Nemzetünk kormánya maximálisan házasságpárti, - persze csak szóban és természetesen, ha a neki tetszők házasodnak - de a flanc ellen van. 150. 000 forint felett adózni kell. Kíváncsiak lennénk arra, hogy Orbán Ráhel mennyit fizetett be a NAV-nak a nászajándékai után?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Kérjenek lelőtt háziasított rénszarvast, az adómentes.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Kérjenek lelőtt háziasított rénszarvast, az adómentes.
F_Viktor
Apaaaa... Kezdődik...

fityeszes birkák, kezdhetitek a gyűjtést, a maffia-kormány már felétek nyújtja mindent lenyúló markát!
papa.49
@simmering73: Lehet ,,jóakarója,, is az is bejelentheti, ezzel is tovább mérgezve az emberi kapcsolatokat !!!
Rühelke vajon mennyit fizetett illetéket mikor esküdtek ???
Megmondom SEMMIT, csak megkapja fél Magyarországot !!!
Nessy
Ezek nem normálisak! Egy jegygyűrű, ha még kísérő gyűrűt is kap az ara, ennek minimum a duplája! Roppant egyszerű! Karikagyűrűből kettő kell. Két számla. Mindenki kifizeti "hivatalosan" a sajátját, aztán nincs ajándék, A többit majd otthon elintézik.
Tényleg külön tenyésztik ezeket az agyhalott "ötletgazdákat"!
kereső
Közeli hozzátartozók között nincs ajándékozási illeték-értékhatártól függetlenül.
Eladott Ország
Amikor majd a konszolidált polgári elhülyülés Stockholm-szindrómás köreiben is tapinthatóvá válik a jövőtlenség. Mert Soros fontosabb, mint a jövő, a háború kifizetődőbb, mint a béke, és mert pusztítani könnyebb, mint valami olyat építeni, amiből mindenki nyerni tud. Nem csak azok, akiknek életük üzlete, hogy a közpénzes vályú köré katapultálta őket az össznépi bizalom. Mit lehet arra mondani, hogy egy fél ország jobban retteg a láthatatlan migránsoktól, mint amennyire a gyereke jövője aggasztja? Mit lehet egy újabb lórúgással felérő választás másnapján kezdeni azzal, hogy családok szakadnak szét azért, mert a kedves szülő (akinek nem inge!) a propagandának hisz, nem a gyerekének? semmilyen szándék nincs a fiatalok, diákok, kivándorolni készülők hangjának meghallására, cserébe már megint fegyverkeznek, megint harcolni készülnek, megint suhogtatják a fakardot, listáznak, kameráznak, öklöt ráznak a kétharmadukkal. És ha ez a félhülyének nézett, félelemre kondicionált, önmagából kivetkőzött ország képtelen lesz belátható időn belül agyához kapni és soros-migránspara, meg Orbán bálványozása helyett kiállni a fiataljai mellett, akkor már nem kell évtizedeket várni a totális összeomlásra.
Eladott Ország
@kereső: Ez is egy olyan gumijogszabály ami semmire sem jó, legfeljebb az országházában unatkozó félhülyéknek jó pénzért b*szatni az időt.
kereső
@Eladott Ország: igen, mert nem tudni,hogy a NAV hogyan itéli meg egy jegyespár helyzetét.Közeli hozzátartozók-e már, vagy még nem.Egyébként tényleg úgy szól a jog,hogy a 150.000 feletti ingó,ingatlan vagyon ajándékozása illetékkötelezettséget keletkeztet-és 30 napon belül be kell jelenteni a NAV-nál.A bejelentési kötelezettség a megajándokozottat terheli.
kisrigó
@kereső: Majd "csinálnak egy új törvényt", ha rájönnek erre! Amúgy az emberek kreatívak, majd külön ajándékoznak a családtagok, hogy az értékhatár alatt legyen az ajándék. Ajándékozni fog az ángyom meg a térgye vagy a blöki. Kész elmebaj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.