Brüsszel gőzerővel gyártja az újabbnál újabb migránspárti javaslatokat: mindenáron át akarja erőltetni a migránsvízum ügyét, és nem csak a határvédelmet akarja elvenni a tagállamoktól, hanem most már dönteni akar a menekültügyi eljárásokról is – mondta a Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője újságíróknak szerdán Budapesten.

Halász János közölte:

a javaslatokat az Európai Parlament "szélsőségesen bevándorláspárti" belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) tette.

Kiemelte: a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselői a javaslatokat elutasítják, de – fogalmazott – a legfőbb védelem az lehet Európa számára, ha ezt "a bevándorláspárti brüsszeli vezetést tavasszal lecseréljük, máskülönben automatikus lesz a migránsok beutaztatása".

Forrás: MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: figyusz morzsi ! ma van rád idöm...,probléma?
már évek óta,te vagy a kedvenc hülyém a neten...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Madácsi Pali
Inkább a fideSS próbál gőzerővővel terelni Gruevski megtekintéséről
Aki Én
@Shikar a bolsi hazaárulói: Az ablakon lépjél ki beteg. A magyarok túlnyomó többsége az Eu-ra szavazott, és teszi ezt ma is.
Aki Én
Többségi átlag magyar polgár: A fidesz gőzerővel gyártja a korrupció párti és a társadalom ellenes javaslatokat.
tulipan
@Shikari: Lépjél kit Te! Te ostoba, bunkó narancsos seggnyaló, neokommunista vándorcigáníy!!!
tulipan
Orbán jelszava, bármire, bármikor, de csak Brüsszelben, NEM, NEM SOHA!!!
Moszkvában viszont IGEN, IGEN CSAKISI!!! MINDEGY MIRŐL VAN SZÓ!!!
kereső
A fidesz gőzerővel gyártja a hazugságokat,az álhireket, a rágalmakat.Mert el kell terelni a figyelmet a rabszolga törvényről, a gruevszki ügyről, a fegyverkereskedőkről, a máltai habony pénznyelőről( aki ugy nincs a miniszterelnökség fizetési listáján- csak a fideszén), a parlamentben folyó diktatórikus fellépésről az ellenzéki képviselőkkel szemben, a CEU ügyről, hogy üres az államkassza...etc.
tulipan
@kereső: Csak ennyi? Szerintem kimaradt néhány a sunyi, megalkuvó, pénzsóvár embertelen zombi magyarok számára lényegtelen dolog, pl.:az EGÉSZSÁGÜGYI ELLÁTÁSHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS alapvető JOGA,A SÉRÜLTEK MEGELELŐ ELLÁTÁSHOZ VALÓ JOGA, GYERMEKEK, A MEGFELELŐ SZÍNVONALÚ OKTATÁSHOZ VALÓ JOGA, A SZÓLÁSSZABADSÁG, A SZABAD SAJTÓ!!! :(
kereső
@tulipan: csak a legfrissebbeket soroltam fel.Az már olyan "banális"-a törvénytelenül eltörölt alkotmány, a sajtószabadság nem léte,a társadalombiztositás megszüntetése 120 év után ( megjegyzem,hogy azt még a nagy előd és példakép horthy is meghagyta),a munkatörvénykönyvének teljes kiherélése 2012-ben,a jövedelmek átcsoportositása a két felső decilis javára a többiektől, a törvényesitett lopások-a maffiaállam kiépitése, az erőszakos katolizáció- a szekularizáció fokozatos felszámolása...etc.Azért lehet még folytatni.
csak úgy....
Ezek itt össze hordanak mindent a "brüsszeli bürokratákról",valami bizonyíték kéne már!
Mióta az a genya OLAF,kiderítette,hogy csalnak,lopnap és rohamosan gazdagodnak a fideszesek,az óta Brüsszel is ellenség!
Soros Gyuresz sem vonulhat még nyugalomba,mert vén baknak,bünbaknak,még mindíg jól jön a "magasan képzett" ;) shikari féléknél...,ugye cs.tibi laci!?
tulipan
@Shikari: Barom, nararncsos seggnyaló bunkó, tudatlan vándorcigány!
Clavigo
@Shikari: 12.44. Te bozgor,,,,Te még fideszesnek is túl kretén vagy. A faszért nem emigrálsz valahová keletre ?,,ruszki,,azer,,kazah,,észak korea,,, Orbán apád testvéreihez ? Te baromarcú lápi móc...
tulipan
Ez a fékevesztett hazudozó mindenáron szeretné a déli államokban tartani a menedékkérőket, miközben ő maga három ország törvényeit sértve szállította saját migránsát ide. A titokban ide csődített migránsai akik orosz ügynökként a fegyverkereskedelembe is bele rángatták az országot, és kísérletet tesznek a Közép amerikai országok destabilizálására is, nemzetközi konfliktus kialakításába is segédkeznek. Minden szégyenletes akciójuk hazaárulással egyenértékű.
Clavigo
@Shikari: 12.44. @nyádat léptesd ki a kupiból,,agyalágyult.Még mindig ő tart el téged,,te szellemi hajléktalan ??
csak úgy....
@Shikari: tibim! te valóban ennyire nem vagy normális? jobb sorsra érdemesnek tartottalak...
csak úgy....
@Shikari: veled? ...mondjuk ,hiába hívsz meg a temetésedre...
kokopelli
@Clavigo: (15:20)
...azért nem,mert Csehországból veszély nélkül átugathat a magyarokhoz! Kibic a
kerítés másik oldaláról! (;-))
csak úgy....
@Shikari: a mosónök és az idióták korán halnak...
csak úgy....
@Shikari: figyusz morzsi ! ma van rád idöm...,probléma?
már évek óta,te vagy a kedvenc hülyém a neten...
tulipan
@csak úgy...: Igazán? Elég nagy a "készlet"...! :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.