Újabb tanúk jelentkeztek, akik állítják, a lelkész feleségének háta mögött szült gyereket az evangélikus otthon jogásznője. Régóta takargatott, elhallgatott sérelmek kerülnek napvilágra, kiszolgáltatott emberek jelentkeznek sorra, hogy elmondják, mit tett velük a Donáth család. "Kurvácskáim! " – így szólították az alkalmazottakat a vallási intézményben.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Nem emlékszem, hogy amikor Deutsch tompikával megtörtént, hogy a titkárnőjének gyereket csinált, karóba húzták volna... Sőt, még egyetemi diplomával is megajándékozták, hogy minisztert csinálhassanak belőle! Hány anyától hány gyereke is van a már azóta nagypapának??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Itt már az egész családot rágalmazzák.

Folytatásos rágalmazási mese.
papa.49
@CsipkeRózsa: Lesz itt még helyreigazítás is...
colibri
Nem emlékszem, hogy amikor Deutsch tompikával megtörtént, hogy a titkárnőjének gyereket csinált, karóba húzták volna... Sőt, még egyetemi diplomával is megajándékozták, hogy minisztert csinálhassanak belőle! Hány anyától hány gyereke is van a már azóta nagypapának??
papa.49
@durbincs: Téged én igazítalak helyre szőlőkaróval a nem létező fejedbe, ha még sokáig ugatsz itt nekem, felfoglak jelenteni !!!
Macskaszem
A cikk állításával ellentétben én egyetlen áldozatot sem láttam nyilvánosság elé állni, csak az orbánmédia tolja a sztorit ezerrel, élő embert nem mutattak még egyet sem ezzel kapcsolatban. Bizonyítva nincsen, ítélet nincsen. Az ártatlanság vélelme csak a fideszes bűnözőknek dukál?
reagens
Érdekes hagy hazugságot rikkantanak a szoclibek de a huncut lelkész valahogy mégse perel. Beszédes tény ez.
Nessy
@Macskaszem: Szeretem ezeket a "lassú gondolkodású" áldozatokat! Sok év után, a kellő időben jut eszükbe, és a kellő médiába teszik közhírré. De érdekes mód kis hazánkban pl. egy segédmunkás, vagy kis beosztott, soha senkit nem zaklatott!
Pálinkafőző Rézüst
tehát a cím szerint, a feleség a jogásznő előtt állt háttal, szülés közben... hogy mikek vannak... :))))
reagens
@bencemacska: Védjed nyugodtan a huncut egyházfit! Elismertek mindent de ez mégse az! :-))))))))
nezelodo
@colibri: Képzeld el, amikor Brüsszelbe száműzték a Nemzeti Bikucit, mekkora keresletet generált a diplomaták között a feleségeknek szánt erényöv vásárlással.
tudode
Anna így tovább!
.
Nagyon ráléphetett a Fidesz alapítók aljára, már csak az van hátra, hogy a Donát papa bepisilt gyermekkorában!!
.
A szemétségnek nincs határa!!! Ha megtörtént, ha nem, erkölcstelenség, pofátlanság a szülő esetleges tetteiért a gyermeket befeketíteni!
.
.Fertő lett az ország a nemzet szörnyszülöttei miatt, és azok miatt is, akik élezik a mocskukat!!!
jesz
El kellene zavarni ezt az alkesz pofát...lejárt a szégyenteljes ideje, tipli. E helyett vadul támadják a fel/és bejelentő nőket...behívják stúdiókba, ott próbálja a szennyest kimosni...ez már simán kabátlopás, de pláne ha van alapja(van)...akkor irány a politika szemétdombja.

Az egyház mi a lófaszt ül a babérjain? Szabaduljanak meg ettől a nagyképű csúfságtól, aztán egy darabig nem kell izgulni...
nezelodo
@jesz: Ne viccelj, egy barátom, aki a polgári szakmánkat megunva teológiát tanulva céltáblája lett egy III/III-as tisztecskének és nem akart leszállni róla. Nekem panaszkodott a beszervezési kísérlet miatt, és javasoltam szóljon a püspökének. Megtette, abbamaradt a zaklatás. Kérdeztem, mit gondolsz miért? Nem tudta. Mondtam a főnököd is benne van. Nem hitte el. Rendszerváltáskor előkelő helyen volt a listán a példakép püspök.
bencemacska
@durbincs: Gondold már meg, ki a szotyi eszű, nem tudhatsz te sem mindent.
Ezt azért olvasd el, légyszí!
www.hetek.hu/belfold/200809/ket_feleseg_megannyi_szereto_hat_gyerek
nezelodo
Érdekes ez a halfarok csak a lelkészre gerjed, még véletlenül sem arra a whisky kedvelő fideszes honatyára, aki párhuzamos családot tartott fenn, (mert első a család, meg a második is), balkézről gyerekkel, és a konyhapénzből sem hiányzott az elsőnél az a húsz milla amiből lakást vett a másodiknak. Mert ugye ezek a fideszes keresztények nem csinálnak ám ilyent!
bencemacska
@durbincs: ma, 17:07
"durbincs
@colibri: szotyi-eszű -mert Deutsch egy praktizáló papa nem ? magának ennyi telik ? "

Ezt te írtad, onnan idézem. És amilyen naív vagyok, elhittem, hogy nem ismered Tompikát. Azért citáltam ide egy cikket - az elsőt, amelyik elém került -, nem válogattam különösebben.
Csak úgy - véletlenül - népszerűsítettem Tompikát, és és felvilágosítást adtam feléd.
Nem tudom mi ezzel a baj?!
Sámannus
@durbincs: Még jó hogy nem olyan kecskerontó mint a fityesz.
Narancsaggyal nehíz godókodni pupákok
csak úgy....
@durbincs: ugye, te robotpilóta? mesterséges inteligencia?oszt csoda ha nem bírsz gondukodni?
csak úgy....
@durbincs: ugye, te robotpilóta? mesterséges inteligencia?oszt csoda ha nem bírsz gondukodni?
Manhattan
@durbincs: Mit ismételgetsz hülyegyerek!? Halfarokból papagáj lettél? )
namihami
...a lelkész feleségének a háta mögött szült...a jogásznő.
Ebből a Ripost nevű papíráru (úgy mellékesen, de a wc-papír is az) azt szűrte le, hogy az apa kizárólag csak a Donáth lehet. ""Mondogatták az embrrek.""--Ripost-féle hiteles forrás. Vagy csak annyi történt, hogy ez van a Lendvays megrendelőlapon.
Kaphatnánk néhány méltató sort a dajcsizmussal egybekötött szaporulat méltatásáról? Vagy az, a beltenyészet okàn, tabu a skriblernek?
Aki Én
S eközben a nemzeti vajda és ócska értéktelen slepje szarásig rabolja az országot.
nezelodo
@durbincs: Madarat tolláról, pártvezért propagandistájáról lehet felismerni. Szóval ideokádtál megint a megbízód keresztény elveinek megfelelően. Ha egyszer nem számítógép vírusként viselkednél, és nem a megbízód aljas személyiségjegyeit reklámoznád itt, mesélhetnél arról, hogy Orbán keresztelő és eskető papja miért lett közellenség, pedig nem "hágta meg a híveket", sem a beosztottjait, igaz nem az egykori sportminisztériumot vezette. Talán megmondta Orbánnak, hogy ő nem keresztény, inkább a sátán személyiségjegyeit viseli magán, nincsenek érzései, teljesen hiányzik belőle az empátia az alattvalók iránt, és a kereszténység nála csak üzleti, hatalommegtartási eszköz?! Még szerencse, hogy nem törte el szegény lelkész állkapcsát, bár azóta is nagyon szeretne létrát tenni a vállára.
nezelodo
@durbincs: Na szóval ez a te értelmes érvelésed. Alighanem a léted is csak a teremtő tréfája, még ha két mosatlan petricsésze agar agar tartalma keveredett is össze mosogatás előtt, és lőn belőle varangyhal. És kellesz nekik, pedig biza, véletlen génmódosítással hozott létre a vicces kedvű teremtő, amit üldöz a pártállam. Jó tett már ilyent, amikor a kertkapu és a munkásőrbakancs frigye hozott létre egy förmedvényt, jókat nevethet is rajtunk, hogy kajálja a nép...
bencemacska
@durbincs: @durbincs: Ha többször írod, igazabb lesz???
Szerintem meg nem.
Ha sértegetsz, akkor meg nem válaszolok. Eddig ezt betartottad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.