A magyar kormány tengeri utat létesítene, de a megvett terület nem biztos, hogy alkalmas teherkikötőnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Itt ebben a ,,kikötőben,, max. a lölő ladikját fogják megpakolni !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Itt ebben a ,,kikötőben,, max. a lölő ladikját fogják megpakolni !!!
Macskaszem
Csupán nézőpont kérdése. Mert ami Magyarországnak pénzkidobás, az orbánnak minden bizonnyal busás haszon, és nála csak az számít.
Aki Én
Feltételezem a NER magánkikötője lesz.
jesz
most olvasom, hogy az olaszoktól vett lerobbant ipartelep egy 13 méter mély tengerprttal érintkezik. Ez a mélység nem alkalmas nagy konténerszállítók fogadására, a magyarorszgról szállítandó konténermennyiség pedig a nagy hajóknak jelentéktelen mennyiség. A kis konténerszállítók pedig más kikötőkben várják a tülekedő fuvaroztatókat.

Úgy érzem szopásgyanús a helyzet.
tulipan
@durbincs: Naarncsoas saweggnyaló, vizelettel, állandóan sérgára vedelt, undorító süketvak bányafétrg Félfarok! Mi a frászt keree
jesz
@Aki Én: nagyon úgy néz ki, igazad van. Az ellenzéket nem érdekli, főleg mert messze van. Vagy azért,mert némelyikük jachtja itt fog kikötni baráti alapon, esetleg itt tárolhatja a kiváncsi szemek elől?
tulipan
@Macskaszem: Óriási!! Már megint, kihúztak/kiloptak az ország zsebéből, néhány MILLIÁRDOT !! :(
Eladott Ország
A fidesz oligarchák jachtjai itt fognak majd kikötni, vagy jól árasított közpénzből a stróman Lölö, majd kimélyíti a kikötőt. Magyarországnak lesz 300 méter kikötője, micsoda nagyhatalom vagyunk, már van megint "tengerünk", igaz annak a pár yachtnak elég lesz, ami gazdagjaink birtokában van. Itt már nem az OPNI-t kellene újra üzembe helyezni, hanem a normálisoknak kijelölni védett rezervátumokat. Azért, mert utóbbiak biztos kevesebben vannak az elmeroggyantaknál.
kereső
Ráadásul a területet meg sem vette- a koncessziós vétel-tulajdonképpen a terület használatát, hasznositását jelenti.( mivel nem tudjuk,hogy mi van a szerződésben-azaz mi lesz a területtel 60 év múlva,ezért nem biztos, hogy a magyar állam-é lesz valamikor is.)
Az lesz az érdekes, hogy a terület átalakitása- rekultivácó(oljafinomitó volt valamikor, tehát szennyezett a terület)+ egyebek mennyibe fognak fájni.Nem fog megállni a 30 milliárdnál az biztos.Hiányolta @jesz az ellenzéki felszólalást. Csak kérdezem van-e értelme- paks2, a soha meg nem térülő kinai vasút, a vajdasági gazdaságfejlesztésre adott eddig 75 milliárd, az erdélyi gazdaságfejlesztés közel 100 milliárdja árnyékában. A népek ingerküszöbét ezek sem érik el, akkor bagatell 9 milliárd miért is?
kereső
Úgy látszik toporzékéknál elfogytak a "kereskedőházas" pénzek.
tulipan
@durbincs: @durbincs: cs: Narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg Félfarok! Na,.,akkor Te vagy ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnorás is, aki naposárgára vedeéi magát ?
tulipan
@durbincs: Narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg Félfarok! Na,.,akkor Te vagy ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki naposárgára vedeéi magát ?
Te gusztustalan hányadék!
ila51
nos amit már összeloptak abból visszatudnák csinálni ezt a halva született bizniszt
tudode
Úgy tűnik kommunista csökevény volt a kamionok vasúti szállítása, mivel a közlekedésnek sincs gazdája, szégyenére a szakbarbár tranzit országnak!
.
Nézzük csak hogy aknázták alá a kínai selyemútjukat is egy szakbarbár vállalásával
.
------Miért szűnt meg a kamionszállítás Magyarországon?
.
vonattal-termeszetesen.blog.hu/2017/07/05/miert_szunt_meg_a_kamionszallitas_magyarorszagon
.
"""2012 decemberével megszűnt a RoLa forgalom Magyarországon, pedig a szolgáltatás csúcsán évi 100 ezer kamiont raktak vonatra, hogy biztonságosan és környezetkímélő módon szeljék át az országot, tehermentesítve a közutakat és a határátkelőket."""
.
---- Megszűnik a kamionok vasúton szállítása?
hungarokamion.hu/2011/10/21/megszunik-a-kamionok-vasuton-szallitasa/
.
----- Ötvenezer kamion tűnhetne el a magyar utakról
24.hu/fn/gazdasag/2019/06/25/otvenezer-kamion-tunhetne-el/
.
"""Az intermodális fuvarozás hazai helyzetének javítása összhangban van az Európai Unió közlekedéspolitikájával, amely célul tűzte ki, hogy 2030-ra a 300 kilométer feletti közúti áruszállítások 30 százalékát, 2050-re pedig több mint felét vasúton vagy vízi úton bonyolítsák."""
.
Szinte minden ágazatra jellemző a hozzá nem értés, csupán a POLITIKAI CÉLOK elérése, miközben a tagország hatáskörébe tartozó feladatok siralmas állapotban vannak.
simmering73
Az a szakértő,amelyik ilyet mond, az nem jó szakértő.
csipetke
Na és?Mé kell ezen csodálkozni?Nem ez az első idióta pénzkidobás a fidesz életében.Lásd:- Paks II, Bp-Belgrád vasútvonal,
ilyen-olyan köddé váló pénzszivattyú fidesz-közeli cégek,a felesleges,többszázmilliárdba kerülő stadionok itthon és külföldön,
9 külföldi focicsapat támogatása,a veszteséget termelő felcsuti kisvasút,a külhoniaknak ömlesztett százmilliárdok.Egyszer össze kéne valakinek számolnia,hogy milyen irgalmatlanul sok pénzt sz@rt el a fidesz-kormány feleslegesen.Csak egy példa.- az országban az árvízi védekezést meg lehetne oldani kevesebb,mint 100 milliárdból,azaz,egy stadion árából. És ha ezt a rengeteg pénzt az országra fordítják,és nem ellopják,és nem fidesz-haverokat gazdagítanak vele,mi is ott lehetnénk az európai országok élmezőnyében.Ehelyett itt tapossuk a sarat a bányászbéka segge alatti mély gödörben.
lusta
@csipetke: Illene már észre venni, hogy a matyarok ezt szeretik.
csak úgy....
Ha vietnami kórházra, mexikói templom tatarozásra,ukrán suli-óvodára ...stb. fussa a magyarnak,akkor mi a probléma a kikötövel? csak nem,az a 300m izélja a csörötök,hogy oda nem fér más ,mint a lölö és a vö yachtja? kicsinyesek vagytok!
a viktor rátok áldozza a tehetségét és az szabadidejét,még meg is véd benneteket,-hálátlanok vagytok. ;)
Csizmás Kond
Milyen szakértő az aki feltételes módban beszél ?...csak nem valamelyik önkéntestényfeltárófirkász...?
jesz
Most mondják, hogy egy nagy konténerszállító hajó be sem úszhat az Adriai tengerre, pláne Trieszbe.

Az a baj, hogy aki mondja, az nem biztos, hogy látott már tengert.
csak úgy....
@Csizmás Kond: olyan mint te,cirmim :) te sem látod értelmét,de mert a viktornak köll,ezért szerinted jogos és bölcs ,tehát - váljék egészségére! :)
csak úgy....
@durbincs: már megint mi köll néked,te idegen? te ,aki udvari bolondnak is gyöngécske?
csak úgy....
@durbincs: eselleg,ha valami továbbképzésre mennél ? csak a változatosság kedvére?
neked nem szar,hogy ennyire unalmas vagy?
csak úgy....
@durbincs: szegény,szerencsétlen atyád...
tulipan
@durbincs: : Narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg Félfarok! Na,.,akkor Te vagy ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki naposárgára vedeéi magát ?
Te gusztustalan, nyaloncnyi hányadék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.