A miniszterelnök megkezdte az EP-kampányt. 

Olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége az országnak, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszelt Magyarországon – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel, a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Orbán: az ellenzéki képviselők nem Magyarországot képviselnék Brüsszelben az EP-választás után

Fotó: MTI

A kormányfő a jövő évi európai parlamenti (EP) választásokról szólva úgy fogalmazott: az ellenzék felfogása szerint Magyarországon azt kellene csinálni, amit Brüsszel mond, ezért aki ellenzéki képviselőt küld majd az EP-be, olyan embereket küld oda, akik nem Magyarországot képviselik ott.

A kormányfő hangot adott reményének, hogy több ország polgárai is nagyobb számban küldenek majd nemzetileg elkötelezett képviselőket a brüsszeli törvényhozásba, akik "meg tudják fordítani a jelenlegi széljárást".

A migráció kérdését nevezte a legfontosabbnak, de szólt arról is, hogy a Brüsszel által követett gazdaságpolitika sem előnyös Magyarországnak.

(MTI)

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Putyin Gazdát kell képviselni az EU-ban..Nem igaz Orbán elvtárs ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Elmondtad a kedvenc ,,mikrofonállványodnak,, aki helyben el is élvezett a gyönyörtől ???
Tévedsz megit csutipatkány TI NEM KÉPVISELITEK AZ ORSZÁG ÉRDEKIT, CSAK A PÉNZ SZERZÉS MIATT FONTOS NEKTEK AZ EU. !!!
tudode
Nincs aki LEÁLLÍTSA ezt a HANGOS ÚJSÁGOT, aki kéthetente ahelyett, hogy a kormánykereket forgatná, és a lakosságot tájékoztató újságírókon keresztül TÁJÉKOZTATNÁ az országot, visszahozta Adolf KOMMUNIKÁCIÓS hadállását!
.
Jelen ÜNNEPI kukorékolása alkalmával .. Ü Z E N G E T V E .. Brüsszelnek, mint a pletyós vénembereknél szokás, akik KIÜLNEK a kispadra, oszt onnét üzengetnek, hogy az SÓGOR is megértse.
.
Tehát O1G Viktorovics megoldotta a gordiuszi csomót azzal, hogy
.
-- van az országnak IQ huszár orgánuma,
.
-- oszt lenne OBJEKTÍV újságírás, ha a "falusi gyerek" nem játszaná meg a KUKÁT az újságírók kérdezésekor, és mi van még nekünk, hogy szakadna rá az ég minden áldása
.
-- egy HANGOS ÚJSÁGUNK, aki cvir und cvancing LEMEZLOVASSAL hülyíti Adolfhoz hasonlóan az általa jogszerűtlenűl GÚZSBA KÖTÖTT társadalmat!
.
Ha NORMÁLIS LENNE a kormányzása akkor "csak" akkor foglalhatta volna el a BÁRSONYSZÉKET, ha
.
-- székfoglalóján BENYÖGI, hogy mit kezd a kormánykerékkel, oszt'
-- MANDÁTUMA lejártakor beszámolna, ha lenne miről, MIT VÉGZETT!
.
Egy szónak is száz a vége, verbálisan KIVÉREZTETTE keresztAPUKA módjára az egész országot!
.
Navracsis kösse fel a gatyáját, mert VERBÁLIS golyózáporra számíthat a HANGOSÚJSÁGTÓL, és az ő pénzéhes LEMEZLOVASAITÓL!
tulipan
Sőt, te sötét, barom narancsos dagadék! Csakis az ELLENZÉKI KÉPVISELŐK KÉPVISELIK VALÓBAN Magyarországot!!!
Clavigo
Putyin Gazdát kell képviselni az EU-ban..Nem igaz Orbán elvtárs ?
papa.49
@Clavigo: Remélem már csak tavaszig aztán megkapja a lófejet az ágyába ))))))))))))))))))))))))
Nessy
@Clavigo: Éljen és virágozzék az örök és megbonthatatlan Putyin - Orbán barátság!
papa.49
@Nessy: De csak addig amíg hasznára van, ha már nincs kinyírják mint a papírkutyát, nehogy ugatni kezdjen !!!
kamazuka
Hááát tudod Bácsi!
Mikor a ruszkik haza-t kiáltoztad akkor és akkor ez bejött neked,csupán több millió Honfitársad lett a tönk szélére téve.A felvevő piac megszünt,és bedőltek ezzel a kistermelők a feldolgozó üzemek és sorolhatnám.Most meg nem testszik ez ami van?
Csak nem azt akarod,mondani,hogy tévedtünk ?

Nem!

Ti tévedtetek!
De nem meg,hanem el:
kereső
Magyarország miniszterelnöke, a fidesz elnöke HAZUG O1G!
kakaósbögre
valahogy nem érzem azt hogy ez a zsírdisznó engem képviselne.
Commenter
fogd már be a pofádat csutigci, rekordot döntöttél: a 20-21 század legszégyenteljesebb legótvarabb, legtehetségtelenebb miniszterelnöke vagy, magára valamit is adó országot sehol nem képviselhetnél. Csak rombolásban, hazudozásban és lopásban vagy erős. De abban nagyon.
Jozefina
Elbújik egy sötét fülkében és onnét meri osztani az észt!!! Felháborító!!! Miért nincs bőr a képén kiállni és az ellenzéki vezetőkkel nyilvános vitát folytatni??? Azért, mert nincs egy épkézláb ötlete, egy normális gondolata sem a jelent, sem a jövőt érintően!!! Hát ezért a jól megérdemelt becenév, amit már ország-világ megismert!!! O1G
tulipan
@Jozefina: Papírra nem lehet leírni egy vitát! A narancsos hqrdóhasú meg csak papírból képes megszólalni!
Nessy
Ez a baj, hogy jelenleg Orbán, Szijjártó és a hívei képviselik Magyarországot! Meg is van az eredménye!
tulipan
@Nessy: A szerencsénk az, hogy egyre kevesebben hisznek ezeknek a görényeknek!!!
Nessy
@tulipan: Ne hidd! Épp most hálálkodott egy vén f... Orbánnak a 2,7% nyugdíjemelésért a Híradóban. Azt hittem, rosszul hallok!
tulipan
@Nessy: Agyatlanok nem számítanak a nemmzetközi életben!
tulipan
@durbincs: TE AGYATLAN NARANCSOS SEGGEK KINYALÓ FÉLFAROK ! Hát elnézve téged, te részeges picsogó Ploestit ? csak sajnálni lehet, hogy ezek a hozzád hasonló naracsos, buta seggek képvisedik az országot! ?
nevemnick
,,az ellenzék felfogása szerint Magyarországon azt kellene csinálni, amit Brüsszel mond, ezért aki ellenzéki képviselőt küld majd az EP-be, olyan embereket küld oda, akik nem Magyarországot képviselik ott."
Nos, te Magyarország szégyene: ha a magyar ellenzékiek képviselőt küldenek az EU parlamentjébe, az azt jelenti, hogy tele van a tökük az általad vezetett országromboló, a magyar nép elleni politikádból.
Fájni fog neked, de ők fogják képviselni Magyarországot és népét, a te bandád meg a maffiátokat, ha addig el nem lesztek taposva.
O1G
Commenter
@nevemnick: meg a nagyon magyar Andrea Bockorovát is..
Commenter
@papa.49: a román államfő a zsarnokságról ma:
Klaus Iohannis államfő a forradalom 29. évfordulója alkalmából írt Facebook-bejegyzésében megállapította: 1989 decemberében a románok súlyos véráldozatot fizettek szabadságukért és a demokráciáért, a maga részéről pedig továbbra is harcolni fog az igazság kiderítéséért, a bűnösök felelősségre vonásáért.

"A történelem arra tanít, hogy egyetlen, saját állampolgárait megvető és megalázó rendszer sem lehet tartós. A románok nem tűrnek el többé egy önkényes, hatalmi visszaélésen, korrupción és hozzá nem értésen alapuló, az állampolgárt mélyen megvető kormányzást. Csak úgy tudunk tisztelegni a forradalom áldozatainak emléke előtt, ha határozottan ellenállunk az igazságszolgáltatás és a demokratikus intézmények elleni támadásoknak" - írta közösségi oldalán a román államfő.
Ma közelebb vagyunk az akkori román állapotokhoz mint valaha.
Clavigo
@Commenter: Tőkés román papelvtárs is Magyarországot képviselte,,"nemdebár",,,legalább annyira ,mint az ukrán bocskoros andi..
tudode
Azért a POCAK NÁCI-ke-ka új FRONTVONALAT nyitott az EU-val való szembenállásához.
.
Különben ezzel NAVRACSICSNAK üzent, akiért kár, hogy egy PATÁS ÖRDÖGÖT szolgált, és az EU-ban ellent mert mondani, ha jól emlékszem az un.nemlétező SOROS TERVVEL kapcsolatban.
.
------ Orbán szerint ha Navracsics sem tud a Soros-tervről, az „annál is inkább amellett érv, hogy tudjuk meg”
.
444.hu/2017/10/27/orban-szerint-ha-navracsics-sem-tud-a-soros-tervrol-az-annal-is-inkabb-amellett-erv-hogy-tudjuk-meg
.
----- Navracsics szerint nincs Soros-terv
mno.hu/belfold/navracsics-szerint-nincs-soros-terv-2427126
.
Életveszélyes egy KÉTSZEMÉLYISÉGŰ egyednek ellentmondani. Kösse fel a gatyamadzagját, nem tudni mit fundál ki ellene, mert vétett a fideszes TISZTESSÉG ellen., annak ellenére, hogy köztük is vannak, akik BESOKALLNAK, és a tisztességüket nem adják semmiért annak, aki úgy változik, mint egy KAMÉLEON maratont futva a KÖZPÉNZ, és azért a HATALOMÉRT, amelyet beállítottságánál fogva legalább OLYAN TREHÁNYAN képeSS viselni, mint a rafcsin megszerzett KÖZJOGI MÉLTÓSÁGÁT!
.
Érdemes ezt az esszét vagy micsodát elolvasni:
.
----- ÁNGYÁN, A TISZTESSÉGES FIDESZES LEGENDÁJA ÉS A NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉS TÖRVÉNYGYÁRA
.
kettosmerce.blog.hu/2013/06/26/angyan_a_tisztesseges_fideszes_legendaja_es_a_nemzeti_egyuttmukodes_torvenygyara
.
Valójában egy CSELSZÖVŐ áldozata az országgal együtt még elvtársai is, lassan ölő méreggel, a KIFÁRASZTÁSSAL!
,
Mivel sajnálatos módon
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+Viktor+betegs%C3%A9ge&oq=Orb%C3%A1n+Viktor+betegs%C3%A9ge&aqs=chrome..69i57j0.9863j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
----------------------
.
ENNEK az embernek NAPONTA KELL saját magát legyőzni!
.

.

.

.

.

.
papa.49
@Commenter: Ott nem is lesz még egyszer Csauizmus !!!
papa.49
@Clavigo: Ezt a tetűt nem is emlegesd hányni lehet tőle !!!
tulipan
@durbincs: Te kretén narancsos segglyuknyaló. félfaroknyi Sügér, Te Ploesti picsogó! Nagyon helyesen mondád, mint pl. a DK-Nidermayer is
tulipan
@Shikari: Ennek a hasas hülyének a,minden hazug szövegének az ellenkezőjéről az "emútnyücév" alatt, nap mint nap, HIÁNYTALANUL megggyőződtem, IGY HÁT éppn ezért, NA MEG, meggygőződésem szerint is, SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SEM SZAVAZNÉK NARANCSOS ÚJKOMMUNISTA-NÁCI JELŐLTRE!!!
kereső
Van pofája! Hogyan képviselheti Magyarországot!!! Bocskor Andrea,Tőkés püspük, Schöplin György?,fideszes szinekben az EP-ben? Ukrán,román,angol állampolgárok! Magyarország még mindig nem EGYENLŐ!!! orbánnal és a fidesszel!
kereső
@durbincs: tehetem nem? Halfarok,hagyjál már ezzel a hülyeséggel Ploestiek???Nincs újabb lemezed, vagy csak elakadt a tű?Cserélj- "nyergelj,fordulj!!!"- mert rosszul jársz.
kereső
@durbincs: nem vagyok vallásos!, csak hivő lélek. Majd egyszer megérted,vagy nem. Finom zserbós szaloncukrom van- mindjárt jobban elvisellek,ha bekapok egy szemet.
kolnidre
A gyerekek türelmetlenül várják a karácsonyt,én meg azt,hogy már hallani se lehessen rólad,aki több millió becsületes magyar ember életét tette tönkre.
magyarbakancs
"Orbán: az ellenzéki képviselők nem Magyarországot képviselnék Brüsszelben az EP-választás után"
Orbán úr és díszes bandája Brüsszelben a saját zsebét képviseli keresztény áhítattal lop,csal,hazudik.
Eladott Ország
Lejárt már az időd, rohadt, bűnöző csúti cigány!
Commenter
@papa.49: hát nem. 29 év után vádat emelnek Iliescu ellen is.
Eladott Ország
@Commenter: “Összenő, ami összetartozik”
papa.49
@Commenter: Ritka szemétláda volt az is megérdemli !!!
Commenter
@papa.49: átállt. ennyit tett. Vajon miért is lett a házaspárt halálra ítélő bíró öngyilkos? Egy csomó megválaszolatlan kérdés maradt 29 év után is. Azért másoltam be ide mert tegnap sok Ceaus-Orbános molino, tábla, plakát stb. feltűnt. Nyilván a 89-es csuti se gondolta volna soha hogy egyszer a Kárpátok II.sz géniuszaként emlegetik majd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.