Nagy igazságok, melyekből akár általánosságokat is le lehet szűrni.

A Fidesz szerint a szocialisták pont az ellenkezőjét csinálták, amikor kormányoztak és ők írták a költségvetést, mint amiről most beszélnek.

Fidesz: az MSZP pont az ellenkezőjét csinálta kormányon, mint amiről most beszél

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Tokaji Vízitúra Központ átadásán 2018. június 14-én

Fotó, címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy Tóth Bertalan, az MSZP-Párbeszéd frakciószövetség vezetője "jövőellenesnek" nevezte a szerdán benyújtott költségvetési javaslatot. Mint kifejtette: jövőre az ország "arányaiban kevesebbet fog költeni oktatásra és szakképzésre, (...) kevesebbet fog költeni egészségügyre" és jóléti kiadásokra.

A Fidesz erre reagálva közölte: a szocialisták kormányzásuk alatt pénzt vontak ki az oktatásból és az egészségügyből, elvettek egyhavi bért a pedagógusoktól, az orvosoktól és az egészségügyi dolgozóktól, illetve egyhavi nyugdíjat az idősektől.

Ezzel szemben a jövőre tovább nőnek az oktatás és az egészségügy forrásai is az ideihez képest, és folytatódik a pedagógusok és egészségügyi dolgozók béremelése – áll a Fidesz közleményében.

(MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Abba lehet hagyni a hátrafelé mutogatást. 2010 óta ti vagytok, 2006 óta pedig az önkormányzatokat is megszálltátok. Az 12 év.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
Ahogy a fidesznek is másként jart a szája!
Ezt elfelejtették?
Pl Paksll,
kereső
Mikor vették el szocik az egy havit?2009-ben? Mi a lófütty volt akkor?Csak nem egy pénzügyi világválság?/amit egyébént gyurcsány a pazás okozott/.2010 óta kormányoztok.Hitetlen pénzbőség van /volt!!!eddig/ a világban, beáramlott az országba eu-s pénzként 15000 milliárd Ft
Hát akkor kérdem én, miért nem adtátok vissza azt az egyhavit? Még a bruttó béreket is úgy emeltétek a közszférába,hogy a nettó ugyanannyi maradt. nem kéne már visszafelé mutogatni ,főleg úgy nem ,hogy közben mi vagyunk Európa legjobban fejlődő gazdasága.Ami az oktatási pénzekket illeti, a növekmény még a tervezett! inflációt sem fedezi,hát még a valósat.Le kéne már szokni a hazugságokról.Ebből él a fidesz 2002 óta.
Peller Anikó
Nofene, csak nem a lopásról beszélnek a komcsik?
tudode
Mi a bánatot keres ez a POFAKARATÉS a tokaji vizitúra izéjén, abnormálisakat össze, vissza beszélve, csak azért, hogy a SAJÁT, divatból kiment ORGÁNUMÁT hallassa!
.
Ne ezzel a mondandóval kapcsolatban több minden felmerülhetne, ha HATNA:
.-----------------------------
.
Rongy' ő
.
"""A Fidesz erre reagálva közölte: a szocialisták kormányzásuk alatt pénzt vontak ki az oktatásból és az egészségügyből, elvettek egyhavi bért a pedagógusoktól, az orvosoktól és az egészségügyi dolgozóktól, illetve egyhavi nyugdíjat az idősektől.""
.
ad.1/ A .. V I L Á G V Á L S Á G lekezeléséért dícséretben részesítette Bajnai Gordon Miniszterelnök Urat: (Válságkezelő intézkedéseit az ORSZÁG ZOKSZÓ NÉLKÜL fogadta el az ország érdekében.)
.
----- Orbán megint külföldön dícsérte a Bajnai-kormányt
privatbankar.hu/migracio/orban_megint_kulfoldon_dicserte_a_bajnai-kormanyt-231457
.
ad 2/ Bajnai Gordon Miniszterelnök Úrral ellentétben "konzultáció", v mi a fene helyett:
.
----- Orbán Viktor őszödi beszéde a fizetésről és nyugdíjról való lemondásról
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU&t=14s
.
Mi ez? Ha nem POLITIKAI SZÉLHÁMOSSÁG, még a politikai hablaty szintjén is.
.
Mehetnének már a CAT, CAT-ba a POFAKARATÉJUKKAL együtt, de messzíre!
kisrigó
Ne a múltról beszéljetek, hanem tényekkel cáfoljátok, hogy mennyi is az az annyi?! Ja, még majd valakik megjegyzik és számon kérik!
Gauntlet
Abba lehet hagyni a hátrafelé mutogatást. 2010 óta ti vagytok, 2006 óta pedig az önkormányzatokat is megszálltátok. Az 12 év.
Borsodi
A fidesz viszont nagyon jól beszél,csak semmi jót nem csinál ,de folyamatosan véd a migránsoktól és Sorostól.
bence
Már megint magatokból indultok ki ! Jobb lenne ha végre el hallgatnátok ! Nyolc éve nem csináltok mást mint loptok , csaltok , hazudtok ! Annak az embernek a nevét mocskoljátok megállás nélkül , akinek a legtöbbet köszönhettek ! Van még alább ahová ti le tudtok süllyedni ?!
advocat
Kérdés. Viktor, ti mi a lószerszámot csináltatok? Nincs egészségügy, nincs - lassan - oktatás, csak hülyül a gyerek, mert ami van az már valami más. Emelkedik a minimálbér? Valaki azt is megfizeti. Pl.:27 % áfa, különadók, stb. Mikor lesz 13. havi nyugdíj, amire akkor annyit pofáztatok, hogy lehetne 14. is. (Igaz nyuggerek, hogy bújjatok Viktor közelébe, a többi már csak nyelv kérdése). Stb, stb.
advocat
Jut eszembe! Talán nagyelméjű Szijjártó mondta annak idején, hogy ha 300 fölé megy a benzin ára, akkor a kormány mondjon le. Most éppen 400 körüli. Szóval azért pofázni a Fidesz is tud!!!
cikicakk55
Ej-ejinisztel E elvtárs. Soha nem fogom Úr- nak szólítani egyetlen Fideszest sem. Az Úr a tiszteletadás egy formája és én nem tudom Önt egy pillanatra sem tisztelni. Nem tudom,hogy az alapbetegsége milyen hatással lehet a felfogására. Tudja van egy olyan gép aminek a segítségével minden egyes beszédét 1989 óta bár ki bárikor meghallgathatja. Ha valaki,akkor Ön az aki szembe megy minden egyes ígéretével. Nem szeretem Gyurcsànyt,az Mszp-t,a DK- sem. Még is azt mondom,hogy ők kiscserkészek ahhoz képest amit Ön hazudik bele a választók képébe. 2010 előtt az MSZP nagyon sok olyan tervezetet nyújtott be,amit Önök ellenzékként csípőből visdza utasítottak,vagy csak egyszerűen kivonultak a teremből. Gúnyolták,mocskolták az MSZP-tinden hazug és nem bizonyítható módon. 2006 - ban még arra is volt gondja,hogy az elvesztett választás miatti dühében egy csomó börtönviselt gyilkosok,rablók,garázdák,focihuligánok felbérlésével megtámadtatta a TV székházát miközben a nehézfiúk autókat,kirakatokat törtek be,gyújtottak fel,több milliós kárt okozva ezzel az Országnak. Azóta is Gyurcsányt hibáztatta és " szemkilövetésnek hívják.Bár melyik másik országban nem gumilövedéket,hanem élessel állították volna le azt a cirkuszt. Igen,Gyurcsány nagyot hibázott,mert Ön még mindig a börtönbe rohadna,ha igazi tökös kormányfő lett volna. Ami késik nem múlik. Nem Gyurcsány,mert az nem politikusnak való,de a sok gonoszságért amit a Magyar nép ellen elkövetett érik a bosszú. Ne vásároljon tartós élelmiszert,és Önnek a jövő csak hónapokból áll. Életem legszebb napja lesz,mikor az egész Fideszkar rabláncra lesz felfűzve. A diktátorok gyorsan halnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.