Az ÁSZ főtitkára nyilatkozott a közszolgálati tévének hétfő reggel. 

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a törvény által előírt feladatát végezve kétévente ellenőrzi a költségvetési támogatásban részesülő pártok gazdálkodását törvényességi szempontok szerint – mondta a szervezet főtitkára az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Az ÁSZ törvényességi szempontok szerint ellenőrzi a pártokat

Fotó: YouTube

Holman Magdolna emlékeztetett, 2014-ben változott a törvény, és átláthatóbbá vált a pártok gazdálkodása, pontosan meghatározták ugyanis, milyen forrásokat használhatnak fel. Ez alapján jogi személyektől már nem fogadhatnak el vagyoni hozzájárulást, például nem kaphatnak ingyen bérbe ingatlanokat.

Ezért nem áll meg a pártok azon érvelése, hogy ők mindent ugyanúgy csinálnak mint korábban, mégis megbüntetik őket – mutatott rá az ÁSZ főtitkára.

(MTI)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Pontosítok: "Az ÁSZ törvényességi szempontok szerint ellenőrzi az ELLENZÉKI pártokat" A fideszt nem is vizygálják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@justhpeter: "Vagy ami mér rosszabb, nem is érti a helyzetét."
Na pont ezért van ott, ahol van,mert az ilyen hülyéket lehet irányítani.
namihami
Milyen véletlen, hogy ezek a nyilatkozatok mindig azon a csatornán (MT1) és csak azon hangzanak el, ahol nemhogy visszakérdezni, de még spontán kérdést feltenni se lehet.
Vajon mekkora égés lenne egy ilyen tállai-szintű szófosónak vagy személyesen a Tállainak (Pöszegyuszi, Hunlik, stb.), ha egy előre nem egyeztetett kérdéssel kerülne szembe.
Persze, a pénteki igehirdetőnktől ezt a példát látják és tudják, hogy nem kell félni a kínos kérdésektől. Úgyse meri feltenni egyik ""riporter"" se.
nezelodo
@szaboria1: A nem stróman Lölönek közel kilencven milliárd jelzáloghitele van ennél az állami banknál, ami csak kisebb hányada a beruházások teljes összegének. A többi állami és EU-s támogatásként vándorolt magánzsebbe. Nyilván még az elkészülés után kap vagy öt év adómentességet, amivel alá lehet támasztani a következő száz lábat is. Szóval egy az egyben mi adófizetők álljuk a nem létező gazdájának gazdagodását, kivéve, ha működik a Lölö zsenialitása mert akkor egy kis hányadot visszafizet... Nekem meg akkor lesz ötösöm a lottón, mert a tolvaj ritkán viszi vissza a szajrét.
bakegya
@namihami: ...mert alany nincs,csakkk állítmány minden hazugság elsütése így akadálytalanul sikeres!-minden tudósító mondja azt ami a propaganda lényege a vezérnek!-áll a riporter a mikrofonálvánnyal szemben---ez is a fityiSS ZSENI ELVÁRÁSA-nálam ezek a húzásai a mentális kivégzéseinek a része-MAGYARUL A NEMZET KISZORÍTÁSA A SAJÁT HAZÁJÁBÓL.
endeavor
Senki ne fizessen !!!
Aztán ha mennek lefoglalni, oda vonuljon fel a nép - Q sokan.
Ott aztán elkezdődhet a polgárháború...

A törvénytelenül megalkotott törvények törvénytelenek !!!

Kollégista haverok, fékek és ellensúlyok nélkül, maffia módszerekkel lenyúlnak egy egész országot!?
Ne bassza már meg az a jó kurva élet!!!
Ez nem Dél-Amerika, vagy Afrika, vagy Indokína, hanem egy EU tag, Európai ország, baszd meg.
Álljon már meg a menet!
Eladott Ország
Holman Magdolna és érdemes/megéri ennyiért hülyének lenni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.