantak Líbiába, hogy "kimentsék őket" gondolom jó pénzért, mert ilyen szemét ember már magától nem lehet.

Addig jönnek amíg módjuk van rá.

Most, hogy nem mennek értük annyi hajóval, akkor most szerinted az egész Afrika már ott tolong a tengerparton? Amikor tudják, hogy megszűnt a menetrendszerű (embercsempésző) hajóközlekedés?

Tévedésben élsz, az okot összekevered az okozattal. Nem jönnek mert tudják, hogy hiába jönnének.
verőce21
@Peller Anikó: (09:18) Ennek a szerencsétlen "sorsú" B.Mártának az a rögeszméje Új-Zélandról, hogy szítsa a parazsat és ontsa az általa kitalált ellentmondásos történeteket.

Nála kb. annyira igaz minden, mint amit ír: "...amikor 15 fos csapat megindult Szerbiabol a magyar hatar fele, nagyon duhosen?"
karma1
@verőce21: Nyugodtan bekaphatod, te kedves christchurch latogato, aki akkor meg normalis voltal. Kulonben meg nem ugy hivnak, ahogy allitod. Rossz nyom, rossz alapon,... De erdekes, hogy az emberek hogy valtoznak nehany ev alatt. Te normalis voltal, csaladcentrikus, gyerekszereto, ... A csaladot tartottad mindenek elott...
Hat mara semmi nem maradt beloled... Ez orban es az agymosasa... Sajnalhatod magad, sikerult kiirnod magad a normalisok taborabol...
Csizmás Kond
...ha nem indul a zautója van egy majdnem új seprűm amit szívesen odaadok...
papa.49
@karma1: Hagyd a fenébe őket ...
Nem érnek annyit hogy felidegesítsd magad miattuk ...
libellle
@Peller Anikó: A júgók meg vessenek magukra ha nem képesek megvédeni a határaikat.

Mit nem értek baszki? de te meg orbán megvedtétek a határt. a sok kerités a fejetekben. Graz war benneteket
karma1
@papa.49: Egyaltalan nem idegeskedem, csak latom, hogy hogy epul le a magyar szellem.
veroce21 6 evvel ezelott egy targyalhato, normalis ember volt, igaz, az enyemtol eltero nezetekkel, de parbeszedre kepes valaki volt.
Mara egy olcso otod osztalyu spion lett, aki az itt kommentelokrol gyujt anyagot, es ebben eli ki magat.
Hat sose legyen nagyobb orome... Csak o tudja, mennyiert adta el a lelket az ordognek - vannak ezen az oldalon meg egyesek, akik szinten penzert csinaljak azt, amit.
Ezert nincs mar modi, mert teljesen mindegy, mit irunk be, azt ok szepen elraktarozzak a kis dossziejukban pro vagy kontra.
Beteg a lelke a magyar nemzetnek, 56-ban is a nevtelen fel- es bejelentoke volt a vilag...Ahogy Hofi mondta: "Ebben az orszagban utoljara Mikes Kelemen irta ala a leveleit..."
libellle
@karma1:"NEM ezt irtam! Ha nem epitette volna meg a keritest, az elso nagy lokes mar magatol is leallt volna." nem értette meg és nem is fogja. èn is irogatok neki de...teljesen felesleges.
JAJMÁR
Ha ez a vélt - vagy némelyeknek vágyott - forgatókönyv valósulna meg, aminek nagyon nem örülnék, mert nem a megbékélést segítené, akkor arra találnánk egy újabb bizonyságot, hogy semmi, és senki pozíciója se biztos. Egy pillanat alatt megfordulhatnak a dolgok, a folyamatok.
Ki tudja, mit hoz a jövő?
Ez most nem a kiszámítható időszak.

Remélem a németek mégis megmaradnak a józan ész, és Merkel oldalán.
JAJMÁR
@karma1: Lement kutyába! Szerintem hagyd ott!
Megtalálta a helyét.
karma1
@libellle: Tudod, en is kivulrol latom az egeszet, de az elso - es egyetlen - oriasi roham az volt, amikor az orban akkumulalta a tomegeket a Keletinel, hergelte oket is, meg a sajat nepet is, hogy "latjatok, jonnek ezek a vadak, es szetduljak az eleteteket", a menekulteknek meg disznobol keszult szendvicseket dobaltak be, amit persze azok visszadobaltak, mert nem ehetik meg.
Tobb se kellett a magyar kezivezerlesu kiralyi tv-nek, es csinaltak a riportot orrba-szajba, hogy hat a magyarok adjak am az ennivalot ezerrel, ezek a vadak meg visszadobjak. Erdekes, hogy sem Ausztriaban, sem Nemetorszagban nem adtak nekik olyan kajat, amit nem ehetnek meg, mert ott tudtak, mit ehetnek meg ezek a szerencsetlenek.
Az volt az utolso nagy roham, amikor mutattak a nemzetkozi hirekben is, hogy az M1-en a sztradan elindultak a menekultek Ausztria fele.
Ezutan man nem voltak ezres tomegek,... Ha a kerites allta volna az utjat - es Merkel nem egyezkedik a torokokkel, gorogokkel, es nem segit az olaszoknak -, akkor a magyar keritestol par meterre Szerbiaban kellett volna azoknak a "millioknak" gyulekeznie, akik at akartak menni Magyarorszagon. Mert azon csak atmenni akartak, nem ott letelepedni!
kereső
@Peller Anikó: dec.21 21:34, Anikó ,Kedves! Csak egy ici-picit próbálj már meg a saját kis szürke állományoddal gondolkodni.Keresd vissza a 2015-ös augusztusi-szeptemberi történéseket.Amit én láttam: TV,net- érkeztek a "migráncsok"- a délli határon ugy-ahogy regisztrálták Őket, majd kaptak egy magyar nyelvű rajzos "térképet"-skiccet,hogy melyik táborba kell eljutniuk Bicskére,Debrecenbe, meg még mit tudom én hova ,az ország melyik sarkába.Elindultak-gyalog,vonattal,embercsempészek közreműködésével/akiket derék rendfenntartóink nem találtak meg,csak a migráncsok/ .A legtöbbjük -feltéltelezve-azt tudta,hogy Budapest! -és onnan tud tovább jutni nyugat felé.Szóval,szerintem orbánék nagyon tudatosan terelték az embereket ,hátha összejön valami balhé. Nem jött össze, sőt én még azt is láttam,hogy amikor a b -közép fenegyerekei-akik belesültek a Himnusz szövegébe-megindultak a "migráncsok"ellen,akkor ugye felállt velük szemben a rendőrsorfal,elébük meg beálltak a "migráncs" fiúk,férfiak. Mint utóbb kiderült az akkor érkezett tömeg több mint 80%-a menekült!volt-Irakból,Sziriából.Azért jó lenne,ha keresnél a neten előtte-utána felvételeket,Aleppóról,Mosulról,-és a lerombolt országról.Ha,emlékszel a kék magyar!nyelvű plakátok már tavasz végén-nyár elején elboritották az országot. Ha az ország vezetése már ekkor tudta ,hogy mi várható-fel lehetett volna rá készülni, és normális módon felkésziteni az országot.Az eu, és az ensz pénzt,paripát,fegyvert! -ajánlott a probléma kezelésére. Nem kellett.Nekünk kerités kellett-meg vonat,és buszok a regisztrálatlan tömeg elszállitására az osztrák határra,és menjen mindenki tovább,ahogy akar,ahogy tud.
wagabund
baszki..megint beugrottam a címnek...azt hittem Merkel távozik...hát nem...a címadó szarjon sünt!
libellle
@wagabund: amennyiben távozna Merkel akkor a neked a( férfiasságod) nagyobb lenne, vag egyáltalán??? .
quadrocopter
A német Bildről:

"Az első benyomásra a Bild pletyka és szórakoztató cikkeket tartalmaz. A világról egy olyan képet fest, amely nem valóságos. Például a dramatikusabb, szenzációsabb cikkeket is közöl. Ezzel együtt a Bild karaktere miatt sokszor a kritika középpontjában áll. Az ilyen kritikákkal, amelyek már 1960 óta jelenik meg róluk, nem nagyon foglalkoznak, sőt nem is érdeklik őket, ezért sem változtatnak a cikkek tartalmán, stílusán."

Ugye, hogy mennyire "hiteles" lehet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.