A muszlimok közel nyolc évszázadon keresztül uralkodtak Andalúziában, ahol nem csupán a saját civilizációjukat építették fel. Hatást gyakoroltak Keletre és Nyugatra egyaránt, hiszen a muszlim Andalúzia hatása Európára és a szomszédos területekre tagadhatatlan. Műveltté tették a barbárokat erkölcsi, morális hatásukkal, és hozzájárultak az európaiak felemelkedéséhez azáltal, hogy az utóbbiak a muszlimokon keresztül megismerhették az addig számukra ismeretlen tudományos, irodalmi és filozófiai ismereteket. A móroknak nevezett muszlimok évszázadokon keresztül vezették Európát a civilizáció útján. Több mint hat évszázadon keresztül szolgáltak a muszlimok által fordított könyvek és saját műveik az oktatás forrásaként Európa olyan híres egyetemein, mint például Toledo, Salerno, Nápoly, Narbonne, Párizs és Bologna. A világi és alkalmazott tudományok terén kiemelt helyet kapott az iszlám égisze alatt. A muszlimok hatása egyes tudományokban, mint például a matematika és az orvoslás, a mai...

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@quadrocopter: (00:19)
..azt meg kell hagyni ,hogy annyi háborút,rombolást és tömeggyilkosságot amit a
"körösztények" elkövettek,akár egymás ellen is,azt nem fogják (tudják) a "többiek"
überelni! ..ja,hogy a puskaport a reaktív lövedéket sem a keresztény elme ß@rta
a világra,de ők használták a legeffektívebben népirtásra!? Egymást írtották a vallás-
háborúkba,vagy a zsidókat nemtommért, vagy az idiánokat,az afrikaiakat,az ázsiai-
akat,az aborigin-eket! Egyszóval csak a sarkokat kímélték meg az emberhiány miatt!
Ezért utálom a vallást,a fehér ember felsőbbrendűségét,a politikusokat és azok scheg-
nyalóit a félművelt orbánfélékel együtt,akik csak szeretnének politikusok lenni! kocc.kocc
és "dicsértessék"...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Még szerencse, hogy Kasztíliai Izabella és Aragóniai Ferdinánd idejében felismerte, hogy a muszlimok nem valók a keresztény Európába!
wpym
A migren partolo gyokerek huzzanak el Europabol Azsiaba vagy Afrikaba es eljenek boldogan a kecskebaszo sopredekkel.
Nessy
@verőce21: De az általuk megismert tudás vitte előre akkoriban Európát!
Az építészeti remekműveiket ma is megcsodáljuk! Pl. Velencében ma is érezhető a mór hatás.
Mint ahogy még mindig nem tudjuk hogy építették a piramisokat, mit rejt a Szfinx. Megcsodáljuk házastársi szerelem egyik gyöngyszemét, a Tadzs Mahalt! Az évezredek folyamán Európát nagyon sok kultúra alakította, gyarapította! Vannak szavaink, amelyek sok nyelvben hasonló hangzásuak, és azonos jelentésük van.
Azért a történelem folyamán bizony a kereszt égisze alatt népeket, kultúrákat semmisitettünk meg, mi "kulturált, keresztény európaiak".
Közben egymást is irtottuk eredményesen.
Nessy
@wpym: te meg addig is feledd el az arab számokat, és velük a matematika nagy részét.
peterkelemen
@wpym: Jobbat tudok: húzzatok el ti Orbán apátokkal. Ti köpköditek napi szinten Európát. Húzzatok el Putyin apátokhoz egyenesen a tajgára oda való Orbán és agyhalott buta söpredéke.
Sámannus
Minek ez a reszelés? Az emberiség egy mérföldkőhöz jutott , amikor elkezdődik mesterséges intelligencia kora. Ez olyan hatással lesz az emberiségre, mint a tűz feltalálása, vagy az eszköz készítés volt. Mára ez a tudás mindenkié, mint ahogyan mindenki részt vett a létrehozásában.
verőce21
@Nessy: Kár, hogy Dante-ról, Petrarca-ról, Homerosról, Vergilius-ról, stb. és a Római Birodalom építészetéről még nem hallottál. :)
Equus
@Nessy: a piramisok kicsit előbb épültek, mint ahogy Mohammed megszületett. A Tadzs Mahal a brahmanizmus terméke, az arab számok indiaiak. Többi stimmel.
Equus
ímé a muszlim "tudás"
""Akkor jelentkeznek szárazságok, amikor az emberek nem hisznek többé a vallási értékekben" – jelentette ki pénteken Dzsafar Szobáni ajatollah.

Az IRNA iráni hírügynökség beszámolója szerint Szobáni egyenes kapcsolatot vélt felfedezni az eső és a vallási értelemben vett "tisztaság" között. Az ajatollah megjegyezte: az összefüggést a Korán és az iszlám elbeszélések is többször megemlítik.

Mindez még akkor is az igazság, ha nem is lehet laborban bizonyítani – szögezte le a vallástudós, miután Reza Ardakanian energiaügyi miniszterrel találkozott." (hvg.hu/vilag/20180126_irani_ajatollah_a_vizhiany_oka_a_kishituseg)
quadrocopter
@verőce21: Gratula, "nagy tudású" ! Nem zavar, hogy nem irodalmárokról szól a cikk?
quadrocopter
Nem kell ám az üres, okoskodó fejekre számítani, lehet válogatni a tárgyban:

- Tizenöt kiemelkedő iszlám tudós és felfedezéseik Orientalista.hu
orientalista.hu/tizenot-kiemelkedo-iszlam-tudos-es-felfedezeseik/
2015. okt. 7. - Hatással volt rájuk Arisztotelészi filozófia, a Platónt követők köre, Eukleidész, Archimédesz, Ptolemaiosz és mások. A muzulmánok számtalan felfedezéssel és könyvvel gyarapították az orvostudományt, sebészetet, fizikát, kémiát, csillagászatot, geometriát és más tudományterületeket. Az alábbi bemutatás ...

-Az andalúziai muszlimok hatása Európa tudományos fejlődésére
iszlam.com › Az élet vallása Iszlám alapismeretek › Iszlám és Nyugat
Hatást gyakoroltak Keletre és Nyugatra egyaránt, hiszen a muszlim Andalúzia hatása Európára és a szomszédos területekre tagadhatatlan. ... fenntartani az iszlám vallást, de a világi tudományok is hasznosak, hiszen a világi tudományok az ember számára szükséges, hasznos tudományokat jelentik, amelyek által javítható ...

- Ha felfal egy fekete lyuk: és egyéb kozmikus komplikációk
books.google.hu/books?isbn=9630988186
Tyson, Neil deGrasse - 2017 - ‎Science
A muszlim csillagászok és matematikusok csillagvizsgálókat építettek, fejlett időmérő eszközöket terveztek és a matematikai analízis és számítások új változatait fejlesztették ki. Megőrizték az ősi görögök és mások ... A korai iszlám tudományra gyakorolt hatása máig érezhető. Ptolemaiosz fő művének (amit eredetileg ...

-az iszlám kultúrájának hatása az európai gondolkodásra
old.lib.pte.hu/elektkonyvtar/ekonyvek/elibrary/islam01/13-islam.htm
A középkori európai történelem számos kiemelkedő alakjának életművére kisebb-nagyobb hatással volt a muszlim tudományosság és a művészetek: vallástudományi, ... 1269-től azonban ismét újult erővel kezdett foglalkozni a tudományokkal és az oktatásügy kérdéseivel, a korábbiaknál is sokkalta igényesebb fordítások ...

- 15 kiemelkedő muszlim (arab és perzsa) tudós és felfedezéseik ...
quadrocopter
- 15 kiemelkedő muszlim (arab és perzsa) tudós és felfedezéseik ...
civilhetes.net/15-kiemelkedo-muszlim-arab-es-perzsa-tudos-es-felfedezeseik
2015. okt. 7. - Amikor az iszlám állam és más muszlimok által elkövetett rombolás képei tárulnak elénk, feladatunk annak tudatosítása, hogy mindebbe az iszlámot belevinni bűn, bárki is teszi. Ha nem lettek volna muszlim tudósok, akik vallási indíttatásból felfedezték a világot, hogy ezzel felismerjék Isten teremtésének ...

Van még...csak keresni és találni kell!
verőce21
@quadrocopter: (00:12) A műveltségről is szól a cikk, te műveletlen!

"...a muszlimokon keresztül megismerhették az addig számukra ismeretlen tudományos, irodalmi és filozófiai ismereteket."
wpym
@Nessy: Ha mar ennyire sotet vagy, komam, legalabb tudnal kussolni... lol
wpym
@peterkelemen: Nekem konkretan semmi kozom orbancoshoz es rablo bandajahoz, azonban a migracio kerdeseben kivetelesen egyet ertek vele.
kokopelli
@quadrocopter: (00:19)
..azt meg kell hagyni ,hogy annyi háborút,rombolást és tömeggyilkosságot amit a
"körösztények" elkövettek,akár egymás ellen is,azt nem fogják (tudják) a "többiek"
überelni! ..ja,hogy a puskaport a reaktív lövedéket sem a keresztény elme ß@rta
a világra,de ők használták a legeffektívebben népirtásra!? Egymást írtották a vallás-
háborúkba,vagy a zsidókat nemtommért, vagy az idiánokat,az afrikaiakat,az ázsiai-
akat,az aborigin-eket! Egyszóval csak a sarkokat kímélték meg az emberhiány miatt!
Ezért utálom a vallást,a fehér ember felsőbbrendűségét,a politikusokat és azok scheg-
nyalóit a félművelt orbánfélékel együtt,akik csak szeretnének politikusok lenni! kocc.kocc
és "dicsértessék"...
Equus
mi a bánat van? Nagy gáz lenne leírni, h a muszlimok elmentek egy másik irányba? Mi közük az ipari forradalomhoz, az autókhoz, a hétköznapi technikai változásokhoz, a csillagászathoz, az új elemek felfedezéséhez? Nagyjából annyi, mint a maszáj tehénpásztornak a relaitivitáselmélethez vagy a Cserenkov-sugárzáshoz.
kokopelli
@Sámannus: És kik fogják ezt a mesterséges intelligenciát elindítani,összehozni,
javítgatni és továbbfejleszteni? Csak nem emberek? Csak nem okos, művelt,tanult
innovatív emberek? Nem értem! A "sci-fi" csak úgy életrekel ? ;-)
peterkelemen
@wpym: Igen egyetértesz Orbánnal a migrációban? Akkor te is támogatod a migrációt, mivel Orbán a legnagyobb migráns betelepítő jelenleg.
peterkelemen
Orbánék eddig titokban betelepítettek Európába több, mint 1300 migránst, több, mint 20 000 külföldit és több, mint 1 millió határon túli Orbán talpnyaló élsőködő férget, akik között szintén vannak bűnözők, szekusok, terrorizmust támogató személyek. Aki Orbánt támogatja az egyúttal ezt is támogatja meg azt is, hogy napi szinten milliárdokkal meglopják a magyar népet.
Sámannus
@kokopelli: Ez úgy jön létre mint az internet. félig már benne élünk. De eljön az idő, amikor ezt az intelligenciát is használjuk, mint a kávéfőzőt. Irányítjuk vele az otthonunkat. Nem csak a telefon, a háztartási eszközök is elérhető intelligenciáról üzemelnek. Az épületgépészet és a járműipar félelmetes fejlődésen megyen át.
Az USA előttünk jár ötven évvel náluk amit leírtam szinte már valóság. Mi a kommunizmusba konzervált szemléletünkkel száz évre vissza fogunk maradni, úgy leszakadunk. Minket valakik nagyon lapátra tesznek ilyen szempontból, mer nem működtethető erőművet építünk és ócska járműparkokkal árasztanak el mindenfelől. A technológiai fejlesztéseknek is csak morzsái jutnak, amit a hazai piacon sem tudunk tőkére váltani.
És ki teszi ezt valósággá, kérdezed. A válasz egyszerű az ember már most is a gépek segítségével fejlesz alkot, ezeket továbbfejleszti, és bővíti tudását. Hatványozza azt a tudást amit megszerzett. Az eszköz a kezünkben van, és nem tudható mit hoz a holnap ezzel kapcsolatban. ahogyan a tűz is pusztíthat, úgy ezt is felhasználják jóra és rosszra. Mindkettőnek nőni fog a hatalma. Ahogy a tüzet szabályozzuk, úgy kell majd erre az intelligenciára is ügyelni.
,
quadrocopter
@verőce21: Kis maflicsek! Nessy - akinek válaszoltál - egy szóval nem szólt irodalmárokról, de te villantani akartál, ezért bedobtad a klasszikusokat!
Pici ócó trückhöske...
wpym
@peterkelemen: Ne erolkodj, csillagom: amig rablo orbancos nem engedi be az orszagba millio szamra a beszelo allatokat, addig a migracio kerdeseben egyet ertek vele.
quadrocopter
@wpym: Az téged ne is zavarjon, hogy összesen kb. 32.000 "migri" már az országban van.
Azt is könyveld el, ha itt akarnak terrorizálni, akkor fognak is, de eddig nem akartak és nem a drót fogná meg őket!
peterkelemen
@wpym: Milliószámra??? :D Hallod az itt átvonuló migránsokat hallgasd már meg, akik elmondták ha fizetnének sem maradnának Orbán szemétdombján. Magyarországról még a magyarok is elemenekülnek, de ne zavarjon. Te Orbán hazugságában élsz. Ez jó neked? Kétlem ha csak nem pénzért vállalod ezt az aljasságot.
kokopelli
@Sámannus: Az a szó,hogy mesterséges intelligencia,az egy téves definició!
Az ember rendelkezik azzal,de a gépek nem! A gépek lehetőségek között vá-
laszthatnak,általábam a 2 és "n+x" -között! Nem mérlegel,hanem a rendelkezés-
re álló paraméterek közűl kiválasztja azt amit az ember arra a szituációra beprog-
ramozott! A gépek nem gondolkodnak csak segítenek olyan műveleteket elvégez-
ni amit az ember soszorosan lassabban és nagyobb szórási hibával tudna elvégez-
ni!Azért sántít a mesterséges intelligencia! Volt alkalmam az Opel kivételével az
összes német autógyárat munkánkból kifolyólag meglátogatni,"egy kicsi kis" be-
szállítójaként a SIEMENS-nek! Ott robotok dolgoztak minden intelligencia nélkül!
Az a kifejezés az újságíróké,a politikusé és a beszélgetéseké egy kis sör mellett!
..Azt hiszem egy oximoron maga a kifejezés is,...Peace! ;--)
wpym
@quadrocopter: Ha es amennyiben igy van, remelem ezeket hamarosan kitakaritjak tolunk.
wpym
@peterkelemen: Nagyon jol tudom, hogy nem akarnak itt maradni. Semmi ujat nem mondtal.
A lenyeg az, hogy ez igy is maradjon, fuggetlenul az orszag gazdasagi helyzetetol. Ennek az orszagnak van eleg baja a rablo verszivok miatt, nem kell meg kulfoldi migrenek hordaja is.
(Es ne aggodj, nem zavar, nem kell ismetelni. lol)

Remelem a kontinensrol is ktakaritjak a muszlim szemetet mihamarabb.
peterkelemen
@wpym: Nocsak fentebb még milliós muszlimokkal riogattad a magyarokat most meg azt állítod, hogy jól tudod, hogy nem jönnek ide. Szerintem gondold át, mert te Orbán hazugságában élsz és ezzel önmagadat is becsapod.
qwertt
@quadrocopter: Es, ha 32 ezer retek itt van, akkor legyen meg tobb?
Apatszerek
@Rockxy: Ezt elérte.

január 27. 13:04
Faktor

iszlám
vona gábor
volner jános

Vona félreállítását követelik a Jobbikban. Volner kerül a helyére?
Volner átveszi Vona helyét? Kínos helyzetben a Jobbik tagsága. Vona Gábor szerintük politikai öngyilkosságot követett el, amikor elkötelezte magát a muszlim vallás mellett. Dobó István és Gárdonyi Géza forog a sírjában... Még a pártvezetés nagy része sem ismerte Vona Gábor Allahot és az iszlámot éltető, videóra rögzített politikai nyilatkozatait. A párttagokat pedig egyenesen megdöbbentette mindez. Szerintük Vona politikai öngyilkosságot követett el, ezért le kell váltani.

A FAKTOR információi szerint többen máris megfogalmazták, hogy Vonát a lehető leghamarabb félre kell állítani. A helyén, legalábbis a párt országos listáján Volner Jánost szeretnék látni, aki a Magyar Gárda volt kiképzőtisztjeként és főparancsnok-helyetteseként szerintük sosem vetemedne olyasfajta árulásra, hogy a muszlimok és Allah mellett kötelezze el magát.
peterkelemen
@wpym: A kontinensről nem fogják kitakarítani ugyanis a muszlimok éppen olyanok, mint a magyarok van köztük jó ember és rossz ember. Amit te képviselesz az a rasszizmus amikor egy kalap alá veszel egész népeket. Kezeltesd magad, mert Orbán már megmérgezte a lelkedet is.
peterkelemen
@qwertt: Az a magyar keresztény nem retek a te szemedben amelyik a saját gyermekeit éhezteti és dugja??? Az a magyar keresztény nem retek a te szemedben amelyik kilopja a másik szemét is??? Godolkozz mielőtt oltári nagy badarságokkal vagdalkozol.
Sámannus
@kokopelli: Ha így értelmezzük a feladatokat az emberi agynak is ilyen választások vannak..
az egy dolog, hogy egy gép végzi-e, vagy az ember. A gép mindenképpen elvégezheti azt a műveletsort amit egy ember Az más kérdés, hogy a gép másképpen működik mint az ember.
Az ember viszont egy dologban különbözik a géptől: az ember dolgozza ki, hogy gép mit végezhet el, és hogyan. A gép amennyiben alkalmas a feladatra, azt végre tudja hajtani, ha az ember számára sokáig tartana, vagy nem lenne képes egy bizonyos munkát elvégezni.
Amit intelligenciának nevezünk ebben az esetben a bonyolultabb műveletekre is gondolhatunk amit lehet hogy egy átlagember meg sem oldana.
Ilyen intelligencia volt a Rosetta leszálló egysége a Pille fedélzeti számítógépén. Tudjuk milyen körülmények között kellett annak is feladatokat végrehajtani.
Ezeket már akkor is nevezhetjük intelligenciának, ha csak egy részét képes elvégezni amire az ember képes.
verőce21
@quadrocopter: (14:54) Ahan, azért válaszoltál úgy ugye, "Nem zavar, hogy nem irodalmárokról szól a cikk?" - nem Nessy, hanem a cikk! Érted Te agyalágyult?
1magyar
@peterkelemen: Műveltté tették a barbárokat erkölcsi, morális hatásukkal, és hozzájárultak az európaiak felemelkedéséhez azáltal, hogy az utóbbiak a muszlimokon keresztül megismerhették az addig számukra ismeretlen tudományos, irodalmi és filozófiai ismereteket
- ők maguk meg primitív kecskeb@szók maradtak mindeközben mert minden tudományukat átadták, semmi nem maradt nekik.
quadrocopter
@verőce21: Maflicsek! Te Nessynek válaszoltál, nem a cikknek/írójának! Látod milyen kis maflicsek vagy?
verőce21
@quadrocopter: Nem akartam bántani @Nessy: -t, de egy csomó zagyvaságot írogatott össze az építészetről. Ezért a cikkhez kapcsolódóan tettem csak rövid észrevételt részére.

De te beleszaladtál a pofonba, mert nem odavaló kötekedéssel indítottál. "Nem zavar, hogy nem irodalmárokról szól a cikk?"
Válaszként kaptad: "A műveltségről is szól a cikk, te műveletlen!"
kokopelli
@peterkelemen: a pedofil ß@r csuhábabrunzolók!A keresztény hadviselők a
közelkeleten az olajért gyilkoltak tizezreket, változtatva a haverokat (már Irán
majd Irak).Ismerjük a boszorkányüldözéseket,a politikai gyikosságokat,a népir-
tásokat a "kereszt árnyékában",az európai kultúra terjesztését Indiáig és vissza,
a másvallásúak megkeresztelését,ha akarta ha nem!Az indiánok irtását stb...stb.
AÍdolf,Stalin stb. meg a keresztény kultúra...hogy be ne ß@rjak...
quadrocopter
@verőce21: Világosan megkaptad a képedbe, hogy miért vagy maflicsek! Rugózhatsz rajta!
verőce21
@quadrocopter: (19:18) A cikkhez tettem egy rövid észrevételt, benne építészeti válasszal is, Te szerencsétlen hülye!
Nem zavar, hogy ugyanúgy filozófiáról és egyéb tudományokról írtál te is? Újabb pofonért jöttél házhoz?
quadrocopter
@verőce21: Maflicsek! Ott vannak a linkek, mert nagyon igyekeztél degradálni az arab tudományos eredményeket, jó birka módjára, de ez elbukott a linkekben - ha megnézted volna, ahogyan eszed ágfában sem volt, hisz ellened szólnak!

Az irodalmira kaptál a buta fejedre, nem az építészeti miatt, maflicsek!
wpym
@peterkelemen: A magadfajtat kell kezelni, persze nem orvosilag... lol
verőce21
@quadrocopter: (19:40) Hát ezt buktad, már csak magadat ismételgeted.
Regisztráld magad inkább az észbeli fogyatékosokhoz mint: "[email protected]"
qwertt
@peterkelemen: Rettenetesen buta vagy.
quadrocopter
@verőce21: Ne osonj el a kérdésekre adandó válaszok elől, maflicsek, hol vannak a válaszok?

- Miért nem akarta Rezsi geci meghallgatni az Lpm szakértőjét, akkor, amikor a meghallgatása után simán felkérhették volna, hogy hagyja el az ülést?

- Mitől nemzetbizt.-.i kockázat az a magyar állampolgár, aki korábban dolgozott a magyar minisztériumoknak is? Akkor miért nem volt nemzetbizt.-i kockázat?

Ezek az újabb kérdések, de hol vannak a korábbiakra a válaszok?
verőce21
@quadrocopter: (19:57) Zavart vagy nagyon! A témához nem illik Szél Bernadett.
Már azt sem tudod, hova írogatsz!
Ajánlom mégis, jelentkezz az észbeli fogyatékosokhoz mint: "[email protected]"
cs.n.
Az tény, hogy az arab tudósok nélkül most nem tartanánk ott, ahol tartunk technikai fejlettség szintjén. De ez nem vallási kérdés, hanem tudományos. Mit számít, hogy az egyik nagy úttörő muszlim volt, keresztény, vagy zsidó, esetleg buddhista? Az eredmény számít, amit elért.
quadrocopter
@verőce21: Pucolsz a téma elől, mint a Rezsi Tahó? Hol vannak a válaszok, maflicsek?
verőce21
@quadrocopter: Akárki akármit is mond, a katolicizmus még mindig a legelfogadottabb formája a vallási közömbösségnek.
quadrocopter
@verőce21: Aha! Térj rá az időjárásra...
verőce21
@quadrocopter: Témánál vagyok a muszlim és katolikus vallás összevetése, mint kulturális ügy.
A témától te akarsz eltérni.
quadrocopter
@verőce21: Ez a cikk címe: "A muszlimok hatása Európa tudományos fejlődésére - buta xenofóbok és migránsozók figyelmébe!"
Kaptál linkeket is, a buta Dajcsnak nem segítettek ennyit a sorozatban halasztott államvizsgáin, mint most én neked!
verőce21
@quadrocopter: Valamit megint kavarsz, mert fentebb hogy jött ide Szél Bernike?
Nagyon zavart vagy. Ajánlom regisztrálj az ajánlott linkre.
quadrocopter
@verőce21: Szedd össze magad, vajon hogy jöhet ide Szél - egy muszlim országban született magyar állampolgár -és a cikk címe - meg a te degradáló szándékú beröffenésed?
Kérj segítséget, ha nem megy - úgy tűnik nem megy!
verőce21
@quadrocopter: Miért kellene nekem egy zavart elméjű kényszeres vitájába beszállnom?
A műveltségről szól a cikk, te műveletlen!
quadrocopter
@verőce21: Ne magyarázd magad, rájöhettél volna(?), ha a bácsi szól hozzád, akkor nyitott szájjal várod a "lócicit"! A degradálási butuska kísérleted elbukott, összesen 2-3 kattból és a találatokból!
Nehezen viseled, mi? Majd megszokod...
verőce21
@quadrocopter: Csakhogy nekem ahhoz nem kell 2-3 katt sem, hogy releváns példákat hozzak egy cikkhez. Ez csak olyan műveletleneknek kell, mint te vagy.
Aztán mit cáfoltál az irodalmi példáimból? Erről hallhatnánk? Mert ezt is említi a cikk!
Én úgy látom, te nem tudod elengedni a lópicit. :)
verőce21
A tudomány csalhatatlan. Ám a tudósok mindig tévednek. :)
quadrocopter
@verőce21: Ne magyarázd magad, rájöhettél volna(?), ha a bácsi szól hozzád, akkor nyitott szájjal várod a "lócicit"! A degradálási butuska kísérleted elbukott, összesen 2-3 kattból és a találatokból!
Nehezen viseled, mi? Majd megszokod...
Ennyit érdemelsz, amúgy nem igazán szokásod állításaid alátámasztása, még linkekkel sem!
verőce21
@quadrocopter: Ezzel mit cáfoltál az irodalmi ellenpéldáimból? Erről hallhatnánk? :)

Hihetelenül buta ember vagy! Arról kellene link, hogy pl.Dante mikor élt?
A műveltségről szól a cikk, te műveletlen Tahó!
verőce21
@quadrocopter: (00:54) Nem mennek a művészeti ismeretek, Tahó?
A műveltségről szól a cikk, te műveletlen! És irodalomról is. Nem a kattintgatásokról, Gugli-bubus! Arról kellene link, hogy pl.Dante mikor élt?
Hihetetlenül buta ember vagy! Itt is csak a lófaszt szopod Sudribunkó!
quadrocopter
@verőce21: Nehezn tanulsz, gondjaid vannak a befogadással:

" Ne magyarázd magad, rájöhettél volna(?), ha a bácsi szól hozzád, akkor nyitott szájjal várod a "lócicit"! A degradálási butuska kísérleted elbukott, összesen 2-3 kattból és a találatokból!
Nehezen viseled, mi? Majd megszokod...
Ennyit érdemelsz, amúgy nem igazán szokásod állításaid alátámasztása, még linkekkel sem!"
verőce21
@quadrocopter: (14:19) Nem mennek a művészeti ismeretek Bumburnyák?
Irodalom nem szerepel, továbbra is a lóf@szt szopkodod, te Tahó?
quadrocopter
@verőce21: Beszoptad az irodalmár felsorolást, szopolnyica'?
Ennyi vagy! Ez azonban nem újság!
Nagyobbnak akartál látszani, mint amekkora vagy - nem jött össze! Nálad nem is fog!
Emlékeztető ( bár ez nálad semmit nem ér)
"A muszlimok hatása Európa tudományos fejlődésére - buta xenofóbok és migránsozók figyelmébe!"
Rockxy
Az a gond, hogy nem a tudomány képviselőivel akarják elárasztani az unijót a cionisták.
verőce21
@quadrocopter: Nem mennek a művészeti és tudományos ismeretek, Tahó?
A műveltségről szól a cikk, te műveletlen!
quadrocopter
@verőce21: Te ebben a tárgyban már leszerepeltél, csicska, nyomorogsz a sarokban, visítozhatsz - leszetrepeltél!
Közben kapard elő a "Soros-tervet" ami eddig egy csicskának sem sikeüplt!
verőce21
@quadrocopter: A műveltségről szól a cikk, te műveletlen!
Nem mennek a művészeti és tudományos ismeretek, ne terelj te Tahó!
quadrocopter
@verőce21: Még mindig magyarázod magad és a hiányaidat - csicska?
Jól eltalálhattalak, ha nem tucc lenyugodni!
Egy lapát Andaxint tolj le magadba ciscska, talán egít rajtad...

Te ebben a tárgyban már leszerepeltél, csicska, nyomorogsz a sarokban, visítozhatsz - leszetrepeltél!
Közben kapard elő a "Soros-tervet" ami eddig egy csicskának sem sikeüplt!
peterkelemen
A xenofóbok, migránsozók életükben nem utaztak és éltek más országukba, ezért gyakorlatilag nincs tapasztalatuk. Akinek meg nincs semmilyen tapasztalata az olyan mint egy kőkorszaki ember: könnyen befolyásolható, könnyen megtéveszthető ha félelmet generálnak egy olyan ellenség iránt, ami nem kézzel fogható a többségnek. Ilyenek a migránsok és ilyen Soros is.
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál volna kinyögni, csicska? Sikeresen leépülsz, csicska!

Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
peterkelemen
Csak azért, mert migránsok között akadnak bűnözők meg akár terroristák is nem lehet elítélni az összeset. Ez a hatóságok dolga, hogy kiszűrjék őket és megbüntessék a bűnösöket. Ha teszem azt a magyaroknak egyszerre kellene menülniük, akkor közöttünk is szép számmal lennének bűnözők is. Csak buta, tanulatlan embereket lehet ezzel riogatni, de azokat sme a véftelenségig, mert egy idő után elegük lesz Orbán hamis és hazug migránsozásaiból.
verőce21
@quadrocopter: (20:05) Inkább tűnik úgy, te nem tudsz lenyugodni Vadbarom! Csupa zavar az írásod az idegtől. Már korábban is így volt. :)
Ne terelj Barom! Nem mennek a művészeti és tudományos ismeretek te Tahó?
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál volna kinyögni, csicska? Sikeresen leépülsz, csicska!

Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
quadrocopter
@verőce21: Én válaszolok neked csicska, csak ezt sem vagy képes felmérni!

Tudod: méteres, méretes kékeres...majd megtanulod!

Közben kapard elő a "Soros-tervet" ami eddig egy csicskának sem sikerült!
Mire vered a taknyod, csicska?
quadrocopter
@durbincs: Szenvedsz csicska? Mert buta vagy, csicska!

Mit akartál volna kinyögni, csicska? Sikeresen leépülsz, csicska!

Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
És rád?
quadrocopter
@durbincs: Szenvedsz csicska? Mert buta vagy, csicska! Nem menni matyar nyelw?

Mit akartál volna kinyögni, csicska? Sikeresen leépülsz, csicska!

Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
És rád?
peterkelemen
Aki eszetlenül migránsozik, sorosozik az mind buta birka. Bégetve kürtölik tele a környezetüket a saját tudatlanságukkal.
verőce21
@peterkelemen: (20:48) Ezzel a beírásoddal nagyon telibe találtad @quadrocopter: -t, mert ő akarja Sorosozásra és migrácsozásra terelni ezt a témát is, hiszen sötét Vadbarom a művészetekhez!
Nagyon tetszik a beírásod! :)
JAJMÁR
Lehet a múlt nagyságait, tudósait idecitálni minden népből, minden vallást követőkből, egész biztos, hogy a világ minden szegletéből hozzátettek valamit a mához. Ki jót, ki rosszat, vagy ezt is azt is. Ahogy minden ember.

De ahhoz, hogy ezt megértse némelyik, ide kell citálni a több száz, vagy ezeréves múltat?
De megértik azok, akiknek elég egy-két hirdetőtábla, meg ijesztő beszéd, és "vadaknak" tekinti egy világvallás követőit? Bennem felvetődik a kérdés, hogy vajon onnan nézve, ezek a "fehéremberek" micsodák? Hát melyik az "emberibb" ember, és melyik a vad?

Persze, az emberi faj egy nagyrassz , a homo sapiens, egy egységes alfaja, a H. s. sapiens. Elismerem azért, hogy vannak "hibás" egyedek sajnos. Aminek nem a bőr színéhez és nem is a születés helyéhez van köze.
peterkelemen
@JAJMÁR: A keresztény szeretetvallás nevében megközelítőleg 800 millió embert gyilkoltak meg így nem kérdés, hogy a fehér ember a csúcstartó és a legvadabb ember az összes közül.
peterkelemen
@JAJMÁR: Ősi pogányok kegyetlen legyilkolása, kiírtása.
Missziók: keresztény európai királyok, lovagok tömegmészárlásai.
Keresztes háborúk.
Eretnekek lemészárlása, kiírtása.
Boszorkányüldözés, boszorkányok legyilkolása, megkínzása. Az áldozatok 80%-a nő volt.
Vallásháborúk.
Zsidók módszeres üldözése, legyilkolása.
Bennszülöttek kiírtása.
Katolikus haláltáborok.
Katolikus terror Vietnámban.
Ruandai mészárlás melynek során szemtanúk szerint papok feladták a bújtatott tuszikat a hutu milíciáknak.
JAJMÁR
@peterkelemen: 22:36 Nem érdemes számháborúba -se- bocsátkozni.
Csak az ember a lényeg, mert ahol "elnyomás van, ott elnyomás van", és mindegy, hogy minek a nevében halnak meg ártatlan emberek.
verőce21
@quadrocopter: (20:28) Nincs "Soros-terv"? Ha nem létezik, honnan tudod, hogy nem létezik? Miért veszed ezt a lópicit is a szádba? Tudod, a méteres, méretes kékerest.
Két lóf@szt is szopni akarsz telhetetlen Gizi?
peterkelemen
Idézem az egyik francia katolikus papot a Migránsok házából: "Csak az igegengyűlölők szemében migránsok, mert így könnyebb nekik gyűlölni, mert mihelyst egyénre lebontva megismernék a borzalmas sorsukat nehezebb lenne megmagyarázni az értelmetlen gyűlöletüket."
almalibre
Ez tényleg igaz, kár, hogy mindez úgy ezer éve történt és ők azon a szinten rekedtek...
Pálinkás Pál
@Nessy: Nos,lehet igazad isvan,csak nekik megmaradt az akkori tudás,a világ meg elhúzott mellettük ezerrel...! Ma az a tudás arra lenne elég hogy talán nem döglenének éhen...Bár kíváncsi lennék,ha Afrikából hirtelen kivonnánk minden tudást,fejlesztést,amit nem ők találtak ki,hány hónap alatt halna ki a fekete kontinens??Vagy csak hirtelen elzárnák a segélycsapot...A fél kontinens kipusztulna,mert maguktól életképtelenek!!!
Pálinkás Pál
@peterkelemen: és ki tart vissza hogy közéjük költözz??? Senki nem akadályoz meg benne!!! De akkor ti se akarjátok hogy mi velük éljünk!!!/ nem konkrétan orbánisztánra gondolok/ Az a ti bajotok libsik...hogy nálatok a demokrácia csak addig létezik,amig azt jelenti amit ti akartok!!! Ezt a kérdést lehetne legkönnyebben eldönteni...megkérdezni Európa lakósságát,akarje-e az arab csürhét maga körül?Sejted a választ???
peterkelemen
@Pálinkás Pál: Nem nekem kell költözni hanem azoknak, akik folyamatosan köpködik az Uniót azaz Orbánnak és nektek fanatikus buta híveiknek. Takarodjatok a tajgáig Putyin-apátokhoz. Ott osszátok a nem létező eszeteket!
Pálinkás Pál
@peterkelemen: Te hülye,én gyűlölöm orbánt...legalább annyira mint a migránshordát...az uniót sem utálom,legfeljebb azt a pár hozzád hasonló libsi segget kéne kigyomlálni a vezetéséből!!!És miért is nem válaszoltál arra amit felvetettem ??? Demokrácia csak addig jó ,amíg kedvetekre való...? Többségi akarat smafu ha nem egyezik a narancsködös hülye elveitekkel???
kokopelli
@almalibre: Láttad Dubai-t vagy a hasonló várososaikat? ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.