Lázár Derék nevű kutyája Instagram-oldalt kapott, a hír pedig bejárta a sajtót. Mára viszont úgy tűnik, hogy meg is szüntette az oldalt a miniszter.

Lázár János váratlanul tört be a közösségi médiába, mikor március 1-én elindult hivatalos Facebook-oldala. Azóta hallhattuk már szabadkozni egy közmunkás előtt, aztán rettegni Bécsben, amelynek óriási  visszhangja lett, sőt, kiderült, hogy a politikus apja kolbásszal erősíti Orbánt a kampányában.

Bréking: eltűnt Lázár János kutyájának Instagram-oldala!

Lázár kutyás Instagram-oldala azonban pár órát élt meg,

Bréking: eltűnt Lázár János kutyájának Instagram-oldala!

mert miután nagy publicitást kapott a hír, már le is vetetette Derék profilját. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi történt.

Cikk- és címlapkép: Instagram

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Persze, mert a kutya egyetlen megjelenése több like-ot kapott, mint a Janink egész tevékenysége alatt.
Vajon kire , mire nézve dicsőség vagy szégyen a fenti tény?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
hát tán azért mert ami itt van már a kutyát sem érdekli? több esze van mint sok embernek
karma1
Csak nem utanozni akarja vona vizslas cukiskodasat luzerjanko? Mert akkor ertheto lenne...:o)))
Commenter
hát szegény még ő is szégyelli a gazdit. Lehet meg sem állt Bécsig vagy Brüsszelig. Remélem legalább chipeltette Lázár, mert az ugye kötelező, így lehet hogy még megkerül de lehet hogy ott telepszik le/be.Derék, okos kutya.
Commenter
@karma1: szerintem a tömény szarvasos kóbormacskát élve összekötözve csalinak performansza után itt pont nem nekik kellene állatokkal cukiskodni, hanem még velük mutatkozni sem. Max. a gerinctelen férgekkel, de azok nem cukik...
karma1
@Commenter: Igen, de FEKETE,...:o((( Szerinted az ilyen migransokat hogy fogjak ott fogadni? persze lehet, hogy az okos kutya csak visszatalal abba a rettenetes, mocskos migrans-negyedbe, ahol a gazdi forgatta azt a kis videot...:o)))Igy van, "okooooos kutya..."
dr. prédikátor
inkább a lézerannyitisérfácánvadász jankó tünjön el és az értelmes kutya maradjon!!!
Commenter
@karma1: jó kérdés, de ennek a kutyának több esze van mint a gazdájának, úgyhogy majd bemegy egy dm-be vesz egy doboz labanc-szőke szőrfestéket és már helyben is van. De viccet félretéve, őszintén remélem, hogy csak a kutya én Insta oldala tűnt el, és a kutyának nincs és nem is lesz semmi baja...
karma1
@Commenter: Ezt mint gyakorlo kutyabolond en is remelem,...:o)))) Szegeny kutya nem tehet a gazdajarol...:o))
Commenter
@Kookas: köszike, pedig migráncs ez is. Well-a. a labanc gyártja, mint a neve is mutatja. Majd bespájzolok, mert lehet hogy ez az árnyalat már nem sokáig lesz kapható... :) Látom neked is jól áll, bár én már lassan tükörbe se merek nézni mert leég a hajam! :(
namihami
Persze, mert a kutya egyetlen megjelenése több like-ot kapott, mint a Janink egész tevékenysége alatt.
Vajon kire , mire nézve dicsőség vagy szégyen a fenti tény?
Eladott Ország
A legjobb hír az lesz, ha nem csak az Instagram-oldala tűnik el, hanem a a közéletből is, a mindentudó tótum -faktumjankó
nihil
Szegény kutya (és most nem lázárra gondoltam).
Commenter
@karma1: nekem 2 kutyám 3 macskám 1 hörim és 1 patekom van. Jól megvannak, imádom őket. Ezért is vagyok k...l dühös a szarvasröptetőre meg a vadászatra úgy en bloc.
kokopelli
@namihami: "..mert a kutya is csak ember!"...Bécsben akart maradni,vagy
Bécs felé vette az irányt? Inkább keres magának kis hálás gyerekmigrit!;-))
Klubtag
A kutya a legcsodálatosabb háziállat!!! Ha mellé szegődik valakinek - legyen az még a legaljasabb kocsmatöltelék gazember is - halálig hűséges és szerető társa marad.
A kutya nem moralizál csak Szeret!
Commenter
@Klubtag: hozzá tenném még hogy az állat olyat ad, amit csak kevés ember tud: feltétel nélküli szeretet a legcsekélyebb törődésért cserébe...
kokopelli
@Klubtag: Nekem csak egy kutyusom volt,de azóta sem szeretnék másikat,mivel valószínűleg
őt látnám mindíg!Azért szívesen játszom a környék ismerős négylábúival!Mindig úgy érzem,
mintha haverok lennének!Felismernek már messziről!Csak a gazdi megkérdezése után kapnak valamit a zsebből!
Klubtag
@kokopelli: ...nem tudom, az biztos, hogy nekünk olyan szerencsénk volt (van), hogy az egymás utáni ebek leszármazók, ahol az alomból kant választottunk, így aztán legkevesebb két kutya ficánkol a ház körül. Így azt hiszem könnyebb elfogadni, ha a szeretett "öregebbünk" elmegy, lehet imádni a fiát..
Eladott Ország
Fekszik, nyugszik, de nem a kutya, hanem Luzerjanó.
kokopelli
@Klubtag: én a lányomnak ígértem meg,és egy hírdetésre egy parasztnál volt
5 kis tacskó!Odamentünk,és a pajtából kijött négy igazi tacskó,majd a végén ki-
gurult egy keverék rövidlábú sokszínű "gyapjúgomolyag"! Dőltünk a nevetéstől
olyan aranyos volt!A lányom szó nélkül felemelte és sírni kezdett az örömtől,10é-
vesen! Ennyi volt hirtelenjében! ! ;-))))
Klubtag
Örül a lelkem - így lehet a mocskos politikától (politikusoktól) eltéríteni a "beszélgetés" fonalát egy sokkal értelmesebb, életszerűbb téma felé...éljenek az ebek, meg a Kétfarkú kutyák - fújj, csak nem bírok magammal. :D)))))
karma1
@Commenter: Nekem az elso kutyam egy tacsi volt, egy olyan alombol, ahol 8 kutya fekete volt, o volt egyedul a klasszikus barna. Aztan volt yorkie-m, 2 shi-tzum, 1 sharpeim, es itt kint egy bichon fries meg a legutolso egy english bulldog. Miota o "meghalt", nincs kutyank, a menhelyrol egymas utan 2 cicust hoztunk ki, sajnos mindkettot auto utotte el... Jelenleg 7 cicat etetunk - ok felvadak, a haz korul elnek, emberkozelbe, hazba nem jonnek, mert farm-cicak, de csodaszepek es nagy egyenisegek...:o))) Volt zebrapintyem meg otthon, (imadtam a csiripelesuket), de lakotelepen nem lehetett mas...:o((
Nekem a shitzu jott be a legjobban, itt egy baratnomnek van shitzuja, azt szoktam dogonyozni, imad a kutyuli, mindig mar messzirol szalad elem...
kokopelli
@Klubtag: ...ne véletlen mondta valaki:
-Azt szeretem az emberekben ami "állati"! ;-)
qxy
az jobb lenne ha Lázár járna úgy mint ez az Instagram-oldala
Gyuri Géderről
Sajnálom a kutyust. De van hurka, kolbász Orbánnak, hogy kutyamód legyen energiája a választási harchoz.
Ezt mondta Lázár.
Eladott Ország
Lehet, hogy Lúzerjanó elvitte a kutyáját, Orbán Nárcisz kutyájához pároztatni. Mindentudó Janó, már úgy is benyalt a csútinak a melegszarig.
1magyar
@Eladott Ország: Még mindig jobb mint ahogy te benyalsz a migriknek a meleg szarig.
1magyar
@Eladott Ország: Téged se kérdez itt senki csak öntöd magadból a primitív,gonosz, magyarellenes dumákat.
kokopelli
@Eladott Ország: ß@r csóró a nyugdíjas,mert zsebredolgozott,és arról panaszkodik,
ha kérdezik,ha nem! Egymondatos karosszék-filozófus,fő téma:"a sárga paprika"! ;-)
Commenter
Figyu Lázár, tudsz te értelmes is lenni. Köszönd meg szépen hogy nem kerülté a szemétre-tudod én bírtam hogy lenéézted mert sazt a xart benned van ész a többi mocsok buta gonosz. Az eszed mentett meg lázár, meg az a sunyi nézésed amiben értelem is csillant. No meg Derék. Mert mindenki annyit ér amennyije van, nem igaz. Az egyik kastélyt mit tudom én melyiket, majd nyisd meg a hajléktalanok előtt amikor kedved tartja. Ne hagyd őket az út szélén. Köszi hogy jól megforgattad a kést a trágyadomb gazdádban, épp időben igaz? Mert-félreértés ne essék: rád is lővetett volna! Mert tudta hogy veszély vagy rá, ezt jegyezd meg, hogy nagyon alja volt. Jó erős gyomrod van. Mi vitt rá arra a primkó bécsi videóra kérjél németül bocsánatot a migránsoktól szóval csinálj egy olyat ami vállalható és szent a béke. De azért szégyelld magad hogy ezt a tevet szolgátad. Az a xar főnid meg a tetves kősa nem akarom a pofájukat sehol látni. takarítsd már ki a médiából őket. Utálom a pofájuk emlékét is! kösz.Derék :)
Commenter
@kokopelli: jav penészes sárga paprikajancsi..kaka-du

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.