Szép summa.

Kecsmár Krisztián augusztus 31-ig volt az Igazságügyi Minisztérium európai uniós és nemzetközi igazságügyi együttműködéséért felelős államtitkára, ezzel a nappal ugyanakkor megszűnt a megbízatása. Másnap egy miniszteri biztosi megbízatása is véget ért más megbízatása miatt.

Alig három hónap alatt 5,2 millió forintos pluszjuttatást kapott egy távozó államtitkár

Fotó: kormany.hu

Az mfor.hu cikke szerint a volt államtitkár igencsak jól járt azzal, hogy munkái véget értek:

- az államtitkári szolgálati jogviszony megszűnésével kapcsolatos járandóság jogcímén 1 944 450 forintot kapott.

- Júliusban miniszteri elismerésben részesült, akkor szintúgy 1 944 450 forintos juttatást kapott.

- Október 12-én a ki nem vett szabadságai megváltásáért 596 ezer forintot könyvelhetett el magának.

Az összesen 4,4 millió forintra rúgó juttatások mellett ráadásul Trócsányi László igazságügyi miniszter Vladár Gábor-díjjal ismerte el a munkásságát, ez az október 25-én megjelent Hivatalos Értesítőből derült ki. A díjazott emlékérmét és oklevelet kap, valamint 800 ezer forint pénzjutalmat, így tehát Kecsmár Krisztián három hónap alatt 5,2 millió forintnyi juttatásban részesült.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hogy is van a 2010-s 2 milliós pofátlan fizetéssel és végkielégítéssel? Gondolom az álomtitkár úr is 95% adót fizet a 2 millió feletti összegre!
Boldogok az aranyhalak, mert csak 9 mp. a memóriájuk!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
"egytávozó" és jön helyette akár több is.
Nessy
Hogy is van a 2010-s 2 milliós pofátlan fizetéssel és végkielégítéssel? Gondolom az álomtitkár úr is 95% adót fizet a 2 millió feletti összegre!
Boldogok az aranyhalak, mert csak 9 mp. a memóriájuk!
Eladott Ország
Ez a nap is eljött, hála legyen gondos kormányunknak. Áder János két horgászsiker között újabb államtitkárok kinevezésére szakított időt. Külön felhívnám a figyelmet a háttérben látható szandálos, rövidgatyás kissrácra, aki nem tudom, kinek a kicsodája és hogyan került oda. Lehet, hogy egy jövőbeni államtitkárt tisztelhetünk benne? Mindenesetre most még aranyos kiskrapek. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/06/krapek.jpg
Budapest, 2018. június 13. Zsigó Róbert, az Agrárminisztérium élelmiszerbiztonságért felelős államtitkára (b), Kecsmár Krisztián, az Igazságügyi Minisztérium európai uniós és nemzetközi igazságügyi együttműködésért felelős államtitkára (b2), Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára (b3), Bódis József, az Emberi Erőforrások Minisztériuma államtitkára (b4), Sztáray Péter András, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára (b5), Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium államtitkára (b6) és Sors László, a Pénzügyminisztérium államtitkára (b7)a kinevezési okmányuk átadási ünnepségén a Sándor-palota Tükörtermében
uploads.disquscdn.com/images/2059d5dd6ec74b2fd832f79c5f7203401ae2027bebe9ec94a801354939a492e7.jpg?w=800&h=454
Hogy is van a "pofátlanul magas" (2 milliós) végkielégítés? Vagy amikor ők vannak "kormányon" akkor határ a csillagos ég?
human
"Országgyűlési határozati javaslatot nyújt be a Fidesz, kérve a kormányt, hogy radikálisan csökkentse az állami cégek vezetőinek fizetését. Szijjártó Péter elnöki stábvezető szerint elfogadhatatlan, hogy amíg az állami cégek és intézmények vezetői „pofátlanul magas” pénzeket tesznek zsebre, az emberek egyre rosszabbul élnek."
nepszava.hu/1156539_pofatlan-allami-fizetesekrol-beszelt-a-fidesz
cikicakk55
Vajon ebből mennyit ad jótékony célokra? Talán ha a nyakába venné az országot és elgurulna egy megpakolt csomagtartóval,vagy egy kisbusszal és meglátogatná Borsod,és Bács kiskun megyét. Ám ha nincs kedve annyit utazni,akkor Budapest külső kerületeiben is van épp elég nyomorult,akik nem piára költenék amit kapnak és örülnének kenyérnek,ételnek,ruháknak,játékoknak,tanszereknek, stb. Csak ha ebből a pénzből 1 millát költene a szegényekre,de nem a jogsegély-szolgálatokon keresztül,mert azokat már ismerjük.A különböző alapítványok a befolyt támogatásokból először kifizetik a saját fenntartásukat,dolgozóik fizetést,benzin költséget,telefont,rezsit és ha marad akkor küldik a rászorultnak. Én kb 8 éve tudtam ezt meg.Addig támogattuk a rákos gyermekek alapítványt és az inkubátor alapítványt,mert akkor még egészsége(ebb) volt a férjem. Akkor tudtuk meg,hogy egy kisfiúnak a 2 milliós műtétjére össze jött a két millió,de az apa csak 200.000 ft-ot kapott.Egy újságíróval és egy ügyvéddel elmentek az alapítványhoz és ott elmondták,hogy nekik is fenn kell tartaniuk magukat valamiből. Na én azóta ha tudtam segíteni( vörös iszap például) személyesen vittük el a város lakóival összefogva az összegyűjtött pénzt és ruhákat és mindenkinek egyformán adtunk belőle.
tudode
Szál-LÓ IGE a nylászati mellfekvencek felé

---- Ami jár az jár: Így halmozza a címekkel járó forintokat Schmitt Pál.
.
vs.hu/kozelet/osszes/ami-jar-az-jar-igy-halmozza-a-cimekkel-jaro-forintokat-schmitt-pal-1121
.
Az alattvalók számárfa IGAZOLÁSOK IGAZOLÁSA után is csak a MARADÉK JÁR, ha egyáltalán VONATKOZIK a vonatkozó VÁLASZTÁSI mézes spárga!
Levendula
3 hónap alatt több, mint 5 millió forint. Mi pedig az ugyanennyibe kerülő új autónkra évekig spóroltuk!
nezelodo
Nem pofátlanul sok. Ezt onnan tudom, hogy a Keresztény Haragos politikus mondta a parlamentben, hogy ott nem illik olyant mondani, hogy pofátlan urizálás, vagy valami ilyesmi. Javasolnék némi emlékezetjavítót, neki, mert amikor a hites keresztény tesói, az ifjú fideszesek tele pofával ordították nap mint nap, a parlamentben, sőt 98 %-os adót vetettek ki a kirúgott és végkielégítést kapott közszolgákra, pedagógusokra, stb. akkor nem bántotta a fülét a hű keresztény szolgának.
Eladott Ország
Az értelmiség a dolgozó nép része. NER (a nemzeti együttrablásban), amit ott megalkottak maguknak a társadalmi konszenzust, amiből csak a társadalmat felejtették ki. A NER-ben az a jó, hogy mindig összeér a hasznos a kellemessel ... nem önként adsz neki, hanem lenyúlják a pénzedet
kep.index.hu/1/0/2114/21142/211429/21142952_eb370483c3356fe6825c27c85cd979b3_wm.jpg
kep.index.hu/1/0/2114/21142/211428/21142826_517df3ff48ce783b90c49c1feff8cf3b_wm.jpg
kereső
@Eladott Ország: ahhoz az első képhez talán! jobban illene rákosi,horthy,hitler szelleme.
CsipkeRózsa
Krecsmár Krisztián ügyesen magyarázta meg, miért nem jó nekünk az Európai Ügyészség:

444.hu/2017/01/31/nagyon-nem-szeretne-a-magyar-kormany-hogy-felalljon-az-europai-ugyeszseg

Ezzel is kiérdemelte a sok + juttatást.
human
Az volt még szép történet, hogy Schmitt Pálnak nem járt volna élete végéig a kiemelt juttatás, iroda, autó és sofőr, mert nem töltötte ki a ciklusát. Ezt a törvényi előírást viszont Schmitt ideje alatt törölte el a FIDESZ. Így a plagizáló Pali bá saját magának szignózta alá a törvénymódosítást amivel élete végéig jómódban élhet kisdoktori nélkül.
namihami
A szorgalom és kiválóan végzett àldozatkész munka ismét elnyerte a méltó jutalmát. Volt valaha egy mondás bizonyos egy ló-egy segg kapcsolatban. Ennek a mintadolgozónak hány munkahelyen is kellett helytállnia? Persze lehet, hogy az új Sztahanovnak nem 24 órából állt a nap. És egy 72 vagy 96 órából alló napba több állás és az azokhoz kapcsolódó feladatatok elvégzése is belefér. Akkor pedig jogos a pénz. Mi több, még tán alul is volt fizetve. Bízzunk benne, hogy az új helyein méltó megbecsülésben és fizetésekben lesz végre része.
Borsodi
Ezért tart itt az ország.A hajléktalanokra,hogy is juthatna pénz.Egymás zsebeit tömik megállás nélkül Orbán szolgái.
Desischado
Erre van pénz, de az emberekre nincs. Szociális háló, egészségügy, oktatás, mélyszegények, hajléktalanok, ezekre kellene költeni!
kamazuka
Ezek a gyerekek egy seggel hány lovat ülnek meg?
Commenter
@kamazuka: tisztára mint a humán szemét. a vietnámi bui doi-ok...úgy bánnak a gyerekekkel.
CsipkeRózsa
@kamazuka: Gyakorolták a lóugrást, lehet, hogy csak sakkjátékban.
Clavigo
Kecsmár pajtás ( is ) jól teljesített...oszt jó napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.