Brüsszel a bevándorlást ösztönző javaslatokat elhallgatja, a központosított menekültügy tervével pedig kiszolgáltatná Magyarországot a migrációnak – mondta a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Dömötör Csaba kiemelte többek között, hogy januárban az EU 60 ezer migránsnak küldött utalást a nekik kiosztott 30 ezer bankkártyára, a német kancellár pedig többször is említette, hogy a nemzeti jogkörök gyengítésével jár az uniós határvédelmi ügynökség megerősítése. A Frontex – tette hozzá – a tervezett 10 ezer fős állománnyal sem tudná megvédeni a határokat, de a brüsszeli vezetés nem is határvédelemben, hanem "határmenedzsmentben" gondolkodik. A tájékoztatási kampányban a kormány arra is fölhívja a figyelmet, hogy az Európai Parlament 570 milliárd forintnyi támogatással növeli a bevándorlást támogató szervezetek juttatásait uniós közpénzekből – közölte.

Dömötör Csaba: Brüsszel elhallgatja a bevándorlást ösztönző terveket

Fotó: kormany.hu

Dömötör Csaba megjegyezte, hogy a menekültkérdés az Európai Néppártot is megosztja, mivel tagjainak egy része a migrációt egységesen támogató baloldali és a liberális pártokhoz igazodna. Az államtitkár ezért a "megfelelési kényszer" mérséklését és a kereszténydemokrata értékek erősítését szorgalmazta a jobboldali pártszövetségen belül. Megdöbbentőnek nevezte egyúttal, hogy egyes külföldi vélemények az afrikai túlnépesedésre hivatkozva tartják károsnak a családvédelmi akciótervet, vagyis a családpolitikát a bevándorlással akarják összekapcsolni.

A kormány a migráció helyett az itt élő családokat támogatja, ezért néhány héten belül a falusi csok részletszabályait is kidolgozza – jelentette be Dömötör Csaba. A tervek szerint az egy gyermek után járó 600 ezer forintos, a két gyermek után járó 2,6 millió forintos, valamint a harmadik és a további gyermekek után járó 10 millió forintos támogatást használt ingatlan vásárlására, bővítésére és felújítására is fel lehetne használni az 5 ezer fősnél kisebb települések közül ott, ahol 2003 óta az országos átlagnál erőteljesebben csökkent a lélekszám. Az államtitkár szerint az intézkedések jól illeszkednek a Magyar falu programba és kiegészítik a nemrég bejelentett családvédelmi akciótervet.

A gyermekvállalás támogatásával – mint fogalmazott – Magyarország hosszú távú jövőt szeretne a Kárpát-medencében, és visszautasítja az európai elit önfeladó gondolkodását.

(MTI)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

arcmás
A Fidesz nem szavazza meg SOHA a bevándorlást korlátozó, legálissá tévő terveket (ha már van ez az új képződmény az idők zavarában, legalább legyen legális).
Orbánék abban érdekeltek, hogy ne szűnjön meg a migráció, mert ebből élnek dúsgazdagon, Európa,és a mi közpénzünkből.

O1G
D1G
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Idióta barom, ti meg elhallgatjátok, h hány bevándorlót/migráncsot/ letelepedési kötvényes bűnözőt, bukott, maffiózó, börtön elől menekülő politikust menekítettetek ránk meg Európára.
arcmás
A Fidesz nem szavazza meg SOHA a bevándorlást korlátozó, legálissá tévő terveket (ha már van ez az új képződmény az idők zavarában, legalább legyen legális).
Orbánék abban érdekeltek, hogy ne szűnjön meg a migráció, mert ebből élnek dúsgazdagon, Európa,és a mi közpénzünkből.

O1G
D1G
tulipan
Te baromarcú Dörmike! Ti narancsos hiénák meg, HAZDOZTOK, minden nap, minden percében, még álmotoban is!
hirklikk.hu/kozelet/fojtogat-az-orban-problema/347641/
magyarbakancs
"Dömötör Csaba: Brüsszel elhallgatja a bevándorlást ösztönző terveket"
A magyar kormány képviselői nem dolgoznak Brüsszelben?
Nem ülnek ott a bizottságokban.?
Vagy meglátnak egy Magyart és mindenki dugdossa a papírokat előlünk idióta marha,barom?
desiro
dörmög a dömötör, olyan mint hat ökör. Beszélj 1 kicsit a 300 venezuelai emberkékről, meg a többi általatok behozott jól fizető migráncsról és tömjé zsótti haverjáról aki itt bujtattok.
desiro
Ezt a kielégült vigyort a képén, bizti most elégítette ki O1G-t.
Clavigo
" Eszem " azt a kalács képedet,,te kretén.
justhpeter
A fideSS Magyarország első számú migrációt támogató szervezete. Igaz csak a pénzes bevándorlókat támogatja.
Eladott Ország
Csak azt nem értem, hogy ha ennyire stabil a minden is, az állampárt népszerűsége szárnyal, mint a turul, akkor mi a túróért kell napok óta a Frans Timmermans nevű patás ördöggel riogatni az egysejtűnek nézett híveket. Az összes házi agysebész műhely, az összes sufniszakértő, az összes fideszes felolvasógép ezen hörög. Hogy idézem most például Dömötör Csaba nevezetű Rogán-alattvalót: kíváncsi, hogy az Európai Bizottság bevándorláspárti alelnöke hogyan viszonyul ahhoz az MSZP-hez, amely az antiszemita Jobbikkal (!) készül együttműködni. Nem tudom, hányan látták Soros emberét tegnap este Krug Emíliával beszélgetni az ATV műsorában, szerintem mindenképpen érdemes rászánni 20 percet, és levonni a tanulságokat belőle. Sok egyéb mellett erre is választ kapnak belőle -bár az óbégatás abbahagyásához aligha lesz elegendő- az álszent kormánypárt neves képviselői.
www.facebook.com/atv.hu/videos/606640903140324/
kereső
Egyem a zuzádat "dörmögő dömötör"! Mi nem vagyunk "brüsszel"? Mi nem vagyunk az únió tagjai? orbán nem ül ott az Európa Tanácsban? Navracsics nem tagja az Európai Bizottságnak?/brüsszel!!!/.A fidesz képviselői nem ülnek ott az Európa Parlamentben?
És ha már elhallgatás- a magyar kormány miért is hallgatta el, hogy teljesitette a kvótát? A magyar kormány miért is hallgatta el-és nem kommentálja az únió minden erőfeszitését a migráncskérdés megoldására, amit a fidesz rendre opponál? A magyar koormány miért is hallgatta el a venezuelai"magyarokat"? A magyar kormány miért hallgatjja el, hogy orosz pénzmosodát-és hirszerző központot telepit Budapestre? A magyar kormány miért is hallgatja el a VALÓDI oktá az MTA kicsinálásának? A mmagyar kormány miért hazudik folytonosan? -Na ez a legfőbb kérdés, ami jobban érdekel, hogy mit csinál "brüsszel",vagy mit nem csinál.
papa.49
Dörmögődömötör, megint a hashajtó helyet az észhajtót vetted be EL IS MENT AZ ÖSSZES MEGLÉVŐ ESZED (nem volt sok, egy árva bit) !!!
Akkor a csutikretén miért ír alá mindent Brüsszelben, aztán itthon meg veri a nyálát, persze tudom mert NEM NEKI CSENGET A KASSZA, mint a kötvényes terroristák esetében !!!
Eladott Ország
Falusi és nem falusi csok: Ja, kedves kismamák három év múlva az átadott lakásokra már nem 5, hanem 27 százalékos áfát vet ki az állam. Ezt is pofán vágják, nyilván a készpénzes befektetők már jól meggazdagodtak eddig, ők nagyban élvezték azt, amit a családoknak találtak ki. Mindig így van ez Orbánisztánban, oda dől az extraprofit, ahol nem viskóban rágják a küszöböt. Értem én ezt a csok-mizériát, hiszen ki vannak szolgáltatva a fiatalok az államnak, és szerintem, sokan gondolkodás nélkül belevágnak a sok milliós hitelbe. Csakhogy éppen a legrászorultabbakon nem segít semmiféle csok. Nálunk kétféle lakás ötletelés van: gazdagodjanak a gazdagok; a szegényeket, a hajléktalanokat el kell takarítani az útból; a középosztály vesszen bele a kilátástalanságba, vagy adja oda magát hosszú-hosszú évekre a bankoknak. Igen, lehet, hogy a mérges kismama a férjével együtt szépen fölneveli a harmadik gyermeküket is. Kerül, amibe kerül. Lesznek még rémséges napjaik, mert abban ne legyenek biztosak, hogy nem éri még meglepetés őket – egy másik törvény vagy ennek az elsöprése. Orbánnal soha nem lehet kiszámíthatóvá tenni az emberi életet. Jöhet még családokra dér, és akkor a párok csokolózása rámehet az édes csókolózásukra is. A házukon kívül.
kokopelli
Ez a fajta "politikusi" degeneráltság a kisgyermekek feleselését juttatja eszembe!
"Tudom!..csak nem mondom meg!!" Az benne az félelmetes,hogy egy pártnak nem nevez-
hető tolvajbanda ezt felnőtteknek is el tudja adni a XXI -században!Régi magyar népbeteg-
ség évszázadokon keresztűl lábon szájhagyomány útján kihordva? Még a kártyában is érvé-
nyes: "Döme teríts,vagy kuss!"
tudode
Köszike Döncike visszahozta az ifjúságomat azzal, hogy zavarosan KORHOLJA a nyugatot, azaz saját magunkat, mivel onnan jön a LÉ, de mire az alattvalókhoz JUTNA letartóztatják a NER gyerekek, ellentétben az oroszok LEGVIDÁMABB BARAKKJÁHOZ!
.
Ajánlás! Lesz szíves a SZÁJKARATÉJÁVAL kiérdemelt bársony hokedlin NYUGTON MARADNI, és áttanulmányozni a NER-katonák által nehezen felfogható MIGRÁNSKÁRTYA történetét, amely valójában az ENsZ humanitárius ötlete volt/van, és "Brüsszel" város, 500 millió európai állampolgár városában székelő Európai Unió végrehajtja az ENSZ határozatot.
.
--- Miért kapnak anonim bankkártyát a menekültek?
.
index.hu/gazdasag/2018/11/14/a_valasztas_meltosaga_-_valojaban_igy_nez_ki_az_ensz_menekultkartya-programja/

---- Megjött a brüsszeli válasz a migránskártyák ügyében
.
index.hu/kulfold/eurologus/2019/02/21/megjott_a_brusszeli_valasz_a_migranskartyak_ugyeben/
.
Tényleg azokat, akik BEKOPOGTATTAK éhkoppon tartja pártunk, és kormányunk, mivel legalább 60-70 ezren kopogtattak be illedelmesen!!!
Csizmás Kond
...ahol ennyien hőbörögnek a kormány beszámolója ellen azon az oldalon tudják, hogy igazat mond...ezért is hőbörögnak.
kokopelli
@tudode: ...pedig olyan egyszerű lenne a Dörmögő Dömötörnek:
"Uraim itt van a Brüsszel adminisztrációjának a "2019- / 3-as, /5-ös és a /12-es terve,amelyek
úgy szólnak: ...,...,és a következő személyek aláírásával...!
Buzikám a többi csak meleg levegő ami belőled csak úgy kijön! Még a degenerált komcsi álhírter-
jesztés is jobb lehetett anno! Kérdezd a főnöködet vagy az apját,mert nekik papírjuk is van róla!
RonaGyuri
Sehall-selát arról mesélj, hogy ti mit nem hallgattok el??? =))
tudode
@kokopelli: .
Nagyon nagy ÁRAT FIZETNEK az állampolgárok amiatt, hogy TELE VAN az ÁLLAMIGAZGATÁS lejárt lemezű, a RAKÁS SZERENCSÉTLENSÉG által elhasznál szakbarbár frakcióvezetőkkel, szócsövekkel, akik BÁRSONY HOKEDLIRŐL is kötelesek ott folytatni, ahol abbahagyták!
.
Ahelyett, hogy ARRÓL REGÉLNÉNEK, hogy egyáltalán az Európai Uniónak köszönhető, hogy viszonylagos BÉKE VAN, és egyáltalán miről szól az EU tevékenysége a HANDABANDÁZÁSUK helyett!
.
Az amit ez a BRANCS MŰVEL végső soron a KÖZNYUGALOM MEGZAVARÁSA, elterelve a GAZDI SZÉKHÁZ mutyihoz hasonló ZSIBIZÉSÉRŐL, aki a képtelen a leejtőn megállni!
advocat
Mket? Jól vagy? Vagy mondták, te meg ezért a pénzért bármit...
colibri
Ki a búbánat ez a Dömötör? Ja, tudom, a Hollik sógora. De ki kérte, hogy még ez is nyomja az ótvar dumáját? Azért, mert jól megfizetik érte, nem kérünk belőle!
Lepényleső
Fenomén aki tudja a hallgatásból,hogy annak mi a témája? Így érthető,ha ő is az Unió
rémálma,nem is beszélve arról,aki neki párttársa,ebben is élen járó tanára?
Eladott Ország
Gyűlik az országnak házában a politikai elit. Vagyis hát ami nálunk annak minősül, de legalábbis szeretik ezt gondolni önmagukról. A fiatal demokraták már régen nem fiatalok és talán soha nem voltak demokraták, a keresztények és demokraták meg fiatalok sem voltak soha, így ránézésre. Kínomban néha már abban reménykedem, hogy majdcsak kipusztulnak csoportosan és akkor jönnek az okos, bátor fiatalok, de nem. A Dömötör Csabák jönnek. Mindenféle néven.
Kinevelődött egy olyan politikai élősködő réteg, amelyik eleve azt tűzte ki életcéljának, hogy a mindenféle felelősségvállalás nélkül, a törvények felett állva, mentelmi jogba takarózva, számonkérhetetlenül és lehetőleg zsíros üzletekkel körbedúcolva fogja leélni az életét. A mi nyakunkon, de az csak természetes. Az új eresztés már túl van minden normán és határon, a kritikátlan szervilizmus a kormánypárt irányába éppen olyan természetes dolog, mint a cinikus pofátlanság, a sötét ostobaság és a gátlástalanság.
kokopelli
@tudode: @Eladott Ország: .ilyenkor édesanyám rövid közmondása ugruk be:
"Fiam ameddig lóß@r van,addig verebek is lesznek!"...nagy még a fidesz utánpótlás?
Borsodi
@kokopelli: Nagy a fidesz állatkertje,akkor lesz jó ha megeszik a gondozóikat,és egymást.
Desischado
Te aljas hazug, arról miért nem hadoválsz, hogy mennyit kaszáltatok a kötvényeseken, a venezuelai "magyarokon", és mennyi pénzt loptatok el már eddig is! Vagy arról, hogyan főztétek ki finkelstein-el ezt a Sors hazugságot?! Erről vartyogj te élősköső nyálgép!
papa.49
Dörmögő abba kéne hagyni a hazudozást a górétok is ALÁÍRTA EGYIPTONBAN A NYILATKOZATOT !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.