Azért ítélik el Magyarországot, mert a magyar emberek úgy döntöttek, "nem leszünk bevándorlóország" – mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Parlament keddi plenáris ülésén, a magyar jogállamisági helyzetről szóló Sargentini-jelentésről folytatott vitában.

Hangsúlyozta:

visszautasítom, hogy a bevándorláspárti erők fenyegessék, zsarolják, rágalmazzák Magyarországot és a magyar embereket

A kormányfő leszögezte:

Magyarország nem fog engedni a zsarolásnak. Magyarország védeni fogja a határait, védeni fogja a demokrácia európai értékét. Ha kell, Önökkel szemben is

"Mi, magyarok készen állunk a jövő májusi választásokra, ahol végre az emberek dönthetnek Európa jövőjéről" – hangoztatta Orbán Viktor.

Forrás: MTI

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@Shikari: Politikussal így még nem mosták fel a padlót. Nyíltan kimondták hogy NEM Mo ellen cselekszenek, hanem MO-ért,mindazért amit a geci és a NER elvett tőlünk. Nyíltan kimondták hogy (neo) náci, velejéig aljas és ők ezt nem finanszírozzák tovább. Nem 100% hanem 1000% hogy megindítják az eljárást. Még védekezni se tudott ez a fecsúti hitler, haider, salvini egy pakkba rakták a "hóseivel". Egy szégyen ez a rohadt geci. A legjobb érv az abortusz mellett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
Azért ítélik talán el Magyarországot, mert a magyar emberek 3 alkalommal is elfogadták a hazugságait!
Mert ilyenek vagyunk, hogy kommunisták, véleménye alapján hisszük el, hogy a kommunisták , kommunistázását fogadjuk el. Ész érvekkel szemben- idejutottunk. Bírák elé, ahol a kormányt ítélik el, de az egész nép szívni fog. Mi vagyunk a hibásak.
papa.49
Beszélhetsz te dagadt majom, nem a magyar emberek, CSAK TE MEG A SEGGFEJ KORMÁNYOD? MIATT VAN EZ !!!
Hellcat
@Shikari: Kiröhögték a gecibe :D:D:D:D
simmering73
Egyre hangosabbak az illiberálfasiszta csótányok. Ahogy mondod te agyhalott barom, ide már csak a huxit kell és Orbanisztánnak exit.
Commenter
@Shikari: Politikussal így még nem mosták fel a padlót. Nyíltan kimondták hogy NEM Mo ellen cselekszenek, hanem MO-ért,mindazért amit a geci és a NER elvett tőlünk. Nyíltan kimondták hogy (neo) náci, velejéig aljas és ők ezt nem finanszírozzák tovább. Nem 100% hanem 1000% hogy megindítják az eljárást. Még védekezni se tudott ez a fecsúti hitler, haider, salvini egy pakkba rakták a "hóseivel". Egy szégyen ez a rohadt geci. A legjobb érv az abortusz mellett.
Gauntlet
Nem- nem a magyar emberek, csak te OV, csak te. a középkor óta már tucatnyi nép vándorolt be ide: kunok, jászok, romák, románok, svábok stb. A magyar emberek meg vannak vezetve. te általad. Hogy te hatalomba maradj.
silber13
@Shikari: Hehe! Erősebb lesz egy nagy marha pofonsorozat után!???:-)))) Hogy te milyen hülye is vagy!:-)
Nessy
@Shikari: De azért a dohányt küldjék, és ne ellenőrizzék kinek a zsebében landol!
Egyetlen ellenérv a felsorolt problémákkal kapcsolatban nem hangzott el Orbántól.
Nessy
Még annyit hozzá, hogy nem bevándorló, hanem kivándorló ország lettünk, és nem 2 - 3 ezer fő!
magyarbakancs
Tisztelt Miniszter Elnők úr!
Képletesen szólva magát szarrá püfölték az EU ringben.
Gratula.
magyarbakancs
@Shikari: "Nagyon jó, markáns és lényegre törő beszédet mondott Orbán! Ezzel történelmet írt és ma kezdődik meg a barna liberális téboly visszaszorítása!
Itt az ideje a huxitot meglengetni majd összecsinálják magukat a retkek!"
Kérdezni mely vendéglátó egység kupola termében a pultra támaszkodva írtad ezt.
Vagy milyen cucost szívsz mer hatásos.
Köszi ha meg adod a címet ,vagy cuc nevét.
Zeta
Azért ítélik talán el Magyarországot, mert a magyar emberek 3 alkalommal is elfogadták a hazugságait!
Mert ilyenek vagyunk, hogy kommunisták, véleménye alapján hisszük el, hogy a kommunisták , kommunistázását fogadjuk el. Ész érvekkel szemben- idejutottunk. Bírák elé, ahol a kormányt ítélik el, de az egész nép szívni fog. Mi vagyunk a hibásak.
papa.49
Mindenesetre a ,,jóllakott óvodás,, ma megint szétrugdossa a szanitert a budiban, mert a tehetetlen dühét le kell vezetnie, a ,,mosónő,, nincs ott tehát marad a WC. ))))))))))))))))))))))
Commenter
@Shikari: POFA SUKYVA SZJER TE pEDO KOCSOG
papa.49
Te pohos cigány a magyar emberek úgy döntöttek, hogy leszarják a bugyuta érthetetlen, hülye kérdéseidet!!! A másik az a nyálas szarszájú 20 % mióta az egész ország te idióta ???
division
Migráns téren továbbra is igaza van Orbánnak, nem kellenek ide valóban más kultúrájú népek (vannak már itt), viszont az összes többi pontra kitérő válaszokat adott, vagy nem is válaszolt igazából. Ugyan Fidesz szavazó volnék (ki ne tudná), de azért igazán meg kellene végre magyarázni olyan dolgokat hogy a vagyonnyilatkozattól miért is eltérő sok kormánytagnak a vagyona, költekezése, ill. a közbeszerzések miért egy bizonyos körben landolnak kizárólag. Nem vagyok érintett ezekben, én a magam ura vagyok, de azért mégis érdekelne (újabban).
Commenter
@Shikari: HUXIT na nee, tibi már a britek is bánják A Brexitet. Tudod mit gyorsíts kicsit ÉS EXIT ORBÉN izé csutigeci most és őket is, együtt ahogy Niicolae.hdjafnFMÉS Lenutát----na?
Commenter
@Shikari: brexit és csutiexit kérsz csokit, tibi? :D
RonaGyuri
Ez olyan szép, hogy nem lehet nem idézni

avagy az undorító gátlástalanságnak is megvan a maga bája

„Most itt állok, és látom, hogy azok vádolják Magyarországot, akik örökül kapták a demokráciát, akiknek nem kellett személyes kockázatot vállalniuk a szabadságért, és most ők akarják elítélni az antikommunista, demokratikus ellenállás magyar szabadságharcosait”! =))
Commenter
@Shikari: oui exactement! Comme il faut...ez szerencsétlen akart Hongrie-n és az EU-n revansot venni? ROOOFL
Megbirkóztál a szarvasos cikkel? A vadászatot tiltsuk be!
RonaGyuri
Sikerült primitív PISA demonstrációvá züllesztenie

Nem csak rajta röhögtek a képviselők, de az országot is lejáratta

Vö. – igen vesd össze a jelentést és Őfenesége szónoklatát. Azonnal egyértelművé vált, hogy a kettőnek kevés köze van egymáshoz. Azaz, ha és amennyiben egyáltalán olvasta, sajnálatosan nagyon keveset értett meg belőle. Tekintettel arra, hogy mindet lényegében az ország nevében mondott, ebből egyértelmű, hogy a szemlélő számára ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a PISA jelentésekben szereplő katasztrofális eredmény a magyarok olvasásértési hiátusáról nem véletlen! =))
Aki Én
@division: 22:48 Miben van igaza orbánnak migráns téren? Ide még senki nem engedett idegeneket a nagy és példátlanul drága propaganda ellenére, csak orbán. A kötvényeseket ne is említsük, amiből elképesztő anyagi kára származott az országnak eddig is.
Tényleg nem látjátok, hogy ez csak a szemfényvesztés? Hörög az eu-ban, de több idegent engedett be, mint amiről szó volt a sokmilliárdos népszavazásban, kamu konzultációkban...
Ez a jelentés sem arról szól, hanem amit tesz, miközben titeket a migránsokkal riogat.
Az eu-s adófizetők pénzét hordják haza, miközben minden rohad. Leépíti a jogállamot, törvényeket alkot, amivel a korrupciót védik, ,,törvényessé" teszik. Ez a baja az eu-nak is.
Az a szomorú, hogy ezzel kell foglalkozniuk, mert mi csak mosolygunk és egymást basztatjuk orbán uszításának és megosztásának hála.
Aki Én
@Shikari a lebutított propagandista csicska: Nem akarod megnézni egy 39 vagonból álló szerelvény alvázát?
Mennyire hülyének kell lenni ahhoz, hogy abban bízzál, itt bárki vevő az ultrabeteg szövegedre?
magyarbakancs
@Shikari: "Kíváncsi vagy? Illiberalizmusnak nevezik!"
A liberalizmus jó dolog, a szociál demokrácia jó dolog,a keresztény konzervativizmus jó dolog.
Az Orbánizmus meg szar.
Mert a keresztény konzervativizmushoz semmi köze.
Hülye duma.
Egy volt állampárti kiszolgáló KISZ-tag nekem ne dumáljon ,hogy ő harcolt a kommunizmus ellen,mikkor az édes apja függetlenített párt titkár volt.
Abból élt a család .
Tehát kússsss.
magyarbakancs
@Shikari: nem neked írtam hogy szar hanem Orbánra akinek az apja kiszolgálta az állampártot abból élt a család,azért vették fel az egyetemre.
KISZ-tag volt vezetőségi.
Miről dumál Orbán ,hogy harcolt a komcsik ellen? Saját apja ellen is harcolt
Süket hülye duma.
Te meg a hasonlóan gondolkodók be veszitek ezt a szar maszlagot.
Apám én se KISZ-tag,se szakszervezeti tag nem voltam se komcsi nem voltam.Az első független eü dolgozók vezetője voltam. Elvertek a Maros utcában 1986-ban mer meg alapítótűk nyolcan.
De a nyakát törném ki minden rohadt buzeráns kétszínű alaknak ki volt állampáttót szolgála most meg dicsfényben úszkál ,hogy mekkora ellen álló volt.
tulipan
Nagyon is jellemző ennek a hájas agyú baromnak a vitaképtelenségére, hogy visszautasít olyasmit, ami el sem hangzik, csak az Ő megbomlott agyában!
Peller Anikó
Nem, kedves gecime, a magyar emberek NEM döntöttek úgy, hogy lopjátok szét az országot és tapossátok el a demokráciát. Erről egyedül ti döntöttetek.
Commenter
@Shikari: hogy egy klasszikust idézzek: zseniális taktikus Lóf@szt, csak egy ócska, gyáva puccsista? Nos mi is jár annak aki az alkotmányos rend megdöntésére tesz kísérletet, majd bitorolja a hatalmat.? A Döntés a kezedben van. Pas de pardonne, s'il te plait!!! vagyis No MErcy. Merci Beaucoup!
magyarbakancs
@Shikari: Szárból nem lesz szalámi még a német tábornokból sem.
Aki kiszolgált egy rendszert és belőle élt kuss.
Annyira hiteles mint egy döglőt ló nyerítése Orbán.
Én ki nem szolgáltam az állam hatalmat beszélhetnék ,hogy harcoltam a komcsik ellen de Orbán nem az a baj ,hogy Orbán sokszor változik.Ezt úgy hívják köpönyeg forgatás.
Más képen szar alak hiteltelen.
Eladott Ország
Orbán Viktor 7 percben védhette meg Magyarországot. Igen, jól olvasták, nem a saját hülyeségét és még csak nem is a fidesz politikáját, nem. Ő bizony a magyar hont ment megvédeni. Úgy érzi, erre felhatalmazást kapott a fidesz kétharmaddal, így gond nélkül támad, háborúzik és véd meg mindannyiunkat, még akkor is, ha erre ember nem kérte fel. Egy dolog biztos, Sebastian Kurz, Orbán Viktor jó barátja – vagyis eddig sokan ezt gondolták, többek között a pártsajtó is – bejelentette, hogy ő támogatni fogja a 7. cikkely elindítását, amely ha a többségi akarat szerint megindul, úgy a fideszt ki kell zárni a Néppártból.
Aki Én
@Shikari a végelgyengült propagandista: orbánod mást sem csinál, mint változik.
MSZMP párttitkár családból származó lelkes KISZ titkárból liberális élharcos, majd fiatal demokratából illiberális uszító.
De a jelek szerint most éppen neokommunista rezsimet épít.
Commenter
@Aki Én: MSZMP párttitkár családból származó lelkes KISZ titkárból liberális élharcos, majd fiatal demokratából illiberális uszító.
De a jelek szerint most éppen neokommunista rezsimet épít.Épített volna ROFLMAO
Eladott Ország
@Commenter: Azért akar most neokommunista rezsimet építeni a csúti, hogy a lopott zsákmányt megőrizhesse.
Nessy
Alapjaiban véve Orbán elmondta a saját esti meséjét, Nem több, nem kevesebb!
papa.49
@Nessy: Végül is ahogy láttam a hallgatóság NEM VOLT VEVŐ AZ ESTI MESÉRE !!!
karma1
A magyar emberek felhatalmazasara ne hivatkozzon, hiszen eppen ezert verte szet a budit 2016. oktober 3.-an, a sikertelen 2.-i "nepszavazas" eredmenye miatt...
Nagyon jol tudja o, hogy az idiota konzultacios levelei is mennyit ertek - hulye kerdesekre nem is lehetett ertekelheto valaszt adni, viszont aki valaszolt a kerdesekre es vissza is kuldte azokat, azoknak az adatai Moszkvaban a KGB-ben landoltak, putyinka noteszeben.
mar ezert is megerte putyinnak, hogy ilyen barom a csicskasa.
Annak a hulye trollnak meg azt uzenem, javasolja csak egyre hangosabban a Huxitet, mert abban a pillanatban, hogy kilepunk az Uniobol, a putyinka is elveszti minden erdeklodeset Magyarorszag irant, hiszen rajtunk keresztul mar nem fogja tudni kavarni a szart Brusszelben.
Commenter
@Shikari: Parce que le chute est mort. És ha Jean Claude Junckner alkoholista akkor te heroinista vagy!
csak úgy....
@Shikari: figyusz buksi! már megint jó ötleted támadt azzal a kerítéssel! :) tudod mit szoktak körbe keríteni? az álatkerteket...
Commenter
@csak úgy...: a totál lepukkant volt OPNI és különösen annak zárt osztálya esetleg?
Hátha segít a 10 parancsolat! EPIC ROFLMAO!
Aki Én
@Shikari: Nem mintha abban bíznék, hogy felfogod, de kapsz egy esélyt.
Fantasztikusan jó cikk, ajánlom.
,,Aztán 2006-ban, amikor Orbán Viktor ellenzékből konstatálta, hogy Magyarország tagja lett az Európai Uniónak, elszaladt Strasbourgba, a néppárti frakció egyik októberi tanácskozására és elöntötte a hazaszeretet:

A kommunizmus »saját országaiban intézményesítette a korrupciót, az erkölcsi relativizmust, a szegénységet, a kiszolgáltatottságot, a hamis adatokat szolgáltató kormányokat, a felelősséget nem ismerő politikusokat és a politikai hazugságokat«, s ez a bővítés óta immár az EU problémájává is vált."

kolozsvaros.com/2018/09/12/nem-gyulolet-lesz-az-hanem-melyseges-megvetes/
Aki Én
@Shikari a tompa propagandista: ...pedig jól összeszedték, hogy orbán miben hazudik, mit gondolt ellenzékben, és hogyan árulkodott Magyarországra.
Ne higgy a cikknek, minden történelmi tény, fellelhető a neten.
Persze csak viccelek, tudom, hogy téged a tények, az igazság sosem érdekelt. Ilyenek vagytok ti, illibsi hazaárulók, uszító, magyarellenes, neokomcsik.
tulipan
@Shikari: Na persze, nem a Te putri szinted!
tulipan
@Shikari: Mint modtam, Hess Hitler haverja volt!! Hogy fán, vagy főn, azt nem tudom! :)
magyarbakancs
"Orbán: azért ítélik el Magyarországot, mert a magyar emberek úgy döntöttek, nem leszünk bevándorlóország"
Ez nem igaz Miniszter Elnök úr.!
Mert a dologban tartott népszavazás csúnyán meg bukott.
Az országgyűlési szavazás meg jogilag nem népszavazás.
magyarbakancs
@Shikari: "Ebben nem értünk egyet. Szerintem változnak az emberek!"
Aki a világnézetét változtatja az köpönyeg forgató hiteltelen ember.
amióta levelezgetünk én mindig ugyan azon a véleményen vagyok,te is.
De Orbán az elmúlt 30-35 év alatt háromszor váltott világnézetet.
Szemembe hiteltelen ember.
És aki ezt elfogadja hát inkább nem mondok semmit.
Grafix69
Nem . Azért ítélték el a magyar kormányt , mert teljes erővel építi a fasiszta berendezkedést , demokratikus gatyába öltöztetve. Európa nem ette meg a páva táncot , és attól , hogy még ő úgy gondolja , hogy a fost a polcra teszi lekvár lesz belőle , hát nem lett.
Edmond Dantes
@Shikari: Maga itt az ész,segítsen nekem.Eddig éjjel-nappal azt harsogták,hogy a rezsicsökkentés miatt támad bennünket Brüsszel.Ezt már megbocsájtották ezek a rohadékok??? Hova tűnt Németh Szilárd?Most meg azért bántanak bennünket,mert nem akarunk bevándorlókat? Teljesen megzavarodtam,itt már csak a maga hatalmas esze segíthet.Most akkor mi a franc van a rezsiharcunkkal,kétfrontos háborút vivunk,vagy micsodát?Ebben a jelentésben erről egy szó sincs,tehát akkor az a gyanús ami nem gyanús?Ez egy katyvasz,mit mondtak magának erről a Pesti Srácok félórában?
Eladott Ország
Orbán Viktor nem Magyarország és még csak nem is a magyar nép megtestesülése. Ő a magyar kormány vezetője, egy olyan kormányé, amely az európai parlamenti pártok többsége szerint leépítette a jogállamot. A fidesz bűnöző és politikai prostituált banda.
tulipan
@Shikari: Há' hooogyne, barátkozni azt lehet, sőt, "madarat tollláról...! A tömegmészárlást megtervezni, előkészíteni, elkövetni,azokat "tudomásul venni'", AZT nem "volt szabad", mert tudtommal tilaji, még a 10 Parancsolat is! A szokásos narancsos gondolatmeneted szerint, megint elmentél, egészen más, mellékvágányra a témában! Te rohadék naranmcsos seggnyaló!!
kokopelli
@magyarbakancs: Engem a bratyóm (2évvel idősebb volt,és sajnos +) figyelmeztetett
a "bevonulásom" előtt,hogy lépjek be a KISZ-be,mert a felmosórongyon kívűl nem látok
mást két évig! Beléptem és leszerelés után fél évvel kiléptem,holott a melóban állandó-
an még az MSzMP-vel is jöttek! Sem párt sem egyház!
magyarbakancs
@kokopelli: Köszönöm ,hogy meg osztottad a történetedet.
Én fogdán töltöttem a katonai szolgálat egy kis részét.Nagy volt a pofám,most is az.
Magam részéről soha nem léptembe sehova.
Még érdekből sem.
Pedig jó apám szakszervezető fő majszter volt.
Felvétel nélkül mehettem volna fő iskolára,egyetemre.
Kezdtem a szakmám legalján.
És hosszú évek tanulása ami nem látszik meg rajtam lettem szakember.

Még egyszer köszönöm a bizalmadat.
Nessy
És a többi 11 pontra is "áldásukat adták a magyar emberek?"
Meg a "kivándorló ország" státuszra is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.