"Kibújt a szög a zsákból" – fogalmazta meg Takács Szabolcs miniszterelnökségi államtitkár a textilipari törvényszerűséget.

A Soros-hálózat és az Európai Bizottság közötti kapcsolat létezése ismét egyértelművé vált azáltal, hogy utóbbi rögtön megtámadta a magyar kormányzat újabb tájékoztató kampányát – hangsúlyozta Takács Szabolcs miniszterelnökségi államtitkár, miután európai uniós kollégáival találkozott kedden Brüsszelben.

A tagállamok európai ügyekkel foglalkozó minisztereinek ülésén ismét napirendben volt az alapszerződés hetes cikke szerinti, Magyarországgal szemben megindított jogállamisági eljárás ügye, immár negyedik alkalommal.

Államtitkár: egyértelmű a kapcsolat a Soros-hálózat és az Európai Bizottság között

Fotó: Illusztráció/YouTube/Magyarország kormánya

Takács arról számolt be, hogy Frans Timmermans, a bizottság első alelnöke "magáról megfeledkezve, gyakorlatilag bekiabálva", egy másik napirend pont alatt hozta fel a kormányzati kampány kérdését, figyelmen kívül hagyva az eljárási szabályokat.

"Kibújt a szög a zsákból" – fogalmazott.

A Miniszterelnökség uniós ügyekért felelős államtitkára a brüsszeli bürokrácia, a migrációpárti elit csúcsjelöltjének nevezte a holland politikust.

Úgy vélekedett, hogy ezen elit az Európai Uniót bevándorlókontinenssé akarja alakítani, amiben szövetségesre találtak a magyarországi ellenzékben is, a győzelem érdekében pedig még azt is elfogadják, hogy "a magyar szocialisták szövetségre léptek a szélsőségesen rasszista és antiszemita Jobbikkal".

Kiemelte: Timmermans azt próbálja elhitetni, hogy elfogulatlan módon tudja képviselni a bizottságot, miközben mai hozzászólásaiból is sütött a magyar kormánnyal szembeni ellenszenve.

"Timmermans mai előadása, mai performansza teljesen egyértelműen arról tanúskodik, hogy rendszeresen találkozik Soros Györggyel, a Soros-hálózat által támogatott NGO-kkal (...) Ez a leginkább kézzelfogható bizonyítéka annak, hogy amit mi mondunk, az a valóság" – jelentette ki.

Takács Szabolcs a Bizottság alelnökének vádjaira reagálva a Tanács ülésén elmondta: Frans Timmermans a mai szereplősével is azt bizonyította be, hogy – különösen a hétvégi, budapesti kampányszereplése után – nem tudja kettéválasztani a bizottsági funkcióját a politikai ambícióitól, ami miatt fel kellene függeszteni a bizottsági szerepvállalását, ahogy a magyar Kormány ezt kérte is.

A migrációpárti erők által megszállt uniós intézmények attól tartanak, hogy a májusi európai parlamenti választáson megerősödnek a bevándorlást ellenző erők, és ezért addig is mindent megpróbálnak annak érdekében, hogy a politikájukat ráerőltessék a tagállamokra. Az ezt ellenző országokat pedig politikai zsarolásnak, pénzügyi fenyegetésnek és nyomásgyakorlásnak vetik alá – tette hozzá Takács Szabolcs.

Varga Judit, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára közös sajtóértekezletükön "újabb Soros-szeánsznak" nevezte az ülést.

Folytatódik a migrációpárti politikusok kampánya, a nyomásgyakorlás fokozódik, egyre agresszívabban támadják Magyarországot bevándorlásellenes politikája miatt – közölte, egyebek mellett átpolitizált folyamatot és kettős mércét emlegetve.

Az MTI kérdésére válaszolva pedig elmondta, a júliusban kezdődő finn EU-elnökség nyilvánvalóan az eljárás gyorsításában érdekelt az eddigi nyilatkozatok alapján.

Hozzátette, arról például senki nem beszélt, hogy előző heti budapesti látogatásán Timmermans a jelenlétével jóváhagyta a magyar "posztkommunista baloldal és az antiszemiták összefogását".

(MTI)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igazi orbáni államtitkár vagy; ésszel nem lehet gyanúsítani! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
igazi orbáni államtitkár vagy; ésszel nem lehet gyanúsítani! =))
simmering73
Nektek teljesen egyértelmű a kapcsolat a Pszichiátriai Intézettel (OPAI leánykori nevén OPNI). Bennetek nem kiengedtek, ti kiszöktetek.
Commenter
@papa.49: ennek az EP kampány címén folytatott plakát hadjáratnak nagyon rossz vége lesz:
Megint azt a Soros Györgyöt igyekszik befeketíteni (most már Juncker-rel együtt) aki épp a múlt héten figyelmeztetett a populista veszélyre ami Európát és Európa egységét is veszélyezteti. Koránál és élettapasztalatánál fogva érdemes lenne odafigyelni Soros Györgyre aki elég sok minden csak nem ember és Európa-ellenes.
A legújabb "dizájnos"plakát már az Európai Néppártnál is betette a kaput és lehet, hogy nem várják meg az EP választások eredményét, hanem életbe léptetik a harmadik "forgatókönyvet" és már most kiteszik orbánt és a fideszt a pártcsaládból.
Vagy meg sem várják a 7. cikkely szerinti eljárást és Magyarország mehet Nagy Britannia után-de nem önszántából.
human
@papa.49: Így később hivatkozhat rá, hogy parancsra tette.
papa.49
@human: Most leírom újra amit már párszor megtettem SENKIT NEM MENT FEL A CSELEKEDETINEK KÖVETKEZMÉNYEI ALÓL AZ, HOGY PARANCSRA TETTEM !!!
Legalábbis szerintem nem !!!
arcmás
Mennyi jó embert abortálnak a világon, ez a geci meg megszülethetett, és csak a szar folyik ki a száján.

Most már tényleg bántani kell ezeket fizikailag, mert nem értenek a szóból - ezek a nemzetgyilkosok.

Harcoltok mindenki ellen, háborút akartok mindenkivel szemben?
Legyen így !!!
Megkapjátok, mint üveggolyót.
Nessy
Azért egyet nem értek. A kormány minden engedély, hozzájárulás nélkül óriás plakátra tesz fényképeket, és ír alá nem helytálló szöveget.
Aztán megsértődik, ha ezt szóvá teszik. Ellenkező esetben ennél kevesebbért szokta berendelni Szijjártó a nagyköveteket, és emeltek panasz mindenhol, mindenkinél.
kereső
Milyen jó pénzért hazudik ez is bele az arcunkba.
nevemnick
Nem kell sokáig várnunk: hamarosan mindegyik biszbasz begolyózik, most tényleg összefogott az ellenzék. A lehetőség az igazi kétharmadnál.
Grafix69
Hát baszki , ha leírod ,hogy Petike egy faszkalap és ráadásul nem is igaz akkor Petike megtámadja azt , parasztok.
advocat
És az az őskommunista néppártos is! Mindenki ellenünk van! Mert a világ hülye, csak nekünk van... Mink is?
csipetke
Ez olyan gusztustalan,hogy Sorosra mindig mindent rá lehet fogni,mögé bújva lehet genyó dolgokat megtenni,milliárdokat elkölteni a közpénből az évek óta tartó nevetséges,és beteges Sorosozásra...És az 1bites agyatlan még mindig benyalja.
kokopelli
@csipetke: Én mindig arra gondolok,hogy a "jogi világhatalom Magyarország" nem ismeri azt
az alapját a jognak,hogy "nem nekem kell bebizonyítani,hogy mit nem csináltam",hanem a vád-
nak,hogy mit csináltam!" Fényképek ,szereplések,találkozások,beszélgetések XY-al,stb..stb!Nem
akarom elhinni,hogy a magyar nép többsége annyira hülye,hogy ezt ne tudná,amikor semmi mást
nem néznek (rokonaim,barátaim,ismerőseim) mint a bűnügyi sorozatokat!Lehet,hogy a Sorosnak
van még egy pár ikertestvére?.(csak szóltam mert úgy tűnik,hogy máshol máshogy mennek a dol-
gok!)
justhpeter
Délben hallottan a Kossuth rádió hírműsorában ezt a Takács nevű jóembert. Ugyanolyan demagóg mint a többi, kitekintés semmi.
verőce21
Timmermans azt próbálja elhitetni, hogy elfogulatlan módon tudja képviselni a bizottságot, miközben hozzászólásaiból sütött a magyar kormánnyal szembeni ellenszenve.
Mert ők fokoznák a bevándorlást Európába...(Még a választásokig lévő kis ideig.)
csipetke
@kokopelli: 13:35 Miután Birnbaum nyilatkozott nemrég,hogy Finkelsteinnel együtt ők találták ki a fidesz ellenségképét,és arra akkor Soros pont megfelelt.De most,hogy kiderült ez a dolog,még most se szégyellik ezt tolni ezerrel.A gond az,hogy Julis-Maris-Bözsi stb nénik Bivalybasznád-alsón csak a királyi tv-t nézik,orbán mocsármédiáját a sok álhírrel-hazugsággal,és ezért,az ilyenek miatt tud még létezni a fidesz.De szerencsére ezek egyre kevesebben vannak,úgyhogy szerintem látni azt a fényt az alagút végén.
kokopelli
@csipetke: ...én is idéztem már a Zorbán-imádóknak,de nem reagáltak!A két ß@rkavaró
sem tudta tovább nézni,hogy milyen bunkók a megrendelőik!Túltolták a szekeret,ill. a türésha-
tárt átlépték a szorgalmukkal! Az még kínosabb,hogy nem is akarják bevallani!(hülyeség+szor-
galom együtt=SOS!) A hülyék még hazudni sem tudnak konzekventen!!!
nezelodo
@kokopelli: Azért még ők is hagytak rést, az egész pályás letámadás során. Ott van pl. a Ludas Matyi története. Várom, hogy mikor írják át Orbánék, hiszen milyen jól festene, ha a vásári forgatagban nem azt kiabálná a legény, hogy "én vagyok Ludas Matyi", hanem azt, hogy " Én vagyok Soros György!" Akkor aztán jogos lenne, hogy a vármegye összes hajdúja üldözőbe vegye.
Rá kell bízni a Habonyra, és jó kokócsík felszippantása után valamelyik őrzött vitrinjében csak találnak rá "irodalmi hagyatékot", Wass Albert, vagy Nyírő J. műveire hivatkozva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.