Miközben a tüntetők a Parlamentnél néznek farkasszemet a rendőrökkel, a rendőrség közleményt adott ki a szerda esti történésekkel kapcsolatban.

Rendőrség: a tüntetők provokálják a rendőröket, már ötöt megsebesítettek
Fotó: Mohai Balázs/MTI

A belvárosban demonstrálók három csoportra bomlottak – írják.

A tüntetők egy része megkísérelt betörni az Országgyűlés épületébe, amit a rendőrség megakadályozott.

Egy másik csoport a Lánchídra vonult, ahol a forgalmat akadályozza, a rendőrség a hidat lezárta.

A demonstrálók harmadik csoportja a Budapest V., Kossuth téren provokálja a rendőröket, építési törmeléket, hanggránátokat, pirotechnikai termékeket, tojást, és minden mást dobál a rendőrök felé. A megsérült rendőrök száma ötre emelkedett

- olvasható a közleményben.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Őh ,,szegény söndörök,, hát nincsenek EGYÉNI VÉDŐ ESZKÖZÖK NEKIK???
Paizs, sisak. TERMÉSZETESEN NÉV SZERINTI AZONOSÍTÓVAL !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Őh ,,szegény söndörök,, hát nincsenek EGYÉNI VÉDŐ ESZKÖZÖK NEKIK???
Paizs, sisak. TERMÉSZETESEN NÉV SZERINTI AZONOSÍTÓVAL !!!
Rockxy
Jól meg van fizetve a keménymag itt is.
solidedge
2006-ban a békés tüntetők több, mint 100 rendőrt sebesítettek meg.
bencemacska
@solidedge: És a többség lábtörés volt!
Nessy
@papa.49: Az nincs, de a könnygáz már előkerült.
Azért érdekes, hogy egyik video közvetítésen sem látszik a dobálás, pedig az első sorokat mutatják a Kossuth téren. Jelentem ott inkább fiatalok vannak, nem a nyugdíjasok!
Sámannus
nem igaz provokál a tömeg teljesen békésen viselkednek szépen békésen gyülekeznek reggelre megtelik a tér biztosan.
Nessy
@Rockxy: Nehéz elképzelni, hogy nem csak pénzért tüntetnek emberek? Nekem is már annyiszor mondták, hogy Soros pénzel, de a fenébe is, senki nem mondta meg, hol adják a pénzt!
Nessy
Becsületükre legyen mondva, senki nem takarja sállal az arcát, és nem húzott kapucnit. Bár az lassan előkerülhet, kezd hideg lenni.
Nessy
@Sámannus: Inkább skandálnak. Tényleg nem látni verekedést.
Persze nincs kizárva, hogy előkerül majd egy, két focihuligán, akik csak a balhé kedvéért csinálják majd a műsort. Akkor legalább lesz indoka a kormánynak "lépni"!
csak úgy....
Csak egy hülye ötlet,de ezzel az energiával a tüntetök ,miért nem indulnak meg tömegesen nyugat felé? én nem rugdostatnám össze magam a rezsím szarul fizetett és attol már ideges és agresszív rendörseggivel,az biztos!
Nessy
@Rockxy: Ezt írtam! Megjelentek a kapucnis, sállal takart arcú vandálok! Nekik ez csak egy jó balhé! Ez nem a" homo sapiens"!
Inkább nem minősítem őket! Őket avatta Orbán szentté 2010-ben, a 2006-s szereplésükért!
Sámannus
@Rockxy: amit ide hánytál csak egy elterelés az emberek ettől sokkal békésebbek, és te is csak terelsz. A sérülések is provokációtól lehetnek.
Sámannus
@csak úgy...: Mennyet órbányi Moszkába, és csókolgassa a putyinodat.
Nessy
@csak úgy...: Tudod, 56-ban sem indultunk meg mindannyian nyugatra. Lehet, hogy családjuk van, vagy még tanulnak, esetleg idős beteg szülőt kell támogatniuk. Vagy még vannak kisebb testvérek, akik miatt segíteni kell a családi költségvetést. Sokan voltunk, akiknek egyik vagy másik eset állt fenn. Nem hiszem, hogy ma ne lennének hasonló problémák!
A rendőrség a mindenkori hatalom erőszak szervezete! Tőlük mást ne várj! Őket azért fizetjük, hogy védjék a regnáló hatalmat.
csak úgy....
@Sámannus: putyinja ám a köröszt anyádnak,... kapty az eszödhöz! :)
csak úgy....
@Nessy: Ezért is úgy kezdtem,hogy "hülye ötlet"! Különben,ha engem nem szeret a hazám és nem tudok boldogulni,nincs semmim és senkim ,akkor ? A mostani szitut nem lehet és nem szabad 56 hoz hasonlítani,mert akkor,az után valóban évekig nem mehettek haza a "bünösök"
Szerintem fölrázná ,ezt a stadionista kormányt ha látványosan és tömegesen húznának el,nyugat felé a fiatalok!
Nessy
@csak úgy...: Ebben viszont tökéletesen egyetértek veled! Ha ma lennék független fiatal, mint akkor, bizony elhúznék, mint a vadliba! ma már kintről többet lehet segíteni a családnak! Akkor tényleg azzal kellett számolni, hogy talán soha nem látod a családodat.
Bocs, hogy nem olvastam figyelmesebben a beírásodat. :-))
csak úgy....
@Rockxy: persze, nem ezek a hibbant @Rockxy: félék ...a mama kedvenceik!
Rockxy
@Sámannus: Az elején még az volt a problémád, hogy nem dolgoztam.

A videóról meg: vandáléknak tökmindegy, hogy kik vannak kormányon.
Egyébként valóban tökmindegy.
Vagy brüsszelnek kell megfelelni, vagy telavivnak.
Egyik sem barát.
Rockxy
@Sámannus: Ez természetes, hiszen putyinnak nagy szüksége van rám, mert én vagyok az összekötő nevjork és moszkva között.
justhpeter
2006-ban még azt hirdette a fideSS-kdnp, hogy a "nép szava Isten szava". Most mi van fiúk ? Már csak azért kérdezem, mert ti Istent már régen megtagadtátok !
balos
@Rockxy: Látsz itt kopaszt vagy csuklyást?Akkor pedig fogd be légyszi!Ezek az Emberek értünk is tüntetnek és nem fizetésért csinálják!
Gauntlet
Gyanús hogy honnan került fel innen ennyi rohamrendőr.
A, tudták róla
B, vidékről felhozták
C, zsoldosok
papa.49
@szaboria1: OÖszt. van-e rajta AZONOSÍTÓ ???
Aki Én
@Rockxy: Árulja már el nekem valaki, hogy ha az emberek tüntetnek akkor az mindig helyénvaló, jogszerű, békés..., kivétel ha orbán ellen.
Aki orbán világraszóló korrupciója, antidemokratikus intézkedései... ellen tüntet, az hazaáruló.
Miért van az, hogy ha a Kossuth teret hetekre belakják, leamortizálják, orbán kordont bont, autók égnek, TV székházat foglalnak, rendőrök százait sebesítik meg, akkor az totál rendben van és hazafias, mikor orbán ellen tüntetnek, akkor az bűncselekmény az első percben, és egy félóra alatt kiürítik ugyan azt a Kossuth teret?
Akkor elárulod?
Szeretnék én is haragudni ezekre az emberekre, akik végre kiállnak a társadalom túlnyomó többsége mellett, de nélkületek nem megy.
Segíts kérlek!
almalibre
Lássuk, hány munkás ember volt a tüntetők közt: eeeeeeee...
fergeteg
KL józsi ! Akkor megegyeztünk ! 15 busz,20 személykocsi.
Bükkiek meg még amit mondtam. Mire elkezdenek tüntetni ott vagyunk. nem lesz köszönet
amit kapnak majd a liberlbolsevista anarchisták.
Klubtag
@almalibre: ..Igazad van! Menj oda és mérd fel...ugyan nem a Te dolgod volna, hanem egy - a társadalmi problémákra érzékeny kormányé - de ha már ilyenünk nincs, akkor vesd be magad...
meglepődnél, hogy eddigi meggyőződéseddel ellentétben miket tapasztalnál...
advocat
Kedves Ellenzők! És ha majd ledolgoztátok a 400 órát, és nem fizetnek, akkor is ekkora szátok lesz? Vagy ti is benne vagytok? Mert majd mi megmondjuk? Tegyétek! De ti is várjatok 3 évig a pénzetekre, ha dolgoztok, mert marhára ráértek, 15 busz 20 autó? És a munkaidő?
Aki Én
@fergeteg: Jól értem, te most gyáván fenyegetőzöl?
almalibre
400/év = 33 óra/hó = 8 óra/hét = 1,6 óra/nap. Ez tényleg rabszolgasors, hisz ezt nyilván minden munkahely automatikusan be fogja vezetni, a korbácsos rabszolga hajcsároknak nem lehet nemet mondani, és Magyar országon bilincs köt mindenkit a munkahelyéhez. Amúgy ellentétben a tüncikkel, én tudom, miről beszélek, évekig dolgoztam 10-12 órákat túlóra bér nélkül, heti egy szabadnappal, nem azért mert a kormány rákényszerített, nem is azért mert a munkáltató megfenyegetett, hanem azért, mert a helyzetem megkívánta, és mikor a helyzet megváltozott én is váltottam…
Klubtag
@almalibre: ...kedves, elmondanád, megírnád az érintetteknek, hogy az a bizonyos
"váltottam" -od miben nyilvánult meg,,,,nagy kereslet volna erre a megoldásra...persze csak, ha nem jár éhenhalással...
almalibre
@Klubtag: 1. lépés: Közöltem a munkaadóval, hogy amennyiben szüksége van rám, napi 9-óránál többet nem vállalok, és a heti 2 szabadnapra is számítok.
2. Kerestem másik munkahelyet.
cikicakk55
@Gauntlet: ma 8:11
Na épp ezért kéne egy országos sztrájkot összehozni. Akkor a vidéki sünöket nem kéne és lehetne Pestre vinni. Ráadásul a vidéki emberek is épp úgy szeretnének tenni valamit,de nincs pénzük Pestre utazni. Hódmezővásárhelyen Márky- Zay szervezésére minden tüntetésen több ezren vannak és még idősek is. Én is ha tehetem megyek,de Szegedre már nem lenne pénzem átutazni,pedig csak 20 km. A sünök meg belegondolhatnának abba,hogy a tüntetők az Ő gyerekekért és unokájuk jövőjéért is küzdenek. Inkább állnának át a nép oldalára.
Klubtag
@almalibre:...hát ilyen egyszerű lenne???...akkor ezt közkinccsé kell tenni és amelyik munkáltató erre nem szégyenli össze magát, azt sújtsa mélységes megvetés...:o)))
Minek ide tüntetés, meg "hőbörgés"...
almalibre
@Klubtag: Ennyire egyszerű, a munkaadó munkát kinál, adott fizuval és munkakondiciókkal, a munkavállaló pedig rábólint, vagy nem. A jelen helyzet az, hogy lassan munkaerőhiányba megy az ország, így a munkáltatók addig szivatthatják az alkalmazottakat, míg munkaerő nélkül maradnak...
Sullianta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.