Kaposvár fideszes polgármestere évek óta tagadja ügynökmúltját, erre most a Magyar Nemzet Szita Károly kézzel írt jelentését ásta elő a nyolcvanas évekből. A politikus Facebookon üzent a lap tulajdonosának.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Nem csak a múltban voltál rohadék szemét, hanem most is az vagy. Ez tény.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szép új világ
Nem csak a múltban voltál rohadék szemét, hanem most is az vagy. Ez tény.
Apatszerek
@Mirabilis: Simicskát, nem - e kéne elszámoltatni vagyonosodásának körülményeiről, hogyan is
jutott hozzá az első milliárdhoz, hogyan lopta ki a köz zsebéből. Patkány módszer, ezt nem lehetett akkor megtudni. Miért is?
Macskaszem
@Apatszerek: Az elszámoltatása még várhat. Egyelőre elég, ha segít megbuktatni a csúti Gecit.
Sziszifusz
@Apatszerek: 12:50
Szerintem Simicskától, egy vádalku garantálása melletti megegyezéssel, sok terhelő bizonyíték kerülne elő, O. Viktor és bandájának viselt dolgairól.
O.Viktor bűne a felszínre, Simicskáé pedig a süllyesztőbe kerülnének.
Klubtag
@Mirabilis: ...mert úgy seggbe rúgták volna, hogy csak úgy porzik...most van pofázás, mert meghirdették a központi bizottságban a simicska-köpködési versenyt és aki nem elég aktív ebben - azon elégtétel vesz a nagyfőnök.
pécsi
@Sziszifusz: ha lenne bizonyíték, Simi előadná. Egyébként miért hallgat?
Sziszifusz
@pécsi: 16:43
Simicska nagy stratéga. Nem zúdítja egyszerre a nyilvánosság elé az információkat, mert úgy csak egy pár nap után elcsitulna a "balhé". Úgy gondolom, hogy folyamatos adagolással gyengíti az ellenfelet és amikor már megroggyant , akkor adja meg a kegyelem döfést.
F_Viktor
@Sziszifusz: Írod:
"Szerintem Simicskától, egy vádalku garantálása melletti megegyezéssel, sok terhelő bizonyíték kerülne elő..."

Szerintem is csak úgy lesz meg az igazi elszámoltatás, úgy lehet tőlük elvenni az ellopott pénzt, ha simicskának vádalkut ajánlanak majd fel.
F_Viktor
@Sziszifusz: Írod:
"...amikor már megroggyant , akkor adja meg a kegyelem döfést."

A választások előtti héten terít orbánról!
Eladott Ország
El kell takarodnod a közéletből te szarházi, nem fenyegetőzni! Az ilyen moslék fazon még a megye jogú városok elnöke. A pofám leszakad!
F_Viktor
@Horizont: Írod:
"És ez a féreg hívta össze a polgikat...a tetű???!!!"

És ez a besúgó (aki még saját családtagjait is feldobta!) féreg volt aki beosztását felhasználva kampányolt (fenyegetőzött) Hódmezővásárhelyen a fityesz jelölt mellett!
Hellcat
Előkerül a bizonyíték ők meg csak hadonásznak...harmat gyenge.
Levendula
szita elfelejtett kellemes húsvétot kívánni...
Apatszerek
@Mirabilis: Tegnap 14:23-ra azon egyszerű oknál fogva mert akkor még gyűjtögető életmódot folytatott a köz kárára, maga és családja javára, ezután tért rá a patkány életmódra amikor vagyonát már nem gyarapítani kell, hanem megtartani. Na ekkor van ideje az elszámoltatásnak.
Meggondoltan, nem kapkodva ahogyan azt a Simicska teszi,,, vád konkrét formában magában áll - e vagy csak ahogyan jelenleg gyűlölet szinten jelenik meg, feljelentések nélkül, a köz részére rágóguminak tálalva, Hiányos ismeretekkel rendelkezők... hagy cumizgassanak megérdemlik, csak sajnálni nem szabad a cumizgatókat.
karma1
@Sziszifusz: Pontoditok: Nem SOK MINDEN, hanem MINDEN elo fog kerulni orbanrol meg a bunbandajarol, ha Simicstol fugg...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.