Európa-eszme egykor és ma címmel tartott előadást Bayer Zsolt a XV. kerületi Hubay Jenő Zeneiskola és Alapfokú Művészeti Iskolában – tudósított a 444.hu.

A rendezvényt többször is megzavarták, mint korábban megírtuk, Gulyás Balázs aktivistának is volt pár keresetlen szava Bayerhez, de a fő attrakciót egy csapat Soros-maszkot viselő fiatal momentumos jelentette. 

A demonstrálók a pódiumhoz mentek, szivacsokat és mosogatószert dobáltak Bayer Zsolt felé ("Mossa ki a száját!"). Sokáig nem állhattak a közönség és az előadók között, megjelent ugyanis Bede Zsolt fociultra, és sorra letépte a fiatalok maszkjait, majd távozásra bírta őket.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
@Shikari: Ez egy visszafogott, kulturált akció volt. Tudnék neked példát mutatni milyen az mikor fideszes ultrák mennek be egy kormánykritikus rendezvényre. Hozzájuk képest úriemberek voltak ezek a fiatal demonstrálók.
balos
@Shikari: nyilas köcsög létedre képes lennél össze butorozni egy ilyen "tenyész"bikával?Echte nemzeti viselkedésre vall!Már a törököket is ezért vettétek be a családotokba!
Maxipocak
@Shikari: már bmegint itt vagy te fideszgeci? Téged kéne fopánbaszni egy szögesléccel. Meg a hasonszőrű kis patkányokat mint ezt a pesti trőger szarevőt.
staro2
Főállású fociultra a kubatov fizetési listáról?
nevemnick
Köcsögöcske, hamarosan te is sorra kerülsz.
No, de a narancsos törvénykezés szerint oktatási intézményekben tilos politikai rendezvényeket tartani. Akármilyen címet is adhatnak a rendezvényre, a büdösszájú csak arról pofázik.
steve82
@Shikari: Kinek irogatod a baromságaidat, te bérelt gerinctelen sz*rkupac troll???
Cicamama55
A 2006-os osztag oszlopos tagja volt netán?! :(((((((
Aki Én
@Shikari: Nekem meg a háttérben látható nézősereg tetszett. Hamarosan itt a generációváltás, aztán szaladhattok amerre láttok.
A mai fiatalok már gondolkodnak pechetekre :)
colibri
Tán fizettek érte, hogy ez a sok unatkozó nyugdíjas teleülte a termet? Tényleg nagy a baj a fejekben, ha nem találnak Bayernél normálisabb elfoglaltságot maguknak!
Yoda69
Ez a naci fos ott volt a teve szekhaz szetveresenel is, amiert a fideSSes fuhrer kituntette a nemzet hoseve.
bencemacska
Hány év börtön van a "fociultra" háta mögött.
Csak olyanok őrzik a fideszes irodaházakat, a fideszes vezéreket! Lehet, hogy a "família" lányait is???
namihami
A futbalszurkolók értelmisége. Pont mint a játékosok és a játék minősége.
justhpeter
Még is ki menjen Bayer fórumára, ha nem a hasonszőrűek.
SystemError
@Shikari: 10:57 úgy úgy, "meleg szarig" Zsoltinak!
simmering73
Csak kérdem, hogy ez az illiberális csótány (sikari) ez nem dolgozik, hogy állandóan itt vergődik egész nap?
tudode
Olyan lett ez az ország, mint egy ZSIBVÁSÁR!
.
Vajon ez a KOPI mit kapott ezért annak sötétségében, hogy O1G-nek vannak nála JOBBAN VISELT farmergatyásai is
.
www.google.com/search?q=Sz%C5%91ke+Szab%C3%B3+Ferenc+kit%C3%A1lal&oq=Sz%C5%91ke+Szab%C3%B3+Ferenc+kit%C3%A1lal&aqs=chrome..69i57.10527j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
A VAJDA pedig meztelen!
.
Aki miatt a BENSZÜLÖTTEK egymás farkasai lettek, miközben a O1,2---G"-k cuccolnak!
Zeta
és nincs semmi köze a fidesznek az ultrákhoz, ahogy nem volt köze 2006 ban sem?
SystemError
@Shikari: Mi ennél sokal jobb filmet fogunk végignézni, arról ahogy pórázon vezetik a csillagba a szerelmeidet. Talán, ha szerencséd van akkor még engedélyezik a szexet a látógaton..
Borsodi
Báyer ezek a fiatalok még rászarnak a sírodra.Hiába vigyáznak rád feszengő vitézek a sors,és isten megbüntet.Sajnálni valóak azok az emberek akik egyáltalán meghallgatnak.
SystemError
@Shikari: Miért mit gondolsz meddig lehet utópiában tartani egy országot, örökké... ?:) A történelem alapján igen kicsi esélyekkel fog itthon megőregedni a geci
Már most csak maffia módszerekkel áll fel nektek. Innen már csak a fal felé tudtok menni... elnyomással és még több áldozatral. Hidd csak, hogy kurva nenők vagytok. A póráz ott lesz, lehet nem holnap, még az is lehet, hogy nem a következő választáson.. Fiktív számla működik fiktív állami szervekkel. Én csak örülök, ha ilyen kis önteltek vagytok, mert arra már régen nem figyeltek, hogy demikráciában is működik-e Tiborcz vagy a többi hazaáruló tolvaj geci.
surdilloFUJT
@Shikari: NEM ujra válasszák,hanem csalással megoldja a tetü,hogy oda billenjen a mérleg!!!De jön kutyára dér,ébrednek a fiatalok,készüljetek!!!
Sámannus
Szarházi fidesz a sport minden szereplőjéből bohócot csinyál.
SystemError
@Pegero: Mármint a "Takony Emberek Klubjára" gondolsz. Persze van egy másik TEK is, de az majd a Kubatovra fogja rárúgni az ajtót és minden kis bértroll nevét elhozza...
SystemError
@Shikari: Így kormánypropagandát felszopni senki nem tud, mint te. Igazi jó fideszes vagy. Még sokra viheted. Lehet előtte még elmehetnél temetkezési vállalkozónak és akkor már Viktor bízna benned.és nem csak egy utolsó csicska hangya bértroll lennél. Persze csak amig van fidesz
SystemError
@Pegero: Azta, ezt a szellemes poént jól ide vágtad! Oviban csak nyálad folyt mi, ha most ezen a szinten vagy. Tényleg honnan szednek össze titetek bértrollnak? :) Mondjuk ahogy a fidesz náci logikát ismerem, akkor a kevésbé sikeres embereket emeli irodai munkába, hogy igazi parncsra csicskák legyenek..persze ettől nem lesz agyatok :)
SystemError
@Pegero: Pontosan erről a szellemi szintről beszéltem igen! :)
nezelodo
Nemsokára csapatosan jönnek, és nemszeretem emberek kirakatait törik? Bevált módszer volt hajdan az "SA" öfőméltósága példaképénél... De a vezérük is amolyan simicskásan (Zarándokosan) végezte. Meg az is aki leszámolt a hajdani testi lelki jó baráttal.
SystemError
@Shikari: Minden kis faszú náci így kompenzál? :)
SystemError
@Shikari: Bocs a fideszes jelző lemaradt, bár az mindkettőt magában foglalja.
SystemError
@Pegero: Csillámpónis képek is vannak az oviban?
SystemError
@Shikari: Néha összekeverem már a jelzőket, hogy lopni, csalni, hazudni és még sok más, ami igazából mind fideszes gyűjtőfogalmak. Legközelebb majd csak ennyit írok, hogy fideszes abból mindenki tudni fogja :)
kakaósbögre
mindenesetre érdekes március 15-nek nézünk elébe.
SystemError
@Shikari: Igen azt azt látjuk, hogy trendin szólva a letisztult, minimalita nézeteket szereted...:) Pont ilyen a sitt is. Szeretni fogjátok!
SystemError
@Pegero: Tessék erre adtam egy luke-ot! :)
SystemError
@Pegero: Te nem fogod ezt a melót sokáig bírni..:)
SystemError
@Pegero: Tudod, ez olyan mint amikor egy állásinterjú után összenéztek és azt mondjátok. Á ez itt ki fog csinálódni. Nem neked való ez, be fog szippantani és odaleszel abban a közegben hidd el. Az anyjukat eladó Shikakáknak ez kiugrási lehetőség, de te szerintem ha 20 lehetsz. Ne baszd el az életedet. Persze játsszuk el, hogy nem érted miről beszélek...:)
SystemError
@Shikari: Nem voltál még TEK-es pórázzal tárgyaláson ugye? :) Nagyon várom! :)
Lepényleső
...miközben az országot előrevivő generáció támogatta ebben a felemelő helyzetben,
amit eddig is lehetett látni,de csak a diktatúrákat feldolgozó filmeken?
SystemError
@Shikari: Nagy pofád " virtuális munkatárs" .Ilyen, amikor a suta proli 888-as meló miatt azt hiszi, hogy valaki..:) Egy senki hangya vagy, aki megemészti Habony spermáját és ide hányja ki..
SystemError
@Shikari: Nem én fenyegetőztem elvtelen csicska módjára és nem nekem van elvtelen csicska melóm:) Persze értem, hogy reggelente próbálsz tükőrbe nézni valami öntömjénező szöveggel..
SystemError
@Shikari: És az számít egy propagandistánál..? Egyáltalan egy szavad is számít
itt szerinted? . Persze te elvégezted a munkádat, de azt, hogy ez nem egy kontraproduktív agyfasz valójában az más kérdés. A lényeg, hogy reggel a tükörben te elhiszed...:)
SystemError
@Shikari: Én leszarom, hogy mit gondolsz, téged meg úgy sem vesz senki komolyan, de szíved joga párhuzamos valóságokban élni :)
SystemError
@Shikari: A fekély ti vagytok, tolvaj, hazug, saját nemzetetek meglopó és megvezetető tetves náci-komcsi gépezet. Nem veszed észre, hogy a legtöbb fidesz vezető már csak a komplexusai miatt maradt.Vagy mert keresztbe áll a szene, vagy gnóm kobolod vagy mert egy jogállamban utcaseprő lenne, mint te is. Viktor is egy bizonyítási vágyas szociópata. Beteg, genbyes pattanás vagytok a nemzet arcán, de ki lesztek nyomva...
SystemError
@Shikari: Ne izgulj, most egy életre megismerte a fideszt a nép és hogy néha igazat is adjak tök jogos amit írtál. Nem tudom honnan veszed amúgy, hogy mszp szavazó vagyok voltam, de még csak nem is szavaztam az szdsz-re. Na most mi van megálltak a kerekek. Képzeld még a fideszre is szavaztam, amikor te még úszkáltál. Akkor még "emberek" és elvek voltak a fideszben is, de minden pártban félretéve a kötelező politikai ellentéteket Azért gondolom, hogy akkor még gondolat voltál, mert ha ismerted volna a fideszt akkor és azt ami előtte volt az ország történelmében, akkor a veled született náciságod is arra ösztökélne most, hogy a pénznél többet ér a becsület,család, otthon és egy gerincre épülő ország, de hát te nem ilyen vagy igaz? :)
SystemError
@durbincs: Nem bírod a hideget a Nagyvárad téren mi te kurva? Nem adok higítot, tegnap reggel is a parlament előtt ébredtél szaros kézzel és most rám vagy mérges. Hol a fa főnök?
SystemError
@durbincs: Gondoltam, hogy nálatok is ilyen fillérbaszó a fidesz, hogy kiszámlázzák a trollkodást 10x annyiért, közben meg 20e-ért alkalmaznak fogyatékosokat. Te ballonkabátos kopasz szatír!
SystemError
@durbincs: Hány hónapja nyomod már ezt 8 órában mint egy agyatlan retardált, akinek belefostak a fejébe. Szerintem van az egy év is már. Durva lehet a helyzet már az irodátokban..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.