A New York Times szerint nincs migráns válság Magyarországon. Milyen bevándorlási válság? – teszi fel a kérdést pénteki címlapján a The New York Times nemzetközi kiadása. A vezető anyagot két képpel illusztrálják, mindkettő Budapesten, a Keleti pályaudvaron készült, az egyik 2015-ben, a másik most. Számos európai ország vezetői  – főleg a szélsőjobboldaliak – sikerrel próbálják …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

129 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Én az MTV-t megbüntetném mindannyiszor, ahányszor a régi "migránsvonulásos" képekkel riogatják itt még most is a magyar embereket! Ezzel az erővel az első és második világháborús képeket is mutogathatnának! Miért van arra szükség, hogy félelemben tartsák az embereket itt folyamatosan! Ez megtévesztés, álhír! Nagyon mérges vagyok a köztévére!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Én az MTV-t megbüntetném mindannyiszor, ahányszor a régi "migránsvonulásos" képekkel riogatják itt még most is a magyar embereket! Ezzel az erővel az első és második világháborús képeket is mutogathatnának! Miért van arra szükség, hogy félelemben tartsák az embereket itt folyamatosan! Ez megtévesztés, álhír! Nagyon mérges vagyok a köztévére!
black up
Gyros.

Dugig vagyunk török muszlimukkal, akik gyrost árulnak neked.
Hirtelen dugig lettünk muszlimokkal, és erről SENKI nem beszél.
Több ezren vannak.
Erről senki nem beszél.
Belopóztak, beette őket a fene.
Lesz itt még mecset, meg müezzin.
A keresztény kultúra fideszes náci képviselői engedték ezt meg, intézték ezt el nekünk.
Nem-e?
Csak sétálj végig Budapesten.
tulipan
Hol vannak? Hát hol lennének? Éppen, a narancsos agyatlanok hagymázas képzeletében!
tulipan
@black up: A pénz nagy úr narancsosáknak!
Csizmás Kond
Nincs mert van kerítés...amikor nem volt kerítés volt migráncs.
advocat
És bizony a kórházakban - nálunk tanult - orvosok vannak, szíriából, iránból. Arab pénzváltók már a '70-es években itt voltak. Kik váltják a forintot? Arabok. Bár a pénzt sokszor még magyarok veszik, de a haszon a tulajdonosé. Aki kicsoda?
Volt állami cégek (neveket nem kívánok említeni) arabok kezén vannak. Megjegyzem, volt elképzelés, hogy pl. az állatkerti elefántház sérti az izlésüket. A mienket nem. És így tovább.
1magyar
Egyszer volt Budán kutyavásár, akarom mondani a Keletinél és az autóutakon mászkáló migránsbanda. A kerítés óta már nem özönlenek.
nezelodo
Ahogy elnézem, némelyeknek fogalma sincs, hogy a határainkból mennyit fed le az a csodatévő kerítés, mert baj van a térkép ismeretével, és hadilábon állnak sok minden mellett a távolság mérésének egységével.
Az átkosban a nyugati határon az egyik őrs gyakorlópályáján építettek kb 50 méter SZ 100 rendszert szemléltetésre.. Egy szem határsértő azt nézte ki magának, és azt rohamozta meg. Akkor is elmondhatták volna, azért nincs határsértő, mert az az ötven méter védi az országot, de inkább röhögtek az illetékesek, mert Európát kettéválasztó kerítés volt északtól délig, kb 3000 km-en. Most egy országnak adták be, hogy az a kicsi szakasz védi az egész országot.
tulipan
@nezelodo: Semmit nem jelent ez a "kerítés"! :)
Nessy
Az a kerítés méretét tekintve vászon tarisznyán wertheim zár.
Azért a sokezer migráns, akit felfog a kerítés kissé erős megjegyzése volt Orbánnak.
Azt hiszem ez a migrációs "kefe kúra". Emlékeztek, influenza ellen hatásos. Végy egy szőrszálat, és addig igyál, míg kefének nem látod.
nezelodo
@tulipan: Egy az arab országokban több mint húsz évvel ezelőtt gyakran megforduló ismerős elmondta, hogy az ottani arabok már pedzegették, hogy megindulnak Európa felé. Nagy a népszaporulat, (csak katonakorúak jönnek, mondták a mi zseni politikusaink, milyen nehéz lehetett nekik kitalálni), mert a lakosság nagyobb hányada fiatal, Európa elöregedett lakossága nem tudja újrateremteni a népességét. Ez a gilisztahosszú kerítés , ha megindulnának a tömegek, percek alatt elesik, valós védelemre nem, csak politikai hisztériára jó, és választást lehet vele nyerni. A szavazók többségének fogalma sincs, mekkora az ország kerülete, de hiába kerítenénk körbe, már Muhinál se vált a körkörös védelem, legfeljebb a szép emlékű Für Lajos hadügyér hitte, hogy ma ez a nyerő stratégia. Persze a herélt karihal klónjai nyomják a süket dumát, kórusban hazudoznak a populista vezérrel, had rettegjen a kilóra megvett nyugger, és csak benne lássa a jövőt, a valós megoldás pedig nem valósul meg, pedig nagyon kellene készülni a jövő érdekében.
tulipan
@Nessy: nezelodo Tökéletesen egyetértek!!
Lepényleső
Hogy,hogy hol vannak,a migránsok hazájában,s onnan érkeznek hazánkba,- szól a propaganda.
Bár ezek olyanok mint a Colombo felesége,ember őt még nem látta.
a harmadik nem
A gyros kifőzdékben.
Mostanra már dugig vagyunk iszlám törökökkel.
tulipan
@a harmadik nem: Na peresze, ŐK nem migráncsok, ugyi??? :)
tulipan
@durbincs: Te, jó szokásod szerint, már megint nagyot tévedsz, mert a budaepsti a Marcibányi téri beteg gyerekek intézetében bújtatja a jó, zsebbe dugott, pénzért befogadott migráncsait, a rohadék narancsos horda!!!
tulipan
Jobb lenne odafigyelni!!!

Orbán azt felejti el, hogy Németország valami olyasmitől védte meg a magyarokat, ami miatt örökre kiírták volna magukat a történelemből.
Mégpedig azzal, hogy Németország megállapodott Törökországgal (irgalmatlanul sok pénzt fizetnek nekik a maguk jólétéből - amit aztán Erdoğan lefölöz, de ez egy másik történet), akik visszatartják a menekültek százezreit, millióit.
Vajon mit csinálna Orbán, ha százezrek, milliók mennének neki a kerítésnek?
Bizony, valaki véletlenül a tömegbe lőne előbb-utóbb...
Ezt nem érti a mocskos féreg, Orbán!
tulipan
@durbincs: Hülye, narancsos seggnyaló!! :)
verőce21
Magyarország minden rászoruló, hazájából valóban az üldöztetés miatt menekülni kényszerülő emberen segít, oltalmaz minden elesettet.
A Soros által támogatott, ellenőrizetlenül Európára ömlő illegális migránsok végeláthatatlan tömegére azonban ez nem érvényes. Ezt a veszélyt Magyarország megállítani szándékozik, természetesen azokkal az országokkal karöltve, akik osztják hazánk határozott véleményét a migráció kérdésében.

Álszent gazemberség párhuzamba állítani a 2015-ös történéseket a mai Mo.-i állapotokkal, vagy a Líbiából afrikai menekülteket szállító Aquarius hajó esetével.
tulipan
@verőce21: Az "álszent gazemberség" éppen az, amit a vekkeres narancsos Dagadék múvel, hizsen még Te is '"afrikai menekülteket" emlegetsz!
verőce21
@tulipan: (07:47) Ugyanúgy idézőjelek között értve, ahogy helyesen emlegeted az "afrikai menekülteket"!
tulipan
@verőce21: Mivel egyáltalán nem idézőjelben, hanem, valóban azok! HA odafigyelnél a hirekre, tudnád, hogy lehetetlenné vált/válik, a kötrnyezet,ahonnan jönnek pl. eltünnek a vízek, nem esik az eső és az őket évszázadokig kifosztó és ezzel is"gazdaggá''" le0t Európa nem képes megfelelően ellensúlyozni bűneit és segíteni nekik, a változó és megváltozott körülmények között is, őseik földjén MEGÉLNI!!! !!
tulipan
@Horizont: Igy igaz! Teljesen egyetértek!!! Csak hát, ehhez előre gondolkodó emberek kellenének, nem pedig olyanok, mint ez a narancsos kisszerű, kapzsi, rabló horda és a sleppje!!!
magyarbakancs
két éve az Európa bajnokság szüneteiben is 1 perces hírekben azt mondták 10 ezrek vannak a balkáni útvonalon.
most a Világbajnokság ideje alatt is ugyan ezt fossák orrba szájba.
tulipan
@magyarbakancs: Igen én is láttam és egészen halálra röhögtem magam ezen a nagy szarási erőlködésen!!!
tulipan
@magyarbakancs: Szerintem, uigyanazokat a képeket kapták elő az archivumból!!! Ennyit a megbizhatóen hiteles tájékoztatásról!!!
magyarbakancs
@tulipan: Fidesz meg a hitelesség olyan messze van egy máshoz mint batyus zsidó a jóistenhez
Csizmás Kond
jóhelyt vannak ahol vannak, miért kéne itt legyenek ?
tulipan
@Csizmás Kond: Milyíen jó helyen lennél Te is viz nélkül a negyediik napon! Szívből kivánom Neked, kipróbáás végett!
Csizmás Kond
@tulipan: Miből gondolod hogy hozzád hasonlóan hátizsák a mindenem ?
Yoda69
@Csizmás Kond: Mert a fuhrer ezt hazudta. Sot meg Merkel asszonynak is azt hazudta mult heten, hogy napi 5000 migranst tart fel a deli hatarkerites.
Csizmás Kond
@Yoda69: ...biztos hogy ő mondta, nem a kedvenc firkászod ?
tulipan
@Csizmás Kond: Az összefüggés nem világos, de nem baj ! Totál hidegen hagy, milyen vagyonod van,elfér-e, vagy sem, egy gyufásdobozban! Te nyilván nem vagy hajlandó megérteni mire céloztam! T.i ezek az EMBEREK, menekültek, mert háborús területeről indultak el, vagy többyire azért jönnek el szülőföldjükről, mert nincs vizük!! Emiatt nem tudnak semmit termelni, tehát élelmük sincs! Hátizsákod van?? Abban jó sok milliócska elférhet egy sivatagi túrűhoz, ugyi???
verőce21
@tulipan: (08:37) Ugyanazon a területen a koreaiak, malájok, vagy az európaiak is virágzó gazdaságot teremtenének.
Álszent hazugság "afrikai menekülteknek" nevezni egyetlen egyet is belőlük!
Segélyélyért menekülők, - "ájfon 6-ossal" a nyakukban - mert a Soros-szervezetek felbiztatják őket, hogy nekik jár Európa!
tulipan
@verőce21: Te legalább olyan hülye vagy, mint akinek a narancsos hájas seggét nyalod!
Ezeket az embereket - rühellem ez a hülye narancsos "migréncsozásotokat" -- az OTTANI, helyi pénzéhes csempészszervezetek etetik ezzel a SZEMÉT, segélymeséve!!! Még mindig nem elég kemény a bűntethetóségük! Én mindet KIVÉGEZNÉM, hiszen rengeteg EMBERT ölnek meg, akár csak gondotlanságból is!!!
verőce21
Még szerencséjük, hogy az "ájfon 6-osok" megteremnek Afrikában és a kősivatagos arab országokban, mint a manna, csak le kell akasztani a fáról és mutatja az utat Európa felé!
@tulipan:
Pálinkás Pál
@tulipan: Nos..az elején rögtön lőni kellett volna.,...akkor eszükbe sem jutna elindulni!!!az undorító migránsvédő dumádat meg add elő az áldozatok hozzátartozóinak is,akiket ez az afrikai szutyok horda megölt Európában!!!
Csizmás Kond
@tulipan: ..ja nincs vizük...és kibírták szomjan idáig...szívós fajta...
..de miért nem ástak kutat ?
Csizmás Kond
@Yoda69: ...emlékszel még arra amikor migráncsal tele szerelvények indultak nyugat felé a keletiről ?...na, ha azt nem gátolja meg a Magyar kormány, kerítéssel szigorral akkor mi lenne...
tulipan
@Csizmás Kond: Javaslom, TE próbáld ki,majd meglátod!
Csizmás Kond
@tulipan: ..nekem van házam és hazám...minek kéne kódorogjak a nagyvilágban ?
tulipan
@Csizmás Kond: Azt sem tudta, mit is művel,ez a hájas seggű! Hahahaha
tulipan
@Csizmás Kond: Semmi köze hozzzá! Megint a szokásosk narancsnyikos módi !NEM tudsz mit mondani csavarj egyet a témán, ugyi??? Hazájuk nekik is van, csak a körülmények változtak meg és ezt előre nem tudhatták, hogy rövidesen nem lehet ott élni!!!
Rockxy
A nujorktájmz nem hiteles forrás.
A hiteleseknek nincs gazdájuk. :)
Nessy
@Csizmás Kond: Ugyanaz, mint 2015-ben, amikor busszal, vonattal szállította a magyar kormányzat a nyugati határra a menekülteket!
Ma már nincs a tömeg. Viszont arra jó, hogy amig ezt a gumicsontot rágcsálja a jó nép, nem foglalkozik mással!
tulipan
@Nessy: Pontosan igy van! Ezek narancsosok, rágógumiként majszoltratják az agyatlanokkal!!!
Csizmás Kond
@Nessy: ..nem ugyanaz, mert a kormány csak a saját területén mozgatta azokat nem összeszedte valahol hogy nyugatra vigye...sőt azok akik nyavalyogtak, hogy ők beengedik azok hagyták, hogy ki gyalog ki hogy tud mindenét kockáztatva hónapokig szenvedve érjen célba...máskülönben ma is az a mese. Akinek migráncs kell az menjen házhoz és vigyen amennyi kell a többinek meg hagyjanak békét.
tulipan
@Shikari: Olyanok, mint pl. Te,agyatlanok és a hazaárulók , na meg sötét buniók!
Yoda69
@Csizmás Kond: Egyreszrol annak mar 5 eve! A migrans valsag lecsengett, mar alig jonnek, es nem is varhato nagyobb hullam, csak bakondi es orban fejeben.

Masreszrol azok a migransok csak atuztani szerettek volna rajtunk. Eszukbe se jutott hogy itt telepedjenek le szemben orban hazugsagaival, hogy bekoltoznek a hazainkba, es megeroszakoljak az asszonyainkat.
orban tobb milliard forintot kapott az EU-tol csak arra hogy belepteto pontokat, es taborokat epitsen. Ebbol semmi nem valosult, meg csak egy keritest huzott fel, ami szinten nagyon mutyisra sikeredett.

De a slusszpoen az egeszben, hogy orban ahelyett hogy a migransokat szabadon engedte volna atvonulni az orszagon, osszegyujtotte oket a Keletiben, es hetekig ott allomasoztatva, es minden nam mutogatva a teveben hogy milyenek. Ez nagyon aljas es tudatos huzas volt a reszerol hogy az 1 bitesek agyaba beepitse a tudatot, hogy a migrans = terror.
Csizmás Kond
@Yoda69: Nem elcsendesedett csak most a kerítés miatt nem a keleti felé veszik az irányt.
...a többit meg csak hozzáírtad ...gondolom megéri.
tulipan
@Shikari: CSAK utánad, édes picinyem!! Hahahaha
tulipan
@Shikari Olyanok, mint pl. Te,agyatlanok és a hazaárulók , na meg sötét buniók és narancso seggnyalük!
tulipan
@Yoda69: Sajnos tévedsz, ez messze nem csengett le és még legalább 20 évig nem is fog! Addigra talán kiderül milyen visszafordíthatatlan kákrokat is okozott a klimaváltoz az (adrikai) országok termelési lehetsőgeiben!
Yoda69
@tulipan: A lecsenges alatt azt ertem, hogy az elmult 5 evben jott 2,5 millio migrans az Unioba, a kovetkezo 5 evben jon majd kb. felmillio. A klimavaltozas okozta karok miatt migralom nem valoszinu hogy hasonlo elbiralas ala esnek majd mind azok akik haboru elol menekulnek.
Szoval az a 20 millio fekete akikkel orban riogat, megmarad riogatasnak. Es ha jonnek is akkor is az Union kivul levo taborokban lesznek elhelyezve, mint ahogy azt a mult heti konferencian elhataroztak.

@Csizmás Kond: Tenyeket irtam hozzanem a sajat gondolataimat. Latom te is az 1 bitesek memoriajaval rendelkezel. 2 nap.
Pálinkás Pál
@Yoda69: Aztán pár szóban írd már ide...miért is kellett volna átengedni simán a hordát az országon??Akiknek volt szerencséje hozzájuk,annak földje...termése bánta!!!És mint az elmúlt évek történései mutatják,valóban nagy szükség van erre a parazita hordára a kontinensünkön...Most éppen Franciaországban randalíroznak az emberszabásúak...valahogy nem láttam még libsi oldalról elhatárolódást az eseményektől!!!
Yoda69
@Pálinkás Pál: Idezem, hogy mit irtam, mert ugy latszik feuletesen olvastad:
"orban tobb milliard forintot kapott az EU-tol csak arra hogy belepteto pontokat, es taborokat epitsen. Ebbol semmi nem valosult, meg csak egy keritest huzott fel, ami szinten nagyon mutyisra sikeredett."
Ha megepultek volna ezek a taborok, akkor nem csalingoztak volna a migransok szerte az orszagban, hanem rendezett korulmenyek kozott ehetett volna oket tartani, es utaztatni a celorszag fele.
De ehelyett orban a penzt lenyulta, es szandekosan hagyta a migransokat menni amerre latnak. Valamint a Nyugatiba begyujtve oket egyfajta elrettento kozszemlere.
Ez mind orban tudatos muve, amit a habony muvek talalt ki, es a mai napig ezt a vasat utik. Illetve utnek, de mar nincs vas. Viszont az 1 biteseknek a vas helye is eleg :)
Pálinkás Pál
@Yoda69: Nos...ugye te is tudod ,hogyha azok a táborok nem zártak,akkor semmit nem érnek,mert egy percig nem maradtak volna..és nem emlékszel kik kiabáltak a "börtöntáborok" ellen???Ja ...csak nem a libsik...akik szerint helyénvaló hogy a papírok nélküli,ellenőrizhetetlen csürhe szabadon kószáljon!!!
tulipan
Shikari: Hja, nem mindenki ilyen vizfejű, narancsos seggnyaló fssiszta, mint Te!!
tulipan
@Shikari: @durbincs: Naa, itt a 2 sötét, vizfejű, agyatlan seggnyaló, narancsos vándor cigányl!
www.youtube.com/watch?v=rZ_pwcr0GHI...
szaboria1
@a harmadik nem: Meg sok kínai, vietnami. Már nincs olyan kisváros sem ahol nem lenne kínai üzlet.
tulipan
@durbincs: Az Orbáni demokrácia-kereszténységre hivatkozás meg egyenesen pestis járvány a magyar emberek lelkivilágában.
Pálinkás Pál
Talán azt is hozzátehetnék a libsik,hogy azért nincsenek migránsok,mert ha megfogják őket ,repülnek ki a határon!!!
Aki Én
@Csizmás Kond: @1magyar: Most komolyan, még tényleg nem esett le ennyi év után sem, hogy a keletinél történt káoszt a fidesz rendezte nektek?
Akkor most kinek is jó ez a népvándorlás? Ki húz belőle hasznot? Ki építi kizárólag erre a politikáját? Ki a hazaáruló?
És ki engedett be ide idegeneket eddig???
fergeteg
@Aki Én: Nem látod a Balkánt. Te idióta liberálbolsevista fajankó !
Mind ide jönne ha nem lenne kerítés.
fergeteg
@tulipan: bunkó vagy meg anyád is aki erre tanított.
Nem kell ahoz btemplomba járni,hogy keresztény alapokon élj.
Macskaszem
@fergeteg: Viszont attól, hogy templomba jársz, még nem biztos, hogy igazi keresztény vagy. Magyarországon különösen sok az álkeresztény. A gazdád is csak ugatja, de lesz@rja magasról.
Aki Én
@fergeteg a suttyó: Ostoba kretén vagy baszki :(
Egy megvezetett buta propagandista. Azt sem látod, hogy a fidesz van tele libsikkel, komcsikkal...
Kibaszott buta faszkalap vagy, aki csontig nyelte a hazugságokat. Boldog tapsoló vagy, mert ennyit tudsz, nem értesz semmit.
papa.49
Napi átlagban 0.6 migráns akar bejönni ...
tulipan
@Shikari: Mi bajod van,Te, seggnyaló abberrált vándorcigány???
Aki Én
@fergeteg: 09:57 Van aki meg ott tölti a fél életét, mégsem tart be semmit a keresztény értékekből.
tulipan
@durbincs: Narancsagyú vizfejű seggnyaló!
papa.49
@durbincs: Már utazol @durbincs: , mert LEHÚZTALAK, OTT VAGY A HELYEDEN A CSATORNÁBAN !!!
tulipan
@Shikari: @durbincs: Naa, itt a 2 sötét, vizfejű, agyatlan seggnyaló, hazaűruló narancsos vándor cigányl!
www.youtube.com/watch?v=rZ_pwcr0GHI..
tulipan
Egy kis biztatás, minden érdekeltnek!!!
"Tudod, a helyzet az jó, de nem remynytelen!" Bródy János
hungliaonline.com/6-dolog-ami-teljesen-mashogy-alakult-angliaban-mint-ahogy-azt-elkepzeltem/
tulipan
@Shikari: Csak azért, mert a TIED! Te szaros nyelvű, narancsos seggnyaló agyatlan ázsiai!!!

www.youtube.com/watch?v=zL4tnifuE50
tulipan
@Shikari: Te teljesen hülye fasisztodi agyatlan Vándociigány!, Összekevered a szezont a fozoonal, ez az Orbéán remdszer a legnagobb PESTIS, ami súlytatja EZT szegény országot,sajna az ilyen hozzád hasonló szaros nyelvűek, söté bunkók segítségével!!!
A kapitalizmus NEM egyenló lenne a narancsos rablás, csalás, KIzsewbeléss abszolutr keresztényi rendszerével!
Te teljesen tévesen igyekszel terjeszteni!!!
Évszazadok óta a becsületesen dolgozó,a munkáját szerető és tervező, majd az elképzeléseit szorgalmasan kivitelező, vállaílkozó és több évtizedre tervezet emberi vallalkozások, az egészen új meg még újabb találmányok bevezetése és ehhez bankoktrül felvehető kölcsönok (Tőke=kapitál) egységes rendszere volt a KAPITALIZMUS és normális helyen ma is az! A narancsos haramiák ebből maffiarendszert csináltak, majd hogy neve legyen a gyereknek,
elnevezték "illiberalizmusnak'"!!!
tulipan
A liberális állam,az egyetlen szabadon gondolkodó emberek számára elfogadható államfoma!!!
Minden más rabság, elnyomás és diktatúra!!!
Aki Én
@Shikari valóban beteg: Most már semmi kétség, neked sürgős segítségre van szükséged.
tulipan
@Shikari: Na hiszen, éppen Te tanultál Adolf Hitlertől igazán
Aki Én
@Shikari a buta propagandista: Te nem bizonyítasz mást nap mint nap, minthogy az elmebetegek a fideszt támogatják.
tulipan
"Ábrándozás az élet megtrontója, melí kancsalúl festett egekbe néz!"
Vörösmarty Mihály
csipetke
@Shikari: A mondandód első felében pontosan leírtad,hogy a fidesz hogyan jutott hatalomhoz.Ne válaszolj,mert nem tudod nekem megmagyarázni az ellenkezőjét,ugyanis én csak a tényeknek hiszek,nem a fidesz propagandának,am már 8 éve hülyíti az embereket.Van,aki benyalja,van,aki átlát a szitán.Te az első körbe tartozol,ennyi...
csak úgy....
@Aki Én: "@Shikari valóban beteg: Most már semmi kétség, neked sürgős segítségre van szükséged. "

Csak várja szépen ki a sorát a sürgösségin... ;) Menthetetlenek a sor végére!
csak úgy....
@Shikari: tibim,szánalmas vagy ,mondjuk az még nem zavarna de a szagod...
tulipan
@Shikari: Te meg a jelen oldal pestise vagy!
tulipan
@csak úgy...: Mit vártál egx valódi "érinthetetlentől???
csipetke
@Shikari: Az előző hsz-ben a 13:21-re írtam
csipetke
Sokan annyira odavannak a kerítéstől,és hangoztatják,hogy azért nincs migráns,mert van kerítés.Egy biztonságpolitikai szakértővel láttam egy riportot,aki azt mondta,hogyha a migránsok tényleg megindulnának tömegesen,pillanatok alatt szétkapnák a kerítést.Másrészt,mondta a szakértő,Mo.nem célállomás a migránsoknak,ők se hülyék,élhető országba akarnak menni.Mo.pedig lassan már nekünk se élhető.A kerítésnél álló mittoménhányezer migráns csak orbán víziójának a része,amivel beeteti Bivalybasznád-alsón Bözsi-Julis-Maris nénikéket.
csak úgy....
@csipetke: A hülyéket mindíg is el lehett büvölni apróságokkal ! Szorosan körbe kell keríteni öket,hogy biztonságba érezzék magukat és kreálni nekik a napi betevö ellenséget ...
csak úgy....
@tulipan: Csak ne derüljön ki ! a tibink mindenre képes... (csak fürödni nem) ...
csak úgy....
@Shikari: piszoku magas lehet a lázad ,büdöske...
papa.49
@durbincs: ,,Felúsztál,, megint hiába a szar mindig felúszik a lé tetejére, te szerencsétlen RAKÁS !!!
Ne kóstolgass mert beleverek a pofádba, pedig utálok a szarba csapni !!!
papa.49
@durbincs: Te nagyon hülye nálunk WC van, ha tudod, hogy az mit jelent, bár kétlem annyi káposztalé nincs a tökfejedben, érted te barom, mi nem az erdőbe járunk szarni mint te meg a fajtád )))))))))))))))))))))))))))))))))
Anyád is ott rakott ki,a hegyen rád nézett azt mondta ,,ez a szar nem kell,, jött apád a hegyi kecske, lehugyozott neki se kellettél, így lettél ÁRVA SZAR ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Most itt minket baszogatsz, míg valaki jól bele ver a mocskos pofádba !!!
papa.49
@durbincs: Ennyire szeretnéd a végbéltermékemet hiába könyörögsz NEM LESZ A TIED ))))))))
karma1
Az ezen az oldalon arrol rinyalo'k, hogy jonnek a migransok, meg a muszlimok, meg jaj-jaj, mi lesz a mi kereszteny ertekeinkkel, azok laza'n-fasza'n megfeledkeznek arrol az apro bibirol, hogy a keresztenyseg pont olyan ve'res vallas, mint az iszlam, ha nem ve'resebb...
Elfeledkeznek a templomos lovagok keleti portyairol keresztes hadjaratairol, vagy eppen az Amerikat felfedezo "keresztenyek" eroszakos hitteriteserol, indian- es benszulott irtasarol, mert az egy kurva kellemetlen epizod a szeplotelen Jezus-hitben... Az I. es II VH-ban a pa'pa altal megaldott fegyverekrol, - amivel embereket olni indultak szazezerszam a haboruba -, meg ezek ijesztgetnek bennunket az iszlam sharia torvenykezessel, mintha a spanyol inkvizicio sotet evszazadai meg sem tortentek volna.
Buta, egybites trollok magyaraznak itt mindenfele libsirol, migranssimogatorol, mikozben Magyarorszagra nem hogy nem akarnak jonni a menekultek, de a meregdraga letelepedesi kotvenyt megvasarlo 50 ezer koruli ellenorizetlen potencialis terrorista sem akar Magyarorzagon elni, csak a kotvennyel jaro magyar unios utlevelert fizettek ennyi penzt.
Egy IGAZI menekultnek, akit kibombaztak a lakhelyerol, nincs annyi penze, hogy ilyen kotvenyeket vasaroljon, az csak az eleteert menekult, de rogan-habony-orban hazaarulasaban nagyon jol elbo'tolgat a potencialis terroristakkal, - ellenorizetlenul beengedve oket...@tulipan: @csipetke: @Aki Én: NE ETESSETEK AZ ESZETLEN TROLLT, mert hsz-enkent fizetik oket: Ti tartjatok oket eletben azzal, hogy hozzajuk szoltok! Ha Ti nem reagaltok a baromsagaikra, ok mehetnek a lecsoba, mert a baromsagaikkal egyutt levegonek nezitek oket! Hagyjatok a francba, mert alapveto szovegertesi problemakkal kuzdenek, ambar a futyi$$nek igy is jok...
csipetke
Migáncsok márpedig vannak.Folyamatosan támadják orbán agyát.Valami filmben láttam,hogy alufólia-sapkát kell az ilyennek hordania,fél marék xanaxszal.Hátha segítene az állapotán.
csipetke
@karma1: 003 Igazad van,de néhányszor beléjük futok
karma1
@csipetke: Hidd el, hogyha helyen kezeled oket, vagyis egy darab szarnak tekinted oket, akkor at lehet felettuk es a hulyesegeik felett lepni siman.
Ha figyelembe veszem, hogy keptelenek normalis kommunikaciora, alapveto szovegertesre, akkor nagyon konnyu oket ignoralni, de ha belefutsz veluk egy ilyen parttalan es kilatastalan parbeszedbe, akkor csak a sajat idodet vesztegeted negativ es sotet, bunko alakokra - na, az meg egyaltalan nem eri meg!
Pálinkás Pál
@Aki Én: Tökéletesen igazad van...a fidesz rendezte...és így betekintést kaphattunk azon helyek állapotáról ahová beengedik őket!!!
tulipan
@Shikari: Melyik napot várod? Meyik rokonoddal kezdjük? Veled netán???
tulipan
@Shikari: Ja és a kellően degenerált bevándorló vándorcigányokat, meg a hájas, narancsos seggekbe dugott nyelvük "mozgatja"!, na meg naygrészt a judáspénz !!!Ezért elárulni a hazát agyatlanul bűn!
tulipan
@Shikari: Magas röptű eszmédet folytasd mással, Te idióta vándorcigány! Meguntalak már nagyon régen. narancsos agyatlan Picinyem! :-))))))
csipetke
@anima: 7:52 Jajaja.Ilyesmire gondoltam...:)
tulipan
@durbincs: Szaros nyelvű, narancsos ssegnyaló propagandista!
tulipan
@Shikari: Bunkó, szaros nyelvű, narancsos ssegnyaló, propagandista vándorcigány!
tulipan
@durbincs: Bunkó, szaros nyelvű, narancsos ssegnyaló, propagandista, agyatlan zombi!
tulipan
@durbincs: Menj vissza a havasalföldi hegyeidbe, a birkáid legeltetni, Te narancsos seggnyaló bunkó oláh,román-móc! Oda való vagy, nem értelmes emberek közé!!!
Vaban nagy pedofil lehetsz, ha ennyire ismered a téma csínját-bínját!!!
Aki Én
@Pálinkás Pál: 05:21 Ilyen alapon gáztámadást is rendezhetnének, hogy értékelni tudjuk, hogy nálunk nincs ilyen?
Butaság...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.