Már 773 ezren töltötték ki a családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán a közmédiának.

Az államtitkár szerint a nagy részvételi hajlandóság is azt mutatja, hogy mindennapi életünket, jövőnket meghatározó kérdésről van szó, amely felette áll a pártpolitikai küzdelmeknek.

Dömötör Csaba hozzátette:

az ellenzék részéről sajnos nem kaptak érdemi javaslatokat, ehelyett a konzultációt magát támadták.

Szerinte ennek az lehet az oka, hogy a családtámogatási rendszer jelenlegi formáját is ellenzik, mint ahogyan a kampányban is támadták az adókedvezmények rendszerét és az otthonteremtési programot is

Ez azt is jelenti, hogy a konzultációban nemcsak a jövőbeni intézkedések alapjait jelölhetjük ki, hanem kiállhatunk a meglévő családtámogatási intézkedések mellett

- hangsúlyozta.

Az államtitkár arra biztatott mindenkit, hogy vegyen részt a konzultációban, amire december 21-éig van lehetőség.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az internetes kérdőív csak az e-mail cím általános alakjára (szerkesztésére) reagál, egyébként bármilyen hülyeséget be lehet írni nem beszélve a névről, mely n+1 szer ismételhető. Nos ennyit a kérdőív komolyságáról.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szalai999
---_#_Itt találsz meztelen 18+ lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
menekült
Érdekel még valakit, hogy ez a szemét banda mit csal és hazudik össze?
justhpeter
Én bizony megkönnyeztem a jó hírt, hogy a tízmilliós országban még csak 773 ezer debilnek jutott eszébe ezt a fideSS-kdnp mocskot megválaszolni. Hiába no, fejlődünk. És ha nem lesz meg az 1 milla debil, hát majd a Dörmögő Dömötör lódít hozz.
Eladott Ország
Lehet, hogy a sokak számára életmentő tűzifa és faszén támogatások, esetleg a karácsony környékén esedékes nyugdíjak nem érkeznek meg időben, azonban szenteste már biztosan minden háztartásban jelen lesz a kormány legfrissebb kampánylevele. Miket beszélek? Addig már kétszer visszaküldték. Óriási siker ez, a magyaroknak ugyanis erre van most a legnagyobb szüksége, más nem is számít, ezzel pedig Orbán Viktor is pontosan tisztában van. Kit érdekelnek az otthonaikban halálra fagyó idősek és betegek? A tűzifatámogatás ráér, a nemzeti konzultáció azonban nem várhat. Ha már támogatásokról volt szó, lássuk hogyan járultak hozzá a magyar adófizetők a nem kevesebb mint 66 államtitkár, már amúgy is igen jelentős fizetésének megemeléséhez. A miniszterek saját hatáskörben emelték meg az államtitkárok alapilletményét még májusban, a korábbi 997 000 forintról 1 296 000 forintra. Ezt az emelést minden államtitkár megkapta, tehát ma egyenként annyit keresnek mint 9 minimálbéren tengődő munkás. A korábbi ciklushoz képest majd’ három ember minimálbérével emelkedett a fizetésük, ami pofátlanul magas, ráadásul erről az emelésről gyakorlatilag saját maguk döntöttek.
cikicakk55
Majd akkor dicsekedjenek,ha meg lesz az a 2,6 millió akik állítólag rájuk szavaztak. ebből megint az lesz,hogy Ők mondanak egy számot,aztán ha az ellenzék szeretné ellenőrizni,kapnak rá 10 percet,hogy láthassanak egy csomó magasra feltornyozva pakolt dobozt. Sem hozzányúlni,sem a közelébe menni nem szabad,sőt még lefényképezni sem. Ennyi erővel én is mondhatnám,hogy 5 diplomám van,orvos,ügyvéd,mérnök,pap, és kutató vagyok. Benn van az összes diplomám egy dobozban,de senki nem nézhet bele. Szerintetek elhinnék a Fideszesek?
dr. prédikátor
Én meg már azt hittem hogy legalább 3 ,4 millióan visszaküldték!!!
kereső
Hova küldték ki annak a 2400 családnak a kérdőivét,akiket kilakoltattak? Az Ő véleményüket hogyan kérdezi meg a kormány a "családok védelméről"? Érdekli-e kormányt a válaszuk?Vagy Novák Katalint? Keseredjen meg a szátokban a karácsonyi töltöttkáposzta,és a beigli.
menekült
@dr. prédikátor: Én meg hogy legalább 15 millióan! Én nyertem! :DDD
Klubtag
Nem konzultálgatni kell, a gyermekvállalás, a gyermekek felnevelése, okos, értelmes, egészséges felnőtté válásuk feltételeinek megteremtése a mindenkori kormányzat feladata elsősorban azzal, hogy munkahelyeket teremtenek (nem közmunkásat, nem ragszolgásat, hanem normálisat).
A szülőknek pedig, akik a dolog nehezebbik részét vállalják nap, mint nap meg kell hagyni a jogot, hogy dönthessenek gyermeküket milyen szellemben nevelik: keresztényi, ateista, konzervatív, liberális stb. A kormányzatnak nincs más feladata, hogy a megfelelő, sokszínű intézményi hálózatot működtesse. Joga semmiképpen nincs ahhoz, hogy ebbe a választásba beletenyereljen. Ahhoz meg végképp nincs joga, hogy rosszízű propagandával bélyegezze meg azokat, akik nem tudnak, vagy valamilyen méltányolható okból nem akarnak utódnevelésre vállalkozni. A demokrácia megléte egy társadalomban többek között erről is szól.
Nessy
@cikicakk55: Ha fideszes haver vagy, igen!
Nessy
Kis hazugság, nagy hazugság, statisztika, kormánypropaganda!
Eladott Ország
Az internetes kérdőív csak az e-mail cím általános alakjára (szerkesztésére) reagál, egyébként bármilyen hülyeséget be lehet írni nem beszélve a névről, mely n+1 szer ismételhető. Nos ennyit a kérdőív komolyságáról.
Klubtag
@Eladott Ország: ...meg a 773 ezer résztvevőről...:)))
cikicakk55
Én még fel sem bontottam. Nem is fogom.Bízom benne,hogy jól ég.Sikerült annyi fát összekéregetni a környékről,hogy egy héten egyszer,de ha nagyon hideg van,akkor 2x is begyújthatok. A szomszédok,akiknél gázfűtés van már ide adták. Egy közepes faágat már megspóroltam vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.