A kormányfő kedd reggel a Facebookra tett fel egy képet, amelyen harmadik unokájával látható. Anna Adél Orbán Ráhel és Tiborcz István második leánygyermeke.

A múlt héten született Orbán Ráhel és Tiborcz István második gyermeke.

A család legkisebb tagját, Anna Adélt Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán mutatta be.

Jó reggelt, Magyarország // Good morning, Hungary!

- köszöntötte Orbán Viktor közösségi oldalán követőit a közös képpel.

Forrás: Zoom, Facebook

Címlapi kép: MTI/Soós Lajos

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nálunk most itthon a családok éve van. A magasztos hevület jegyében már 1300 családot ki is lakoltattak. Ez nekik szociális kedvezmény, nem lesz rezsiköltségük. De nem kell aggódni értük, lesz fedél a fejük fölött, mert a keresztényi szeretettől habzó szájjal megalkotott törvény alapján máris börtönbe zárják őket, és ha jól viselkednek, akkor nem csak maguknak, hanem még nekünk is építhetnek börtönt, ha már úgyis ott vannak. A magyar adófizetők meg majd eltartják az egyre több lábon állókat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Jo egeszseget a picinek - szegenyke arrol nem tehet, hova szuletett.
Majd csak az lesz a lenyeg, hogy hova fejlodik?

orban ezen a kepen ugy nez ki, mint egy ember. Vigyazat, a latszat csal, hiszen o nougyekkel (igy szaros pelusokkal ) sem foglalkozik...:o(((
Eladott Ország
Nálunk most itthon a családok éve van. A magasztos hevület jegyében már 1300 családot ki is lakoltattak. Ez nekik szociális kedvezmény, nem lesz rezsiköltségük. De nem kell aggódni értük, lesz fedél a fejük fölött, mert a keresztényi szeretettől habzó szájjal megalkotott törvény alapján máris börtönbe zárják őket, és ha jól viselkednek, akkor nem csak maguknak, hanem még nekünk is építhetnek börtönt, ha már úgyis ott vannak. A magyar adófizetők meg majd eltartják az egyre több lábon állókat.
Mobil123
Sajnos az ember a családját nem válogathatja me.g! A babában jó egészséget kívánok!!
anima
Rudolf Hössnek is van unokája; attól még Rudolf Höss egy undorító rohadék állat volt.
Macskaszem
Nem látni a takarótól, hogy 100 lába van e neki.
papa.49
A babának minden jót kívánok ..
Sajnos szapora a család megint egy a ,,saját lábunkon álló,, )))))))))))))))))))))
vacsi
@anima: Undorító állat Te vagy! Hogy lehet Orbánt ehhez a féreghez hasonlítani?! A kisbaba meg nagyon aranyos.
Klubtag
Egy emberi élet világra jötte mindig nagy öröm, főleg, ha ez az esemény egy tisztességes, becsületes, dolgos, törvénytisztelő családba történik. Ha nem, akkor a kisded sorsa is kétesélyes...bármilyen egészséges és aranyos is...MOST.
Gondoltuk volna anno, hogy az a bájos aranyos kisded majdan büszkén vallja, hogy a saját lábán áll...pedig nem...
Cicamama55
Szépséges pici lányka! Nőjön fel szeretetben, boldogságban!
tudode
Mint minden baba aranyos, de a PAPIJA aki sosem volt Rogger Mour kevesebbet mutogathatná önmagát, az Ó-KOS nyakán lévő SZÉTFEJELT gömbbel!
Edmond Dantes
A társas házunkban évekkel ezelőtt a felettünk lakó rendszeresen ledobott,lesöpört,lefolyatott valamit az erkélyünkre.Ilyenkor azt csinálta,hogy lejött elnézést kérni, minden esetben ölében az ennivaló,aranyos kislányával.Ahogy megláttuk,elszállt a mérgünk az egész feszültség nevetésben végződött,levett bennünket a lábunkról.Próbálom a kép alapján felidézni az akkori megbocsájtó emlékeimet,de nem megy.A felettünk lakó ugyanis nem volt sem korrupt,sem gazember,csak egy kicsit rendetlen,de szerethető ember.Orbán már régen nem az.
Klubtag
@Klubtag: Egyébként meg OV unokájának megszületése semmivel sem örvendetesebb esemény, mint amikor az én unokám született. És mindkettőt megillették(tik) a jókívánságok.
Az előbbi csak a nagypapa közszereplősége okán ad alkalmat a túllihegésre...
Klubtag
@Edmond Dantes: ...szinte ugyanez történt velünk is, csak ezek még meg is loptak...pedig rendes, magyar család benyomását keltették...
Ó-buda
@karma1: inkább kikérném az Emberek nevébem...
menekült
Csaxólok: 0rbán Ráhel is ilyen aranyos pici baba volt valamikor. Aztán mi lett belőle... az apjáról nem is beszélve. Mármint Ráhel apjáról. De akár a picilány apjáról is mondhatjuk.
Edmond Dantes
@Pegero: Ez most hogy jön ide,a képen látható két személy közül melyik a Gyurcsány?Maga viszont jól van? Vigyázzon magára.
menekült
@Pegero: Emlékszel még a választások után a XVI. kerületi Szatrmáry Kristóf (4 fiú apja) és az Együtt színeiben induló Vajda Zoltán (3 lány apja) a Mészáros lapja hogy beszélt választási eredményekről, az ellenzéki Vajdáról? „ha már az ágyban nem tudott bizonyítani, megpróbálta behozni e hátrányt a közéletben – hátha ott majd tökösebbnek látszik”.

Namost 0rbán és Gyurcsány között a sok különbség közül az egyik, hogy 0rbánnak 4 lánya és egy fia van, Gyurcsánynak 4 fia és egy lánya. Ennek fényében érdekes a fideszes vélemény egyes kormányközeli fiús, és ellenzéki lányos apákról.

A másik különbség, hogy Gyurcsány ha 1000 évig élne, akkor se tudna - és jelleméből adódóan eszébe se jutna - annyit lopni, amennyit 0rbán. Nem beszélve a gyerekeikről, akikről ugye tudjuk, hogy melyikek állnak a saját lábukon, és melyikek a miénken.
menekült
@Pegero: Azt meg már ne is mondjam ugye, hogy 0rbánnak milyen neműek az egyre sokasodó unokái. De ez tényleg egy baromság (legalábbis szerintem) embereket a nemük szerint alacsonyabb vagy magasabb rendűnek tekinteni. Inkább nézzük meg, mit tesz (és vesz el) 0rbán gyereke a közösbe/ből.
bencemacska
@Pegero: ma, 18:09
Nem kívánom, hogy a te unokád is úgy járjon születés közben, mint Gyurcsány legidősebb fia! Orbán unokája sem tehet, arról , hogy ilyen nagyapja és anyja van. Sajnos a neveltetése sem lesz I/a.
Orbán Gazsi szektájába jársz?
bencemacska
@menekült: ma, 18:42
Agyvérzést kapott szülés közben.
Viszont addig hordták mindenféle fejlesztésekre, míg leérettségizett, és ma dolgozik egy kórházban!
bencemacska
@Pegero: ma, 18:53
Még jó, hogy nagyanyja gyíkosát elkapták, és elítélték, azt nem lehet ráfogni!
menekült
@Pegero: A savam rendben van. Az érzékeny pontom pedig egészen máshol. Viszont érdemben nem tudtál válaszolni az általam felvetettekre. Ha beleolvasol ebbe:
www.borsonline.hu/aktualis/sosem-talalja-ki-hol-dolgozik-gyurcsany-ferenc-legidosebb-fia/114142

akkor érdekelne, találsz-e bármilyen párhuzamot a két miniszterelnök gyerekének sorsában, a saját lábon állásukban, vagy a miniszterelnök apjuk által kínált előnyök kihasználásában. Ne fogd vissza magad, írd meg, amit gondolsz!
menekült
@bencemacska: Nagymamának gyíkosa volt? és az mi? :D
terlasz
A boldog nagypapi szereppel semmi baj nincs csak azzal, ha a mi pénzünkön próbálja meg a saját lábára állítani ezt a még ártatlan gyerkőcöt.
Lepényleső
Hercegkisasszonyoknak nem de nagyobb pompa dukálna,-mint egy roggyant nagypapa karja,
kinek mosolyától akár el is mehet az étvágya?
division
@Eladott Ország: Miért is lakoltatták ki őket? Ja, mert nem fizették amit vállaltak amikor aláírtak egy szerződést. Ilyen ez. Vajon akik becsületesen fizetnek mit szólnának ahhoz ha a nem fizetőket kisegítenék, megmentenék, netán kifizetnék az adósságukat? Nem így működik ez, és most teljesen mindegy ki van kormányon ez ügyben. A kicsinek meg jó egészséget.
Desischado
@Klubtag: A Te unokádnak szívből minden jót kívánok, ennek a kisbabának meg azt, hogy EMBER LEGYEN BELŐLE. Egy ilyen családban erre esélye nem nagyon van. És ezt olvassátok el, mielőtt innen is leveszik!
szerencsehozo.club/cikk.php?id=6792

@Pegero: Téves lájk!
@division: Azért ez nem ilyen egyszerű. Ne légy már ennyire lelketlen, tudom, hogy nem vagy az!
Eladott Ország
@division: A becsületes embereket, meg az állam rabolta ki, a devizahitellel. Azt meg most hagyjuk, hogy miért kell éhbérért dolgozni, amiből az ember nem tudja újratermeli magát.
division
@Desischado: @Eladott Ország: Ez nem lelketlenség, én sajnálom ezeket az embereket, gyerekeket pláne, de elég sokan vették úgy fel 25 évre is a milliókat hogy nem gondoltak bele mibe ugranak fejest.
A fizetések, bérek terén meg persze hogy változásra van szükség, a kormánynak eleve csökkenteni kellene a vállalkozók terheit pl., hogy tudjanak minél több embert alkalmazni, és onnantól már rajtuk múlna a dolog. Ismerve a hazai mentalitást, én akkor sem számítanék sok jóra tőlük...
bencemacska
@Desischado: ma, 03:47
Hát ez a csaj sokkal pofátlanabb, mint az apja - nem hittem, hogy valaki túl tehet rajta - még véletlenül sem jutott eszébe, hogy magánklinikára menjen!
NEKI JÁR!
Na mindjárt megüt a guta!
Desischado
@bencemacska: Nem éri meg ez a kis bunkó, ostoba putris. Annyi esze sincs, hogy legalább ne villogna a cuccokkal, miközben sokan a létminium alatt élnek.Majd akkor nevessünk, amikor vége lesz a nagy sikernek. Mert vége lesz. Csak azért imádkozzunk, hogy minél hamarabb.
evacica
Na szaporodott a a saját lábon állok családja! Remélem, hogy ez a baba nem örökli családja "jó" tulajdonságait és becsületes ember lesz belőle!
Eladott Ország
@division: Többek között az OTP Horvátország és az OTP tulajdonában lévő Splitska Banka ellen is döntött a horvát legfelsőbb kereskedelmi bíróság. Semmissé nyilvánította a svájci frank alapú jelzáloghitelt a horvát legfelsőbb kereskedelmi bíróság arra hivatkozva, hogy a bankok 2004 és 2008 között nem tájékoztatták ügyfeleiket az ilyen devizahitelek magas kockázatáról hvg.hu/gazdasag/20180712_Az_OTP_is_erintett_Horvatorszagban_egyszeruen_semmisse_nyilvanitottak_a_svajci_frank_alapu_hiteleket
Eladott Ország
@Pegero: youtu.be/kQld6YVgmDs
Egyben tájékoztatlak, hogy nem voltam párttag a gengszterváltás előtt és nem vagyok a gengszterváltás után sem. A kommunistákat, annak is a legalját a fidesz soraiban kell keresni. Ők az igazi politikai kurvák és bűnözők bandája! Te fideszes seggfej!
Eladott Ország
@Pegero: Az Örökké Élő Géza az egyik ’90-es évek eleji kabaréjában az ilyen újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratákról azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége!
advocat
Pagero! Neked sikerült? Miért barna a nyelved?
kolnidre
Ha örökli a nagypapi tehetségét akkor nincs baj.Elöbb fog megtanulini lopni mint beszélni.
Eladott Ország
@Pegero: Mindenki, aki nem a hivatalos kormánypropagandát tolja, ellenség. Nem ellenzék, hanem ellenség. Az ellenséget pedig meg kell semmisíteni, bármi áron. Akár újságíró, akár közszereplő, akár politikus, akár magánember. Ezt az országot orbánviktor a legsötétebb komcsi idők legaljára lökte. Biztosan meghalt Ràkosi pajtàs?
uploads.disquscdn.com/images/49d75f6b4a02c3f240d3545d60c9a0a41df475d47cd050e7d6e60f31edf3da50.jpg?w=600&h=544
www.youtube.com/watch?v=Y66oi5s7QWk&t=13s
kokopelli
@kolnidre: a pici aranyos,de a nagypapa anno,a természet fintora volt! ;-)
Eladott Ország
@Pegero: Menjél a fidelitas hülyéi közé odavaló vagy wazze! A helyzet változatlan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.